Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
«κλεινει αστον βιλα ο μπερμπα απολυτως λογικο το εγραψε κ το γκαζετα που επικαλειται το σκαι σπορτς ακομα ενας παπας»blackjack80 έγραψε:Εντάξει παε ΠΑΟΚ σε παραδέχομαι ,πούλησες τον παπα χθες με μπερμπάντη για να μην φας το μπινελικι που 120 μέρες δεν μπόρεσες να φέρεις έναν φορ ,ο παίκτης θ κλείσει Αγγλία η πας θα βγάλει απο τις πηγές της οτι "να ρε παιδιά προσπαθήσαμε αλλά ο παίκτης ήθελε Αγγλία" και όλα θα συνεχίσουν να κυλάνε ωραία στην ομάδα μας που οι πολλοί θα λένε "ξέρει ο Φρανκ" και οι λίγοι θα κάνουν λιτανιες γιθσ να μην πάθει τίποτα ο Κλάους ..
Επειδη καποιοι λετε για κριτικη. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΡΕ .....; ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ............;
Το οτι (αν) παει αγγλια..που ολοι ειπαν οτι εκει θελει να παει ετσι κ αλλιως αν βρει κατι καλο, πως οδηγει στο συμπερασμα σας οτι ολο αυτο ηταν ενας παπας για ηρεμησετε (λες και ηρεμειτε εσεις);
Απαιτω μια εξηγηση για τον επιστημονικο τροπο που καταληξατε οτι η αποτυχια της μεταγραφης οδηγει στο συμπερασμα οτι ολο αυτο ηταν ενας παπας για να ηρεμησετε...
Μεχρι να μου το αποδειξετε, θα εχω καθε δικαιωμα να προσθετω τελειες που αντικαθιστουν λεξεις, ...!
- GiorgosAtha
Πάντως το ότι ο παίχτης παλεύει να πάει σε super πρωτάθλημα είναι και κατά μια έννοια θετικό εφόσον τελικά καταλήξει σε εμάς. Γιατί δείχνει ότι τον ενδιαφέρει πρωτίστος να παίξει μπάλα και όχι να κολλήσει τα τελευταία ένσημα. Αν ήθελε ένσημα τώρα θα έξυνε τα @ρχίδια του σε καμιά Αραπιά, Οστρέλια ή Αμέρικα 
Ρε σεις μη γκρινιάζετε για βλακείες.
Η είδηση βγήκε, η προσπάθεια γίνεται.
Η κατάληξη θα φανεί.
Και, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, σταματήστε να αναφέρεστε σε δημοσιεύματα ΣΤΗΜΕΝΩΝ site της Ελλάδας.
Η είδηση βγήκε, η προσπάθεια γίνεται.
Η κατάληξη θα φανεί.
Και, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, σταματήστε να αναφέρεστε σε δημοσιεύματα ΣΤΗΜΕΝΩΝ site της Ελλάδας.
μακάρι φίλε... γτ εγώ άλλη ανάγνωση του δίνω !obanebane έγραψε:Sky sources understand Aston Villa have failed in a bid to take Crystal Palace striker Dwight Gayle to Villa Park,
We understand Villa have made a bid for the striker this morning but it has been dismissed out of hand.
Our source has described the offer as a 'stupid bid'.
Αυτοι κανουν ηλιθιες προσφορες,δικος μας ειναι ο Δημητρακης μη μασατε;![]()
-
ron-swanson
Εγώ αυτό που λέω για πρόταση από το Σάββατο το διάβασα σε σαιτ από Βουλγαρία.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
blackjack80
Stupid bid μήπως σημαίνει ότι δηνουν υπερβολικά λεφτά για την αξία του?
Μπορεί κάποιος να βάλει την λίστα με τους ελεύθερους (CB,ST,AMC);
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
http://www.transfermarkt.co.uk/carlton- ... ieler/3179
Αυτός πως και δεν ακούγεται για πουθενά? Τι παίζει?
Αυτός πως και δεν ακούγεται για πουθενά? Τι παίζει?
μάλλον το αντίθετο... ότι ήταν πολύ χαμηλή η πρόταση σε σημείο να τη χαρακτηρίζουν ως "ηλίθεια"blackjack80 έγραψε:Stupid bid μήπως σημαίνει ότι δηνουν υπερβολικά λεφτά για την αξία του?
lazar4 έγραψε:μακάρι φίλε... γτ εγώ άλλη ανάγνωση του δίνω !
Εσυ λες οτι τωρα θα επικεντρωθουν στον μπερμπατοφ,οκ το πιθανοτερο αυτο ειναι και γιαυτο τον καλεσαν στο νησι.
Μπορει ομως να ξανακανουν μια stupid bid.
TalkSport (έγκυρο) επιβεβαιώνει ότι ο Μπερμπα και ο Λέσκοτ συζητάνε με Βίλλα.obanebane έγραψε:lazar4 έγραψε:μακάρι φίλε... γτ εγώ άλλη ανάγνωση του δίνω !
Εσυ λες οτι τωρα θα επικεντρωθουν στον μπερμπατοφ,οκ το πιθανοτερο αυτο ειναι και γιαυτο τον καλεσαν στο νησι.
Μπορει ομως να ξανακανουν μια stupid bid.
Απο τη στιγμή που ο Μπέρμπα είναι Αγγλία και μιλάει μαζί τους, το βλέπω πολύ χλωμό.
Εγώ καταλαβαίνω ότι αποτρεπτικός παράγοντας στο να έρθει σε εμάς είναι η λίγδα και το όνομα που έχει. Στην Άστον Βίλλα σίγουρα δεν πηγαίνει για να διεκδικήσει κάτι ή να κάνει πρωταθλητισμό. Εκεί όμως είναι Premier League και εδώ είναι σούπερλίγκ.
Αν το πρωτάθλημά μας ήταν καθαρό, στον ΠΑΟΚ θα ήταν σε μία ομάδα που θα πάλευε για το πρωτάθλημα. Θεωρώ, λοιπόν, ότι και σημαντικά χαμηλότερη πρόταση να κάνει η Άστον Βίλλα, θα προτιμήσει να πάει εκεί. Μακάρι να στραβώσει κάτι.
Αν το πρωτάθλημά μας ήταν καθαρό, στον ΠΑΟΚ θα ήταν σε μία ομάδα που θα πάλευε για το πρωτάθλημα. Θεωρώ, λοιπόν, ότι και σημαντικά χαμηλότερη πρόταση να κάνει η Άστον Βίλλα, θα προτιμήσει να πάει εκεί. Μακάρι να στραβώσει κάτι.
- Trilofiotis
Μηπως απο τις πολλές προτάσεις το mail του Ιβαν πλέον πάει στα SPAM του δημητρη;K_geo έγραψε:εγω διαβασα για προταση εδω και κανα διμηνο...