Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από sic-4 »

DamoN έγραψε:30 είμαι αδερφέ αυτό ούτε εγώ το ξέρω. Να μπορώ να γράψω και εγώ τίποτα. Μην μείνετε και 3 άτομα :D
Κι εγω ειμαι 50 και ημουν και μεσα στο συγκεκριμενο ματς αλλα σιγα μην θυμαμαι το διδυμο του Ραμπουτλα. Το μονο που εχει μεινει στη μνημη μου απο εκεινο το τρελο ματς ειναι η βολιδα του Ολιβαρες. Καλα και η επικη ανατροπη εννοειται.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

DamoN έγραψε:Δεν γίνεται να διαβάζω αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Όταν κερδίζουμε κάποια ομάδα μπαίνω σε κανα φόρουμ τους να γελάσω λίγο και έχω διαβάσει ότι κάποιοι έχουν λογαριασμό στο παοκμανια και γράφουν μλκιες.
Προτείνω για να κανείς λογκ ιν να πρέπει να απαντήσεις σωστά σε μια ερώτηση. Πχ για να γράψω εγώ αυτό το ποστ πρώτα θα έπρεπε να απαντήσω με ποιον έπαιζε δίδυμο ο ραμπουτλα στο εντός με την Σπαρτάκ τρναβα μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και μετά να μπορώ να γράφω . Αντί μην πω τίποτα άλλο μεσημεριάτικα.
Αδερφέ ούτε εγώ μπορώ να το απαντήσω αυτό, και ήμουν μέσα!!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Μεγαλη απωλεια για την ομαδα η μη αξιοποιηση του Ραμπουτλα σε ενα ποστο στην ομαδα.
Ο τυπος ειναι εξπερ στην μαυρη μαγεια. Ουτε φανταζομαι που θα ειχαμε φτασει σαν ΠΑΟΚ εαν σε καθε παιχνιδι εκανε βουντου στους αντιπαλους. Θα τον ηθελα διπλα στον Ρουμανο αντι του Καρυπιδη :opaokara:
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

george89 έγραψε:Δηλαδή δεν σας πειραζουν τα 9 αρνητικα αποτέλεσματα γιατι εχουμε τον τελικο;οκ ακουστηκατε
Στα 9 να υποθέσω ειναι και τα δυο Χ στο Κύπελλο χάρη στα οποία περάσαμε σε ακόμη έναν τελικό έχοντας ήδη αποκλείσει τα 2/3 του ποκ;
Θα ομολογήσω ότι ειδικά το δεύτερο Χ, το πανηγύρισα και το χάρικα όσα λίγα ματς στην ζωή μου.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Nα μη το ανοιξω το ρημαδι το στομα μου γιατι λαστιχο κανετε καποιοι τα πεπραγμενα στην ομαδα αναλογα με το πως σας συμφερει...Τοσο δυσκολο ειναι να παραδεχτουμε πως υπαρχουν ευθυνες τοσο στη διοικηση ,οσο και στον προπονητη για μια σειρα θεματων και να παμε παρακατω χωρις τσιριδες οπως λετε καποιοι αλλα με ειλικρινεια και αυτοκριτικη απο ολους...
Το δύσκολο είναι να παραδεχτούμε ότι με παίκτες των 500 και 600 χιλιάδων αυτή θα είναι η απόσταση μας από τον γαύρο ( κατά πάσα πιθανότητα ) όσο καλό σκάουτινγκ και να κάνεις.
Δεν μπορεί να παίζω με μουργους,τσολακιδες και τευλορ και να έχω απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eμενα δεν με πειραζει η αποσταση απο τον γαυρο αρκει να βλεπω την ομαδα να λειτουργει οσο το δυνατον ορθολογικα.Με 500 και 600.000 φτιαξαμε στο παρελθον ομαδα που χτυπησε στα ισα τον βαζελο 2 παγκοσμιων πρωταθλητων αλλα υπηρχαν στην ομαδα ποδοσφαιρανθρωποι με επικεφαλη τον Σαντος.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Nα μη το ανοιξω το ρημαδι το στομα μου γιατι λαστιχο κανετε καποιοι τα πεπραγμενα στην ομαδα αναλογα με το πως σας συμφερει...Τοσο δυσκολο ειναι να παραδεχτουμε πως υπαρχουν ευθυνες τοσο στη διοικηση ,οσο και στον προπονητη για μια σειρα θεματων και να παμε παρακατω χωρις τσιριδες οπως λετε καποιοι αλλα με ειλικρινεια και αυτοκριτικη απο ολους...
Το δύσκολο είναι να παραδεχτούμε ότι με παίκτες των 500 και 600 χιλιάδων αυτή θα είναι η απόσταση μας από τον γαύρο ( κατά πάσα πιθανότητα ) όσο καλό σκάουτινγκ και να κάνεις.
Δεν μπορεί να παίζω με μουργους,τσολακιδες και τευλορ και να έχω απαιτήσεις.

κάνε πρώτα καλό και οργανωμένο σκάουτινγκ, οργάνωσε την ομάδα σου να αξιολογεί και να αναπτύξει σωστά παίχτες των ακαδημιών σου, κάνε στην ώρα τους τις ανανεώσεις των συμβολαίων σε παίχτες που σε ενδιαφέρουν ... φτιάξε μία ξεκάθαρη ποδοσφαιρική λογική στην κατάρτιση του ρόστερ σου ....
και αφού κάνεις όλα αυτά επιτυχημένα μετά έλα πολύ ευχαρίστως να μιλήσουμε και για ύψος αμοιβών ... αλλιώς αυτή προσέγγιση με το ύψος των αμοιβών είναι πολύ παραπλανητική ... άσε που είμαστε και ομάδα που έχει πληρώσει ένα κάρο λεφτά σε μισθούς ... έτσι όπως το γράφεις θα μας μπερδέψει κανείς με το χαρτί ...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Άλλα τα 500-600 τότε, άλλα τώρα. Τότε η βενζίνη είχε 1.30
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

gika έγραψε:Άλλα τα 500-600 τότε, άλλα τώρα. Τότε η βενζίνη είχε 1.30
και τι σχεση εχει αυτο....

30 εουρος εβαζα τοτε 30 βαζω και τωρα.... :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol:
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Μιλωντας σοβαρα διχως τσιριδες
αλλα με ειλικρινεια ας δουμε λιγο
τι σοι χρονια ειναι αυτη που περασε
ανεξαρτητως αποτελεσματος τελικου!

Α' επιτυχημενη

Β' αποτυχημενη

Γ' μεταβατικη ετσι ουτως ωστε η επομενη να
ειναι εν δυναμει πιο επιτυχημενη απο φετος!

Αν υπαρχει αλλος που να μην μπορει
να την ενταξει σε καμια κατηγορια
οπως πχ εγω ας βγει να μας το πει!
Αν οχι ας μας πει σε ποια κατηγορια
την κατατασσει και για ποιους λογους!

Οι ευθυνες ανηκουν σε προπονητη και
σε διοικηση οσο κι αν δεν μας αρεσει!

ΥΓ. Μονο στον ΠΑΟΚ γινονται αυτα νομιζω!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Eμενα δεν με πειραζει η αποσταση απο τον γαυρο αρκει να βλεπω την ομαδα να λειτουργει οσο το δυνατον ορθολογικα.Με 500 και 600.000 φτιαξαμε στο παρελθον ομαδα που χτυπησε στα ισα τον βαζελο 2 παγκοσμιων πρωταθλητων αλλα υπηρχαν στην ομαδα ποδοσφαιρανθρωποι με επικεφαλη τον Σαντος.
Άλλες εποχές ρε συ Τζος και μια ομάδα χωρίς Ευρώπη.
Από εκείνη την εποχή τα συμβόλαια έχουν ξεφύγει.
Σήμερα ο ζιφκο παίρνει το μισό συμβόλαιο του 28χρονου Σισέ που είχε κερδίσει τα πάντα.

Η ομάδα που πήρε το νταμπλ στηρίχθηκε σε παίκτες ακριβούς γι'αυτό είχε και ποιότητα αλλά και προσωπικότητα.
Εκείνη η ομάδα έφτασε να έχει εκτός ροτεισον τον Ενρίκε που σήμερα δεν θα έβγαινε από την ενδεκάδα,είχε πέμπτο χαφ τον μίσιτς.
Για μένα είναι σχεδόν απίθανο να φτιάξεις μια τέτοια ομάδα μόνο με καλό σκάουτινγκ και στοχεύοντας σε ηλικιακό ταργκετ γκρουπ 22-26.
Αυτές οι βλακείες που έλεγε κάποτε ο Κ.Κ ότι θα ρίξουμε το μπάτζετ αλλά θα κάνουμε καλύτερη ομάδα είναι για τους αφελείς.
Ειδικά μπροστά ότι πληρώνεις παίρνεις και ο Μποτο ( και ο κάθε μποτο ) ούτε θαυματοποιός είναι ούτε κατέχει το απόλυτο μυστικό το να βρίσκει τους σούπερ παικταράδες που δεν μπορούν οι άλλοι.
Καλοί οι Σοάρες, μπορεί σε δύο χρόνια ν τους διπλασιάσεις την αξία αλλά μόνο με αυτούς στην Ελλάδα η διαφορά με τον γαύρο θα είναι διψήφια...και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιησει αυτό η μεγάλη μερίδα των οπαδών τόσο λιγότερη γκρίνια στα πέριξ
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Όλοι σε στηρίζουμε για ένα σημαντικό ματς (με σκουλήκι) και για τον τελικό. Τίποτε άλλο.
Για χάρη του καλού της ομάδας μας.
Θέλουμε οπωσδήποτε νίκη στο πρώτο και κατάκτηση του κυπέλου στο δεύτερο. Δεν περιμένουμε εκ των προτέρων ήττες και αποτυχίες για να βγούμε και να κατηγορήσουμε.
Ωστόσο, αλλιώς θα είναι τα πράγματα αν τα πράγματα στραβώσουν.
Σε αυτή τη ζωή, στα πάντα, ο καθένας κρίνεται εκ του αποτελέσματος.
Αναμένουμε με ελπίδα για αυτούς τους δύο αγώνες.
kos

Δημοσίευση από kos »

Έφτιαξαν την ομάδα για να παίξει με Ροντρίγκο Σοάρες και τευλορ. Καταλαβαίνετε γιατί ρόστερ μιλάμε? Υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε παραπάνω?

Όλα αυτά την χρόνια που πήραν +21,5 εκατομμύρια από πωλήσεις.
https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... erein/1091

Τα βάζουν παντελόνι?
Τα κρατάνε για το γήπεδο?
Έχουν εξωπραγματικό διοικητικό λειτουργικό κόστος?
Κλείνουν τρύπες περασμένων χρήσεων?

Μικρή σημασία έχει.
Αν δεν δοθούν χρήματα δεν θα αλλάξει κάτι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Εγω σε στηριζω για ένα σημαντικό ματς (με σκουλήκι) και για τον τελικό. Τίποτε άλλο.
Απλα το διορθωσα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να κανω και ενα σχολιο για τη προηγουμενη διαφωνια...Το να υποκρινομαστε οτι τα λογια του Μποτο ''εψαξα εξτρεμ αλλα ειδα τον Μιτριτσα στις προπονησεις και σε σχεση με εναν καινουριο που θα ηθελε δυο μηνες επιλεξαμε να τον στηριξουμε'' δεν ειναι επι της ουσιας λογια του Λουτσεσκου δεν βοηθαει σε τιποτα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”