τις διαχωριστικές γραμμές ξέρεις καλά ποιοι τις βάζουν και τις βγάζουν ανάλογα με την περίπτωση.
sernikos έγραψε:για μενα δεν υπαρχει περιπτωση να αποδεχτω τις μακακιες που γραφουν οι παραπανω
σε καποια θεματα λεει η πλειοψηφια οσων τον κραζει τωρα...'τεο εισαι ο αρχηγος του ευρω2004 κανεις δε σου το παιρνει αυτο, εσυ ξερεις οσα κανεις αλλος στο ποδοσφαιρο, βγες και παρε κεφαλια (για επο λιγδα κτλ)!!!'
απο την αλλη 'ομαδα μοντελο την εκανες μπουρδελο..'
και ενα σωρο αλλα που τα βλεπετε ολοι σας..
λετε να μην ξερει οτι επεσε αρκετα σκαλια το επιτελειο του; λετε να μην ξερει τα λαθη που εκανε; λετε να μη ξερει οτι τον περιμενετε στη γωνια;
τους εχθρους τους ξερει ο τεο και φυλαγεται οσο μπορει, απο τους φιλους ομως δεν μπορει να φυλαχτει..
εγιναν θεμελιωδη λαθη το καλοκαιρι και το ξερουν και οι πετρες (οταν την κανανε απο το καραβι ενας - ενας και ειχε χαθει ο τεο απο τις απωλειες) γιαυτο δεν γινεται να διορθωθουνε στο μεσο της χρονιας οσο και να φωναζετε..
-κακη προετοιμασια
-1μυριο μειον απο το μπατζετ του καλοκαιριου
-φυγη βρυζα
-φυγη σορλεν
-τραυματισμοι
-ηλικια κομβικων παικτων
-στοχοποιηση διαιτητων με καρτες
-40+παιχνιδια (τα περισσοτερα με δυσκολη καταληξη χωρις να εχεις περιθωριο να ξεκουρασεις βασικους παικτες)
-απουσια εμπειρου προπονητη
-απουσια χρηματων
-εσωτερικος διχασμος
-κρατικη στοχοποιηση
δεν ξερω αν ξεχναω αλλα , αυτα θεωρω τα κυριοτερα σημεια εξ αιτιας των οποιων η χρονια ειχε αυτη την καταληξη
και για να παμε και στη σημερινη αντιπαλο να θυμισω τα χρεη της και ποσες χειμερινες μεταγραφες εκανε;
οτι οι παικτες που ηρθαν παιξανε σημερα με αποτελεσμα ολη η ομαδα να ειναι 2 κλικ πιο φρεσκια;;;
εμας μας φταιει ο τεο ομως που δεν κανει μεταγραφες αφου θελει πρωτα να ξεχρεωσει και το κρατος αρνειται να δεχτει οτιδηποτε προτεινουμε;
διωξτε τον τεο να μεινετε οι 300 του λεωνιδα
δεν βλεπετε οτι μας τρωνε ενα ενα τα κομματια μας;
μας χτυπησανε στο μυαλο (προπονητη,τεχν.δντη)
στην τσεπη (χρεη, προστιμα, χορηγιες)
στο κορμι (αβερτα κοκκινες)
στην καρδια (στρατος στην τουμπα ελικοπτερα)
στον λωκο (κερκοπορτα, φιλαθλοι, ανακοινωσεις κατα τεο ,ραδια, φορουμ)
συσπειρωση , δεν τον βλεπετε που παλευει μονος του;;;;;;;;;;;;
Δηλαδη εσυ εισαι διπλα στον ΠΑΟΚ λογω του προεδρου της παε?Και αμα φυγει ο προεδρος δεν θα πηγαινεις γηπεδο και θα πηγαινουν μονο 300 ατομα?sernikos έγραψε:διωξτε τον τεο να μεινετε οι 300 του λεωνιδα
κοίτα Αδερφέ αυτούς που θέλουν να φύγει ο Ζαγοράκης τους έχουμε εντοπίσει εδώ μέσα, καιρό τώρα.abg12d34 έγραψε:και μετα απο μια εβδομαδα τιμωρια ξαναγραφω και μαλλον δεν εχω και την διαθεση να ξαναγραψω μια και αυτοι που κανουν ταχα μου το κουμαντο κοβουν εμενα που λεω αυτο που σκεφτομαι .....νομιζουν οτι καποιον εβρισα......ενω αυτους που με τον γεμπελικο λογο τους εδω και αρκετο καιρο ζητουν την απομακρινση του ζαγορακη ...εχθες ενας το ζητησε και αμεσα..... εξακολουθουν και λενε την αποψη τους ανετοι.
και οπως εχετε δει και οι ποιο πολλοι ολο και περισοτεροι με αρνητικη.....κριτικη το λεμε τωρα....διαθεση εμφανιζοντε μεσα στο φορουμ και στρεφοντε κατα παντων
πρωτη φορα ειδα τον ΠΑΟΚ το 77 σε φιλικο με το σκουλικι στην τουμπα και θα τον βλεπω σιγουρα αλλα τοσα χρονια μεχρι να την κανω απο αυτον τον κοσμο ενα πραγμα θα μου ειναι παντα μεσα στο μιαλο μου
την μεγαλητερη ζημια την κανουμε εμεις οι ιδιοι.....σε σενα το λεω τερατιε με το 2 και σε σενα το λεω κος.....
συνεχιστε με τον ιδιο ρυθμο το εργο που αναλαβατε και οταν την κανει ο σκυλος ...ενταξη μωρε...θα αναλαβει ο ........λαγογγια;νης.....η στην καλητερη ο παπαπδοπουλας......
το ιδιο καναμε και με τον φαλακρα και ανελαβε ο........ σαββιδης και ο ναχαμε να λεγαμε και απο τοτε ο ΠΑΟΚ απο 1-2-3τος σταθερα εχανε την θεση του σε αυτο που εγω τουλαχιστον γνωρισα
δεν γαμης ομως και ποιος ειμαι εγω που λεω αυτες τις παπαριες...αρκει να ακουγομαστε ολοι
κοίτα, μεταξύ μας, τόσοι είναι που κράζουν, εδώ και καιρό με την παραμικρή στραβή.gate4mitsos έγραψε:Δηλαδη εσυ εισαι διπλα στον ΠΑΟΚ λογω του προεδρου της παε?Και αμα φυγει ο προεδρος δεν θα πηγαινεις γηπεδο και θα πηγαινουν μονο 300 ατομα?sernikos έγραψε:διωξτε τον τεο να μεινετε οι 300 του λεωνιδα
Kolokotronis_4 έγραψε:κοίτα Αδερφέ αυτούς που θέλουν να φύγει ο Ζαγοράκης τους έχουμε εντοπίσει εδώ μέσα, καιρό τώρα.abg12d34 έγραψε:και μετα απο μια εβδομαδα τιμωρια ξαναγραφω και μαλλον δεν εχω και την διαθεση να ξαναγραψω μια και αυτοι που κανουν ταχα μου το κουμαντο κοβουν εμενα που λεω αυτο που σκεφτομαι .....νομιζουν οτι καποιον εβρισα......ενω αυτους που με τον γεμπελικο λογο τους εδω και αρκετο καιρο ζητουν την απομακρινση του ζαγορακη ...εχθες ενας το ζητησε και αμεσα..... εξακολουθουν και λενε την αποψη τους ανετοι.
και οπως εχετε δει και οι ποιο πολλοι ολο και περισοτεροι με αρνητικη.....κριτικη το λεμε τωρα....διαθεση εμφανιζοντε μεσα στο φορουμ και στρεφοντε κατα παντων
πρωτη φορα ειδα τον ΠΑΟΚ το 77 σε φιλικο με το σκουλικι στην τουμπα και θα τον βλεπω σιγουρα αλλα τοσα χρονια μεχρι να την κανω απο αυτον τον κοσμο ενα πραγμα θα μου ειναι παντα μεσα στο μιαλο μου
την μεγαλητερη ζημια την κανουμε εμεις οι ιδιοι.....σε σενα το λεω τερατιε με το 2 και σε σενα το λεω κος.....
συνεχιστε με τον ιδιο ρυθμο το εργο που αναλαβατε και οταν την κανει ο σκυλος ...ενταξη μωρε...θα αναλαβει ο ........λαγογγια;νης.....η στην καλητερη ο παπαπδοπουλας......
το ιδιο καναμε και με τον φαλακρα και ανελαβε ο........ σαββιδης και ο ναχαμε να λεγαμε και απο τοτε ο ΠΑΟΚ απο 1-2-3τος σταθερα εχανε την θεση του σε αυτο που εγω τουλαχιστον γνωρισα
δεν γαμης ομως και ποιος ειμαι εγω που λεω αυτες τις παπαριες...αρκει να ακουγομαστε ολοι
Νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο. Αστους να νομίζουν. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Ο Ζαγοράκης δεν θα κάνει κανενός π@υστη το χατίρι να φύγει από τον ΠΑΟΚ.
-Τι εννοεις οταν λες "εσυ ειδικα"?Με γνωριζεις και το λες?Αμα ειναι να κανονισουμε οποτε ανεβω Θεσσαλονικη να παμε μαζι..abg12d34 έγραψε:gate4mitsos μαζι με σενα θα πηγαινω και εγω γιατι εσυ ειδικα το οραμα που εμπνεεις ειναι οντος μεγαλητερο απο του ζαγορακη
είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός...abg12d34 έγραψε:και μετα απο μια εβδομαδα τιμωρια ξαναγραφω και μαλλον δεν εχω και την διαθεση να ξαναγραψω μια και αυτοι που κανουν ταχα μου το κουμαντο κοβουν εμενα που λεω αυτο που σκεφτομαι .....νομιζουν οτι καποιον εβρισα......ενω αυτους που με τον γεμπελικο λογο τους εδω και αρκετο καιρο ζητουν την απομακρινση του ζαγορακη ...εχθες ενας το ζητησε και αμεσα..... εξακολουθουν και λενε την αποψη τους ανετοι.
γραφεις τοσα πολλα, χωρις να πεις τιποτα. κατι γκεμπελς, κατι εργολαβιες και κατι τριχες κατσαρες.abg12d34 έγραψε:και μετα απο μια εβδομαδα τιμωρια ξαναγραφω και μαλλον δεν εχω και την διαθεση να ξαναγραψω μια και αυτοι που κανουν ταχα μου το κουμαντο κοβουν εμενα που λεω αυτο που σκεφτομαι .....νομιζουν οτι καποιον εβρισα......ενω αυτους που με τον γεμπελικο λογο τους εδω και αρκετο καιρο ζητουν την απομακρινση του ζαγορακη ...εχθες ενας το ζητησε και αμεσα..... εξακολουθουν και λενε την αποψη τους ανετοι.
στο χερι του ειναι. και να μεινει, και να μεγαλουργησει.teratios2 έγραψε: το αν θέλω να μείνει ή όχι εξαρτάται από το πως σκοπεύει να συνεχίσει
σκοπεύει να χτίσει; να στελεχώσει τον ΠΑΟΚ με σοβαρούς ανθρώπους, γνώστες του αντικειμένου τους με γαλόνια και όρεξη να προσφέρουν; να μείνει χίλια χρόνια