Παίχτες που λήγουν το συμβόλαιο τους είναι οι:
Alexandros Paschalakis/Živko Živković/Fernando Varela/Vieirinha(ανακοινήθηκε πως θα ανανεωθεί)/José Ángel Crespo/Diego Biseswar/Stefan Schwab(υπάρχει option αν συμπληρώσει συμμετοχές) και έχουμε τα συμβόλαια που λήγουν δανεικών: Sidcley(δε νομίζω να δώσουμε ρήτρα 2χαρτιά)/Joan Sastre(λένε έμεινε η διοίκηση ευχαριστημένη κ θα ενεργοποιήσουν την ρήτρα άμεσα)/Alexandru Mitriță(μένει ελέυθερος τον θέλει ο Λούτσος δείχνει κ αυτος θετικά δείγματα με βατό συμβόλαιο)/Chuba Akpom(πιστεύω θα ενεργοποιήσουν την ρήτρα)/Jasmin Kurtić(έχει συμβόλαιο κλειστό με το 1,2χαρτιά που παίρνει μέχρι το 2023 ο δανεισμός του).
*άρα πάμε σε πολλά συμβόλαια+δανεικών να φύγουν

Το First Squad που πιστεύω θα είναι κατά μεγάλο % θα είναι το εξής!
Τέρμα

Κεντρικοί Αμυντικοί

Δεξι Μπακ

Αριστερό Μπακ

Κεντρικοί

Winger

10άρι

9άρια

Επομένος Πάμε για αποχωρήσεις οριστικές βάση λογικής
1.Živko Živković 2.Fernando Varela 3.Sidcley(με 2χαρτιά βρίσκεις Παιχταρά) 4.Stefan Schwab 5.Murg(δε νομίζω στην παραμονή στην Ομάδα μας, θα τον σπρώξει η Μπότος μην έκλειστε κ ήδη σε ομάδα για αυτό δε τον βάζει καν).
6.Léo Jabá(με το παράπτωμα κ αυτός χαιρετά 7.Lucas Taylor(πιστεύω θα μείνει γιατί φαίνεται ο Λούτσος τον χρησιμοποιεί στο ροτέισον) 8.Κούτσιας(ακούγεται έκλειστε 1,5χαρτι) 9.Mihaj(ίσως πουληθεί ακούγεται για Ισπανία μικρή ομάδα)
και νομίζω θα προωθηθούν για την 1η ομάδα από την ΠΑΟΚ Β' οι
Τσαούσης(ροτέισον)/Τζήμας(ροτέισον)/Κουλιεράκης(ροτέισον)/Ismahila Ouédraogo/Σαλαμούρας -> (πιστευώ)