Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
- navigator11
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Εντάξει, να τα αγοράσει όλα ο Σαββίδης, κανάλια, σαιτς, ραδιόφωνα, εφημερίδες. Να παίζουν νυχθημερόν ΠΑΟΚ. Μπας και ηρεμήσετε ορισμένοι. Που δεν το νομίζω αλλά γράφουμε και καμιά λαλακία.
Ειμαι περιεργος να δω τι θα κανουν καποιες ομαδες και δεν εννοω τις μεγαλες οταν μπει το var...Φανταζομαι θα βαζουν αυτογκολ...
Asimos έγραψε:τα χασταγκ σε φεις και τουιτερ.
για αυτο και ειμαστε φαπα
τρεμει το κορακι να δωσει σφυριγμα υπερ μας
τρεμει το κορακι να δωσει σφυριγμα εναντιον τους
δεν περιγραφω αλλο
ονειρα μπορεις να κανειςpanpangr77 έγραψε:Φίλε 30 νίκες θα κανειςmarley 4 έγραψε:και τι θα γινει αν τους κερδισεις δηλαδη?panpangr77 έγραψε:Καμια ανακοίνωση ,θα απαντήσει ο Γιώργης,προσοχή την Τετάρτη και πάμε να τους γαμησουμε στην παράγκα τους.Δεν βλέπω τον τρόπο να μην κερδίσουμε.
ρε φιλε ειναι μπροστα στην βαθμολογια ενω επρεπε να ειναι πισω
θα παρουν ολα τα ματς εκτς ντερμπι και θα σε σφαξουν σε ολα
τι δεν καταλαβαινεις ?
πρωταθλημα δεν παιρνεις
30 νίκες δεν έγιναν από κανένα και δεν θα γίνουν, γιατί απλά δεν γίνεται
τι θα μπει;joshua έγραψε:Ειμαι περιεργος να δω τι θα κανουν καποιες ομαδες και δεν εννοω τις μεγαλες οταν μπει το var...Φανταζομαι θα βαζουν αυτογκολ...
και ζητα ο φιλος 30 νικες με σφαγες καθε αγωνιστικηseaman έγραψε:30 νίκες δεν έγιναν από κανένα και δεν θα γίνουν, γιατί απλά δεν γίνεται
ουτε στο χολυγουντ τετοιο σεναριο
και γενικα ειμαστε χαζοι ολοι μας
γιατι πρεπει να κανεις 30 νικες?
γιατι να δεχθεις τετοιο ορο?
αλλα ειπαμε ψαχνουμε ηρωες παραμυθιων
περαστικα μας και για φετος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Δευ 24 Σεπ 2018, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εισαι ηρωας και σ'ευχαριστω που ασχολεισαι και γραφεις,τιποτα αλλο...navigator11 έγραψε:Εντάξει, να τα αγοράσει όλα ο Σαββίδης, κανάλια, σαιτς, ραδιόφωνα, εφημερίδες. Να παίζουν νυχθημερόν ΠΑΟΚ. Μπας και ηρεμήσετε ορισμένοι. Που δεν το νομίζω αλλά γράφουμε και καμιά λαλακία.
Αν παντως πρεπει να μιλησουμε και για ποδοσφαιρο το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να τρεξουμε τον γαυρο.Αν περιμενουμε με αμυντικογενη προσανατολισμο και αργη εντεκαδα δεν εχουμε τυχη.Αν ομως μπουν οι σφαιρες μας μπροστα εχουμε μεγαλη τυχη.
-
panpangr77
Άκου έχω γνώση ,την μεγαλύτερη αλήθεια την είπε η γυναίκα μου, καλά πιστεύεις ότι θα πάρετε φέτος πρωτάθλημα μετά από αυτά που έγιναν πέρσι ,εδώ στήσανε και τα νοσοκομεια,... Φέτος έχουν στήσει μέχρι και το πρόγραμμα αλλά θα κάνω 30 νίκες και εδώ είμαστε...marley 4 έγραψε:και ζητα ο φιλος 30 νικες με σφαγες καθε αγωνιστικηseaman έγραψε:30 νίκες δεν έγιναν από κανένα και δεν θα γίνουν, γιατί απλά δεν γίνεται
ουτε στο χολυγουντ τετοιο σεναριο
- hasio_john
Άρα να συνεχίσουμε να είμαστε οι ... Τζανετάκοι τις λίγδας επειδή δεν μπορούμε να παρέμβουμε στην σαπίλα.
Η δική μου γνώμη είναι πως εφόσον είναι αδύνατο να παρέμβουμε και ν' αλλάξουμε κάτι, τότε με ψηλά το κεφάλι αποχωρείς και τους αφήνεις να παίζουν την κολοκυθιά μεταξύ τους. Αλλιώς σκύβεις το κεφάλι, τις αρπάζεις, βγάζεις τον σκασμό και αφήνεσαι στην παρωδία!
Η δική μου γνώμη είναι πως εφόσον είναι αδύνατο να παρέμβουμε και ν' αλλάξουμε κάτι, τότε με ψηλά το κεφάλι αποχωρείς και τους αφήνεις να παίζουν την κολοκυθιά μεταξύ τους. Αλλιώς σκύβεις το κεφάλι, τις αρπάζεις, βγάζεις τον σκασμό και αφήνεσαι στην παρωδία!
Πραγματικά θέλει πολλά κιλά καρύδια για να ασχοληθείς με αυτό το σάπιο πράγμα. Αν δεν ήμουν ΠΑΟΚ θα προτιμούσα να βλέπω ερασιτεχνικά Αγγλίας.
-
Asimos
Χωρίς διάθεση ειρωνείας, μειοψηφία είμαστε το 10% αυτής της χωρας, 504 χιλιόμετρα μακρυα απο τα κεντρα αποφασης ενος υδροκεφαλου κράτους, χωρις πολιτικούς που να ενδιαφέρονται για τη βορεια ελλαδα, μιας κοινωνιας βουτηγμενης στη πουστιά, εξαγορασμενα απο οικοπεδα μεχρι συνειδήσεις και σιωπες και συ θελεις ρε αδερφέ αποτέλεσμα;marley 4 έγραψε:Asimos έγραψε:τα χασταγκ σε φεις και τουιτερ.
για αυτο και ειμαστε φαπα
τρεμει το κορακι να δωσει σφυριγμα υπερ μας
τρεμει το κορακι να δωσει σφυριγμα εναντιον τους
δεν περιγραφω αλλο
Και μονο που τους εχουμε φτασει εδω ειναι επιτυχία.
10 τουιτς πλεον τα βλεπει περισσοτερος κοσμος απο 5 δευτερόλεπτα σε ενα δελτιο ειδησεων.
Τη μουρη κρεας δεν την κανει κανενας σε κανεναν.
Πρωτο ματς με αστερα,παιζουν με 11 αντι με 9 οι αντιπαλοι,απο θαυμα δεν τραυματιζεται παικτης. Στο ματς με νιονιο σφυριζεται οφσαιντ χειροτερο απτου κατσουρανη εις βαρος σου και κερδιζεις οριακα 1-0,αντι για 2-0. Στο ματς με ΟΦΗ το πιο καραμπινατο πεναλντυ της σεζον δεν σου δινεται στο 5,ο ΟΦΗ ριχνει ξυλο και δεν τρωει καρτες.panpangr77 έγραψε:Φίλε 30 νίκες θα κανειςmarley 4 έγραψε:και τι θα γινει αν τους κερδισεις δηλαδη?panpangr77 έγραψε:Καμια ανακοίνωση ,θα απαντήσει ο Γιώργης,προσοχή την Τετάρτη και πάμε να τους γαμησουμε στην παράγκα τους.Δεν βλέπω τον τρόπο να μην κερδίσουμε.
ρε φιλε ειναι μπροστα στην βαθμολογια ενω επρεπε να ειναι πισω
θα παρουν ολα τα ματς εκτς ντερμπι και θα σε σφαξουν σε ολα
τι δεν καταλαβαινεις ?
Εσυ πιστευεις η ομαδα θα κερδισει 30 ματς?Ηδη ειναι αθλος πως δεν ειχαμε απωλειες σε καποιο απο αυτα βαση των συνθηκων.Να γινει σε 30 ματς μου φαινετε απιθανο.
Πλεον μου φαινετε πιο ευκολο το διπλο στο τηγανι με ξενο διαιτητη,παρα το διπλο στην λειβαδια με τους αιληνες ξεφτιλες
- kataramenos5
"Ειμαι το σεντερ μπακ και θα δενω τα κορδονια μου στη σεντρα". Αθανατε Χαρυ.