Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
O markovic ακολούθησε το λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο instagram, αν λέει κάτι αυτό, που μάλλον λέει...
- thanos-xanthi
οι μεταγραφες κλεινουν οταν ακολουθησει τον παιχτη ο Γιωργης
εκει στραμενα τα βλεμματα

εκει στραμενα τα βλεμματα
-
Ο Μαρκοβιτς έχει κλείσει.
Ο μαρκιζιο από που προκύπτει και τον αναφέρετε?
κ εγω αυτο ξερω.. καλημερα, επισης κατι μ λεει οτι το χαφ ειναι ο βελοσο. μακαρι να ειναι ο μαρκισιο αν κ δεν το βλεπω..paokpantou έγραψε:Ο Μαρκοβιτς έχει κλείσει.

Ο Βελόσο χαφ παίζει κυρίως, ε; 8άρι; Δηλαδή μαζί με MAuricio? Ποιος ξέρει ε τι κατάσταση είναι και ΄πώς πήγε πέρυσι στη Τζένοα;
Πάντως στις 15/08 είχε βγει αυτό https://paokvoice.com/189688/vomva-velo ... rchome-pic οπότε λογικά αυτός θα έρθει, αν ερθει...
Πάντως στις 15/08 είχε βγει αυτό https://paokvoice.com/189688/vomva-velo ... rchome-pic οπότε λογικά αυτός θα έρθει, αν ερθει...
- thanos-xanthi
πιλοτε χτες τ ανεβασε αυτο η ΠΑΕ και το εβαλε σημερα και ο Πριγιο
#TheFutureIsHere#PAOK#NeverGiveUp#TheKiller
#TheFutureIsHere#PAOK#NeverGiveUp#TheKiller
-
Ποιός μαρκιζιο ρε παιδια; αυτός ακούστηκε από Παρι και Μονακό μέχρι Πορτο- Μπενφίκαprax έγραψε:κ εγω αυτο ξερω.. καλημερα, επισης κατι μ λεει οτι το χαφ ειναι ο βελοσο. μακαρι να ειναι ο μαρκισιο αν κ δεν το βλεπω..paokpantou έγραψε:Ο Μαρκοβιτς έχει κλείσει.
εχω σταματησει να διαβαζω σπορ24 χαζετα κτλ φιλε, γι αυτο εχω μαυρα μεσανυχτα στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο. αν ειναι ετσι οπως τα λες (δεν εχω λογο να σε αμφισβητισω) τοτε δυσκολα...xrisitsapa έγραψε:Ποιός μαρκιζιο ρε παιδια; αυτός ακούστηκε από Παρι και Μονακό μέχρι Πορτο- Μπενφίκαprax έγραψε:κ εγω αυτο ξερω.. καλημερα, επισης κατι μ λεει οτι το χαφ ειναι ο βελοσο. μακαρι να ειναι ο μαρκισιο αν κ δεν το βλεπω..paokpantou έγραψε:Ο Μαρκοβιτς έχει κλείσει.
-
Αυτό ρώτησα και εγώ... Από που και ως που προκύπτει επειδή πολλοί τον ανεφερανxrisitsapa έγραψε:Ποιός μαρκιζιο ρε παιδια; αυτός ακούστηκε από Παρι και Μονακό μέχρι Πορτο- Μπενφίκαprax έγραψε:κ εγω αυτο ξερω.. καλημερα, επισης κατι μ λεει οτι το χαφ ειναι ο βελοσο. μακαρι να ειναι ο μαρκισιο αν κ δεν το βλεπω..paokpantou έγραψε:Ο Μαρκοβιτς έχει κλείσει.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Όταν έπαοζε Μπενφίκα ήταν η Πρώτη αλλαγή όπως σε εμάς ο Ουάρντα τον έβαζε για να ανεβάσει την ομάδα αλλά δεν ήταν ποτέ Βασικότατος.... Αυτό από μένα όποιος κατάλαβε κατάλαβε.... Μάρκοβιτς μόνο που είναι Σέρβος δεν γίνεται να μην ξέρει μπάλα! 

- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Θα ξενερώσω πολύ αν δεν έρθει τελικαMattias_g4 έγραψε:Όταν έπαοζε Μπενφίκα ήταν η Πρώτη αλλαγή όπως σε εμάς ο Ουάρντα τον έβαζε για να ανεβάσει την ομάδα αλλά δεν ήταν ποτέ Βασικότατος.... Αυτό από μένα όποιος κατάλαβε κατάλαβε.... Μάρκοβιτς μόνο που είναι Σέρβος δεν γίνεται να μην ξέρει μπάλα!

- PaokPatraG4
Για χαφ το παλεύουν αλλά δύσκολα να έρθει τώρα διαβάζω.... Για Μαρκοβιτς ίσως έχει κλείσει....