Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από K_geo »

12,03 "ρεπορταζ" σπορντογκ : ερχεται Ελλαδα ο Φορτουνς. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

σε καμια ωρα βλεπω να λενε : αναθερμαίνεται του μολο/..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

theo G4 έγραψε:
nothu έγραψε:Δεν εχουνε καλη παραδοση στο κλεψιμο παιχτων απο τη Λεγκια. Ο τελευταιος μας βγηκε αστα να πανε ...

Όνομα ?
Ο Ινιγκο ...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

arisk αδερφε ειπα οτι θα εχει +6 παικτες κ θα ειναι διαφορετικη η ομαδα...
Ο Γλυκος ειτε το θελουμε ειτε οχι θα ειναι βασικος μαζι με τον Ιτανζ εκτος περιπτωσης πωλησης δεν θα εχεις Γιακουμη στο τερμα (αν κ τον συμπαθω αρκετα)
Ο Τζιωλης θα ειναι ο 3ος αμ. χαφ
Ο Τζαβελλας θα ειναι πιστευω αναμεσα στο αριστερο ακρο της αμυνας κ ο 4ος σεντερ μπακ
Ο Σαλπι....δεν ξερω τι θα ειναι θα δειξει :twisted:
Προσθεσε σε αυτους τον Φακουντο που λογικα θα στειλει τον Μαρτενς αριστερα μεχρι την αποκτηση ενος αριστερου εξτρεμ κ τον Μακ που λογικα κ παλι θα παει στην δεξια πλευρα.
Οχι δεν ειναι αυτο που θα θελαμε αλλα νομιζω οτι αμεσως αλλαζει ολοκληρη η 11αδα κ οι επιλογες που εχεις για να κανεις τις δοκιμες σου.
Γλυκος/Ιτανζ
Σκονδρας/Κιτσιου/Κωνσταντινιδης
Ρατς/Τζαβ/Σπυροπουλος
Βιτορ/Μεταγραφη/Μεταγραφη(Ινσα)/Κιοσε η Κατσικας (Τζαβ/Μαντουρο ενναλακτικες)
Κατσε/Μαντουρο/Τζιωλης +εναν απο τους πιτσιρικαδες
Γκολασα/Μεταγραφη/Σαββιδης +Νατχο
Μεταγραφη/Μαρτενς +πιτσιρικας
Μακ/Σαλπι +πιτσιρικας
Φακουντο-Κλαους/Κουλουρης/Παπαδοπουλος

Οπως κ να το κανουμε κ χωρις τις μεταγραφες η ομαδα με αυτους τους 6 που μπαινουν απο βδομαδα θα ειναι εντελως διαφορετικη....ναι θελουμε μεταγραφες σε 3 θεσεις που ποναμε αλλα η απαξιωση των παικτων που ηδη εχουμε κ μπορουν να προσφερουν ειναι λαθος.

3-4 αξιοπιστα σεντερ μπακ εχουν πολυ λιγες ομαδες στην Ευρωπη......εκτος αν αξιοπιστο σεντερ μπακ λες τον Αβρααμ....Με μια αρκετα καλη μεταγραφη να πλαισιωνει τον Βιτορ κ μια ακομα εισαι 100% καλυμενος στην θεση αυτη (με Μαντουρο/Τζαβ/Κιοσε να υπαρχουν σαν ενναλακτικες στην περιπτωση που ολα πανε στραβα)

Εξτρεμ.....Εφυγαν 5 εχεις δικιο μονο οι 2 προσφεραν (γιατι οπως κ να το κανουμε κ ο Λουκας προσφερε) στην θεση του εφερες τον Μακ (δεν θα τον αναφερω ως καλυτερο αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο γρηγορος κ μαρκαρει καλυτερα) θελεις κ εναν αξιο αντικαταστατη του Στοχ ισως κ καλυτερο απο τον Στοχ κ απο εκει κ περα προτιμω να δω απο πισω τους ακομα μια μεταγραφη (οχι αναγκαια) κ Ποζογλου/Ποποβιτς αλλωστε ποσο χειροτερα θα τα πανε απο Ολισε/Γεωργιαδη?

Στα 8αρια τωρα ειναι κ θεμα τι ακριβως συστημα θα παιξουμε φετος κ αναλογα να κινηθουμε για την αποκτηση ενος αρκετα καλου παρα 2 μετριων.

Συνοψιζοντας με 3 αρκετα καλες μεταγραφες στις επιμερους θεσεις (Μπακ,8αρι,Αρ.Εξτρεμ) κ ισως ακομα 3 για καλυψη στις θεσεις αυτες νομιζω οτι θα ειμαστε 100% ετοιμοι.

Ινσαουραλδε/Ρεβερ (αν ειναι να παρω Φυντανιδη προτιμω τον Παπαζογλου του γαυρου)
Νατχο/Νομποα
Βιερινια/Βιερινια :D
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

panpangr77 έγραψε:Η ομάδα θέλει 2 στοπερ .Βιτορ αλλαγή και Κιοσε για τεταρτο.
Ουφ! εντάξει δεν είμαι ο μόνος....

είχα αρχισει να πιστευω οτι ειμαι τελειως αμπαλος βλεποντας ολους να θεωρουν τον Βιτορ σουπερ, ακλονητη λυση για βασικο στοπερ...
Ενταξει, δεν ειμαι και κανας μπαλαδογνωστης αλλα μια ψιλη νιωθω νομιζω...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Olorin.2 έγραψε:
obanebane έγραψε:To παιδι ειναι φανερο οτι ειναι τρακαρισμενο,θα χρειαστει μεγαλη βοηθεια για να προσαρμοστει στην ομαδα, το κακο ειναι οτι δεν εχουμε κανενα λατινο στην ομαδα πλην Παμπλο που πρεπει να τον αναλαβει αποκλειστικα.
Αντε ρε μπαλαδοφατσα σιδερενιος.
O Πάμπλο κάποτε είχε πει ότι όλοι οι Αργεντίνοι είναι γυναικούλες, αν τον αναλάβαει αποκλειστικά αυτός θα τρακαριστεί περισσότερο το παιδί. :lol:
Εκτός κι αν αρχίσει να πίνει το μάτε χωρίς ζάχαρη, τότε θα γίνουν κολλητάρια με τον Πάμπλο. :lol:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

nothu έγραψε:
theo G4 έγραψε:
nothu έγραψε:Δεν εχουνε καλη παραδοση στο κλεψιμο παιχτων απο τη Λεγκια. Ο τελευταιος μας βγηκε αστα να πανε ...

Όνομα ?
Ο Ινιγκο ...
Ωχχχχχχχ
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Επειδη ειδα να γραφεις για τον Αβρααμ θα σου πω ξεκαθαρα τη γνωμη μου,και τα τεσσερα στοπερ του ολυμπιακου ειναι καλυτερα απο τον καλυτερο δικο μας,ειμαστε ξεβρακωτοι σε αυτη τη θεση και οποιος δε το βλεπει εθελοτυφλει.
Ναι θεωρω τον βιτορ καλο ποδοσφαιριστη που ομως εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οχι ρε μπανε. τι εχει ο γαυρος; αμπιδαλ, σιοβα, αβρααμ, μανωλα και αυλώνιτη....

με μανωλα φευγατο ε;

νομιζω οτι ο βιτορ θα μορουσε να ειναι αν οχι στη 2αδα, 3ο μπακ στο γαυρο.

εμεις θελουμε ενα αριστεροοδαρο παντως.......
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν εβαλα τον Αυλωνιτη μεσα μιλησα για τους υπολοιπους τεσσερις,οκ πιθανον να φυγει ο Μανωλας που η αληθεια ομως ειναι οτι βελτιωνεται ραγδαια (ας τον εχω πει πουτανα του κλαους) και αν μεινει θα ειναι μια πολλη σημαντικη σταθερα του γαυρου.
Δεν θελω να μπαινω σε συγκρισεις με τον γαυρο γιατι τις θεωρω ανουσιες αλλα να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους.
Και να σας πω και κατι ακομα μια χαρα θα μου καθοταν αν ερχοταν ο Παπαζογλου για 3ο-4ο στοπερ στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Παπάζογλου άνετα το 3ο σέντερ μπακ σε εμας. Αλλά τον αφήνουν οι λιμανισιοι ?

Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι εμεινε ελευθερος,αν δεν παει εξωτερικο θα τον τσιμπησει η κανας Σπανος η ο χαβος ο θεος και μετα θα λεμε μακαρι να τους ειχαμε στον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Σάβ 19 Ιούλ 2014, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Δεν εμεινε ελευθερος νομιζω. Απλα τον εκοψε απ την αποστολη που παει αμερικη και μαλλον ειναι για να φευγει.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ελεύθερος ή ότι δεν πάει στις ΗΠΑ με την υπόλοιπη ομάδα (όπου δεν πάνε ούτε ο Σέποβιτς ούτε ο Πελέ που μας τα είχαν κάνει πεπόνια);
Μάλλον κάπου δανεικός θα καταλήξει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Παιδια ο ποδοσφαιριστης ειναι ελευθερος,τι δε καταλαβαινεται απο αυτο που γραφω?
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Δεν θέλω μετά γκρίνιες απο αυτούς που τα βλέπουν όλα καλά.
Όταν θα γκρινιάζουν μετά, θα τους κάνω παράθεση τα λεγόμενα τους.
Έχει φύγει το 80% των περσινών μας τερμάτων, και ήρθε οι Μακ που δεν σκοράρει ποτέ, ένας Αργεντινός αγνώστου βεληνεκούς, ένας εβραίος με δυνατότητα εξέλιξης, και ο Ρατς .

Όταν θα αρχίσει και η πίεση γιατί δεν θα υπάρχουν τα αποτελέσματα τότε θα είναι αργά. Και δεν θέλω να χάσω τα μισά ματς από το διαρκείας μου. Κρίμα είναι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”