Πως διαλυθηκε ολο το πλανο? Τζαμπα τον πηρανε?Hermann έγραψε:
Μπορούσες να πείσεις τον παίκτη να μείνει άλλους 4-5 μήνες για να μη διαλυθεί όλο το πλάνο της ομάδας στον αέρα (όπως και έγινε).
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ούτε το πλάνο διαλύθηκε, ούτε τον πήραν τζάμπα...
Αν όμως αγωνιστικά δεν αντικατασταθεί άμεσα και αρκούντως επάξια, τότε το πλάνο φθίνει, όπως και να το κάνουμε και οι ευθύνες ξέρουμε όλοι καλά σε ποιον/ποιους θα επιρριφθούν τελικά...
Αν όμως αγωνιστικά δεν αντικατασταθεί άμεσα και αρκούντως επάξια, τότε το πλάνο φθίνει, όπως και να το κάνουμε και οι ευθύνες ξέρουμε όλοι καλά σε ποιον/ποιους θα επιρριφθούν τελικά...
Είπε και ο ίδιος ο Ίβιτς ότι τους βρήκε τελείως απροετοίμαστους. Αυτό τι σημαίνει; Εμένα αυτό το μήνυμα μου στέλνει, δημιουργήθηκε ταραχή και άλλαξαν προφανώς οι προτεραιότητες. Να δούμε αν θα καλυφτούν επιτυχώς οι τρύπες, λοιπόν.
Το προγραμμα εχει ασταμάτητα αγώνες και δύσκολους...έχεις να πας στη λαρσα ,στο χωράφι Ιωαννίνων,παναιτωλικο μεσα στην ξανθη...αν δεν έρθουν παίκτες σε 2-3 μέρες θα έχουμε δράματα και βλέπω την 5αδα να απομακρύνεται επικίνδυνα ...
Παρακολουθώ ρε παιδιά την κουβέντα με τον Cursed και έχω κάποιες παρατηρήσεις:
1. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, κόσμος και ντουνιάς βρίζει εδώ μέσα τους ΑΡΔ, "μη δίνετε κλικ, όχι hyperlinks και τα σχετικά", από την άλλη κάνουμε κρα να μάθουμε τα νέα από κάποιον ο οποίος μιλάει με τους ΑΡΔ (έστω και με τις προσεγμένες επιλογές του cursed)
2. Αντί να την πέφτουμε λοιπόν στον άνθρωπο για καλό (πες ρε φίλε τι ξέρεις) ή για κακό (και άλλος παπάς μας βρήκε), μήπως να κάναμε υπομονή καμιά μέρα να διαβάζουμε τους ίδιους τους δημοσιογράφους που τα μεταφέρουν. Δουλειά τους είναι να βγάζουν ειδήσεις, θα τα πουν και σε μας δηλαδή.....
3. Προσεγμένες επιλογές και οι δύο δημοσιογραφικές γνωριμίες του Cursed. Μια ερώτηση, αν σας έλεγε πως είχε κολλητό τον Κόλκα, τι θα λέγατε; Αει παράτα μας ρε φίλε ή για λέγε, για λέγε; Μάλλον το δεύτερο.
Εν κατακλείδι. Έχουμε μάθει να μισούμε με ευλαβική προσήλωση και ιερή μανία τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως με τρέλα θα θέλαμε να είμαστε κολλητοί με κάποιον από αυτούς ή ακόμα και ένας από αυτούς, έστω και για μια μεταγραφική περίοδο.
Υ.Σ. Στα μέλη του φόρουμ, Μηλιό, Κόλκα: Στείλτε μου μειλ με inside info & έτσι......είδατε αβάντα που σας κάνω.
Ραπτόπουλος likes this post.
1. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, κόσμος και ντουνιάς βρίζει εδώ μέσα τους ΑΡΔ, "μη δίνετε κλικ, όχι hyperlinks και τα σχετικά", από την άλλη κάνουμε κρα να μάθουμε τα νέα από κάποιον ο οποίος μιλάει με τους ΑΡΔ (έστω και με τις προσεγμένες επιλογές του cursed)
2. Αντί να την πέφτουμε λοιπόν στον άνθρωπο για καλό (πες ρε φίλε τι ξέρεις) ή για κακό (και άλλος παπάς μας βρήκε), μήπως να κάναμε υπομονή καμιά μέρα να διαβάζουμε τους ίδιους τους δημοσιογράφους που τα μεταφέρουν. Δουλειά τους είναι να βγάζουν ειδήσεις, θα τα πουν και σε μας δηλαδή.....
3. Προσεγμένες επιλογές και οι δύο δημοσιογραφικές γνωριμίες του Cursed. Μια ερώτηση, αν σας έλεγε πως είχε κολλητό τον Κόλκα, τι θα λέγατε; Αει παράτα μας ρε φίλε ή για λέγε, για λέγε; Μάλλον το δεύτερο.
Εν κατακλείδι. Έχουμε μάθει να μισούμε με ευλαβική προσήλωση και ιερή μανία τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως με τρέλα θα θέλαμε να είμαστε κολλητοί με κάποιον από αυτούς ή ακόμα και ένας από αυτούς, έστω και για μια μεταγραφική περίοδο.
Υ.Σ. Στα μέλη του φόρουμ, Μηλιό, Κόλκα: Στείλτε μου μειλ με inside info & έτσι......είδατε αβάντα που σας κάνω.
Ραπτόπουλος likes this post.
- Kostas_Peraia4
+ 91 χρόνιαcellophan έγραψε:Παρακολουθώ ρε παιδιά την κουβέντα με τον Cursed και έχω κάποιες παρατηρήσεις:
Υ.Σ. Στα μέλη του φόρουμ, Μ@λιό, Κόλκ@: Στείλτε μου μειλ με inside info & έτσι......είδατε αβάντα που σας κάνω.
Ρ@πτόπουλος likes this post.
@Cellophan, αν θέλεις, ψάξε ολόκληρη την χθεσινή μου (Σαββατόβραδου) μακρά συνομιλία με τον @TheCursed για να διαπιστώσεις κάποια πράγματα...Αν όμως θέλεις...
Will do Goran, will do.goran 64 έγραψε:+ 91 χρόνιαcellophan έγραψε:Παρακολουθώ ρε παιδιά την κουβέντα με τον Cursed και έχω κάποιες παρατηρήσεις:
Υ.Σ. Στα μέλη του φόρουμ, Μ@λιό, Κόλκ@: Στείλτε μου μειλ με inside info & έτσι......είδατε αβάντα που σας κάνω.
Ρ@πτόπουλος likes this post....
![]()
@Cellophan, αν θέλεις, ψάξε ολόκληρη την χθεσινή μου (Σαββατόβραδου) μακρά συνομιλία με τον @TheCursed για να διαπιστώσεις κάποια πράγματα...Αν όμως θέλεις...
-
Dimg4
Κι εγω εχω επαφες με δημοσιογραφο και μιλαμε συχνα. Θεωρειται πηγη?Kostas_Peraia4 έγραψε:Λοιπον παιδια,ειναι εξακριβωμενο πως ο thecursed δεν λεει μπαρουφες.Απλα εχει ως πηγη του καποιον δημοσιογραφο.Αν θελει ο ιδιος ας αναφερει και το ονομα του δημοσιογραφου.
Οποτε ελπιζω να μην του την ξαναπεσει κανεις
Δημοσιογραφικά μιλώντας, ναι, σαφέστατα. Με μια ακόμα δηλαδή που λέει το ίδιο ακριβώς πράγμα, you are good for editor sign off.Dimg4 έγραψε:Κι εγω εχω επαφες με δημοσιογραφο και μιλαμε συχνα. Θεωρειται πηγη?Kostas_Peraia4 έγραψε:Λοιπον παιδια,ειναι εξακριβωμενο πως ο thecursed δεν λεει μπαρουφες.Απλα εχει ως πηγη του καποιον δημοσιογραφο.Αν θελει ο ιδιος ας αναφερει και το ονομα του δημοσιογραφου.
Οποτε ελπιζω να μην του την ξαναπεσει κανεις
-
Asimos
Ξεχναμε την αρχη πως ο καθενας ειναι υπευθυνος για οτι γραφει και οχι για οτι ξερει πως συμβαινει.
Αν γραφανε πως πχ περυσι μας κανανε δωρο τον Μπακασετα (
) με την αγορά ενός Χατζηψηλεα (
) και ειπαμε μπαααα και τον Κοροβεση (
) πακετο με τον Χαριση ( :ugeek: ) για να μην εχει μοναξιες ο μικρός θα ζυγιζαμε πολυ αλλιως τα πραγματα.
Οι ΑΡΔ, επειδη ολη τη μερα ασχολουνται με ειδησεις με οποιον τροπο εχει επιλεξει ο καθενας απο αυτους να τις μαθαινει δεν σημαινει πως απαραιτητα πιστευουν και οτι γραφουν. Ή γράφουν οτι ξερουν ανα πάσα στιγμή. Εδω γραφουν χωρις να γνωριζουν το tranferkmarkt και το FM. Από την άλλη όταν μια ΠΑΕ δεν θελει να διαρευσει κατι και οι ιδιοι σεβονται καποια πραγματα, δεν τα γραφουνε.
Άλλο το τι ξερουν, αλλο το τι γραφουν και αλλο ποτε επιλεγουν να τα σπρωξουν παραπερα.
Για να καταλαβετε, το sdna που εγραψε 554 για την ΕΟ σημερα εχει πρωτοσελιδο πως ο γκει θα το παρει περπατωντας.
Εν ολιγης, δεν ειναι ολοι οι δημοσιογραφοι ΑΡΔ, απλως με τα οπαδικα γυαλια μας τους εχουμε τσουβαλιασει, αφου δωσανε πολλες αφορμες.
Αν γραφανε πως πχ περυσι μας κανανε δωρο τον Μπακασετα (
Οι ΑΡΔ, επειδη ολη τη μερα ασχολουνται με ειδησεις με οποιον τροπο εχει επιλεξει ο καθενας απο αυτους να τις μαθαινει δεν σημαινει πως απαραιτητα πιστευουν και οτι γραφουν. Ή γράφουν οτι ξερουν ανα πάσα στιγμή. Εδω γραφουν χωρις να γνωριζουν το tranferkmarkt και το FM. Από την άλλη όταν μια ΠΑΕ δεν θελει να διαρευσει κατι και οι ιδιοι σεβονται καποια πραγματα, δεν τα γραφουνε.
Άλλο το τι ξερουν, αλλο το τι γραφουν και αλλο ποτε επιλεγουν να τα σπρωξουν παραπερα.
Για να καταλαβετε, το sdna που εγραψε 554 για την ΕΟ σημερα εχει πρωτοσελιδο πως ο γκει θα το παρει περπατωντας.
Εν ολιγης, δεν ειναι ολοι οι δημοσιογραφοι ΑΡΔ, απλως με τα οπαδικα γυαλια μας τους εχουμε τσουβαλιασει, αφου δωσανε πολλες αφορμες.
-
Dimg4