Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Με δυο κουβέντες, σοβαρή οργάνωση, θα τα έλεγα, όλα αυτά...
Προσωπική μου άποψη, όμως, που ίσως κάποιοι δεν την δέχονται και σεβαστό...
Προσωπική μου άποψη, όμως, που ίσως κάποιοι δεν την δέχονται και σεβαστό...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν μπορώ να πιστέψω οτι στην ΠΑΕ είναι τόσο βλάκες που δεν έχουν βάλει κάποιους όρους στο συμβόλαιο του σε περίπτωση που δεν πετύχει κάποιους στόχους..
-
paok düsseldorf
ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν μπορώ να πιστέψω οτι στην ΠΑΕ είναι τόσο βλάκες που δεν έχουν βάλει κάποιους όρους στο συμβόλαιο του σε περίπτωση που δεν πετύχει κάποιους στόχους..
Διαβάζω και ακούω πολλούς ΠΑΟΚτσηδες (εν μέρει δικαιολογημενα) να κράζουν τον Φερέιρα.
Τους θέτω το εξής ερωτημα:
Μεθαύριο το βράδυ, ποιον θα υποστηρίζετε? Τους "κυρίους" (???) ΜαριNOORακη, Καραπαπαρα και Κυρ-Σάββα η τον Άμπελ Φερέιρα? Ορθά - κοφτά. Ή τους μεν ή τον δε! Σκεφτείτε το καλά κι αποφασίστε...
Τους θέτω το εξής ερωτημα:
Μεθαύριο το βράδυ, ποιον θα υποστηρίζετε? Τους "κυρίους" (???) ΜαριNOORακη, Καραπαπαρα και Κυρ-Σάββα η τον Άμπελ Φερέιρα? Ορθά - κοφτά. Ή τους μεν ή τον δε! Σκεφτείτε το καλά κι αποφασίστε...
Δηλαδή δεν υφίσταται ως σενάριο το να θελουμε να περάσουμε στον τελικό αλλά να μην είμαστε ικανοποιημένοι με το ότι μας έχει δείξει ο Φερειρα; Εδώ τους καημούς μας εκφράζουμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εννοείται ΠΑΟΚ θα υποστηρίξω αλλά ρε αδερφέ έχω χάσει την πίστη μου στην ομάδα και σ αυτό ευθύνεται ο προπονητής που είναι στον πάγκο...
Δεν πιστεύω ότι θα προκριθούμε αλλά.και τελικό να πάμε μάλλον θα xασουμε...εδώ είδα την ομάδα να χάνει από το.ληκι...
Τεσπά ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τέλος αλλά αν χάσουμε και απολυθεί ο Πορτογάλος θα μετριασω την στεναχώρια μου...
Δεν πιστεύω ότι θα προκριθούμε αλλά.και τελικό να πάμε μάλλον θα xασουμε...εδώ είδα την ομάδα να χάνει από το.ληκι...
Τεσπά ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τέλος αλλά αν χάσουμε και απολυθεί ο Πορτογάλος θα μετριασω την στεναχώρια μου...
Τρικυμία στο μυαλό.. Άνθρωπος που προσπαθεί, αλλά ακόμη δεν έχει μάλλον την εμπειρία και τα @@ να κάνει αυτό που θέλει ο ίδιος..
Ή δώστε του το ρόστερ που θέλει ή ας πάει στην ευχή.
- GiorgosAtha
Αυτή την στιγμή... αλλαγή προπονητή. Όχι μόνο γιατι η ομάδα έχει θέματα αλλά επειδή δεν πιστεύω πως μπορεί να το γυρίσει.panta έγραψε:Αν έπρεπε να διαλέξουμε ανάμεσα σε αλλαγή προπονητή χωρίς μεταγραφές και μεταγραφές με τον προπονητή να μένει τι θα διαλέγατε?
Δηλαδή με έναν προπονητή να τους εμπνέυσει (κ@υλώσει)... μια 11αδα του χρόνου (αν υποθέσουμε πως γυρίσουν και οι τραυματίες χωρίς θέματα)
Πασχαλάκης
Matos (Rodi) - Ingasson - Crespo - Γιαννούλης
Kaddouri - Esiti - Misic
Jaba - Akpom (Swide) - Stoch
Τι πιστεύετε? Δεν θα μπορούσε να χτυπήσει πρωτάθλημα?
Εγώ λέω πως γ@μιώντας στον ανήφορο θα τους πήγαινε... ακόμα και τον φετινό gay.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Odi, επικοινώνησε μαζί μου όταν μπορέσεις. Ευχαριστώ.Odi έγραψε:Τρικυμία στο μυαλό.. Άνθρωπος που προσπαθεί, αλλά ακόμη δεν έχει μάλλον την εμπειρία και τα @@ να κάνει αυτό που θέλει ο ίδιος..
-
xrisitsapa
Odi έγραψε:Τρικυμία στο μυαλό.. Άνθρωπος που προσπαθεί, αλλά ακόμη δεν έχει μάλλον την εμπειρία και τα @@ να κάνει αυτό που θέλει ο ίδιος..
Πως να του δωσουν το ροστερ που θελει οταν δεν εχει ακομα την εμπειρια και τα @@ να κανει αυτο που θελει;
Και εφεδρικοι Βιερινια Βαρέλα Πελκα Αουγκουστο Μιχαϊ Ροντριγκο Λημνιό Σβι(Ακμπομ) Μπισε Μαου Λάμπρου και μικρα της Ακαδημίας.GiorgosAtha έγραψε:Αυτή την στιγμή... αλλαγή προπονητή. Όχι μόνο γιατι η ομάδα έχει θέματα αλλά επειδή δεν πιστεύω πως μπορεί να το γυρίσει.panta έγραψε:Αν έπρεπε να διαλέξουμε ανάμεσα σε αλλαγή προπονητή χωρίς μεταγραφές και μεταγραφές με τον προπονητή να μένει τι θα διαλέγατε?
Δηλαδή με έναν προπονητή να τους εμπνέυσει (κ@υλώσει)... μια 11αδα του χρόνου (αν υποθέσουμε πως γυρίσουν και οι τραυματίες χωρίς θέματα)
Πασχαλάκης
Matos (Rodi) - Ingasson - Crespo - Γιαννούλης
Kaddouri - Esiti - Misic
Jaba - Akpom (Swide) - Stoch
Τι πιστεύετε? Δεν θα μπορούσε να χτυπήσει πρωτάθλημα?
Εγώ λέω πως γ@μιώντας στον ανήφορο θα τους πήγαινε... ακόμα και τον φετινό gay.
Βλέπεις το ρόστερ και δεν καταλαβαίνεις πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Πρέπει να έχει προσπαθήσει πολύ ο αμπελ για να έχουμε τέτοια αγωνιστική εικόνα. Και ξαναλέω για τα αποτελέσματα συντελούν πολλοί παράγοντες. Για την αγωνιστική εικόνα ομως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Είμαι πάρα πολύ περίεργος, να δω αν θα πάρει τον Στοχ στην αποστολή...Μα πάρα πολύ περίεργος... :ugeek:
ΠΑΟΚ είμαστε πάνω από όλα και όχι Φερέιρα ή αντι-Φερέιρα. Εννοείται ότι θέλουμε την πρόκριση το βράδυ της Τετάρτης έστω και αν μας βομβαρδίζουν και ας έχουν να λένε και να κλαίνε για πόρνη μπάλα μετά. Φυσικά και θέλουμε και το Κύπελλο. Δυστυχώς βέβαια και κρίνοντας αντικειμενικά και μόνο, αυτά τα σενάρια είναι δυσχερώς πραγματοποιήσιμα, αλλά...μπάλα είναι, ΠΑΟΚ είμαστε και ελπίζουμε.
Για την παραμονή ή μη του Άμπελ. Δεν νομίζω ότι θα φύγει, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Τετάρτης και τα μετέπειτα. Η σεζόν λήγει στις 20/7, αν είμαστε δεύτεροι έχουμε αγώνα 25-26/8, άρα έναρξη προετοιμασίας μέχρι 3-5/8. Αν τερματίσουμε τρίτοι πάμε για Σεπτέμβριο, οπότε ενδεχόμενη έναρξη μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Πότε θα έλθει νέος προπονητής, να μάθει την ομάδα, να περάσει τα θέλω του στον Τ.Δ. και να γίνουν μεταγραφές και πωλήσεις; Δύσκολο. Και εγώ έχασα την πίστη μου και την πίστωση χρόνου στον προπονητή μας, αλλά έτσι όπως ήλθαν φέτος τα πράγματα με το συμβόλαιό του και την μεγάλη παράταση της αγωνιστικής περιόδου, δύσκολη βλέπω την αντικατάστασή του. Νομίζω πως κρίσιμη καμπή για τον Άμπελ θα είναι η πρόκριση ή μη σε ομίλους. Τρίτος ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Ευρώπη σε 4 χρόνια, δεν χωράει, ούτε στο οικονομικό σκέλος, ούτε και στην συνολική εικόνα (prestige) της ομάδας μας.
Για την παραμονή ή μη του Άμπελ. Δεν νομίζω ότι θα φύγει, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Τετάρτης και τα μετέπειτα. Η σεζόν λήγει στις 20/7, αν είμαστε δεύτεροι έχουμε αγώνα 25-26/8, άρα έναρξη προετοιμασίας μέχρι 3-5/8. Αν τερματίσουμε τρίτοι πάμε για Σεπτέμβριο, οπότε ενδεχόμενη έναρξη μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Πότε θα έλθει νέος προπονητής, να μάθει την ομάδα, να περάσει τα θέλω του στον Τ.Δ. και να γίνουν μεταγραφές και πωλήσεις; Δύσκολο. Και εγώ έχασα την πίστη μου και την πίστωση χρόνου στον προπονητή μας, αλλά έτσι όπως ήλθαν φέτος τα πράγματα με το συμβόλαιό του και την μεγάλη παράταση της αγωνιστικής περιόδου, δύσκολη βλέπω την αντικατάστασή του. Νομίζω πως κρίσιμη καμπή για τον Άμπελ θα είναι η πρόκριση ή μη σε ομίλους. Τρίτος ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Ευρώπη σε 4 χρόνια, δεν χωράει, ούτε στο οικονομικό σκέλος, ούτε και στην συνολική εικόνα (prestige) της ομάδας μας.
Εγώ, πάλι, έχω την εντύπωση ότι έχει ήδη υπογραφεί το βελούδινο διαζύγιο και θα πάμε, μέχρι το τέλος της σεζόν, κυνηγώντας, σε όλα τα ματς, το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και στο Κύπελλο και στο ΠρωΚτάθλημα!!!!
Αυτό, άλλωστε, είναι και το πολύ συμφερότερο, για όλες τις πλευρές...Παίχτες, προπονητή, αλλά και διοίκηση...
Αυτό, άλλωστε, είναι και το πολύ συμφερότερο, για όλες τις πλευρές...Παίχτες, προπονητή, αλλά και διοίκηση...