fratz8 έγραψε:ότι και να λέμε , απο τη προετοιμασία φαινόταν το πράμα.
ο Σερ υπολόγιζε για βασικό τον κάτσε και πάγκο τον ΠΑΜΠΛΟ .
τον παραμυθιαζε όμως φαίνεται, ότι στηρίζομαι σε σενα και τέτοια , και εκανε υπομονή .
....πάντως τα ματάκια μου συνεχίζουν και πονάν !!!
Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ουρουγουανός στην Ολλανδία:
Για τις εντυπώσεις του από την φετινή προετοιμασία: «Πιστεύω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Και το λέω αυτό χωρίς να θέλω να γίνει κάποια παρεξήγηση ή να υποτιμήσω την δουλειά των προηγούμενων προπονητών. Νομίζω όμως ότι μετά τις προετοιμασίες με τον Φερνάντο Σάντος, η φετινή είναι από τις καλύτερες που έχω παρακολουθήσει. Και λέω ξανά πως δεν το λέω με σκοπό να υποτιμήσω τη δουλειά των προπονητών που βρίσκονταν στον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Το λέω με βάση το πώς βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο.
Εγινε καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Και στον τομέα της φυσικής κατάστασης και στον τομέα της τακτικής. Επιπλέον, δουλεύει πολύ σωστά και ο γυμναστής. Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι σήμερα, η δουλειά που έχει γίνει είναι σωστή. Αυτό βέβαια, θα το δείξουν βέβαια τα αποτελέσματα στο γήπεδο.Όπως είπα και πριν, είναι η καλύτερη προετοιμασία μετά από αυτές με τον Σάντος. Γίνεται σωστή δουλειά και όταν συμβαίνει αυτό, συνήθως την κάνεις με καλή διάθεση και όρεξη».
Για την άποψη που έχει σχηματίσει για το Δώνη: »Πιστεύω πως δεν ήταν σωστό να τον κρίνω. Νομίζω πως ιδανικοί για αυτό είστε εσείς. Βλέπετε, άλλωστε, την δουλειά που κάνει. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι η δουλειά που έχει κάνει στον Ατρόμητο είναι πολύ καλή και πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους και σε όλα που κάνουμε. Μέχρι στιγμής τα πράγματα έχουν γίνει σωστά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι βήμα προς βήμα».
Για το αν θεωρεί ότι του ταιριάζει ο ρόμβος: »Έχω παίξει πολλά συστήματα στην καριέρα μου, με ρόμβο ή χωρίς. Αυτό όμως που έχει τη μεγαλύτερη σημασία και αυτό που είναι σημαντικό, είναι αυτό που είναι το καλύτερο για την ομάδα. Δεν έχει σημασία αν ένα σύστημα είναι καλό για μένα. Αρκεί να είναι σωστό για την ομάδα. Πρέπει να γίνει ό,τι είναι καλό για την ομάδα, όχι για τους ποδοσφαιριστές»
Και ο προπονητης του ΠΑΟΚ αποφασισε να κανει αρχηγο τον Γκαρσια....
Οποτε μαλλον αυτο που λες για την προετοιμασια δν στεκει...