Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που πέτυχε, με οποιουσδήποτε τρόπους (δεν με ενδιαφέρει να τους εξετάσω μιας και δεν με αφορά σαν Π.Α.Ο.Κ.τσή, ούτε καν σαν Έλληνα), να φτιάξει ολόκληρη αυτοκρατορία να μην είναι έξυπνος...
Το να είναι όμως Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. ένας τέτοιος έξυπνος αυτοκράτορας, γιγαντώνει τις απαιτήσεις μου κατακόρυφα, θέλοντας πια να δω & την ομάδα μου αυτοκρατορία, έστω στην Ευρώπη, κάτι που υποσχέθηκε!!!!
Δεν μπορώ να ξέρω πόσο καιρό θα πάρει να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, που δεν πιστεύω ότι ήταν λόγια απλά και λαϊκίστικα αλλά αληθινή επιθυμία του, ξέρω όμως ότι ο χρόνος της επίτευξης του είναι ανάλογος του στρατηγικού σχεδιασμού, τον οποίο ο ίδιος (όπως έχει δηλώσει δημόσια επίσης) έχει επιλέξει να ακολουθηθεί στην πορεία!!!!
Το χω δηλώσει απ την πρώτη μέρα που ανέλαβε Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. και το υπενθυμίζω, ότι για κάθε τι καλό ή κακό που συμβαίνει στην ομάδα μας, την πρώτη-μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο ίδιος, δίχως καμία δικαιολογία...
Κάποια ελαφρυντικά υπάρχουν και θέλουν πολλές θυσίες και χρόνο μέχρι να αλλάξουν, τα οποία όμως αφορούν την Λίγδα, όχι & την Ευρώπη, η οποία δείχνει ο συντομότερος δρόμος του Π.Α.Ο.Κ. για το Eldorado-ομίλους C.L.!
Ελπίζω λοιπόν φέτος που είναι η πιο κατάλληλη χρονιά, ο "στρατηγός" να χει σηκώσει ήδη το χέρι δείχνοντας εκεί, δίχως άλλες καθυστερήσεις, μπερδέματα, ολιγωρίες και αχρείαστες-ανούσιες αλλαγές "αξιωματικών" πια!!!!
Δεν μπορεί ένας απλός άνθρωπος να το βλέπει αυτό και να περνάει απαρατήρητο από έναν έξυπνο στρατηγό!!!!
Όπως επίσης δεν ξεχνάω ότι "όποιος έχει το μαχαίρι κόβει και το πεπόνι" για το κάθε τι που πρέπει να αλλάξει...