Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αν μπορω να σου καταλογισω κατι σε μια ομαδα με πιεση ανευ λογικης και αναγκαστικες αλλαγες ενδεκαδας λογω τραυματισμων καθε βδμαδα......ειναι που ακυρωσες 2 παιχτες που στο μελλον θα παιξουν σε ψηλοτερο απο μας επιπεδο, για να βαζεις το Βελιδη και το Γκολασα.
Το δεχομαι απο τους στημμενους ραδιοφωνατζηδες..το δεχομαι απο τα φυτα που ποτιζονται στα ερτζιανα καθημερινα....ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΝΘΡΩΠΟ.
Κατα τα αλλα δεν θεωρω οτι ευθυνεσαι για την αλλαγη εικονας σημερα στο β. Ο ΠΑΟΚ φετος βασιζεται στα ακρα του...και οταν αυτα δεν λειτουργουν, η ομαδα τελειωνει....ειμαστε αλλη ομαδα με Γκαρυ-Ζαιρο..και αλλη χωρις αυτους.
αρε τουντοραρα είσαι μεγάλη προπονηταρά, επιτέλους βλέπουμε στρωτό ποδόσφαιρο ,αλλα θα σε φάνε τα κοράκια εντός και εκτος ομάδας που παρακαλάνε να χάνουμε, και θα επιστρέψουμε πάλι στο τσούκου τσούκου-σέντρα-προσευχή για κεφαλια...
μπαλάρα έπαιξε και σήμερα η ομάδα, και αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς που μας αφήσανε χωρίς επίθεση θα φεύγανε με 3 goal στο εύκολο....
Ο Σαμπο που ηταν; Αφου εβλεπες οτι δεν την παλευαν οι μεσοι μας; Φταινε και αυτοι που κλειστηκανε πισω χωρις λογο, φταινε και οι τραυματισμοι αλλα φταις και εσυ για το σημερινο...
Α και να μην ξεχασω συγχαρητηρια στην επιμονη σου να φυγει ο Ολσεν για να παρουμε το χομπιτ. 3 στα 3 ο μπαγασας...
Κοιμάσαι...
Δεν ξέρω τι παίζει. Ισως να κυνηγάς την αποζημίωση όπως είχε πει και ο ντεσπε. Δεν σε θέλω στην ομάδα μου. Ειτε φύγεις σήμερα, αύριο ή το καλοκαίρι το ίδιο μου κάνει. Όταν φύγεις θα ξαναγράψω για εσένα, για να μη κουράζω και τους αδελφούς που μπορεί να έχουν άλλη άποψη.
Το θέμα δεν είναι ο Τουντορ και ο κάθε Τούντορ. Το θέμα είναι πως τρία χρόνια τώρα, την ίδια περίοδο η ομάδα εμφανίζει συμπτώματα όχι απλά ντεφορμαρίσματος αλλά αδιαφορίας, αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς και έλλειψης σεβασμού. Μερικοί δεν πρέπει να ξαναφορέσουν αυτή τη φανέλα και η διοίκηση θα πρέπει να τους δώσει να καταλάβουν που πραγματικά παίζουν.
Όπως είπε και ο Τζαβέλλας (έστω και καταλάθος) στον ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιριστής απολαμβάνει υπερβολικά πολλά προνόμια.
Πριν φύγει ο Τούντορ ας σκεφτούμε τι πραγματικά φταίει και πως κανένας μα κανένας προπονητής δεν είναι μάγος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gimnistis την Σάβ 30 Ιαν 2016, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οχι ρε αφηστε τον να ολοκληρωσει το εργο του. Εδω ουρλιαζανε τοσες μερες μην μιρλιαζουμε.
Φυγε χθες αλλα σιγα μη φυγεις. Η αποζημιωση ναναι καλα κι ας μας εχεις γ@μησει τα σκ
Βγηκε ο ροντριγκεζ και γιναμε παιδικη χαρα. Ο πελκας με μια σου κινηση εξαφανιστηκε.
Αλλα ξεχασα, ειμαστε πρωτοι στις πασες. Εκτος πλει οφ θα μεινουμε κι εσυ θ λες πρωτοι στις πασες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Σάβ 30 Ιαν 2016, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να κατανοήσω ότι έβαλες Γκολάσα γιατί είχες κάποιο (ακατανόητο για μας ) πλάνο. Δεν βλέπεις ρε άνθρωπε ότι δεν σου βγαίνει; Δεν βλέπεις τη χαλκηδόνα που σου έχει πάρει μέτρα; Ακόμα και ο Δέλλας το κατάλαβε !!! Εσύ που ήσουν; Υπνε .