Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Η δεύτερη φετινή μας φανέλα είναι γαμάτη, από τις ωραιότερες που έχω δει. Η πρώτη δεν μου αρέσει καθόλου αλλά εντάξει, χρειάζεται και η ποικιλία. Απλά θα προτιμούσα η πρώτη να ήταν δεύτερη και η δεύτερη πρώτη.
Ιστορικά η ομάδα που έχει τος ασπρόμαυρες ριγωτές φανέλες που μου αρέσουν περισσότερο είναι η Νιουκάστλ. Επίσης είδα χθες ένα παλιό βίντεο από το πρώτο αγώνα του Σίρερ στην ομάδα που το πίσω μέρος ήταν εκπληκτικό. Και ρίγα στην πλάτη και μόνο άσπρο και μαύρο και τα νούμερα πολύ ευδιάκριτα.
Για μένα η ρίγα και στην πλάτη είναι αδιαπραγμάτευτη! Άλλος τρόπος να φαίνεται καλύτερα το νούμερο είναι να είναι κόκκινο πάνω στις πλήρεις ασπρόμαυρες ρίγες. Αυτό το έχουμε δει παλιότερα στα 70’ με τον ΠΑΟΚ αλλά και στη Νιουκάστλ.
Επίσης την κλασική ριγέ την γουστάρω με μαύρο σορτσάκι και μαύρη κάλτσα, κατά σύμπτωση όπως η Νιουκάστλ γιατί για μένα αυτή ήταν η στολή των 70 που έμαθα να αγαπώ. Άσπρα σορτσάκια και άσπρες κάλτσες είναι ΟΚ αλλά ως εναλλακτική.
Η τέλεια στολή εκτός από το γιακά θέλω απλό στρόγγυλο όπως ο παλιός [youtube]VAEtegh_bcI[/youtube]
Ιστορικά η ομάδα που έχει τος ασπρόμαυρες ριγωτές φανέλες που μου αρέσουν περισσότερο είναι η Νιουκάστλ. Επίσης είδα χθες ένα παλιό βίντεο από το πρώτο αγώνα του Σίρερ στην ομάδα που το πίσω μέρος ήταν εκπληκτικό. Και ρίγα στην πλάτη και μόνο άσπρο και μαύρο και τα νούμερα πολύ ευδιάκριτα.
Για μένα η ρίγα και στην πλάτη είναι αδιαπραγμάτευτη! Άλλος τρόπος να φαίνεται καλύτερα το νούμερο είναι να είναι κόκκινο πάνω στις πλήρεις ασπρόμαυρες ρίγες. Αυτό το έχουμε δει παλιότερα στα 70’ με τον ΠΑΟΚ αλλά και στη Νιουκάστλ.
Επίσης την κλασική ριγέ την γουστάρω με μαύρο σορτσάκι και μαύρη κάλτσα, κατά σύμπτωση όπως η Νιουκάστλ γιατί για μένα αυτή ήταν η στολή των 70 που έμαθα να αγαπώ. Άσπρα σορτσάκια και άσπρες κάλτσες είναι ΟΚ αλλά ως εναλλακτική.
Η τέλεια στολή εκτός από το γιακά θέλω απλό στρόγγυλο όπως ο παλιός [youtube]VAEtegh_bcI[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Η 3η πρέπει να βγει σε ροζ χρυσό και να πωλείται κυρίως σε γυναικείο κόψιμο. Θα ξεπουλήσει η μπουτίκ!

- Sick Bastard
ΑποστόληςΑ έγραψε:Η τρίτη θα είναι το κάτι άλλο.
Θέλω να είναι σαν του Περού.
Άσπρη με μια πλατιά μαύρη γραμμή διαγώνια να διαπερνά όλο το μήκος της μπλούζας.
Άσπρη με έναν τεράστιο μαύρο σταυρό για την Αγιασοφιά σε όλη τη φανέλα μπροστά και πίσω, και τέζα ο Sick Bastard 

-
- Επικοινωνία:
https://images.app.goo.gl/6zt3V7Ah93zvMstGA Ενδιαφέρουσα περίπτωση για τρίτη εμφάνιση είναι αυτή της Corinthians με τον λαό στις κερκίδες!
- bersekeros
Slayer έγραψε:Άσπρη με έναν τεράστιο μαύρο σταυρό για την Αγιασοφιά σε όλη τη φανέλα μπροστά και πίσω, και τέζα ο Sick Bastard

Αυτό το T-Shirt πουλιόταν στην μπουτίκ, αλλά αυτή τη στιγμή είναι εκτός αποθέματος νομίζω.
Φαντάζομαι εννοείς κάτι τέτοιο αλλά σε άσπρο και με ένα σταυρό.

- Sick Bastard
Μπα, ζπουτσαμ, άθεος είμαι έτσι κι αλλιώς.Slayer έγραψε:Άσπρη με έναν τεράστιο μαύρο σταυρό για την Αγιασοφιά σε όλη τη φανέλα μπροστά και πίσω, και τέζα ο Sick Bastard

Δεν νομιζω να επιτρεπεται τετοια φανελαboogeyman77 έγραψε:https://images.app.goo.gl/6zt3V7Ah93zvMstGA Ενδιαφέρουσα περίπτωση για τρίτη εμφάνιση είναι αυτή της Corinthians με τον λαό στις κερκίδες!
Φανελαρα η δευτερη! Συμφωνω και εγω για το μαυρο σορτσακι, αλητεια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Εφόσον η μία είναι ριγέ και η άλλη άσπρη (σχεδόν) αυτή που μένει να παρουσιαστεί είναι η μαύρη, αν και ο Γιώργης όλο και θα μας εκπλήξει με κάποιο χρώμα εξαντρίκ (πορτοκαλί ή ροζ).
Ψηφίζω ροζ με διαγώνιες ρίγες από μαύρα δικεφαλάκια.
Ψηφίζω ροζ με διαγώνιες ρίγες από μαύρα δικεφαλάκια.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ