Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ας πω και Εγώ τι γνώμη μου βάση Λογικής!

Παίχτες που λήγουν το συμβόλαιο τους είναι οι:
Alexandros Paschalakis/Živko Živković/Fernando Varela/Vieirinha(ανακοινήθηκε πως θα ανανεωθεί)/José Ángel Crespo/Diego Biseswar/Stefan Schwab(υπάρχει option αν συμπληρώσει συμμετοχές) και έχουμε τα συμβόλαια που λήγουν δανεικών: Sidcley(δε νομίζω να δώσουμε ρήτρα 2χαρτιά)/Joan Sastre(λένε έμεινε η διοίκηση ευχαριστημένη κ θα ενεργοποιήσουν την ρήτρα άμεσα)/Alexandru Mitriță(μένει ελέυθερος τον θέλει ο Λούτσος δείχνει κ αυτος θετικά δείγματα με βατό συμβόλαιο)/Chuba Akpom(πιστεύω θα ενεργοποιήσουν την ρήτρα)/Jasmin Kurtić(έχει συμβόλαιο κλειστό με το 1,2χαρτιά που παίρνει μέχρι το 2023 ο δανεισμός του).

*άρα πάμε σε πολλά συμβόλαια+δανεικών να φύγουν :arrow: Θετικό αυτό να έρθουν καλύτεροι.

Το First Squad που πιστεύω θα είναι κατά μεγάλο % θα είναι το εξής!
Τέρμα :arrow: Μεταγραφή/Μεταγραφή(ανανέωση βατή'εκτός αν δεχτεί για 2ος ο Πασχαλάκης')/Ταλιχμανίδης
Κεντρικοί Αμυντικοί :arrow: Ingason/Μιχαηλίδης/Mihaj(ίσως)/Μεταγραφή(Ισώς κ Crespo(πιθανός ανανέωση)
Δεξι Μπακ :arrow: Λύτατζης/Joan Sastre
Αριστερό Μπακ :arrow: Vieirinha/Μεταγραφή/Τσαούσης
Κεντρικοί :arrow: Τσιγγάρας/Kurtić/Filipe Soares/El Kaddouri/Douglas Augusto
Winger :arrow: Andrija Živković/Alexandru Mitriță/Μεταγραφή/Λάμπρου
10άρι :arrow: πιστετώ από ότι λένε έκλειστε αυτός :arrow: André Franco/Κωνσταντέλιας+Biseswar(ανανέωση)
9άρια :arrow: Nélson Oliveira/Chuba Akpom(ενεργοποίηση ρήτρας)/Πανίδης(ΠΑΟΚ Β')

Επομένος Πάμε για αποχωρήσεις οριστικές βάση λογικής
1.Živko Živković 2.Fernando Varela 3.Sidcley(με 2χαρτιά βρίσκεις Παιχταρά) 4.Stefan Schwab 5.Murg(δε νομίζω στην παραμονή στην Ομάδα μας, θα τον σπρώξει η Μπότος μην έκλειστε κ ήδη σε ομάδα για αυτό δε τον βάζει καν).
6.Léo Jabá(με το παράπτωμα κ αυτός χαιρετά 7.Lucas Taylor(πιστεύω θα μείνει γιατί φαίνεται ο Λούτσος τον χρησιμοποιεί στο ροτέισον) 8.Κούτσιας(ακούγεται έκλειστε 1,5χαρτι) 9.Mihaj(ίσως πουληθεί ακούγεται για Ισπανία μικρή ομάδα)

και νομίζω θα προωθηθούν για την 1η ομάδα από την ΠΑΟΚ Β' οι
Τσαούσης(ροτέισον)/Τζήμας(ροτέισον)/Κουλιεράκης(ροτέισον)/Ismahila Ouédraogo/Σαλαμούρας -> (πιστευώ)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η μετροσπορτ αναφέρει για τον Κούτσια:
"...Το ζήτημα με τον νεαρό φορ είναι τα 800 λεπτά συμμετοχής που δεν θα πιάσει φέτος με την πρώτη ομάδα ο παίκτης από την Ημαθία κι αυτό δίνει το δικαίωμα στις ομάδες του εξωτερικού με δύο εκατομμύρια να τον αποκτήσουν".
icue

Δημοσίευση από icue »

Η ομαδα χρειαζεται μινιμουμ 5+1 βασικους το καλοκαιρι. Τερματοφυλακα, στοπερ, αριστερο μπακ, αριστερο εξτρεμ και δεκαρι. Συν ενα φορ αναλογα με την κατασταση του Ολιβειρα. Αν υποθεσουμε οτι θα μπουν και στο rotation του χρονου Κουτσιας και Κωσταντελιας, θα χρειαστουν αλλοι 4-5 παγκιτες.

Με το εναν ή τον αλλον τροπο το καλοκαιρι πρεπει να χαιρετησουν οι Ζ.Ζιφκοβιτς, Πασχαλακης, Βαρελα, Σιντκλει, Τειλορ, Σβαμπ, Μουργκ, Μπισεσβαρ, Μιτριτσα, Ζαμπα, Ακπομ και Τσολακ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ θεωρώ ότι θα είναι λάθος να μην ανανεωθεί ο πρώτος μας τερματοφύλακας. Εάν φέτος υπήρχε και κάποιος άλλος τον οποίο να εμπιστευθούμε ναι, τώρα όμως όχι. Η ανανέωσή του είναι μονόδρομος, εκτός και εάν ζητήσει πολύ μεγάλο συμβόλαιο.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν μπορεις να παιξεις τη μπαλα που θελει ο Λουτσεσκου με τερματοφυλακα που βγαζει τις μισες του μπαλιες πλαγιο αουτ.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Από τη στιγμή που δεν ανανεώνει ο Πασχαλάκης ή πχ για τα δεδομένα της ΠΑΕ έχει υπερβολικές απαιτήσεις, για πιο λόγο δεν κλείνουν τον Λοντίγκιν;

Στο Γιαννενο παίζει όχι μπαρτσελωνα. Με 300χιλ αντε 350χιλ τον κλείνεις άνετα.
Και τον Πασχα απο εκει τον πηραμε από σποντα.

Δεν έχουμε πρώτο, ούτε δεύτερο τερμα από 1/7.
Με το τραγικο σκαουτινγ της τελευταίας 3ετιας ποιος έλπιζει να εντοπιστουν και να αποκτηθουν 2 βασικοι στο τερμα;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Πέρα από τα δεξια μπακ και ίσως τα κεντρικά χαφ, σε όλες τις άλλες θέσεις θέλουμε ενίσχυση...χοντρικά θα πω 5 βασικούς και άλλους τόσους ημι-βασικούς...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

κατι για 2-3 αλλαγες θα εχει του χρονου το ροστερ ετσι ειπε ο Λουτσε
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Η ομάδα χρειάζεται να περάσει από τη παλιά γενικά πρωταθλητών (βαρελα, κρεσπο, μπισεσβαρ, βιερινια, καντουρι) και να βρει τον επόμενο κορμό που θα πάει την ομάδα ψηλά. Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Θέλει σωστή δουλειά.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

εγω θελω ενα κλειστο 3ετες στον Μπισεσβαρ γιατι ΠΑΟΚ εισαι λογικη δεν υπαρχει.....
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

EugenePAOKI έγραψε:Η ομάδα χρειάζεται να περάσει από τη παλιά γενικά πρωταθλητών (βαρελα, κρεσπο, μπισεσβαρ, βιερινια, καντουρι) και να βρει τον επόμενο κορμό που θα πάει την ομάδα ψηλά. Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Θέλει σωστή δουλειά.
Όλο το ζουμί εκεί είναι. Ο γενικός μας διευθυντής καλείται σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή να του φέρει τρεις παίκτες που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά. Προσοχή δεν θα γίνουν τρεις μόνο μεταγραφές ' αλλά ο Λουτσεσκου μιλάει για παίκτες που θα μπορούν να ξεχωρίσουν. Παίκτες που θα δούμε στο γήπεδο κι θα πούμε ναι ρε πουστη μου αυτός είναι παικταρα! Ένας νέος Κοντρέρας ένας νέος Βιερίνια ένας νέος Σκαρταδος. Βάλτε εσείς οποία θέση θέλετε.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Οι 3 αυτοί παίκτες, που θα πρέπει να είναι οι καλύτεροι της ομάδας και με συμβόλαια 1,5 - 2 εκ. το χρόνο θα πρέπει να είναι: 10άρι, εξτρέμ και σέντερ φορ. Όλοι σε καλή ηλικία και με έφεση στο σκοράρισμα. Από κοντά σε αξία κι αριστερό μπάκ και σέντερ μπακ.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Ο Μποτόπουλος ειχε πει στην συνεντευξη του, οτι ΞΕΡΟΥΝ τι θελουν...
Θα φανει, απο τις κινησεις, και αποδεσμευσεις...
Αυτη την περιοδο ομως, Η ΔΕΥΤΕΡΗ θεση στο πρωταθλημα, θα θεωρηθεί ΑΠΟΤΥΧΙΑ(παρότι εχει 3 ετες) για τον Λουτσε....που μας ειχε πει, οτι ''εαν δεν παρω τιτλους θα φυγω μονος μου''
Ας προσέξει λοιπον, ποιους θα κρατισει, και τι παικτες θα παρει...
:nairepaok:
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Darkm4n έγραψε:Ας πω και Εγώ τι γνώμη μου βάση Λογικής!

Παίχτες που λήγουν το συμβόλαιο τους είναι οι:
Alexandros Paschalakis/Živko Živković/Fernando Varela/Vieirinha(ανακοινήθηκε πως θα ανανεωθεί)/José Ángel Crespo/Diego Biseswar/Stefan Schwab(υπάρχει option αν συμπληρώσει συμμετοχές) και έχουμε τα συμβόλαια που λήγουν δανεικών: Sidcley(δε νομίζω να δώσουμε ρήτρα 2χαρτιά)/Joan Sastre(λένε έμεινε η διοίκηση ευχαριστημένη κ θα ενεργοποιήσουν την ρήτρα άμεσα)/Alexandru Mitriță(μένει ελέυθερος τον θέλει ο Λούτσος δείχνει κ αυτος θετικά δείγματα με βατό συμβόλαιο)/Chuba Akpom(πιστεύω θα ενεργοποιήσουν την ρήτρα)/Jasmin Kurtić(έχει συμβόλαιο κλειστό με το 1,2χαρτιά που παίρνει μέχρι το 2023 ο δανεισμός του).

*άρα πάμε σε πολλά συμβόλαια+δανεικών να φύγουν :arrow: Θετικό αυτό να έρθουν καλύτεροι.

Το First Squad που πιστεύω θα είναι κατά μεγάλο % θα είναι το εξής!
Τέρμα :arrow: Μεταγραφή/Μεταγραφή(ανανέωση βατή'εκτός αν δεχτεί για 2ος ο Πασχαλάκης')/Ταλιχμανίδης
Κεντρικοί Αμυντικοί :arrow: Ingason/Μιχαηλίδης/Mihaj(ίσως)/Μεταγραφή(Ισώς κ Crespo(πιθανός ανανέωση)
Δεξι Μπακ :arrow: Λύτατζης/Joan Sastre
Αριστερό Μπακ :arrow: Vieirinha/Μεταγραφή/Τσαούσης
Κεντρικοί :arrow: Τσιγγάρας/Kurtić/Filipe Soares/El Kaddouri/Douglas Augusto
Winger :arrow: Andrija Živković/Alexandru Mitriță/Μεταγραφή/Λάμπρου
10άρι :arrow: πιστετώ από ότι λένε έκλειστε αυτός :arrow: André Franco/Κωνσταντέλιας+Biseswar(ανανέωση)
9άρια :arrow: Nélson Oliveira/Chuba Akpom(ενεργοποίηση ρήτρας)/Πανίδης(ΠΑΟΚ Β')

Επομένος Πάμε για αποχωρήσεις οριστικές βάση λογικής
1.Živko Živković 2.Fernando Varela 3.Sidcley(με 2χαρτιά βρίσκεις Παιχταρά) 4.Stefan Schwab 5.Murg(δε νομίζω στην παραμονή στην Ομάδα μας, θα τον σπρώξει η Μπότος μην έκλειστε κ ήδη σε ομάδα για αυτό δε τον βάζει καν).
6.Léo Jabá(με το παράπτωμα κ αυτός χαιρετά 7.Lucas Taylor(πιστεύω θα μείνει γιατί φαίνεται ο Λούτσος τον χρησιμοποιεί στο ροτέισον) 8.Κούτσιας(ακούγεται έκλειστε 1,5χαρτι) 9.Mihaj(ίσως πουληθεί ακούγεται για Ισπανία μικρή ομάδα)

και νομίζω θα προωθηθούν για την 1η ομάδα από την ΠΑΟΚ Β' οι
Τσαούσης(ροτέισον)/Τζήμας(ροτέισον)/Κουλιεράκης(ροτέισον)/Ismahila Ouédraogo/Σαλαμούρας -> (πιστευώ)
Αυτούς που αναφέρεις τους έχεις παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια; Έχω δει 2-3 παιχνίδια του ΠΑΟΚ Β΄ και δεν είδα να ξεχωρίζει κανείς. Βέβαια δεν είμαι και κανένα τρελό λαγωνικό να μυρίζομαι τους παιχταράδες.
Αν κάποιος - κάποιοι ξέρουν αν παίκτες της Β΄ ομάδας θα μπορέσουν να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα ας το μοιραστούν. Αν μου ζητούσαν να στοιχηματίσω πάντως, θα έλεγα πως του χρόνου ούτε ένας παίκτης της Β' ομάδας θα παίξει στην κανονική ομάδα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Η αληθεια ειναι πως και εγω δεν βλεπω ουτε εναν απο την Β' ομαδα ετοιμο να ανεβει προς το παρον. Δυστυχως νομιζω οτι η περσινη χρονια του κοβιντ που οι μικρες ομαδες σχεδον δεν επαιξαν, τους πηγε ολους πισω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”