Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- PAOK_Antarctica
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Ε τότε τίποτα δεν είναι δεδομένο και γεγονός αν δεν βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Οπότε θα συζητάμε μόνο επί των ανακοινώσεων.
- black_star_ninja
Δεν εχει αδικο απαραιτητα. Να σου αντιστρέψω την ερώτηση. Εσύ πιστεύεις οτι ειναι δεδομένο; Εισαι σίγουρος; Εγώ δεν είμαι.
το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφούNikos 74 έγραψε: Ο Ουές είναι δεξί μπακ, δεν χωράει. Τον Δουβίκα τον είχα σταμπάρει πριν 4 χρόνια και με ξάφνιασε το ότι κατέληξε στον Μπέο. Λίγο που είδα τα Γιάννενα ξεχώρισα 2 πιτσιρικάδες, τον Λιάσο και τον Λόλη. Ίσως να αξίζουν μια προσοχή, γιατί από Ελλάδα δεν βλέπω κάτι άλλο αξιόλογο.
Ποσο μα ποσο συμφωνω.dragon έγραψε:το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφούNikos 74 έγραψε: Ο Ουές είναι δεξί μπακ, δεν χωράει. Τον Δουβίκα τον είχα σταμπάρει πριν 4 χρόνια και με ξάφνιασε το ότι κατέληξε στον Μπέο. Λίγο που είδα τα Γιάννενα ξεχώρισα 2 πιτσιρικάδες, τον Λιάσο και τον Λόλη. Ίσως να αξίζουν μια προσοχή, γιατί από Ελλάδα δεν βλέπω κάτι άλλο αξιόλογο.
Και αλλο τοσο για τη μαυροσαββατιατικη εικονα που εχεις για αβαταρ...
- PAOK_Antarctica
Δεδομένο δεν είναι ποτέ τίποτα. Αν είναι να συζητάμε μόνο με ακλόνητα δεδομένα θα γίνουμε μαθηματικό forum.black_star_ninja έγραψε:Δεν εχει αδικο απαραιτητα. Να σου αντιστρέψω την ερώτηση. Εσύ πιστεύεις οτι ειναι δεδομένο; Εισαι σίγουρος; Εγώ δεν είμαι.
Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πως ο ΠΑΟΚ προσέγγισε ξανά τον Μαουρίτσιο. Το έβγαλαν όλα τα μέσα. Όλα. Και δεν διέψευσε κανείς. Αν αυτό δεν αρκεί σε κάποιους, αν για να δεχθούν κάτι σε βάση κουβέντας πρέπει να έχουν κάτι πιο επίσημο, τότε περιμένω από αυτούς να μην εκφέρουν άποψη, εκτός και αν έχει βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ. Γιατί τίποτε άλλο δεν είναι δεδομένο.
Οσο η ΠΑΕ κραταει αυτη την σταση σιγης σε οτι φημη βγαινει, ο καθενας κρινει, φιλτραρει και πιστευει οτι θελει.
Μια ΠΑΕ που ναι μεν συμφωνω οτι δεν ειναι δυνατον να απανταει σε καθε τι που βγαινει προς τα εξω και την αφορα, αλλα σε υποθεσεις σαν του Μαουρισιο αν δεν υπηρξε επισημη προταση στον παικτη, θα επρεπε να εχει βγει και να διαψευσει ολα αυτα που βγηκαν.
Απο την στιγμη που δεν το κανει, ε δεν νομιζω να μην εγιναν επαφες και προταση.
Μια ΠΑΕ που ναι μεν συμφωνω οτι δεν ειναι δυνατον να απανταει σε καθε τι που βγαινει προς τα εξω και την αφορα, αλλα σε υποθεσεις σαν του Μαουρισιο αν δεν υπηρξε επισημη προταση στον παικτη, θα επρεπε να εχει βγει και να διαψευσει ολα αυτα που βγηκαν.
Απο την στιγμη που δεν το κανει, ε δεν νομιζω να μην εγιναν επαφες και προταση.
Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι όλοι οι δημοσιογράφοι οι οποίοι μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν στο payroll της ΠΑΕ βγει κανένα πρωί και έγραψαν από το μυαλό τους μυθεύματα περί προτασης και επαναπροσέγγισης με τον μαουρίτσιο?
Υγ δεν ξέρω άμα τον θέλαμε πολύ ή λίγο, αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξω με τον βάζελο και εγώ να έχω για χαφ τον εσιτι κ αυτός τον μαουρίτσιο... Δεν είναι και ότι καλύτερο αυτή η εξέλιξη
Υγ δεν ξέρω άμα τον θέλαμε πολύ ή λίγο, αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξω με τον βάζελο και εγώ να έχω για χαφ τον εσιτι κ αυτός τον μαουρίτσιο... Δεν είναι και ότι καλύτερο αυτή η εξέλιξη
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το συμβόλαιο του Χοσέ Μαουρίσιο δεν θα ανανεωθεί. Ο Μαουρίσιο υπήρξε κομβικός ποδοσφαιριστής στην πιο επιτυχημένη διετία της σύγχρονης ιστορίας του Συλλόγου, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.
Ευχαριστούμε τον Μάου όχι μόνο για τα 92 ματς, τα 9 γκολ, τις 4 ασίστ, τα 6.942 λεπτά υψηλής ποδοσφαιρικής ποιότητας, αλλά και για τον επαγγελματισμό και την νοοτροπία που έφερε στα αποδυτήρια. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε ευτυχία στην οικογενειακή του ζωή!».
Ευχαριστούμε τον Μάου όχι μόνο για τα 92 ματς, τα 9 γκολ, τις 4 ασίστ, τα 6.942 λεπτά υψηλής ποδοσφαιρικής ποιότητας, αλλά και για τον επαγγελματισμό και την νοοτροπία που έφερε στα αποδυτήρια. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε ευτυχία στην οικογενειακή του ζωή!».
- black_star_ninja
Και ετσι να ειναι. Τον ευχαρίστησαν και δε τους βγήκε η μεταγραφή του μπρανταριτς όποτε πήγαν στη σίγουρη λύση του μαουρισιο αλλα και πάλι δε τα βρήκαν στο οικονομικό. Αυτο γιατί ειναι κακό; Γιατί πάλι να πληρώσουμε υπεραξια; Καλύτερα ας συνεχίσουν με αυτούς που έχουμε και όπως βγει. Ας παίξει με 3 χάφ αν ειναι κουρασμένοι ο σβαμπ και ο καντουρι. Θα βρούμε μια λύση είμαι σίγουρος. Εγώ δεν καταλαβαίνω ποιο ειναι το τόσο μεγάλο λάθος που εχει κανει φέτος η παε και έχουμε φάει τα ρούχα μας όλοι. Η ομάδα ηδη έδειξε καλύτερα δείγματα απο πέρσι.PAOK_Antarctica έγραψε:Δεδομένο δεν είναι ποτέ τίποτα. Αν είναι να συζητάμε μόνο με ακλόνητα δεδομένα θα γίνουμε μαθηματικό forum.black_star_ninja έγραψε:Δεν εχει αδικο απαραιτητα. Να σου αντιστρέψω την ερώτηση. Εσύ πιστεύεις οτι ειναι δεδομένο; Εισαι σίγουρος; Εγώ δεν είμαι.
Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πως ο ΠΑΟΚ προσέγγισε ξανά τον Μαουρίτσιο. Το έβγαλαν όλα τα μέσα. Όλα. Και δεν διέψευσε κανείς. Αν αυτό δεν αρκεί σε κάποιους, αν για να δεχθούν κάτι σε βάση κουβέντας πρέπει να έχουν κάτι πιο επίσημο, τότε περιμένω από αυτούς να μην εκφέρουν άποψη, εκτός και αν έχει βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ. Γιατί τίποτε άλλο δεν είναι δεδομένο.
Διάβασα πριν λίγο στο γκαζετα ένα άρθρο βαζελου ρεπόρτερ για τον Μαουριτσιο. Λέει ότι θα πάρει 400 χιλιάδες ευρώ και πως επέλεξε να πάει εκεί για να είναι βασικός, καθώς στον ΠΑΟΚ υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός. Στα θετικά του παίκτη, έχουν το κάθετο ποδόσφαιρο και περιμένουν γκολ και ασίστ!
Oχι,δεν το εχουμε καταλαβει....boogeyman77 έγραψε:Η Μαρσειγ νομίζω ήτανε! Αλλά μάλλον δεν το ήξεραν ότι τον ήθελαν! Μάγκες τι χαλιέστε για Mauricio ,Shakhov κτλ Κάποτε παίρναμε τα "σκουπίδια" του Π.Ο.Κ. και χαιρόμασταν κιόλας!Πλέον γίνεται το αντίθετο από χάρτινη και βάζελο με τα "σκουπίδια" τα δικά μας....Έχετε καταλάβει πόσο έχουμε " μεγαλώσει" ως μέγεθος έτσι;mpafos4 έγραψε:Η Λιον τελικα δεν τον ηθελε τοσο πολυ?........
Οταν μια ζωη εισαι μεσα στα σκατα και η μιζερια χτυπαει κοκκινο....δεν μπορεις να συνηθισεις το γεγονος πως εχεις βγει και αναπνειες καθαρο αερα....Σου φαινεται παραξενο....Ισως και καποιοι να αναπολουν τα σκατα....
καλυτερα που δεν εμεινε, αυτος θελει 1,5 για να στρωσει.. για ποιον λογω να τον παρουμε?? θα παρουμε ειτε τον ιρβιν η εναν που πραγματικα θελουμε 31 γεναρη(δεν ειρωνευομαι, απλα δεν ελπιζω σε κατι ταχυτερο)...
αλλα να δεσμευσεις παλι την θεση για εναν 32 αρι με 2 χρονια συμβολαιο , δεν εχει νοημα.. αν καταφερουμε και διωξουμε το 3ο μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα , του εσιτι , τοτε θα μπορεσουμε να χτυπησουμε κατι καλο..
αλλα να δεσμευσεις παλι την θεση για εναν 32 αρι με 2 χρονια συμβολαιο , δεν εχει νοημα.. αν καταφερουμε και διωξουμε το 3ο μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα , του εσιτι , τοτε θα μπορεσουμε να χτυπησουμε κατι καλο..
PAOK_Antarctica έγραψε:Ε τότε τίποτα δεν είναι δεδομένο και γεγονός αν δεν βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
απο αυτο μεχρι το "καλα ειναι δυνατον να υπαρχουν καποιοι που δεν θεωρουν τις φημες γεγονος;" υπαρχει μια καποια αποσταση, δε νομιζεις;
Να συζητιωνται οι φημες ως ΦΗΜΕΣ. Οχι ως δεδομενα ή non papers ή οπως αποφασιζει ο καθ' ενας να τις βαφτιζει.
Απαραβατος ορος για να θεωρηθει αξιοπιστη μια ειδηση ειναι να υπαρξει τεκμηριωση της. Αυτο βεβαια στις μερες ακουγεται σαν κατι που συνεβαινε στα παραμυθια. Εδω λεει ο καθ ενας κατι, χωρις να αναφερει ποιος, τι, που, πως, ποτε και αυτοματως βαφτιζεται η μπαρουφα γεγονος.
Κι εγω σου λεω οτι θα παρουμε 3 παικτες μεχρι το τελος της εβδομαδας. Ποιος το λεει; Ααα δεν μπορω να σου πω... Ποσο αξιοπιστο με βλεπεις;
Αν το γραψουν 3 αρδ ομως θα το συζηταμε ως γεγονος; Μιλαμε για τους ιδιους αρδ που 9 στις 10 φορες αποδεικνυονται μπαρουφολογοι, για τους ιδιους αρδ που οποτε ετυχε να ακουσω καποιον σε ραδιοφωνο δεν ειναι ικανοι να συνταξουν μια απλη προταση, για τους ιδιους αρδ που αναπαρηγαγαν ΟΛΟΙ κατι τρολιες που γραφοταν εδω μεσα παλιοτερα. Non papers υποθετω ηταν κι εκεινες οι τρολιες...
Οκ, κουβεντα να γινεται, αλλα οχι και να τα βαζουμε στη κουβεντα σε στυλ "ειναι δυνατον να μην το θεωρεις γεγονος;"
renegade έγραψε:Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι όλοι οι δημοσιογράφοι οι οποίοι μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν στο payroll της ΠΑΕ βγει κανένα πρωί και έγραψαν από το μυαλό τους μυθεύματα περί προτασης και επαναπροσέγγισης με τον μαουρίτσιο?
γεγονος κι αυτο με το payroll???? Δεδομενο?
σοβαρα τωρα, δηλαδη τι μας λες, αν ειναι δυνατον να πιστευουμε οτι οι αρδ ειναι αρδ και παπαρολογοι. Ε μαντεψε. ΝΑΙ ειναι δυνατον. Εγω απορω πως ειναι δυνατον να δινετε βαση και στο παραμικρο απο οσα λενε ολοι αυτοι που αποδεικνυουν διαρκως την ανικανοτητα τους και την αναξιοπιστια τους.
Η Σφίνα έβγαλε πως ο αρχηγός μπορεί να πάει στον Παναθηναϊκό...Αυτό να δω μόνο και τίποτα άλλο..ΖΟΥΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!