blackjack80 έγραψε:Stupid bid μήπως σημαίνει ότι δηνουν υπερβολικά λεφτά για την αξία του?
Παιδια η ηλιθια προσφορα ειναι για τον Crystal Palace striker Dwight Gayle.
blackjack80 έγραψε:Stupid bid μήπως σημαίνει ότι δηνουν υπερβολικά λεφτά για την αξία του?
ωραία υπογραφή. και γενικά ωραία αυτή η τάση των τελευταίων χρόνων την απαιτητικότητα των οπαδών, κάτι φυσιολογικό σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα με πίεση, να την βαφτίζουμε ως αιτία των κακών που συμβαίνουν.Besuch 2 έγραψε:ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΨΤΕ ΚΑΛΑ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΑ - ΤΗΝ ΟΛΓΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ, ΤΗ ΜΙΖΕΡΟΥΠΟΛΗ ΑΥΤΗ - ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΨΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
Ο Π.Α.Ο.Κ ΘΕΛΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ Μ' @ΡΧ1ΔΙΑ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ.
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν η ομάδα είχε κρατήσει τον Περέϊρα ή τον Κουλούρη ή τον Παπαδόπουλο....pirate_salonica έγραψε:Πάντως καλά είναι να μην πάρει φορ,ούτε καν τον Μπερμπάτη... ποιος ο λόγος να φέρει παίκτη τώρα? Αφού φτάσαμε εδώ,ας δέσει η ομάδα ως έχει και ας έρθει παίκτης τον Γενάρη. Έτσι κι αλλιώς για πολλά πολλά στα εγχώρια δεν πάμε φέτος.
μακάρι φίλε εγώ μαζί σου είμαι... μακάρι να του κάνουν μια πρόταση κάτω του μυρίου... αλλίως λίγο πάνω-κάτω βλέπω να τα βρίσκουν.obanebane έγραψε:lazar4 έγραψε:μακάρι φίλε... γτ εγώ άλλη ανάγνωση του δίνω !
Εσυ λες οτι τωρα θα επικεντρωθουν στον μπερμπατοφ,οκ το πιθανοτερο αυτο ειναι και γιαυτο τον καλεσαν στο νησι.
Μπορει ομως να ξανακανουν μια stupid bid.