Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
arisk

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από arisk »

[youtube]BzK-T6XyZzM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

OMONOIA ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ; ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΟΜΟΝΟΙΑ ΡΕ!!!!! ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΕκΟΥΛΗΣ!!!! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ!!! ΒΛΑΚΕΣ!!!! ΟΧΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ!!!!! ΜΗΝ ΔΙΑΥΛΟΑΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!!
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

darklord έγραψε:
Ale3 έγραψε:
Vonapartis έγραψε:Εγώ πάντως αν ήμουνα ζαγοράκης, τον φλωρίδη πρώτα θα τον πηγαινα σε προκαθορισμένο ραντεβού με τους συνδέσμους, να τον δούνε τα παιδιά, να ανταλλάξουν απόψεις, να παρουσιάζε το χαρτοφυλάκιο και το όραμά του για τον ΠΑΟΚ και αν έπειθε τότε θα προχωρούσα. Η στάση των συνδέσμων θα αποτελέσει βαρόμετρο για τις όποιες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο. Αν τον πάρουν από την αρχή στραβά, πάει τόχασε το παιχνίδι και αυτός και όλοι τους.

Τώρα αν οι συνδέσμοι επειδή "δεν τους έκατσε καλά απ'την αρχή", χωρίς αποδείξεις, κάνουν πόλεμο στην όποια διοίκηση, αυτό θα κάνει καλό στον ΠΑΟΚ? Ακόμη δεν τον είδαμε , γιάννη τον εβγάλαμε?
Ναι οι συνδεσμοι εχουν βιτσιο να μην δουνε ποτε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη...
Δηλαδή ρε μαυροάρχοντα μόνο αυτός είναι ο ρόλος των συνδέσμων? Να περιμένουν να δουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή?
Δεν χρειάζεται απάντηση, ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν είναι μόνο αυτός.

Δεν εκφράστικα γενικά κατά συνδέσμων και διαφόρων ενεργειών τους. Συγκεκριμένα μίλησα.

Το να πάω να πλακώσω κάποιον επειδή δεν μου άρεσε η φάτσα του είναι λογικό? (παράδειγμα χωρίς καμία σχέση με την περίσταση)

Είχα γράψει μία γραμμή πιο πάνω και αυτό: "Δεν αμφισβητώ την χρησιμότητα των συνδέσμων, αλλά μην περνάμε όμως στην ασυδοσία."

Και ξεκαθαρίζω, ΔΕΝ έχω κάτι με τους συνδέσμους. Με κάποιες σπασμοδικές πρακτικές που μειώνουν το όνομα του λαού του ΠΑΟΚ, καθώς οι συνδέσμοι είναι ένα τιτάνιο κομμάτι. Δεν είναι όμως οι μόνοι και δεν δέχομαι να μου λένε ότι αυτοί πρέπει να αποφασίσουν για τις τύχες του ΠΑΟΚ. Εδώ βγαίνει και το σκοινί και το παλούκι ναουμ.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

darklord έγραψε:Μακαρι τα ραδιοφωνα να ειχαν την φιλοσοφια μου, αλλα δεν... μαλλον εσυ ακους περισσοτερο βλεπω. Προσεχε μην χαλασω το deal ε.
Για γηπεδο παω παντα, Τουμπα λεγεται. Εσυ μαλλον θα μιλας για αλλο αν κρινω την νοοτροπια σου.
Το μικρε πηγαινε στον 18χρονο, τα υπολοιπα σε εσενα.

Εχετε αναγαγει τα του φορουμ σε πραγματικοτητα, τιποτα απο εδω μεσα δεν επηρεαζει οποιαδηποτε εξελιξη, μαλλον εχετε τασεις μεγαλομανιας.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

darklord έγραψε:
theoPAOK έγραψε:Επειδή δεν έχει τύχει να διαβάσω κάτι και να μάθω τι άνθρωπος είναι ο Φλωρίδης, δεν μπορώ να έχω γνώμη για το αν θα κάνει καλό η κακό στον ΠΑΟΚ..
Βέβαια, επειδή έχουμε πρόσφατες αναμνήσεις, κρατάω μια πισινή και είμαι αρκετά επιφυλακτικός..
Απ την άλλη, επειδή έχω εμπιστοσύνη σε Ζ-Ζ, ξέρω, οτι δεν θα έκαναν κάτι που θα έβλαπτε τον ΠΑΟΚ..
Και μόνο απ αυτό είμαι αισιόδοξος..
Αν δεν ήταν το δίδυμο αυτό, δεν ξέρω τι θα έκανα..Το μόνο σίγουρο θα ήταν πως δεν θα είμουν τόσο στο να μπουν στον ΠΑΟΚ οι ανθρωπο αυτοί..
Βέβαια, είναι και ο Σαχπα..
Ούτε γι αυτόν ξέρω κάτι. Το μόνο που με έκανε να τον δώ με καλύτερο μάτι, είναι οτι απ ότι φαίνεται είναι ΠΑΟΚτσής..
Τώρα για τις καθυστερήσεις..ούτε εμένα μου άρεσε..αλλα λέω τώρα..αν όντως υπήρξαν εμπόδια?
Μην κρίνουμε πριν δούμε..αυτο θα μας φάει..
Παίρνουμε Λαζαρ, τι αμπαλος είναι πάλι αυτός..Και την επόμενη μέρα έγινε ένα απ τα αστέρια του ΠΑΟΚ..
Απο κολοτούμπα σε κολοτούμπα το πάμε... Μπορεί να είμαι 18 χρονών, και να μην έχω ζήσει πολλά οπως οι περισσότεροι απο σας, αλλα όταν βλέπω ΠΑΟΚτσήδες, να γκρινιάζουν για το παραμικρό λεω ρε γαμώτο, μηπως πραγματικά είμαστε τόσο βλάκες σαν λαός?
Βλέπω άτομα κάνουν αναλύσεις στα οικονομικά μας, λες και είναι οικονομολόγοι του ΠΑΟΚ..
Γκρινιάζουν για το άνοιγμα, και βλέπουν μόνο τα έσοδα..τα έξοδα??
Βριζουν τον Ζαγοράκη, ενώ απο τότε που ήρθε πάμε απο το καλό στο καλύτερο..
Αυτοί κοιτάνε μόνο τα λάθη...Όχι τι έχει προσφέρει...
Όσοι αναγνωρίζουν τι προσφέρει, θεωρούνται προσωπολάτρες..
Το καλύτερο?
Βλέπω άτομα, να λένε εγώ είμαι περισσότερο ΠΑΟΚτσής απο σένα γιατι εγώ παω στο γήπεδο και έχω και διαρκείας..
Σιγα ρε ΠΑΟΚαρα εσύ..Αν το πάμε έτσι ο Σαχπα είναι ο πιο ΠΑΟΚτσής γιατί έδοσε και 50χιλιάρικα για την σουίτα..
Εγω όμως ξέρω οτι το δίδυμο ΖΖ είναι το πιο ΠΑΟΚτσήδικο..
Γιατί αν δεν ήταν, θα την είχε κοπανήσει με τα πρόβατα που έμπλεξε...
Θα τρελαθούμε ρε παιδιά..
Όπως είπα, είμαι 18 χρονών, και έχω ήδη ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ με ορισμένους..
Αλλα ξέχασα...ο ΠΑΟΚ πανω απ όλα...

Το ξέρω οτι ορισμένοι θα με κράξετε..αλλα να ξέρατε πόσο με νοιάζει......
Εγώ αυτά πιστεύω, και σε όποιον αρέσουμε...για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε..
Ευχαριστώ..
Αλλαξε ομαδα οσο εισαι μικρος, ΠΑΟΚτσης γεννιεσαι, δεν προσπαθεις να συνηθισεις ή να συμβιβαστεις με τον λαο του. Αστο, μην προσπαθεις αλλο.

8.28 Επίσης απαγορεύονται οι "συμβουλές" προς άλλους χρήστες να αλλάξουν ομάδα και παρεμφερείς προτροπές που υπονοούν γενικά ότι δεν είναι (ή δεν θα έπρεπε να είναι) φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ.

Dark, σε παρακαλω ...
Ασε και τους αλλους να εκφραστουν ακομα και αν δεν σου αρeσει η απαντηση...
Προσωπικες ειρωνειες και "διαμαχες" δεν εχουν νοημα..
Διαλογος και συζητηση να βγαζουμε νοημα..
Αυτο εχει σημασια πιστευω και ξερω πως και εσυ συμφωνεις σε αυτο..
Οποτε ας το κανουμε..
Thanks..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

darklord έγραψε:
DC έγραψε:Που πας ρε Φλωρίδη χωρίς ISO από την Τριανδρία και την Νεάπολη ρε;
Που πας ρε ναούμε;
Γουμενο θελεις εσυ ε; Ή καποιους μλκς να ριψοκυνδινευουν για τα δυσκολα και να κανουν τους μαλακες στα "ευκολα;"
Όχι, θα αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να γίνει μαγαζάκι σας επειδή έχετε το όπλο της μπούκας και της κροτίδας.
Σιγά μη σας στείλουν και CV οι υποψήφιοι.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Προσωπικα δεν ημουν σε συνδεσμο οποτε ακυρος ο β' πληθυντικος.
Μοικαν σεβομαι την γνωμη σου και σταματαω, αλλα οταν βαλλεται ετσι ο ΠΑΟΚ και ο λαος του, ειδικα στα ποστ που εκανες παραθεση, κατι πρεπει να κανουν και οι mods, δεν νομιζεις;
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Σε ευχαριστω Dark..
Οσο αναφορα το ποστ του μικρου, την αγανακτηση του εβγαλε και καποιες διαπιστωσεις μιλωντας γενικα...

Εγω λεω να συνεχισουμε την κουβεντα οπως ειναι χωρις ειρωνειες και προσωπικες "επιθεσεις"...

και αυτο το λεω προς όλους μας...
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Μπήκαμε στη Δευτέρα. Τα ψέμματα τελειώσανε. Σήμερα κρίνονται και οι κρίνοντες. Για να δούμε τι θα δούμε. Ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει σελίδα ή θα πισωγυρίσει? Ο Ζαγοράκης ούτως ή άλλος έχει δείξει έντονα σημάδια κορεσμού. Τα οικονομικά είναι πολύ στενά και οι λογαριασμοί τρέχουν. Οι φλωρίδης σαχπατζίδης αναμένεται να πρωτοστατήσουν στις αλλαγές που έρχονται στη παε. Για να δούμε, θα κερδίσουν τον κόσμο? Πάντως αν κάτι στραβώσει προβλέπω να λέμε bye bye σε ενδεκαδάτο παίχτη. Οσοι έχουν βάλει το κεφάλι τους στον ντορβά βρίσκονται σε δεινή θέση. Οι σύνδεσμοι καλά έχουν κάνει και αποστασιοποιήθηκαν από αυτή τη στείρα πολιτική. Του τα λέγανε του ζαγοράκη εδώ και καιρό και αυτός δεν έκανε τίποτα. Για να δούμε τώρα τις εξελίξεις. Τώρα που έχει μπει το αυγό στον κώλο. Είμαι πολύ περίεργος. Γιατί τώρα δεν έχει άλλο, είναι μονόδρομος οι εξελίξεις.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Οταν γραφω σε ποστ στη κεντρικη για λογια μαναβη,
και επονται vote down,
τοτε δεν αξιζει απλα να ασχοληθεις,
για να διορθωσεις οτιδηποτε.
Πολυ καφενειο ...

guardian4 έγραψε: Δυσκολη δουλεια παντως να μπει ταξη σε αυτο το φορουμ.
Ο λογος ? Ο πολυς καναπες που εκφραζεται εδω μεσα, και ειναι και απολυτος κι ολας.

Οπως και η ανοχη του σαιτ, να αφηνει να χαρακτηριζουν ή να ειρωνευονται θεσμους του ΠΑΟΚ χωρις οριο οπως οι συνδεσμοι, και καπου εκει αρχιζει και μπερδευεται η κατασταση.

Ειναι ευκολο να κρινεις απο τον καναπε.
Πριν βιωσεις τον ΠΑΟΚ και απο τους δρομους , και απο τα επισημα,
δικαιουσε να κρινεις αλλα να μην εισαι απολυτος.

Ειναι θεμα οπτικης γωνιας.
Αλλα με το συμπαθειο, ο καναπες δεν μπορει ΠΟΤΕ να εκφραζεται απολυτα. (50%+ της 5-6, που πρεπει να τους φωναξει 10 φορες η 4 για να παρουν μπρος)

Αυτος που ξερει τι γινεται , ναι , αυτος να μιλησει.

Πως τους ξεχωριζεις?
Ενα ατομο που εστω μια φορα βρεθηκε στο δρομο σε κατασταση, θα εκτιμησει τα παιδια που στεκονται εκει και κραταν το λαβαρο ψηλα. Ποτε μα ποτε και για κανενα λογο δε θα πει να μπουν φυλακη, να σαπισουν, ή να τους χαρακτηρισει. Θα πει εκαναν μαλακια. Γιατι ξερει.....Οτι τα παιδια αυτα αγαπανε την ομαδα.Ναι υπαρχουν μπερδεμενοι.. Ομως κι αυτοι οι μπερδεμενοι αγαπαν την ομαδα.

Γιατι η αφελης αποψη οτι αμα δεν ειχαμε εμεις τετοιους και συνδεσμους δεν θα ειχαμε προβληματα ειναι σαν να λες, αν δεν εχουμε στρατο δεν θα μας κανει επιθεση η Τουρκια γιατι θα μας λυποτανε.

Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.
Ετυχε να ερθουν κοντα σε ωρα αγωνα αρειανα στη τουμπα και να μπουν μπροστα οι συνδεσμοι και εννοειτε να καθαρησουν, αλλα εκει δεν ειδα καποιο καναπε ουτε στην πρωτη γραμμη ουτε στη τελευταια.

Παραμονο πισω πισω και να ζητοκραυγαζουν να τους γαμησουμε.
Τα παιδια αυτα, ειναι αρρωστα με τον ΠΑΟΚ οπως και ολοι μεσ τους συνδεσμους.
Σιγουρα υπαρχουν και ατομα που δεν ειναι σωστα , οπως παντου.

Αλλα το να χαρακτηριζεις παδια που οργανωνουν την εικονα του ΠΑΟΚ,μεσα και εξω απο τη Τουμπα και παντου,αφιερωνοντας παρα πολυ χρονο απο τη καθημερινοτητα τους ρισκαροντας πολλα, και θυσιαζοντας αλλα, για την ομαδα που εσυ ο ιδιος υποστηριζεις, εισαι τουλαχιστον μ@λ@κ@ς.

Αλλοι εγιναν ΠΑΟΚ επειδη ηταν η μεγαλτερη ομαδα της θεσσαλονικης, και επειδη τους αρεσει το ποδοσφαιρο και θα μπορουν να την πουν στους αλλους στο καφενειο και στην οποια αντιστοιχη κατασταση.

Αλλοι εγιναν ΠΑΟΚ για την αυθορμητη συνεχομενη τρελα, τις εκδρομες,το υγιες τσαμπανταν, το αμπαλαεα,το τουμπα λιμπρε, τα τσιμεντα της τουμπας, το τριξιμο του μπετον την ωρα των συνθηματων, την ιδεα να πολεμας το αδικο, την αδερφοσυνη, την οικογενεια που χαρακτηριζει αυτη την ομαδα, τον δυναμισμο, τον τσαμπουκά, το ντου σε ολα το γηπεδα,την βαρια ιστορια, για την Πολη,
γιατι νοιωθει ταυτοχρονα οικεια , χαρα και ευθυνη, οταν βλεπει εξω απ τη τουμπα πριν τον αγωνα χιλιαδες κοσμο με μαυρες φανελες και δικεφαλους,απο ολες τις χωρες και πολεις του κοσμου κορδελιο , κοζανη , νεαπολη, θυρα 4, μακεδονες, αμπαλαεα, μηχανιωνα, πανελληνιος,βεμ, λεμμυ, west rebbels,αμβουργο, νεα υορκη,βρυξελες κτλπ, ολοι σοβαροι και ετοιμοι να παν σε πολεμο, το δικο μας πολεμο,
θα ξυπνησεις φωναζοντας γκολ, δε θα φας για να εισαι μαζι με τα αδερφια σου στην εβδομαδιαια μαχη,
η γυναικα-σχεση σου θα ξερει την 11αδα του ΠΑΟΚ και ολα τα συνθηματα απ τις πολλες φορες,
γιατι νοιωθεις τιμη και σηκωνεις το βαρος της ιστοριας σου, οταν μυριζεις το μπαρουτι απ τα τσιμεντα της τουμπας δυο ωρες πριν την εναρξη,
γιατι οταν φωναζεις αναποδα εδω και τοσες χιλιαδες χρονια, βλεπεις να περνα απ τα ματια σου ο μεγα αλεξανδρος πανω στ αλογο με φουτερ το δικεφαλο και τη φατσα μισοκρυμμενη και να κατηφοριζει στην Αθηνα ...

Να νοιωθεις οτι ο ΠΑΟΚ ζει απ τη ζωη σου, αναπνεει απ την αναπνοη σου , μεγαλωνει απο τους αγωνες σου και απ της θυσιες σου,αντιδρα με τους μυς σου, μεγαλωνει με το υστερημα σου, χτυπα με την καρδια σου, ρεει με το αιμα σου, θα ταξιδεψεις με τα ταξιδια του, θα ακουστει με τις φωνες σου.

Ειναι το κοινο μας μυστικο, οτι ολοι κανουμε ολα αυτα για να μεγαλωσουμε την τρελα μας, να ζησουμε το ονειρο μας.Γιατι κανεις δε θα μας βοηθησει, και δε θελουμε να μας βοηθησει, οτι κανεις θες να το πετυχεις με την αξια σου και μονο.

Και οταν μπαινει στην Τουμπα νοιωθει τον αλλο διπλα του, αδερφο, και του μιλα με αυτον τον τροπο.
Νοιωθει οτι παλι βρεθηκαν ολα τα αδερφια του, στην καθορισμενη μαχη της Κυριακης, για να τιμησουν ξανα τον ορκο τους, τον ορκο του να εισαι ΠΑΟΚ.
Γιατι καθε ματς κοντα στις 4 οκτωμβρη νοιωθει οτι εχασε αδερφια και φευγει και κανα γαμημενο δακρυ καμια φορα.

Για αυτο δεν αφηνουμε τον ΠΑΟΚ ποτε μονο του. Δεν γινεται να παιξει μονος του. Γιατι ειναι ΙΔΕΑ, ειναι ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ, ειναι ΟΡΚΟΣ, ειναι ΖΩΗ, ειναι ΟΝΕΙΡΟ, ειναι η ΧΑΡΕΣ μας, ειναι Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Οποιος , μα οποιος δεν αρεσει εστω ενα απο αυτα, απλα δεν ειναι ΠΑΟΚ.. Ειναι ο δικος του ΠΑΟΚ.

Η εισαι ΠΑΟΚ σε ολα, ή δεν εισαι σε τιποτα.
Ετσι το βλεπω, και εγω δε θα αφησω ποτε, μα ποτε ,καμια πουτανα εξευρωπαικιση, η οποιδηποτε αλλο λογο,να χαλασει τη μαγεια και την ιδεα του ΠΑΟΚ.

Απο ενα πολυ ΠΑΟΚτσηδικο πρωινο , ο αδερφος σας.

Υ.Γ.1 Η ερωτηση ειναι πολυ απλη προς τους αντμιν.
Θελετε να εχετε εδωπερα τον ΠΑΟΚ, η το καφενειο, γιατι και τα δυο οπως βλεπεται δε γινεται.
Υ.Γ.2 Οταν γραφω για τον ΠΑΟΚ δε μπορω να σεκφτομαι ορθογραφια, γιατι γραφω με παρορμυνση και δε χωρανε σκεψεις για ορθογραφια εκεινη την ωρα, τι να κανουμε να πουμε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αδερφέ σε αυτό που τονίζεις είσαι λάθος.

Δηλαδή οι σύνδεσμοι είναι αλάνθαστοι;
Φυσικά όχι.

Αλλά τι; Επειδή είναι ομολογουμένως από τους πιο ενεργούς ΠΑΟΚτσήδες θα πρέπει να κάνουμε συνεχώς τα στραβά μάτια;
Δεν νομίζω.

Και με την ίδια ακριβώς λογική, το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με την διοίκηση μας. ΠΑΟΚτσήδες είναι και εκεί. Το καλό του ΠΑΟΚ θέλουν. Αλλά ούτε αυτοί είναι αλάνθαστοι, ούτε εμείς πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια.

Απλά πρέπει να υπάρχει ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΉ. Παντού.

Δύο λέξεις τις οποίες όλοι μας, σαν λαός, τείνουμε να τις αλλάξουμε το νόημα. Τις κάνουμε βιτρίνα για να "υποθάλψουμε" τις όποιες ακραίες απόψεις έχουμε.

Και όπως είπαμε πριν 4 χρόνια...
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Δεν ειναι αλανθαστοι και ουτε θα γινουν ποτε

Κριτικη οποτε θελετε, και πρεπει να γινεται. Καλοπροεραιτη κρητικη.
Οχι ομως ειρωνια μπηχτες και πουστικα υπονοουμενα, δηλαδη σαν να ειναι εχθροι μας ξερω γω.

Τελοσπαντων αδερφε,
εδω καποιοι δεν πανε το μανναβη.
Δεν αξιζει να ασχολεισαι για να διορθωσεις οτιδηποτε απο δω.
Εσυ γκικα σωστος εισαι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Συμφωνώ σε όσα λες φίλε.

Φυσικά πρέπει να υπάρχει σεβασμός.

Ειδικά όταν απευθυνόμαστε στα αδέρφια μας.

Τέσπα, ΠΑΟΚ είσαι...
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

baneprelevic361 έγραψε:OMONOIA ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ; ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΟΜΟΝΟΙΑ ΡΕ!!!!! ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΕκΟΥΛΗΣ!!!! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ!!! ΒΛΑΚΕΣ!!!! ΟΧΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ!!!!! ΜΗΝ ΔΙΑΥΛΟΑΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!!
,++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

gika έγραψε:Αδερφέ σε αυτό που τονίζεις είσαι λάθος.

Δηλαδή οι σύνδεσμοι είναι αλάνθαστοι;
Φυσικά όχι.

Αλλά τι; Επειδή είναι ομολογουμένως από τους πιο ενεργούς ΠΑΟΚτσήδες θα πρέπει να κάνουμε συνεχώς τα στραβά μάτια;
Δεν νομίζω.

Και με την ίδια ακριβώς λογική, το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με την διοίκηση μας. ΠΑΟΚτσήδες είναι και εκεί. Το καλό του ΠΑΟΚ θέλουν. Αλλά ούτε αυτοί είναι αλάνθαστοι, ούτε εμείς πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια.

Απλά πρέπει να υπάρχει ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΉ. Παντού.

Δύο λέξεις τις οποίες όλοι μας, σαν λαός, τείνουμε να τις αλλάξουμε το νόημα. Τις κάνουμε βιτρίνα για να "υποθάλψουμε" τις όποιες ακραίες απόψεις έχουμε.

Και όπως είπαμε πριν 4 χρόνια...
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ.

+++++++++++++++++++++++++++++++++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”