Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από psykoman »

fratz8 έγραψε:ότι και να λέμε , απο τη προετοιμασία φαινόταν το πράμα.
ο Σερ υπολόγιζε για βασικό τον κάτσε και πάγκο τον ΠΑΜΠΛΟ .
τον παραμυθιαζε όμως φαίνεται, ότι στηρίζομαι σε σενα και τέτοια , και εκανε υπομονή .

....πάντως τα ματάκια μου συνεχίζουν και πονάν !!!

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ουρουγουανός στην Ολλανδία:

Για τις εντυπώσεις του από την φετινή προετοιμασία: «Πιστεύω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Και το λέω αυτό χωρίς να θέλω να γίνει κάποια παρεξήγηση ή να υποτιμήσω την δουλειά των προηγούμενων προπονητών. Νομίζω όμως ότι μετά τις προετοιμασίες με τον Φερνάντο Σάντος, η φετινή είναι από τις καλύτερες που έχω παρακολουθήσει. Και λέω ξανά πως δεν το λέω με σκοπό να υποτιμήσω τη δουλειά των προπονητών που βρίσκονταν στον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Το λέω με βάση το πώς βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο.

Εγινε καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Και στον τομέα της φυσικής κατάστασης και στον τομέα της τακτικής. Επιπλέον, δουλεύει πολύ σωστά και ο γυμναστής. Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι σήμερα, η δουλειά που έχει γίνει είναι σωστή. Αυτό βέβαια, θα το δείξουν βέβαια τα αποτελέσματα στο γήπεδο.Όπως είπα και πριν, είναι η καλύτερη προετοιμασία μετά από αυτές με τον Σάντος. Γίνεται σωστή δουλειά και όταν συμβαίνει αυτό, συνήθως την κάνεις με καλή διάθεση και όρεξη».

Για την άποψη που έχει σχηματίσει για το Δώνη: »Πιστεύω πως δεν ήταν σωστό να τον κρίνω. Νομίζω πως ιδανικοί για αυτό είστε εσείς. Βλέπετε, άλλωστε, την δουλειά που κάνει. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι η δουλειά που έχει κάνει στον Ατρόμητο είναι πολύ καλή και πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους και σε όλα που κάνουμε. Μέχρι στιγμής τα πράγματα έχουν γίνει σωστά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι βήμα προς βήμα».

Για το αν θεωρεί ότι του ταιριάζει ο ρόμβος: »Έχω παίξει πολλά συστήματα στην καριέρα μου, με ρόμβο ή χωρίς. Αυτό όμως που έχει τη μεγαλύτερη σημασία και αυτό που είναι σημαντικό, είναι αυτό που είναι το καλύτερο για την ομάδα. Δεν έχει σημασία αν ένα σύστημα είναι καλό για μένα. Αρκεί να είναι σωστό για την ομάδα. Πρέπει να γίνει ό,τι είναι καλό για την ομάδα, όχι για τους ποδοσφαιριστές»

Και ο προπονητης του ΠΑΟΚ αποφασισε να κανει αρχηγο τον Γκαρσια....
Οποτε μαλλον αυτο που λες για την προετοιμασια δν στεκει...
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Θα πω κάτι και θα πειράξει πολλούς και ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων ....
Πιστεύω πως ο Δώνης φέρει το μικρότερο ποσοστό ευθύνης ...
Κατά την άποψη μου ο Γκαρσία δεν ήταν τόσο ΠΑΟΚ όσο νομίζουν κάποιοι . Δεν μπόρεσε ποτε να αποδεχτεί τον ρόλο του αναπληρωματικού . Λένε κάποιοι για Πίρλο , Γκιγκς κτλ(που είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα) αλλά η αλήθεια είναι πως στα 37 σου χρόνια και χωρίς τρεξίματα δεν μπορεί να έχεις την απαίτηση να παίζεις βασικός .Μπορείς να βάλεις λίγο πιο χαμηλά το εγώ σου και να βοηθάς την ομάδα όποτε ,και αν, σου ζητηθεί ...
Όσο για τον Δώνη ....είναι παντελωνάτος , μια και δεν προδίδει τις αρχές του . Να παίζει όποιος ΑΥΤΟΣ θεωρεί καλύτερους ...Ήξερε ότι ΌΛΟΣ ο κ'όσμος θα πέσει να τον ξεσκίσει ...εγώ αυτό το θεωρώ αντρίκειο .Δεν λέω αν έπραξε σωστά , λέω ότι δείχνει άνθρωπο με αρχές ....Λένε κάποιοι ότι χρησιμοποιεί το εγώ ...μπράβο ΤΟΥ . Όχι σαν κάτι άλλους που στις νίκες έλεγαν εγώ , και στις ήττες αυτοί ....
Υ.Γ : Όσοι νομίζεται ότι χάρηκα που φεύγει με αυτό τον τρόπο ο Garcia κάνετε λάθος ....Ήθελα να φύγει με το μεγαλύτερο standing ovation που γνώρισε παίκτης στην παγκόσμια ιστορία ....
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Κι όμως φίλε τέρα, παίρνεις σα δεδομένο ότι ο παίκτης απαίτησε να παίζει βασικός ό,τι κι αν γίνει.
Και το δεδομένο αυτό το έδωσε η απέναντι πλευρά, και δυστυχώς το αντιμετωπίζουν κάποιοι σαν τον κανόνα της βαρύτητας.

Εφόσον λοιπόν κάποιοι συμφορουμίτες θεωρούν δεδομένα τα όσα είπε ο προπονητής, ας μην παραξενευτούν αν οι υπόλοιποι θεωρήσουμε επίσης κανόνα τα όσα ακουστούν αύριο.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Γκαρντάσι hitman ...Δεν παίρνω δεδομένο τίποτα ...Απλά θεωρώ πως θέλει να έχεις πολλά κότσια , για να πας αντίθετα στα θέλω των πολλών ...Αυτό εγώ το εκτιμώ σε έναν άνθρωπο . Είναι αντρίκειο
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

tera12tera έγραψε:Θα πω κάτι και θα πειράξει πολλούς και ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων ....
Κατά την άποψη μου ο Γκαρσία δεν ήταν τόσο ΠΑΟΚ όσο νομίζουν κάποιοι . Δεν μπόρεσε ποτε να αποδεχτεί τον ρόλο του αναπληρωματικού . Λένε κάποιοι για Πίρλο , Γκιγκς κτλ(που είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα) αλλά η αλήθεια είναι πως στα 37 σου χρόνια και χωρίς τρεξίματα δεν μπορεί να έχεις την απαίτηση να παίζεις βασικός .Μπορείς να βάλεις λίγο πιο χαμηλά το εγώ σου και να βοηθάς την ομάδα όποτε ,και αν, σου ζητηθεί ...
Όσο για τον Δώνη ....είναι παντελωνάτος , μια και δεν προδίδει τις αρχές του . Να παίζει όποιος ΑΥΤΟΣ θεωρεί καλύτερους ...Ήξερε ότι ΌΛΟΣ ο κ'όσμος θα πέσει να τον ξεσκίσει ...εγώ αυτό το θεωρώ αντρίκειο .Δεν λέω αν έπραξε σωστά , λέω ότι δείχνει άνθρωπο με αρχές ....Λένε κάποιοι ότι χρησιμοποιεί το εγώ ...μπράβο ΤΟΥ . Όχι σαν κάτι άλλους που στις νίκες έλεγαν εγώ , και στις ήττες αυτοί ....
Υ.Γ : Όσοι νομίζεται ότι χάρηκα που φεύγει με αυτό τον τρόπο ο Garcia κάνετε λάθος ....Ήθελα να φύγει με το μεγαλύτερο standing ovation που γνώρισε παίκτης στην παγκόσμια ιστορία ....

αδερφε θα σου το πω οσο πιο ηρεμα μπορω

εισαι ενας νεαρος προπονητης και φιλοδοξος ερχεσαι σε μια μεγαλη ομαδα και βρισκεις ενα παιχτη συμβολο για τον κοσμο στην τελευταια του χρονια
αν λοιπον η προσληψη σου δεν εγινε με κριτιρια φιλου εχεις μια διαφορετικη αντιμετωπηση προς τον παιχτη
αν δηλαδη νομιζεις οτι δεν σου κανει μιλας ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ μαζι του γιατι αυτος ειναι κατι πολυ παραπανω απο εσενα αλλα και γιατι κλεινει την καριερα του
δεν βγαζει την τεραστια επαρση σου που εκπορευεται απο το θελημα του κολλητου σου προεδρου και δηλωνεις οτι αν νομιζω εγω οτι μου κανει για ενα λεπτο θα παιξει τοσο δεν ειναι το ιδιο ο συγκεκριμενος παιχτης με τους αλλους αν δεν εισαι αλλαζονας με πλατες βεβαια δεν λες τι γκαρσια τι ετοο τι κιτσιου ΟΤΑΝ μαλιστα δεν εχεις κανει τιποτα που να σου δινει το δικαιωμα να το παιζεις προπονηταρα

στην μαρινακης λιγκ με τα αμπαλα 18χρονα δεν θα με πεισει κανενας οτι δεν χωραει ο γκαρσια αλλα και να μην χωρουσε το θεμα ειναι αλλου

σε ολες της ομαδες οταν τεθει τετοιο ζητημα πρωστατευουν την σημαια ασχετο με ποιο τροπο δεν τον βγαζουν στην σεντρα για κανενα λογο
λοιπον το θεμα ειναι οτι η παε επελεξε για δικους της λογους να μην φερθει οπως οφειλε σε ενα παιχτη συμβολο για τον κοσμο αλλα να κανει ευθεια επιθεση και προσπαθεια αποδομησης της προσφορα του

με δικα μου λογια να στο πω αδερφε να και να επεζε να και αν δεν επεζε ο γκαρσια
ομως ο σεβασμος που του αξιζε δεν δωθηκε αν λεγοταν γκαρσιδης βεβαια μεχρι που γινοταν προεδρος
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

tera12tera έγραψε:Γκαρντάσι hitman ...Δεν παίρνω δεδομένο τίποτα ...Απλά θεωρώ πως θέλει να έχεις πολλά κότσια , για να πας αντίθετα στα θέλω των πολλών ...Αυτό εγώ το εκτιμώ σε έναν άνθρωπο . Είναι αντρίκειο
Άρα προφανώς παραδέχεσαι και τον Κάκο ας πούμε;; :mrgreen: :mrgreen:

Τέλος πάντων, εγώ το θεωρώ ξεροκεφαλιά.
Πέρα από τα πολλαπλά οφέλη που θα είχε η ομάδα, ο κόσμος και ο ίδιος ο προπονητής από τη σωστή διαχείριση της περίπτωσης του Πάμπλο, τα οποία έχουν χιλιοαναλυθεί.

Κατά τ' άλλα και σε κάθε στραβή φέτος ακούμε για μεταβατική χρονιά και πράσινα άλογα. Και κατά τ' άλλα ο Πάμπλο ήταν το ανάχωμα στο μεγαλόπνοο σχέδιο της άλωσης της Τριπόλεως φέτος. Γιατί αυτός είναι ο εφικτός στόχος πλέον. Και μην πει κανείς για κύπελο. Το κύπελο είναι ζαριά. Εδώ έχουμε δικαιολογήσει την κάθε νεκρανάσταση φέτος, δε θα δικαιολογήσουμε μια ήττα σε τελικό;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σήμερα μικρόψυχε ανθρωπάκο έκοψες το ποδόσφαιρο απ τον Πάμπλο κι απο μένα το γήπεδο.Αυτό που δε κατάλαβες ειναι οτι ουσιαστικα έκοψες και κάθε ελπίδα που είχες να γίνεις μεγάλος προπονητής.Γιατί κανένας νοήμον πρόεδρος μεγάλης ομάδας δε θα σε ξαναεμπιστευτεί να διαχειριστείς παίκτες αξίας όπως ο Γκαρσία ,ο Ριβάλντο κλπ.Σε κάτι ατρόμητρους και προοδευτικές θα βολοδέρνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου.
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

tera12tera έγραψε:Θα πω κάτι και θα πειράξει πολλούς και ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων ....
Ρε φίλε ειλικρινά θα μας τρελάνεις τελείως? Τον έχεις ακούσει ποτέ να παίρνει την ευθύνη σε μία ήττα? Σε ποιον κόσμο Ζεις?
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ειναι πολυ βαρια κουβεντα να πω πως τον εβαλε ο Βρυζας να τον τελειωσει αλλα η αληθεια ειναι πως για να γινεις μεγαλος προπονητης πρεπει να σεβασαι και να μαθεις να διαχειριζεσαι ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

mpafos4 έγραψε:Κανενας Δωνης δεν εφαγε τον Γκαρσια!Εαν η διοικηση ηθελε,εστελνε το Δωνη απο κει που ηρθε και ο Γκαρσια συνεχιζε κανονικα.

Άσχημη εξέλιξη,σίγουρα.Αναπόφευκτα αναμενόμενη και αιτιολογημένη;Κοντοζυγώνει η ώρα να ακούσουμε και τον παίχτη.

Υγ Κατανοώ για πρώτη πραγματικά φορά από το δεκαπενταύγουστο πόσο σημαντικό είναι που η ομάδα διοικητικά βρίσκεται στην κατάσταση που βρίσκεται.Και το λέω με ανακούφιση.Ένας πλέον αποφασίζει και δε χαμπαριάζει κάστανο.Και δεν <<τρώω>> πως δεν πρόλαβε να αντιληφθεί ο Σαββίδης τι σημαίνει οπαδικά αν μη τι άλλο,πέραν του αγωνιστικού,ο Γκαρσία για τη συντριπτική πλειονοψηφία των οπαδών.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

marley :"λοιπον το θεμα ειναι οτι η παε επελεξε για δικους της λογους να μην φερθει οπως οφειλε σε ενα παιχτη συμβολο για τον κοσμο αλλα να κανει ευθεια επιθεση και προσπαθεια αποδομησης της προσφορα του"
Σε αυτό συμφωνώ 1000 % ....
Απλά ρε φίλε ΑΝ ήμουν εγώ Γκαρσία δεν θα έκανα κανένα θέμα ακόμη και αν ήμουν στην κερκίδα σε όλα τα ματς , ακόμη και αν με είχαν απλά σαν ψυχολόγο για τους πιτσιρικάδες .Ιδαίτερα δε αν για να τρέξω 4 χιλιόμετρα χρειαζόμουν μία ώρα και 3 φιάλες οξυγόνου
Αν δεν βλέπετε ότι ο Γκαρσία σφάλει ...τι να πω...

Υ.Γ : πριν κανένα μήνα προέκυψε θέμα απομακρυνσης του Δώνη ...δεν βγήκε πότε στην επιφάνεια ...τους λόγους τους ξέρουν κάποιοι ...αλλά δεν μιλούν θα χαλάσει η εικόνα που θέλουν να προβάλλουν ...αυτή του "άσχετου" προπονητή. ;)
Υ.Γ 2 : Ξαναλέω χαλάστηκα πολύ με τον τρόπο που μας λέει αντίο . Δεν του αρμόζει , άλλα ονειρευόμουν :roll: :roll:
fratz8

Δημοσίευση από fratz8 »

psykoman έγραψε:
τον παραμυθιαζε όμως φαίνεται, ότι στηρίζομαι σε σενα και τέτοια , και εκανε υπομονή .

Για τις εντυπώσεις του από την φετινή προετοιμασία: «Πιστεύω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Και το λέω αυτό χωρίς να θέλω να γίνει κάποια παρεξήγηση ή να υποτιμήσω την δουλειά των προηγούμενων προπονητών. Νομίζω όμως ότι μετά τις προετοιμασίες με τον Φερνάντο Σάντος, η φετινή είναι από τις καλύτερες που έχω παρακολουθήσει. Και λέω ξανά πως δεν το λέω με σκοπό να υποτιμήσω τη δουλειά των προπονητών που βρίσκονταν στον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Το λέω με βάση το πώς βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο.

Εγινε καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Και στον τομέα της φυσικής κατάστασης και στον τομέα της τακτικής. Επιπλέον, δουλεύει πολύ σωστά και ο γυμναστής. Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι σήμερα, η δουλειά που έχει γίνει είναι σωστή. Αυτό βέβαια, θα το δείξουν βέβαια τα αποτελέσματα στο γήπεδο.Όπως είπα και πριν, είναι η καλύτερη προετοιμασία μετά από αυτές με τον Σάντος. Γίνεται σωστή δουλειά και όταν συμβαίνει αυτό, συνήθως την κάνεις με καλή διάθεση και όρεξη».

Για την άποψη που έχει σχηματίσει για το Δώνη: »Πιστεύω πως δεν ήταν σωστό να τον κρίνω. Νομίζω πως ιδανικοί για αυτό είστε εσείς. Βλέπετε, άλλωστε, την δουλειά που κάνει. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι η δουλειά που έχει κάνει στον Ατρόμητο είναι πολύ καλή και πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους και σε όλα που κάνουμε. Μέχρι στιγμής τα πράγματα έχουν γίνει σωστά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι βήμα προς βήμα».

Για το αν θεωρεί ότι του ταιριάζει ο ρόμβος: »Έχω παίξει πολλά συστήματα στην καριέρα μου, με ρόμβο ή χωρίς. Αυτό όμως που έχει τη μεγαλύτερη σημασία και αυτό που είναι σημαντικό, είναι αυτό που είναι το καλύτερο για την ομάδα. Δεν έχει σημασία αν ένα σύστημα είναι καλό για μένα. Αρκεί να είναι σωστό για την ομάδα. Πρέπει να γίνει ό,τι είναι καλό για την ομάδα, όχι για τους ποδοσφαιριστές»

Παλικάρι έχω παρακολουθησει όλα τα μάτς της ομάδας φέτος (φιλικά,ευρώπη,κύπελλο,πρωτάθλημα) απο το εως το 90
δεν με ενδιαφέρουν οι δηλώσεις
μίλησα γι αυτα που εβλεπα στο γηπεδο .
είπα ότι ο Σερ προόριζε για βασικό απο την αρχή της προετοιμασίας τον κάτσε και απο παγκο να ερχεται ο Παμπλο .
δε το είδες απο τα φιλικά ?
Άβαταρ μέλους
tera12tera

fratz8 έγραψε:
Παλικάρι έχω παρακολουθησει όλα τα μάτς της ομάδας φέτος (φιλικά,ευρώπη,κύπελλο,πρωτάθλημα) απο το εως το 90
είπα ότι ο Σερ προόριζε για βασικό απο την αρχή της προετοιμασίας τον κάτσε και απο παγκο να ερχεται ο Παμπλο .
Που είναι το πρόβλημα ; Δηλαδή το συμβόλαιο του Garcia έγραφε να παίζει μόνο βασικός ;
Ο κανόνας λέει πως όταν είσαι 37 χρονών , χωρίς τρεξίματα , δεν μπορεί να είσαι βασικός .Εξαιρέσεις υπάρχουν Γκιγκς , Πίρλο αλλά δεν παύουν να είναι εξαιρέσεις με τρεξίματα...
Τα ματάκια σου πονάνε τώρα με τις 17τελικές/παιχνίδι ,ενώ όταν είχαμε 4/αγώνα ήταν καλά ;;;;
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Το δούλεμα είναι το προβλημα!
Εδώ μας είπε ότι το ''δήθεν'' πρόβλημα με τον Γκαρσία ήταν κακό μάρκετινγκ!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

fratz8 έγραψε:
psykoman έγραψε:

O βασικος Γκαρσια του επαναληπτικου με τη Ραπιντ εσενα σου αρεσε?

Εμενα μπορει να μου πει καποιος, εαν ο Γκαρσια απαιτησε να ειναι βασικος, ΕΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΕΣΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΩΣ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ...ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ? Πως επρεπε να το χειρηστει ο Δωνης? Κανενας δε το απανταει αυτο φυσικα, αρχιζουν οι θεωρειες συνομωσιας, οχι δεν το ειπε ο Γκαρσια αυτο, οχι εγινε το ταδε στην προπονηση.

Μπορει καποιος, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, να μου εξηγησει τι ακριβως εκανε ο Δωνης το οποιο ειναι "καραγκιοζιλικι" και "ελλειψη σεβασμου"? Γιατι ακομη δυσκολευομαι να το καταλαβω.

Το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι ο Γκαρσια δεν ηταν σε κατασταση να αγωνηστει στην αρχη της σεζον και αυτο το ειδα με τα ματακια μου. Τα υπολειπα ειναι θεωρειες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”