Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- painkiller4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Οπότε μην προτρεχεις
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Οπότε μην προτρεχειςobanebane έγραψε:painkiller4 έγραψε:Χατσεριδης τέλος σακατευτηκε
Σιγα να μην εμεινε και αναπηρος.
Εγώ δεν έγραψα κάτι,εσύ προτρεχεις.
Η λέξη σακατευτηκε είναι πολύ βαριά φίλε μου.
Αν έχει χιαστους κρίμα για το παλικάρι.
Εγώ πάντως τον είδα να ανοιγοκλείνει το γόνατο του,δύσκολα να είναι χιαστοι.
Δεν είμαι γιατρός.
Η λέξη σακατευτηκε είναι πολύ βαριά φίλε μου.
Αν έχει χιαστους κρίμα για το παλικάρι.
Εγώ πάντως τον είδα να ανοιγοκλείνει το γόνατο του,δύσκολα να είναι χιαστοι.
Δεν είμαι γιατρός.
- Παλαιολόγος
θα κανει μαγνητικη θα φανει τι ειναι και τι δεν ειναι
ελπιζω τπτ σοβαρο,περαστικα του.
ελπιζω τπτ σοβαρο,περαστικα του.
Η ρήξη χιαστου εκτιμάται από τον γιατρο επί τόπου. Απλά κάνεις και μαγνητική για επιβεβαίωση.
Ανοιγοκλείνει το πόδι κανονικά απλά υπάρχει και έντονο πρήξιμο.
Ανοιγοκλείνει το πόδι κανονικά απλά υπάρχει και έντονο πρήξιμο.
Κουρμπελης, κόντε και ανάλογου επιπέδου παίχτες για μένα ούτε έξω από το γήπεδο πρέπει να περνάνε.
Για τον χατσεριντι, πιθανός τραυματισμός δεν αλλάζει τίποτα,ο παίχτης έχει δικαίωμα συμμετοχής από τέλη Φεβρουαρίου ούτως ή άλλως.Αποψη μου είναι ότι αν θέλουν να τον φέρουν σώνει και καλά ας τον υπογράψουν από τώρα για το καλοκαίρι, όποτε δεν θα χρειαστεί να δώσουν φράγκο.Δεν πονάμε στην άμυνα,η περίπτωση μολεντο ήταν κάτι διαφορετικό γιατί ο παίχτης ήταν πανέτοιμος να παίξει.
Προσωπικά θα ήθελα ή πίσω τον Ενρίκε ή έναν επιθετικό που να σκοράρει πίσω από τον πριγιοβιτς.Για αμυντικό μέσο δεν θα ήθελα τώρα κάποια κίνηση,μιας και πρόκειται για την πλέον νευραλγική θέση που θέλει αρκετό χρόνο με την ομάδα για να αποδώσει.Αν γίνει μια διαχείριση των δυνάμεων του τσιμιροτ ώστε να μην είναι ψοφιος τον Απρίλη βγαίνει η χρονιά
Για τον χατσεριντι, πιθανός τραυματισμός δεν αλλάζει τίποτα,ο παίχτης έχει δικαίωμα συμμετοχής από τέλη Φεβρουαρίου ούτως ή άλλως.Αποψη μου είναι ότι αν θέλουν να τον φέρουν σώνει και καλά ας τον υπογράψουν από τώρα για το καλοκαίρι, όποτε δεν θα χρειαστεί να δώσουν φράγκο.Δεν πονάμε στην άμυνα,η περίπτωση μολεντο ήταν κάτι διαφορετικό γιατί ο παίχτης ήταν πανέτοιμος να παίξει.
Προσωπικά θα ήθελα ή πίσω τον Ενρίκε ή έναν επιθετικό που να σκοράρει πίσω από τον πριγιοβιτς.Για αμυντικό μέσο δεν θα ήθελα τώρα κάποια κίνηση,μιας και πρόκειται για την πλέον νευραλγική θέση που θέλει αρκετό χρόνο με την ομάδα για να αποδώσει.Αν γίνει μια διαχείριση των δυνάμεων του τσιμιροτ ώστε να μην είναι ψοφιος τον Απρίλη βγαίνει η χρονιά
agios έγραψε:Πρώτη εκτίμηση ρήξη χιαστών.......
Από που η πληροφόρηση σου;
Μακάρι φιλε, γιατι κ σε μενα αρέσει πολυ. Ελπίζω η εμπειρία του στο εξωτερικό να τον εκτοξεύσει κ να του εχει βάλει μυαλό. Κ μακάρι η ρήτρα που εχουμε να μην αποδειχτεί μικρή κ μας φύγει ...obanebane έγραψε:omerta76 έγραψε:@obanebane
Για να σου απαντήσω: την σύγκριση την κανω γιατι εκτιμώ οτι αυτός που θα κάνει καριέρα ειναι ο Κουρμπελης. Σαν πιο ολοκληρωμένος παιχτης αδιαμφισβήτητα ειναι ο Χαρισης, σου βγάζει ομως κατι μη ολοκληρωμένο, κάνει πολλα αλλα μέτρια. Σαν να έμεινε στάσιμος 2 χρονια.
Ο Κουρμπελης ειναι αρχηγός στον βαζελο στα 24 του, καλο κορμί κ δυναμικός παιχτης και μπορεί να παιξει άνετα δυο θεσεις. Με 1,5 εκ κανεις άνετα την δουλεια πιστεύω
Αν τραυματίστηκε ο Ουκρανός, ας πάμε για τον Βέλγο έστω κ δανεικό. Ειναι κ αριστεροπόδαρος
Κατάλαβα τι θεωρείς γι'αυτό σου είπα γράψε τη γνώμη σου καθαρά.
Δε γίνεται όλες οι περιπτώσεις να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με τη σύγκριση που έκανες.
Και ναι εννοείται οτι δε μπορουμε να ξερουμε την καταληξη του καθενος.
Εγώ ήμουν ξεκάθαρος θεωρώ ότι ο Χαρισης είναι πιο χαρισματικός και πιθανή απόκτηση Κουρμπελη τον καίει οριστικά από την ομάδα μας.
Ο Χαρισης του χρόνου μπορεί άνετα να πάρει τη θέση του Κανιας στο ροστερ.
Η εμπειρία του στο εξωτερικό μπορεί να τον βοηθήσει να γίνει ο νέος Πελκας του ΠΑΟΚ.
Για αμυντικό χαφ, αν ολα πανε καλα κ μείνει κ ο Ρουμάνος φυσικα (που θέλει παίχτες να ξέρουν μπάλα στα χαφ), ας φέρουν απο την Ζενίτ αυτόν τον Ερνανι. Μπάλα ξέρει , ύψος εχει οπότε.....
obanebane έγραψε:agios έγραψε:Πρώτη εκτίμηση ρήξη χιαστών.......
Από που η πληροφόρηση σου;[/quo
Από Ουκρανία bane.Ακυρο η ρήξη λένε πρέπει να εκτιμήσουν την σοβαρότητα του τραυματισμού.Ίδωμεν...
- anekfrastos
Έχει σίγουρα τέτοιο παίκτη η Ζενίτ;omerta76 έγραψε:Για αμυντικό χαφ, αν ολα πανε καλα κ μείνει κ ο Ρουμάνος φυσικα (που θέλει παίχτες να ξέρουν μπάλα στα χαφ), ας φέρουν απο την Ζενίτ αυτόν τον Ερνανι. Μπάλα ξέρει , ύψος εχει οπότε.....
Σε ρώτησα γιατί δεν έχει βγάλει κανένας το παραμικρό.
Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό γιατί αποτι φαίνεται σε αυτόν έχουμε καταλήξει.
Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό γιατί αποτι φαίνεται σε αυτόν έχουμε καταλήξει.
Δανεικός στην Σεντ Ετιέν ειναι αλλα δεν πολυ παίζειanekfrastos έγραψε:Έχει σίγουρα τέτοιο παίκτη η Ζενίτ;omerta76 έγραψε:Για αμυντικό χαφ, αν ολα πανε καλα κ μείνει κ ο Ρουμάνος φυσικα (που θέλει παίχτες να ξέρουν μπάλα στα χαφ), ας φέρουν απο την Ζενίτ αυτόν τον Ερνανι. Μπάλα ξέρει , ύψος εχει οπότε.....
https://www.transfermarkt.com/hernani/p ... ler/181768
- desperando
- Επικοινωνία:
Δηλαδή πιστεύετε ότι είναι δυνατόν να μπορούμε να πάρουμε παίχτη 23 χρονών που τον πήρε η Ζενίτ πριν ένα χρόνο 8 εκατομμύρια?
Όσο για τον χατσεριδη ( αν αυτός είναι τελικά ο εκλεκτός ) το λες και σούπερ γκαντεμια αν έχει σοβαρό τραυματισμό.
Βέβαια και χιαστούς να μην έχει,αν πηραχτηκαν οι σύνδεσμοι χρειάζεται ένα διάστημα τουλάχιστον 1,5 μήνα για να μπει σε κανονικους ρυθμους.
Τον παίρνεις? Δεν τον παίρνες.
Ο θεός να ζει καλά τους βαρέλα, κρεσπο,μαλεζα
Όσο για τον χατσεριδη ( αν αυτός είναι τελικά ο εκλεκτός ) το λες και σούπερ γκαντεμια αν έχει σοβαρό τραυματισμό.
Βέβαια και χιαστούς να μην έχει,αν πηραχτηκαν οι σύνδεσμοι χρειάζεται ένα διάστημα τουλάχιστον 1,5 μήνα για να μπει σε κανονικους ρυθμους.
Τον παίρνεις? Δεν τον παίρνες.
Ο θεός να ζει καλά τους βαρέλα, κρεσπο,μαλεζα