Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Athens »

Vonapartis έγραψε:Αν το νέο σχήμα δεν έχει την στήριξη των συνδέσμων, τίθεται θέμα βιωσιμότητάς του. Γιατί εδώ που τα λέμε, τα 10.000.000 ευρώ όπως είπαν οι υποψήφιοι επενδυτές ότι μπορούν να καλύψουν, δεν είναι και το φοβερό ποσό για μία τεράστια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Αυτά το πολύ σε ένα χρόνο θα αναλωθούν σε τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας.
Αν ο φλορίδης είχε βάθος ως επενδυτής, π.χ. 200.000.000 ευρώ, λέω αν, τότε ναι θα μπορούσε να προχωρήσει μόνος τους και χωρίς την στήριξη των συνδέσμων. Τώρα όμως, αν γίνει η συμφωνία, θα πρόκειται περί ενός αδύναμου επενδυτή, με ορίζοντα βιωσιμότητας το πολύ την 2ετία. Από κει και πέρα θα πρέπει να βρει τρόπους να εξοικονομήσει πόρους και εισοδήματα για την παε σε καιρούς πολύ δύσκολους. Και επίσης θα πρέπει ένα μέρος των κερδών να επιστέψουν στους λογαριασμούς του, γιατί επενδυτής είναι και όχι φιλάνθρωπος. Οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα αναμένονται με μεγάλη αγωνία.
ετσι εχουν τα πραγματα, με 10 μυρια απο σαπχα και φλωριδη απλα καλυπτεται το ανοιγμα και ειμαστε ανετοι για μεταγραφες...τα χρεη ομως ειναι δυσβασταχτα και δεν ξερουμε πως θα κυλησουν οι επομενες χρονιες και αν εχει χρημα ο φλωριδης να ανταπεξελθει....δυσκολα τα πραγματα θα δουμε...
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

who is this mystery man?

Εικόνα
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

1.Ο δικηγορος του Φλωριδη δηλωσε πως τα χρηματα κατατεθηκαν
2.Ο Σαχπατζιδης δηλωσε πως τα χρηματα ΔΕΝ κατατεθηκαν ωστε να γινει πρωτα μεταβιβαση 100 μετοχων στον Φλωριδη ωστε να μπορει αυτος να κανει καταθεση.
3.Ο Σαχπατζιδης τον Μαρτιο δηλωσε πως δινει δωρεαν τις μετοχες του σε ππροσωπο που θα του υποδειξουν η ακομη και στον Α.Σ.
4.Ο Σαχπατζιδης τελικα εχει μετοχες αφου εκανε ταμιακη διευκολυνση στην ΠΑΕ(συμφωνα με τα λεγομενα του αν δεν εχεις μετοχες δεν μπορεις να βαλεις χρηματα) αλλα τελικα εχει ακομη μετοχες γιατι παλι συμφωνα με τα λεγομενα του μεταβιβασε 100 εξ αυτων στον Φλωριδη.

Ειτε η τραπεζα ειναι του εξωτερικου,ειτε του εσωτερικου,ειτε εχει valeur ειτε δεν εχει valeur εαν δωσεις τραπεζικη εντολη παιρνεις ενα χαρτακι.Αν θες να ενημερωσεις αμεσα αυτον που του εβαλες λεφτα στελνεις ενα φαξακι με το χαρτακι και του λες στα βαλα εχει valeur τοσο.Παραγγελιες απελευθερωνονται ακομη και με την επιδειξη του χαρτακιου η αγγλιστι swift χωρις απαραιτητα να εχει παρελθει ο χρονος του valeur.

Η ΠΑΕ δεν μπηκε στον κοπο να ενημερωσει εαν ελαβε ολα τα απαραιτητα εγγραφα που ζητησεσει απο τον Φλωριδη.
Φυσικα δεν ηταν υποχρεωμενος να προσκομισει τιποτα.
Αλλα οταν τον βαζεις στα αποδυτηρια ειτε εχεις λαβει τα εγγραφα(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ?) ειτε η υποσχεσεις των δυο πλευρων εχουν αθετηθει και ο Φλωριδης μπαινει χωρις να διενεργησει οικονομικο ελεγχο και η ΠΑΕ βιαστικα τον παρουσιαζει για αγνωστο λογο για τον οποιο πρεπει να λογοδοτησει.

υγ. ο Σαχπατζιδης που ηθελε να μεινει στην αφανεια γιατι σπιλωθηκε,λοιδωροιθηκε κτλ κτλ μια χαρα ποζαρε και σε αποκλειστικες φωτο,καμαρωτες την πεμπτη.Τελικα μαλλον δεν θελει να μεινει στην αφανεια.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Varvatos έγραψε:who is this mystery man?

Εικόνα
μηπως ειναι ο Δεσσυλας? ΠΟΛΥ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Εικόνα

Η απαντηση στο quiz σου

http://content9.flixster.com/photo/58/4 ... 83_gal.jpg
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

8emis4 έγραψε:Άμα εσύ βαρέθηκες μια φιλε logios, ρωτα και τους υπολοιπους τι κάναμε, διαβάζοντας συνεχεια την καραμέλα περί δήθεν "ηθικών διλημμάτων" και "ρομαντικών αφελών".

Ας μιλήσουμε κι ας περιοριστούμε στη δικη σας γλώσσα, των...τεχνοκρατών, σου φαίνονται σοβαροί οι χειρισμοί ΟΛΩΝ των εμπλεκομενων σε αυτή την ιστορία εδώ και 2 μήνες? Γιατί εμενα μάλλον για τσίρκο μου φέρνουν.

Κι επίσης, μακροπρόθεσμα, θεωρείς ότι είναι καλυτερη μια επένδυση που ενδεχομένως σώσει στιγμιαία την παρτίδα, αλλα μπορεί να μας βάλει (ενδεχομένως και πάλι) σε απίθανες περιπέτειες αργότερα? Αν δε γίνει τώρα "φύλλο και φτερό" ο επενδυτης (εντός κι εκτος εισαγωγικών), ποτε να γίνει, εκ των υστερων??

Όσο για το ότι ο Ζαγοράκης κάτι ξέρει παραπάνω, που πάει να κλείσει τη συμφωνία, να πω μοναχα ότι ο ίδιος βρίσκεται υπό καθεστώς ασφυκτικής πίεσης εδώ και καιρό. Και δεν υπονοώ την οικονομική τρυπα (ποσο μεγάλη είναι δεν το ξέρω), αλλα την "περιρρέουσα ατμόσφαιρα" που είναι έτοιμη να του χρεώσει εσχατη προδοσία αν χαλάσει το...deal.

αγαπητέ φίλε θέμη κανονικά πρέπει να προβληματιζόμαστε με τους χειρισμούς πρωτίστως,μην πω αποκλειστικά,των θεσμικών φορέων του ΠΑΟΚ.τί μας ενδιαφέρει ο σαχπατζίδης κι ο φλωρίδης,που προς το παρόν ουδεμία σχέση έχουν με την ομάδα;αν τους θεωρεί ο επίσημος ΠΑΟΚ αναξιόπιστους,αφερέγγυους ή άλλο τι κι εξακολουθεί να τους απονέμει ημέρες χάριτος μήπως και διαψεύσουν τις άσχημες εντυπώσεις,που έχουν προξενήσει,για ποιό λόγο το κάνει;το καράβι χωρίς εξτρά χρήματα το βγάζει το φετινό "ταξίδι" ή @@;;η εντύπωση που βγαίνει προς τα έξω είναι πως δύσκολα.φυσικά για ... εντυπώσεις απλά πρόκειται,όχι για θέσφατο.που βέβαια είτε θα καταρριφθούν είτε θα ενισχυθούν πολύ σύντομα,αν τα 7εκατ. τελικά δεν μπούν στα ταμεία της παε.η αλήθεια είναι πως σε μία περίπτωση τέτοια δεν ξέρω ποια φόρμουλα μπορεί να εξευρεθεί ώστε οι παίχτες να τακτοποιηθούν σε κάποιο βαθμό οικονομικά και να μην μπαίνουν στο τριπάκι να σκέφτονται το δρόμο της προσφυγής.μακάρι να έχει γίνει πρόνοια και να έχει βρεθεί κάποιος τρόπος,που θα εξασφαλίζει την αδέσμευτη πορεία του ΠΑΟΚ,με μόνο συνδράμοντα εμάς όλους .

έπειτα,αναφορικά με το ριψοκίνδυνο της "επένδυσης",που αναφέρεις,η αίσθησή μου είναι πως οι διοικούντες,γνωρίζοντας την πιθανότητα ανωμάλων εξελίξεων,έχουν αποφασίσει να πάρουν τη ... ζαριά.και εικάζω πως το πράττουν είτε γιατι έχουν πειστεί για τις προθέσεις και το οικονομικό εύρος των επενδυτών είτε γιατι ελέω οικονομικών τα πράγματα απλώς εφεξής δε γίνεται παρά να πάρουν την κατιούσα για την ομάδα,κάτι που πολύς κόσμος δε φαίνεται να συμμερίζεται και να αποδέχεται ως πιθανό να ισχύσει και για τον ΠΑΟΚ,όπως και για όλες σχεδόν τις εγχώριες ομάδες.ξεπεράστηκε το ταβάνι μας.ο κόσμος πλέον μόνος τους δεν μπορεί να σηκώσει στις τσέπες του τον ΠΑΟΚ του υπάρχοντος ρόστερ.αν αποδειχθεί πως ο διαχειριστής ζαγοράκης κι οι συνεργάτες του έβλαψαν εμπροθέτως τον ΠΑΟΚ οικονομικώς,το ξανασυζητάμε επί άλλης βάσης.μέχρι όμως κάτι τέτοιο να αποδειχθεί ισχύον,δεν μπορώ να κατηγορήσω το ζαγοράκη για πρόθεση μείωσης των τρεχόντων υποχρεώσεων της ομάδας ακόμα κι είς βάρος του αγωνιστικού.πολλοί αντιλαμβάνομαι πως κάτι τέτοιο δεν το διαπραγματεύονται κάν.ο ζαγοράκης αυτό πιστεύω θέλει να καθυστερήσει όσο κι εφόσον μπορέσει.τη μήνη του κόσμου για μία πιθανή αποδυνάμωση της ομάδας.γι'αυτό απο 17 τραβάει κι άλλο φύλλο,μπάς κι είναι τεσσάρι.τώρα αν πράττει σωστά ή λάθος μένει να φανεί.το μη επιδεχόμενο αμφισβήτησης είναι πως επιθυμεί να αποφύγει το ... χρέωμα για όσα έγιναν ή πρόκειται να γίνουν αναφορικά με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

toumpiotis35 έγραψε:

Εικόνα

Η απαντηση στο quiz σου

http://content9.flixster.com/photo/58/4 ... 83_gal.jpg

τουμπιοτησ ον φαιρ. :opaokara: ..σωστα τα ερωτηματα -παρατηρησεις του....αλλα οπως φαινεται απλα περιμενουμε.....και το οτι περιμενουμε παρα τα απανωτα τους τερτιπια δειχνει μεγαλη αφραγκια...
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

_sleeper έγραψε:Σιγά μην τον πάει και στον ηγούμενο να τον διαβάσει. Ρε εδώ μιλάμε για μια εταιρεία, όχι για σχολική ομάδα. Οι σύνδεσμοι θεσμικά ως τι θα δώσουν τις ευλογίες τους ή όχι, πλάκα κάνουμε? Αν ο Φλω έχει φράγκα, ούτε καν ο Ζαγοράκης δεν μπορεί να πει τίποτα, διοίκηση πρωτοδικείου είναι. Λέτε και ξαναλέτε οτι ο Ζαγοράκης έχει ευθύνη και έχει ευθύνη. Πράγματι, ποια είναι η ευθύνη του ξέρετε? Να πούμε οτι ο ΑΣ έχει ευθύνη, ναι να το δεχτώ. Ο Ζαγόρ, που η θητεία του ανανεώνεται ανά εξάμηνο, κι αν γουστάρει ο Κατσαρής δεν του δίνει το χρίσμα, τί μπορεί να κάνει?

Εγώ λέω οτι είναι πολύ μεγάλος μαλάκ@ς ο Θόδωρος που κάθεται κι ασχολείται και στο τέλος θα βγει και φταίχτης. Ας περιμένει να λήξει η θητεία της Διοίκησης, να μην δηλώσει πρόθεση να ανανεώσει και μετά αν μπει ο Φλωρίδης ή ο Σαχπαζίδης ή ο Κωλοτρυπίδης ας τον βάλει Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, νερουλά, ότι θέλει.

Πως την ψωνίζω όταν ο καθένας μας από το πληκτρολόγιό του εκτοξεύει μύδρους, χωρίς να έχει απολύτως καμία ιδέα για το τί γίνεται. Το έχω ξαναπεί, καλή και χρυσή η συζήτηση. Το να κατηγορούνται όλοι από όλους, χωρίς να ξέρουμε τίποτα, όμως, είναι το λιγότερο αστείο.
Υποστηριξε εσυ την Μασουτης Α.Ε. για να μην τρελενεσαι κιολας για τον Ζαγορακη που καθεται και ασχολειται με μια Α.Ε.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Ale3 έγραψε:
Vonapartis έγραψε:Εγώ πάντως αν ήμουνα ζαγοράκης, τον φλωρίδη πρώτα θα τον πηγαινα σε προκαθορισμένο ραντεβού με τους συνδέσμους, να τον δούνε τα παιδιά, να ανταλλάξουν απόψεις, να παρουσιάζε το χαρτοφυλάκιο και το όραμά του για τον ΠΑΟΚ και αν έπειθε τότε θα προχωρούσα. Η στάση των συνδέσμων θα αποτελέσει βαρόμετρο για τις όποιες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο. Αν τον πάρουν από την αρχή στραβά, πάει τόχασε το παιχνίδι και αυτός και όλοι τους.

Τώρα αν οι συνδέσμοι επειδή "δεν τους έκατσε καλά απ'την αρχή", χωρίς αποδείξεις, κάνουν πόλεμο στην όποια διοίκηση, αυτό θα κάνει καλό στον ΠΑΟΚ? Ακόμη δεν τον είδαμε , γιάννη τον εβγάλαμε?
Ναι οι συνδεσμοι εχουν βιτσιο να μην δουνε ποτε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη...
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

DC έγραψε:Που πας ρε Φλωρίδη χωρίς ISO από την Τριανδρία και την Νεάπολη ρε;
Που πας ρε ναούμε;
Γουμενο θελεις εσυ ε; Ή καποιους μλκς να ριψοκυνδινευουν για τα δυσκολα και να κανουν τους μαλακες στα "ευκολα;"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος darklord την Κυρ 07 Αύγ 2011, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

theoPAOK έγραψε:Επειδή δεν έχει τύχει να διαβάσω κάτι και να μάθω τι άνθρωπος είναι ο Φλωρίδης, δεν μπορώ να έχω γνώμη για το αν θα κάνει καλό η κακό στον ΠΑΟΚ..
Βέβαια, επειδή έχουμε πρόσφατες αναμνήσεις, κρατάω μια πισινή και είμαι αρκετά επιφυλακτικός..
Απ την άλλη, επειδή έχω εμπιστοσύνη σε Ζ-Ζ, ξέρω, οτι δεν θα έκαναν κάτι που θα έβλαπτε τον ΠΑΟΚ..
Και μόνο απ αυτό είμαι αισιόδοξος..
Αν δεν ήταν το δίδυμο αυτό, δεν ξέρω τι θα έκανα..Το μόνο σίγουρο θα ήταν πως δεν θα είμουν τόσο στο να μπουν στον ΠΑΟΚ οι ανθρωπο αυτοί..
Βέβαια, είναι και ο Σαχπα..
Ούτε γι αυτόν ξέρω κάτι. Το μόνο που με έκανε να τον δώ με καλύτερο μάτι, είναι οτι απ ότι φαίνεται είναι ΠΑΟΚτσής..
Τώρα για τις καθυστερήσεις..ούτε εμένα μου άρεσε..αλλα λέω τώρα..αν όντως υπήρξαν εμπόδια?
Μην κρίνουμε πριν δούμε..αυτο θα μας φάει..
Παίρνουμε Λαζαρ, τι αμπαλος είναι πάλι αυτός..Και την επόμενη μέρα έγινε ένα απ τα αστέρια του ΠΑΟΚ..
Απο κολοτούμπα σε κολοτούμπα το πάμε... Μπορεί να είμαι 18 χρονών, και να μην έχω ζήσει πολλά οπως οι περισσότεροι απο σας, αλλα όταν βλέπω ΠΑΟΚτσήδες, να γκρινιάζουν για το παραμικρό λεω ρε γαμώτο, μηπως πραγματικά είμαστε τόσο βλάκες σαν λαός?
Βλέπω άτομα κάνουν αναλύσεις στα οικονομικά μας, λες και είναι οικονομολόγοι του ΠΑΟΚ..
Γκρινιάζουν για το άνοιγμα, και βλέπουν μόνο τα έσοδα..τα έξοδα??
Βριζουν τον Ζαγοράκη, ενώ απο τότε που ήρθε πάμε απο το καλό στο καλύτερο..
Αυτοί κοιτάνε μόνο τα λάθη...Όχι τι έχει προσφέρει...
Όσοι αναγνωρίζουν τι προσφέρει, θεωρούνται προσωπολάτρες..
Το καλύτερο?
Βλέπω άτομα, να λένε εγώ είμαι περισσότερο ΠΑΟΚτσής απο σένα γιατι εγώ παω στο γήπεδο και έχω και διαρκείας..
Σιγα ρε ΠΑΟΚαρα εσύ..Αν το πάμε έτσι ο Σαχπα είναι ο πιο ΠΑΟΚτσής γιατί έδοσε και 50χιλιάρικα για την σουίτα..
Εγω όμως ξέρω οτι το δίδυμο ΖΖ είναι το πιο ΠΑΟΚτσήδικο..
Γιατί αν δεν ήταν, θα την είχε κοπανήσει με τα πρόβατα που έμπλεξε...
Θα τρελαθούμε ρε παιδιά..
Όπως είπα, είμαι 18 χρονών, και έχω ήδη ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ με ορισμένους..
Αλλα ξέχασα...ο ΠΑΟΚ πανω απ όλα...

Το ξέρω οτι ορισμένοι θα με κράξετε..αλλα να ξέρατε πόσο με νοιάζει......
Εγώ αυτά πιστεύω, και σε όποιον αρέσουμε...για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε..
Ευχαριστώ..
Αλλαξε ομαδα οσο εισαι μικρος, ΠΑΟΚτσης γεννιεσαι, δεν προσπαθεις να συνηθισεις ή να συμβιβαστεις με τον λαο του. Αστο, μην προσπαθεις αλλο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

darklord έγραψε:
Ale3 έγραψε:
Vonapartis έγραψε:Εγώ πάντως αν ήμουνα ζαγοράκης, τον φλωρίδη πρώτα θα τον πηγαινα σε προκαθορισμένο ραντεβού με τους συνδέσμους, να τον δούνε τα παιδιά, να ανταλλάξουν απόψεις, να παρουσιάζε το χαρτοφυλάκιο και το όραμά του για τον ΠΑΟΚ και αν έπειθε τότε θα προχωρούσα. Η στάση των συνδέσμων θα αποτελέσει βαρόμετρο για τις όποιες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο. Αν τον πάρουν από την αρχή στραβά, πάει τόχασε το παιχνίδι και αυτός και όλοι τους.

Τώρα αν οι συνδέσμοι επειδή "δεν τους έκατσε καλά απ'την αρχή", χωρίς αποδείξεις, κάνουν πόλεμο στην όποια διοίκηση, αυτό θα κάνει καλό στον ΠΑΟΚ? Ακόμη δεν τον είδαμε , γιάννη τον εβγάλαμε?
Ναι οι συνδεσμοι εχουν βιτσιο να μην δουνε ποτε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη...

πάντως,άλλα βίτσια δεν μπορεί,τα έχουν.όπως λχ ... συγγραφικά,αντισαλπιγγιδιακά,αντινεοπαοκτσήδικα και πάει λέγοντας.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Πραγματικα, το 80% των μηνυματων εδω μεσα θα μπορουσαν να προερχονται απο αλλοθρησκο φορουμ. Που ειναι η μοναδικοτητα του ΠΑΟΚτση αναρωτιεμαι...
Αλλος λεει οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μια ΑΕ και απορει πως ο Ζαγορακης ακομα ασχολειται "μαζι μας"
Αλλος λεει οτι δεν μπορει αλλο τους ΠΑΟΚτσηδες
Αλλος κραζει αυτους που δινουν αγωνες για να διαιωνιζεται το ονομα του ΠΑΟΚ την ωρα που απο τιτλους δεν μπορει να γινει αυτο, αυτους που στην τελικη φεραν το Τοτεμ τον Ζαγορακη ρισκαρωντας σε πορειες και καταληψεις την ελευθερια τους.
Αλλος απαντα στα επιχειρηματα του arisk και του thief τρεμοντας μην χασει τα ευρω (λες και τα ειδε) με ενα τυπικο "τι ξερετε εσεις πια που θελετε να χαλασετε το deal".

Πραγματικα δεν ξερω τι φταιει, αλλα τα περισσοτερα μελη του φορουμ προσβαλλουν την ιστορια του λαου του ΠΑΟΚ γαυροποιωντας των ή ... νεοελληνοποιωντας τον.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Σωπα ρε Υπερπαοκτση που θα θεσεις και ζητημα κληρονομικοτητας.
Ο ΠΑΟΚ μου και ετσι οπως εγω τον θελω, ολοι.
Μικρε κοψε ραδιοφωνα και φορουμ και πηγαινε στο γηπεδο οσο πιο συχνα μπορεις.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Μακαρι τα ραδιοφωνα να ειχαν την φιλοσοφια μου, αλλα δεν... μαλλον εσυ ακους περισσοτερο βλεπω. Προσεχε μην χαλασω το deal ε.
Για γηπεδο παω παντα, Τουμπα λεγεται. Εσυ μαλλον θα μιλας για αλλο αν κρινω την νοοτροπια σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”