Και όχι από σήμερα .
αυτοί είναι ελεύθεροι και μπορούμε να τους ρίξουμε και λίγο το κασέ

μην τον ακούτε, είναι ο ίδιος σπαστικός που όταν ημασταν μικροί μας κάρφωνε και ερχόταν ένας μεγάλος και μας εβαζε τιμωρία και μας έσπαγε τα φυσοκάλαμα "για να μη βγάλουμε κάνα μάτι"Asimos έγραψε:Αν ήμουν μοντ θα κλείδωνα για μια ωρα το τοπικ.
Μας δουλευουν μου φαινεται...paok24 έγραψε:Όλα για Κριστιάν
Απέτυχε ο ΠΑΟΚ στις περιπτώσεις που υπάρχει από πίσω ομάδα
Οι διαπραγματεύσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με παίκτες υψηλής ποιότητας δεν κατέληξαν σε συμφωνία.
Ο ΠΑΟΚ πλέον ρίχνει όλο το βάρος του στον Κριστιάν Μπαρόνι που έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσέ, μία περίπτωση πάντως που οικονομικά δεν είναι στα επίπεδα που κινείται φέτος η ΠΑΕ.
Είναι η μοναδική περίπτωση που είναι ανοιχτή αυτή την στιγμή από αυτές τις πρώτης γραμμής, όμως υπάρχουν και κάποιοι ελεύθεροι παίκτες που απασχολούν τους Θεσσαλονικείς.
Μέχρι τις 8 θα έχει φανεί το τι ακριβώς έκαναν, αν και πλέον τα περιθώρια στενεύουν για τα καλά.
efthimis_paok έγραψε:Εξασφαλισμένη βενζίνη δηλαδή για την απόσταση τουμπα - τράπεζα Πειραιώς για την μεταφορά του 1,8 εκ. ευρώ στον λογαριασμό του μπαρονι ...mbison έγραψε:Iβαν βγαλε τα καβουρια απ την τσεπη.
Αν παρεις Μπαρονι, θα παρω τη φανελα του, 50 € απο μενα.
Μην ανυσηχής μόνο του θα κλειδώση από τα errolAsimos έγραψε:Αν ήμουν μοντ θα κλείδωνα για μια ωρα το τοπικ.