Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Όταν έχεις την ευφυΐα να κάνεις το αυτονόητο, να στηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις τον κανονικό προπονητή που έκατσε στον πάγκο της ομάδας σου, αργά ή γρήγορα θα δικαιωθείς. Δεν άκουσες τους προπονητές της κερκίδας και πήρες double εντός του γηπέδου. Μπράβο πρόεδρε.
O Lucescu έκανε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Όχι γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει το καλύτερο υλικό. Ξέρει αυτός πολύ καλά τι εννοώ.
Ας ελπίσουμε πως στην πρώτη ήττα του χρόνου δεν θα τον βρίζουμε.
O Lucescu έκανε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Όχι γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει το καλύτερο υλικό. Ξέρει αυτός πολύ καλά τι εννοώ.
Ας ελπίσουμε πως στην πρώτη ήττα του χρόνου δεν θα τον βρίζουμε.
Σ'ευχαριστουμε.
Συνεχισε και κανε ακομα καλυτερη την ομαδα.
Τιποτα αλλο. Καλη συνεχεια για οσα χρονια εισαι μαζι μας, με τιτλους και νικες.
Σεβασμο απο μενα για εναν ανθρωπο που καταφερε μεσα απο την δουλεια και απο τον χρονο να με κερδισει.
Συνεχισε και κανε ακομα καλυτερη την ομαδα.
Τιποτα αλλο. Καλη συνεχεια για οσα χρονια εισαι μαζι μας, με τιτλους και νικες.
Σεβασμο απο μενα για εναν ανθρωπο που καταφερε μεσα απο την δουλεια και απο τον χρονο να με κερδισει.
στηριξη στον Λουτσεσκου, 2-3 μεταγραφες που θελει και η ομαδα θα εκτοξευθει...
ο Ραζβαν κυπελλουχος πια το αξιζει, νεος, φιλοδοξος, δεν μασαει τα λογια του ...μας περιμενουν μεγαλες χαρες μαζι του
ο Ραζβαν κυπελλουχος πια το αξιζει, νεος, φιλοδοξος, δεν μασαει τα λογια του ...μας περιμενουν μεγαλες χαρες μαζι του
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Εγω αισθανομαι την αναγκη να ζητησω απλα ενα συγνωμη απο τον Ρουμανο,ειδικα οταν θυμαμαι τις αντιδρασεις του κοσμου,μαζι και με εμενα φυσικα, οταν ο πανιωνιος εκανε το 2-1 στη νεα σμυρνη...
Δεν έχω να πω κάτι άλλοnavigator11 έγραψε:Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Όχι για σήμερα. Σήμερα έγινε απλά το ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΟ. Μέχρι να φτάσουμε εδώ προηγήθηκε ΔΟΥΛΕΙΑ! Σε όλα τα επίπεδα. Αποδείχτηκε ΜΑΓΚΑΣ. Αξίζει να κάθεται στον ηλεκτρικό αυτό πάγκο και με το παραπάνω. Ήμουν αντίθετος στην έλευσή του, ναι. Δεν τον γούσταρα, ναι! Κλείνοντας η χρονιά, μπορώ να πω ότι με εκφράζει τόσο με τα έργα του όσο και με το λόγο του ως άρρωστο ΠΑΟΚτσή, που νιώθω.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Τόσο απλά ...
Έχεις @@
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Αφιερωμένο από εμένα σε γνωστά και άγνωστα Λουτσόσκυλα...
[youtube]NTZkNJl2dnU[/youtube]
[youtube]NTZkNJl2dnU[/youtube]
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
+1joshua έγραψε:Εγω αισθανομαι την αναγκη να ζητησω απλα ενα συγνωμη απο τον Ρουμανο,ειδικα οταν θυμαμαι τις αντιδρασεις του κοσμου,μαζι και με εμενα φυσικα, οταν ο πανιωνιος εκανε το 2-1 στη νεα σμυρνη...
Εύχομαι να κάνω πολλές ακόμη τέτοιες κωλοτοπούμπες και να ζητήσω πολλές ακόμη τέτοιες συγγνώμες!
- abc_o_ karpouzas
μπραβο σας ρε ΠΑΟΚτσακια μου αρρωστα ...
σκληρα ΠΑΟΚια αλλα δικαια
για αυτο ειμαστε αυτο που ειμαστε......
ρασβανε γερα και του χρονου ....να ειμαστε πρωτα καλα ολοι μας....τα φετινα ρεκορ να ειναι για γελια...
μπραβο
σκληρα ΠΑΟΚια αλλα δικαια
για αυτο ειμαστε αυτο που ειμαστε......
ρασβανε γερα και του χρονου ....να ειμαστε πρωτα καλα ολοι μας....τα φετινα ρεκορ να ειναι για γελια...
μπραβο