Έτσι μπράβο! Έχουμε μπουχτήσει στα γερόντια με μισό αιώνα ζωής που αντί να πάνε να πιουν λίγο φασκόμηλο, ή τίλιο επιμένουν να μας χαρίζουν κάτι "φοβερές" και "ώριμες" αναλύσεις που εμείς οι άγουροι αν τις διαβάσουμε θα πρέπει να γίνουμε λεκέδες στο πάτωμα.pgetsos έγραψε:Γεροντακιαprist64 έγραψε: εμεις οι 52χρονοι τι ειμαστε δηλαδη,χουφταλα?
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- ΑποστόληςΑ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Και περνιέμαι για αριστερός.cellophan έγραψε:Να γράψω λοιπόν και εγώ την worth a dime άποψη μου περί του θέματος, δικαιολογώντας έτσι και την απόφαση μου από πολύ νωρίς, Γενάρης ήταν θαρρώ, να διακόψω οποιαδήποτε αντιπαράθεση μου με τον Goran. Ποτέ δεν τον έκανα ignore, γιατί θεωρώ πως στην εποχή της πληροφορίας οποιοσδήποτε οικειοθελώς απέχει από αυτήν, απλά πυροβολεί τα πόδια του. Η πληροφορία, ποτέ δε βλάπτει. Η διαχείριση της και η εκτέλεση των αποφάσεων που βασίζονται σε αυτήν συνήθως πάσχει. Έτερον, εκάτερον. Έχοντας λοιπόν παρακολουθήσει την πορεία του Goran στο φόρουμ όλο αυτό το διάστημα, θα κάνω κάποιες δηλώσεις/παραδοχές. Προφανώς η αλήθεια/ισχύ τους περιορίζεται εντός του πλαισίου της δικιάς μου κατανόησης των πραγμάτων, όπως ακριβώς δηλαδή (πρέπει) να συμβαίνει σε υγιείς διαλόγους και αντιπαραθέσεις. Θα διατυπώσω λοιπόν το σκεπτικό μου, παραθέτοντας κάποιες παραδοχές και δηλώσεις.
1. Ακόμα και το πιο άκακο συστατικό της φύσης αν το πάρεις σε τεράστιες ποσότητες, στο τέλος θα μετατραπεί σε δηλητήριο και θα σου κάνει κακό. Με αυτή τη λογική, ακόμα και ο Γκάντι να έγραφε στο φόρουμ με τους ρυθμούς Goran, δηλ. 8500 posts σε δέκα μήνες, πιστέψτε με πάλι εδώ θα ήμασταν. Για άλλους λόγους, πιθανά πιο υγιείς και εκλεπτυσμένους, αλλά εδώ. Θα γίνω κουραστικός ίσως γιατί το έχω ξαναπεί εδώ μέσα, αλλά δεν έχω ακούσει πιο σωστή κουβέντα από αυτή του Καρδινάλιου Ρισελιέ που είπε: ‘Δώσε μου 4-5 γραπτές αράδες γραμμένες από τον πιο αγνό και τίμιο άνθρωπο του κόσμου, και εγώ θα σου βρω έναν λόγο για να τον στείλω στη γκιλοτίνα’. Η εφαρμογή και η αλήθεια αυτού που είπε ο Ρισελιέ αιώνες μετά στον κοινωνικά δικτυωμένο και user generated content εικονικό κόσμο είναι εκπληκτική. Όπως εκπληκτικό είναι και το social paradox, δηλαδή η συνειδητή επιλογή που κάνουν πολλοί χρήστες να παραβλέπουν αυτή την υπερβολική δημόσια έκθεση (text & multimedia) παρόλο που ξέρουν πόσο εν δυνάμει κακό μπορεί να τους κάνει.
2. Ο Goran δεν είναι ο Ghandi. Αυτό φαντάζομαι είναι αυταπόδεικτο. Ποιος όμως είναι ο Goran; Πάντα όταν διαφωνείς με κάποιον ή δε σου αρέσουν αυτά που αντιπροσωπεύει καλό είναι να εξασκείς λίγο την εμπάθεια σου (empathy) και να προσπαθείς να αξιολογείς τι μπορεί να ωθεί έναν άνθρωπο να έχει τις απόψεις ή τις συμπεριφορές που εσύ καταδικάζεις ή αποστρέφεσαι. Προσπάθησα τότε, αλλά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Είναι ένας άνθρωπος 52 χρονών, ικανοποιητικά eloquent και computer literate για να μπορεί να γράφει μεγάλα κείμενα χρησιμοποιώντας κατά κόρον emoticons και άλλα jargon tips. Κατά συνέπεια δεν μπήκε ξαφνικά ένα μεσημέρι του Οκτώβρη του 2015 στο paokmania και γνώρισε το μαγικό κόσμο των φόρα και αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό. Κάπου έγραφε πριν; Που; Ήταν ο ίδιος Goran; Ήταν άλλος, πιο μετριοπαθής, πιο ευγενής; Πιο φειδωλός και λιγότερο απόλυτος; Ήταν ο ίδιος; Γιατί σταμάτησε να γράφει εκεί και ήρθε εδώ; Μήπως δεν έχει σταματήσει; Μήπως δεν έγραφε πουθενά; Τι του έχει συμβεί; Μήπως υπάρχουν προσωπικά θέματα που τον (ψυχα) αναγκάζουν να είναι ο Goran που έχουμε γνωρίσει; Έβαλα πολλά με το νου μου. Δε θα κάνω εδώ μέσα υποθέσεις, ούτε θέλω να δικαιολογήσω κανέναν και τίποτε. Απλά λέω πως αναγνωρίζω έναν ιδιωματικό ψυχαναγκασμό στη συμμετοχή του Goran εδώ μέσα και μου προκαλεί εντύπωση πως ένας Θεσσαλονικιός, 52 χρονών ΠΑΟΚτσης (αυτό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να του το αμφισβητεί κανένας και ας το έκανε αυτός σε άλλους κατά κόρον εδώ μέσα μαζικά και κατ’ εξακολούθηση ) ξαφνικά τρώει μια πετριά σε αυτή την ηλικία και ασχολείται 24/7 με το πιο γνωστό φόρουμ των οπαδών της ομάδας μας. Που ήταν τα τελευταία χρόνια; Λέω λοιπόν, πως προτού πυροβολήσουμε ομαδόν, ας σκεφτούμε λίγο παραπάνω.
3. Τώρα για τη συμπεριφορά του αυτή καθεαυτή την άποψη μου την έχω καταθέσει όταν έπρεπε. Αν έπρεπε να κάνω ένα λίγο πιο σύνθετο και λίγο πολιτικό σχόλιο και όχι να μιλήσω για τα προφανή (με μια ματιά στα ποστς του) τότε θα έλεγα πως σε συνδυασμό με τα 1 και 2, το launchaρισμα του Goran στο φόρουμ ήταν μάλλον aggressively & populistic. Οι άξονες ήταν ξεκάθαροι:
α. Πατερναλιστική συμπεριφορά (η οποία δικαιολογεί και την επίθεση στις νεαρές ηλικίες των mods) και διεκδίκηση αυθεντίας με επιθέσεις στους μη ομογνώμονες.
β. Συνεχείς επιθέσεις με συνθήματα, βρισιές, κλισέ εναντίον του εξωτερικού εχθρού (γαύρος, ΕΠΟ και λοιπές δυνάμεις). Δεκάδες την ημέρα σε διαφορετικά threads.
γ. Δημιουργία του απαραίτητου εσωτερικού εχθρού. Οι μη ομογνώμονες ή οι περισσότερο μετριοπαθείς στα του (β). Αυτοί αυτόματα είναι ‘παοκτσήδες’ με πεζά και εισαγωγικά, ψιλοπουλημένοι ενολίγοις, οσφυοκάμπτες και γενικά πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτούς, εμείς οι original & arian ΠΑΟΚτσήδες (βλέπε (α)).
4. Προσπάθεια δημιουργίας και φυσικού δικτύου απευθείας επαφών όπου αυτό είναι δυνατόν και γενικά goοd behavior όταν και όπου χρειάζεται. Τελευταίο παράδειγμα, τα γελάκια και τα σχόλια κάτω από βίντεο άλλων χρηστών, σήμερα το μεσημέρι και αφού έχει προηγηθεί η σφαγή των αμνών το προηγούμενο βράδυ. Άλλα ντ’ άλλα ή ίσως και όχι.
Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνουν τα παραπάνω αλλά για μένα τουλάχιστον είναι αποτρεπτικοί παράγοντες για να συζητήσω με κάποιον, να προσπαθήσω να του αλλάξω γνώμη ή να του δώσω την ευκαιρία να αλλάξει τη δική μου. Gauleiters το φόρουμ δε χρειάζεται κατά την άποψη μου και δε θα επιτρέψω σε κανέναν χρήστη ή ομάδα χρηστών να με κάνει συμμέτοχο σε κάτι τέτοιο. Θυμάμαι σαν σήμερα τις ατέλειωτες πολιτικές συζητήσεις που κάναμε με πολλά άτομα εδώ μέσα, με εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά περίοδο. Στο τέλος, διαφωνούσες, την ψιλοέλεγες στον άλλο με επιχειρήματα, στην έλεγε και αυτός, και όλοι πηγαίναμε για ύπνο λίγο καλύτεροι (που είσαι Κεν??). Καμία ευκαιρία δεν έδωσε σε αυτές τις συμπεριφορές ο Γκόραν, ιδίως στις αρχές της συμμετοχής του στο φόρουμ. Είναι αλήθεια πως από κάποιο σημείο και έπειτα έκανε προσπάθεια, οι συμπεριφορές του προσαρμόστηκαν, το φόρουμ το ίδιο (mods & users) έκανε τις εκπτώσεις του κατανοώντας μια ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία αλλά και πάλι συχνά –πυκνά είχαμε τις γνωστές εξάρσεις, μέχρι το χτεσινό άδικο ξέσπασμα πάνω στους mods, για σκαιούς λόγους με αλλοπρόσαλλες αιτιάσεις και με μια υπαναχώρηση σιχτίρ πιλάφ, που όλοι καταλαβαίνουμε πως ειπώθηκε γιατί έτσι έπρεπε και ουσία δεν έχει.
Και εδώ είναι ακριβώς που μπερδεύομαι. Ποιος είναι ο Goran τελικά και τι θέλει από το φόρουμ; Γιατί αναγκάζεται να υπαναχωρήσει και να κάνει πίσω όταν από όλα τα παραπάνω φαίνεται τι απόψεις έχει και πόσο έντονα αυτές εκφράζονται. Γιατί συνεχίζει να ασχολείται με ντεμεκ παοκτσήδες, πουλητάρια, αμόρφωτους mods (ασχολίαστο) και παιδαρέλια που δε ξέρουν τι τους γίνεται; Εγώ στη θέση του θα σας έλεγα ένα άμετε στο διάολο και θα είχα φύγει. Ποια η ανάγκη του να είναι εδώ μέσα με την ένταση, τη συχνότητα και τον τρόπο με τον οποίο έχουμε δει, όλον αυτόν τον καιρό. Είναι η ανάγκη του να ηγηθεί του κινήματος των ‘υγειών’ ΠΑΟΚτσήδων, ένας δηλαδή όψιμος μεγαλοϊδεατισμός που πρέπει να επιβληθεί και να βρει πιστούς; Είναι η ανάγκη του απλά να υπάρξει μέσα από την ομάδα που αγαπάει και τα αδέρφια του και απλά δεν ξέρει πώς να το κάνει αυτό; Δεν ξέρω. Φαντάζομαι κανείς δε ξέρει.
Και δε θα μάθουμε μέχρι ο ίδιος να μας πει. Να μας πει όμως. Όχι με συνθήματα, όχι με κλισέ, όχι με αφορισμούς, όχι με αποκλεισμούς, όχι με χαζοemoticon και ντιριντάχτα, όχι με σικέ καλοπιάσματα και φιλικά χτυπήματα στην πλάτη. Να διαβάσει τα εκατοντάδες πανέμορφα post άλλων χρηστών όπως ο Olivares και άλλοι, να καταλάβει την ποιότητα και το μέσο επίπεδο του φόρουμ, να εντάξει επιτέλους ρεαλιστικά τον εαυτό του στην οικογένεια αυτή και μετά να μας πει ειλικρινά τι θέλει από εμάς, από το φόρουμ, από τους mods. Μόνο τότε θα υπάρξει λύση. Αν αναλωθούμε στις δυαδικές ή τριαδικές προβληματικές ανάμεσα σε μέλη και τον Goran, δε θα βγάλουμε άκρη καθώς το γυαλί έχει ραγίσει με πολλούς και άλλους τόσους που βλέπουν αλλά δε μιλάνε.
Μέχρι τότε, εγώ θα συνεχίσω να τον διαβάζω (όπου έχει νόημα κάτι τέτοιο) και θα υποστηρίζω το δικαίωμα του να γράφει. Χωρίς μπαν. Αυτή είναι φαντάζομαι και η πεμπτουσία ενός ανεξάρτητου, ανεπηρέαστου και δημοκρατικού δημόσιου φόρουμ.
Σε θαυμάζω.
Ξεχνιεται τετοιο... πουλεν?Guitarman έγραψε:Και κάτι περί ηλικίας.
Είμαι στην αρχή της μέσης ηλικίας (35). Μου επιτρέπεται να έχω λόγο? Αν ναι μέχρι που μου επιτρέπεται? Επίσης, μου επιτρέπεται να απαντάω όταν με βρίζουν, ειρωνεύονται, λοιδωρούν κτλ κτλ? Ή θα πρέπει να μην απαντάω γιατί δεν είμαι αρκετά μεγάλος?
Το θέμα "ηλικία/σεβασμός/ανωριμότητα" είναι μεγάλο και θα ήταν ένα ωραίο θέμα συζήτησης σε κάποιο άλλο 8ρεντ (π.χ. κοινωνία ώρα μηδέν). Αλλά θέλω να πω κάτι εδώ στους ανθρώπους που έτυχε να γεννηθούν μετά από εμένα:
Παιδιά μην ψαρώνετε από τσαμπουκάδες και κραξίματα που στηρίζονται σε επιχειρήματα περί ηλικίας... Φανερώνουν ένδοια πραγματικών επιχειρημάτων και βάθους σκέψης.
ΥΓ 1. Νικολα δεν πάει σε εσένα το σχόλιο. Είδα ότι η παρεξήγηση λύθηκε. Απλά το θέμα ηλικία "παίζει" συχνά.
ΥΓ 2. Respect στον θεούλη που ανέφερ τον gika...
Όταν κάποια στιγμή εξέφρασα τη λύπη μου για την σιωπηλή αποχώρηση κάποιων αυτο ακριβώς εννοούσα
Μακάρι να δω περισσότερα ποστ και σε σημαντικά θέματα απο άτομα που μου έλειψαν και ξέρετε ολοι για ποιους μιλάω
Ειναι η αποψη μου δεν μπορω να αναγκάσω κανέναν να εκφράζει τις απόψεις του για την ομαδα μας εδω απλα ξερω τους λόγους που απέχουν και κάποτε κατηγορήθηκα οτι αναφέρθηκα σαυτο
Νιώθω την ανάγκη να ειμαι στο φορουμ και να διαβάζω συ οπαδούς να εκφράζω τα δικα μου ώστε να δημιουργούμε μια ενωτική φωνή που θα επιδρά θετικά οχι στην ομαδα αλλα στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ.
Και το φορουμ ειναι αυτο η σύγχρονη οπαδική φωνη.
Νομιζω οτι ακομη και ο γκοραν θα επιστρέψει με πολυ πιο θετική διάθεση και με μέτρο πανω απο ολα. Το μεγαλύτερο του λαθος ήταν οτι δεν είχε μέτρο και δεν άκουγε ποτε κανέναν που προσπαθούσε να τον ηρεμήσει σαυτο.
Δεν τα γραφω ερήμην του ξερω οτι τα διαβάζει και θα τα ελεγα ετσι ακριβώς στον ίδιο και μπορεί να υπάρξει και σύντομα απαντηση σαυτο μετα το καθιερωμένο ξεμπαναρισμα μετα απο μια μεγαλη επιτυχία που μπορεί να ερθει οποτε ξερω οτι το θέμα θα συζητηθεί και με τον ίδιο και πιο ψύχραιμα.
Γκοραν κανε βουντού να περάσουμε για να τα λεμε παλι. Θετική σκέψη φίλε και αυτοκριτική. Βλεπεις οτι ολοι σε θέλουν εδω για τα πολλα καλα σου και ολοι σου επισημαίνουν όμορφα τα λάθη και τις υπερβολές σου.
Μακάρι να δω περισσότερα ποστ και σε σημαντικά θέματα απο άτομα που μου έλειψαν και ξέρετε ολοι για ποιους μιλάω
Ειναι η αποψη μου δεν μπορω να αναγκάσω κανέναν να εκφράζει τις απόψεις του για την ομαδα μας εδω απλα ξερω τους λόγους που απέχουν και κάποτε κατηγορήθηκα οτι αναφέρθηκα σαυτο
Νιώθω την ανάγκη να ειμαι στο φορουμ και να διαβάζω συ οπαδούς να εκφράζω τα δικα μου ώστε να δημιουργούμε μια ενωτική φωνή που θα επιδρά θετικά οχι στην ομαδα αλλα στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ.
Και το φορουμ ειναι αυτο η σύγχρονη οπαδική φωνη.
Νομιζω οτι ακομη και ο γκοραν θα επιστρέψει με πολυ πιο θετική διάθεση και με μέτρο πανω απο ολα. Το μεγαλύτερο του λαθος ήταν οτι δεν είχε μέτρο και δεν άκουγε ποτε κανέναν που προσπαθούσε να τον ηρεμήσει σαυτο.
Δεν τα γραφω ερήμην του ξερω οτι τα διαβάζει και θα τα ελεγα ετσι ακριβώς στον ίδιο και μπορεί να υπάρξει και σύντομα απαντηση σαυτο μετα το καθιερωμένο ξεμπαναρισμα μετα απο μια μεγαλη επιτυχία που μπορεί να ερθει οποτε ξερω οτι το θέμα θα συζητηθεί και με τον ίδιο και πιο ψύχραιμα.
Γκοραν κανε βουντού να περάσουμε για να τα λεμε παλι. Θετική σκέψη φίλε και αυτοκριτική. Βλεπεις οτι ολοι σε θέλουν εδω για τα πολλα καλα σου και ολοι σου επισημαίνουν όμορφα τα λάθη και τις υπερβολές σου.
Ale έγραψε:Φέρτε πίσω τον Σάλπι.
Μακραν το πιο ευστοχο σχολιο...απλο και περιεκτικο.
Αλε Αλε Αλε Ο Αλε Ο Αλε Ο Ο Ο
ΑΣχετο: Καλο θα ηταν να μην παιρνουμε τοσο σοβαρα οτι γινεται εδω μεσα...και να θυμομαστε οτι οι μπλε στην πλατη μας λεφτα βγαζουν...

ΥΓ: Εγραψε ο Μπαρλοου και σκιαχτηκα

- navigator11
- navigator11
Καθάρματα. Κάτι υποψιαζόμουν αλλά δεν ήθελα να το παραδεχτώ!

- kataramenos5
cellophan μας εστειλες.ψυχολογος ψυχιατρος ή απλα ...αριστερος που λεει κι ο Κεν
Αλλα αληθεια γιατι πρεπει να ερμηνευσουμε ποιος ειναι ο Γρηγορης,ο Μανιακος ,ο Ρομαν ο Χ ή ο Ψ?
Εδω μεσα take it ,leave it ,αλλα κυριως live with it ειναι η κατασταση που λενε και στο χωριο μου.
Αλλος νομιζει οτι ειναι μπαλαδοφατσα επειδη επαιζε FM για χρονια ,αλλος οτι ειναι γελωτοποιος αλλος τρολαρει
συνεχως γιατι δε βρισκει καμια λογικη σ αυτες τις συζητησεις.Αλλος θυμωνει και το ξεχναει σε 5' αλλος ουτε σε 5 χρονια.Ολοι εχουμε τα κουσουρια μας που καπου καπου κουραζουν καποιους αλλους.Live with it.
Nikola εισαι τερμα λαθος.Αυτα που ειπε ηταν οντως πολυ βαρια.
YG Ωραιο να βλεπεις καποιες ψυχες απ τα παλια να επιστρεφουν.

Αλλα αληθεια γιατι πρεπει να ερμηνευσουμε ποιος ειναι ο Γρηγορης,ο Μανιακος ,ο Ρομαν ο Χ ή ο Ψ?
Εδω μεσα take it ,leave it ,αλλα κυριως live with it ειναι η κατασταση που λενε και στο χωριο μου.
Αλλος νομιζει οτι ειναι μπαλαδοφατσα επειδη επαιζε FM για χρονια ,αλλος οτι ειναι γελωτοποιος αλλος τρολαρει
συνεχως γιατι δε βρισκει καμια λογικη σ αυτες τις συζητησεις.Αλλος θυμωνει και το ξεχναει σε 5' αλλος ουτε σε 5 χρονια.Ολοι εχουμε τα κουσουρια μας που καπου καπου κουραζουν καποιους αλλους.Live with it.
Nikola εισαι τερμα λαθος.Αυτα που ειπε ηταν οντως πολυ βαρια.
nothu έγραψε:Θα θελα να ζήσω εναν καυγά γκοραν-αστροναυτη.

Rizla έγραψε:ΑΣχετο: Καλο θα ηταν να μην παιρνουμε τοσο σοβαρα οτι γινεται εδω μεσα...και να θυμομαστε οτι οι μπλε στην πλατη μας λεφτα βγαζουν...
YG Ωραιο να βλεπεις καποιες ψυχες απ τα παλια να επιστρεφουν.
[quote="kataramenos5"]cellophan μας εστειλες.ψυχολογος ψυχιατρος ή απλα ...αριστερος που λεει κι ο Κεν
Kat, ίσως να μην έχεις άδικο. Ότι έγραψα το έγραψα για εκείνη τη μικρή πιθανότητα να μην έχεις και δίκιο. Θα δείξει σύντομα.

Kat, ίσως να μην έχεις άδικο. Ότι έγραψα το έγραψα για εκείνη τη μικρή πιθανότητα να μην έχεις και δίκιο. Θα δείξει σύντομα.
Μπαναρετε τους 52χρονους.......πρωτος εθελοντης....εγω.
Αντε να βρεις καναν ακομα.
Αντε να βρεις καναν ακομα.
Αύριο θα σου φέρω θεωρημένη υπεύθυνη δήλωση του 63χρονου πατέρα μουnavigator11 έγραψε:Guitarman έγραψε:Και κάτι περί ηλικίας.
Είμαι στην αρχή της μέσης ηλικίας (35). Μου επιτρέπεται να έχω λόγο? Αν ναι μέχρι που μου επιτρέπεται? Επίσης, μου επιτρέπεται να απαντάω όταν με βρίζουν, ειρωνεύονται, λοιδωρούν κτλ κτλ? Ή θα πρέπει να μην απαντάω γιατί δεν είμαι αρκετά μεγάλος?
Το θέμα "ηλικία/σεβασμός/ανωριμότητα" είναι μεγάλο και θα ήταν ένα ωραίο θέμα συζήτησης σε κάποιο άλλο 8ρεντ (π.χ. κοινωνία ώρα μηδέν). Αλλά θέλω να πω κάτι εδώ στους ανθρώπους που έτυχε να γεννηθούν μετά από εμένα:
Παιδιά μην ψαρώνετε από τσαμπουκάδες και κραξίματα που στηρίζονται σε επιχειρήματα περί ηλικίας... Φανερώνουν ένδοια πραγματικών επιχειρημάτων και βάθους σκέψης.
ΥΓ 1. Νικολα δεν πάει σε εσένα το σχόλιο. Είδα ότι η παρεξήγηση λύθηκε. Απλά το θέμα ηλικία "παίζει" συχνά.
ΥΓ 2. Respect στον θεούλη που ανέφερ τον gika...
Εσύ τώρα τι γράφεις ρε; Έδωσε συναίνεση ο κηδεμονας σου; Επίσης, τι κιθάρα παίζεις; Είναι ηλεκτρική κι αν ναι τι τύπος και μάρκα;;
Μίλα σκουλήκι ...

Άστα Ναβι... όταν έκανα τον λογαριασμό στο φόρουμ έπαιζα ακόμη την φεντερ μου.... Τώρα πλέον πολύ σπάνια και όχι την ηλεκτρική. Όταν είμαι Ελλάδα παίζουμε με το καρντάσι μου ρεμπέτικα

Επίσης ψήνεσαι να σου αρχίσω μανούρα που με είπες σκουλήκι? Τι συνοπαδός είσαι εσύ ρε?

Εσείς οι 52χρονοι είστε ραμολιμέντα αλλά είστε λίγοι, οπότε πρέπει να σας προσέχουμεprist64 έγραψε:Kιθαριστα εχεις απολυτο δικιο.
Με τον Πετρο, που ειμαι και μεγαλυτερος απο τον πατερα του,
εχω συχνη και πυκνη επικοινωνια και καθε φορα
εχω την ικανοποιηση οτι δεν πηγε χαμενος ο χρονος μου.
Και τονιζω το "επικοινωνια",γιατι δεν μιλαμε απλά για να περασει η ωρα.
ΥΓ Οχι και μεση ηλικια τα 35.
εμεις οι 52χρονοι τι ειμαστε δηλαδη,χουφταλα?

Πάτερ μου δεν εννοώ πως είμαι στη μέση της ζωής μου, αλλά μεταξύ 35 και 65 θεωρήσε πλέον μεσήλικας. Τι να το παίζω? Τζόβενο?

Σοβαρά τώρα: Λόγω επαγγέλματος έρχομαι σε επαφή με πολλούς νέους ανθρώπους μεταξύ 18 και 25. Μία λέξη θα πω: ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.