Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Από παλιούς φορ μεταγραφικους στόχους, σπάω από χθες το κεφάλι μου να θυμηθώ ψηλό μαυρομμαλλη νομίζω Αργεντίνο, νομίζω από Ι ξεκινα
- Unpsofable78
Μια χαρά ξέρω τι έχει κάνει ο παίκτης. Δεν λαμβάνεις υπόψη ότι η καριέρα του έκανε κάμψη για 2 λόγους. Κάποιους τραυματισμους που είχε όταν ήταν Γερμανία και η καταδίκη που είχε για το ξύλο που έπαιξε.JohnDag έγραψε:Καλά στον άλλο τον αστείο (με το νου του) δεν απαντώ καν.Unpsofable78 έγραψε:Άσχετα από το ότι είναι σχεδόν αδύνατο να παίρνει βασικός παίκτης της 5ης ομάδας στην Ολλανδία 70k, διακρίνω μία τάση από κάποιους να κρίνουν την αγωνιστική αξία του βάσει του ποσού που παίρνει. Επειδή δηλαδή έχει χαμηλό κασε άρα δεν κάνει. Ο Ναρει ξέρετε πόσα έπαιρνε στην Φορτουνα Ντίσελντορφ; Για ψαχτείτε λίγο. Και πείτε μετά ότι ο παίκτης ο οποίος είχε τα μεγαλύτερα νούμερα σε γκολ - ασίστ φέτος, αποδείχθηκε κακή επιλογή επειδή έπαιρνε πολύ λίγα στην Φορτουνα.
Αλλά εσύ φαίνεσαι σοβαρό παιδί.
Δες αυτό που έγραψα για την πορεία της καριέρας του, γιατί μάλλον δεν έχεις καταλάβει πόσο κάτω έφτασε η καριέρα του συγκεκριμένου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ δέχομαι ότι παίρνει λίγα χρήματα, αν και δεν πιστεύω όσο λίγα επιμένεις να λες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι κακός παίκτης. Προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά με την 5η της Ολλανδίας (5 βαθμούς πίσω από τον Αγιαξ) και κυρίως εξαιτίας του ο Τζολης έμενε στον πάγκο.
Τέλος, ο Ναρει πριν τις καλές χρονιές με Φορτουνα τι καριέρα είχε; Ήταν ο πρώτος σε σύνολο γκολ ασίστ φέτος με εμάς χάνοντας μάλιστα πλέι οφ και τελικό; Ξέρεις πόσα έπαιρνε ο Ναρει στην Φορτουνα; Για μπες στο εργαλείο αυτό που λες ότι είναι αξιόπιστο και πες μας.
Επειδή πάλι ραδιοφωνατζης είπε ότι τα δίναμε (εκτός αν έβγαλε έκτακτο ανακοινωθέν η ΠΑΕ και το έχασα) γιατί να μην ισχύει και εδώ το ίδιο;NikLiverpool έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά αν υπάρχει θέμα ρευστότητας τον Ιταλό που ντεμέκ δίναμε 1,5 το χρόνο με τι θα τον πληρώναμε? Τρίγωνα πανοράματος?
Κάτι δε μου κάθεται καλά στην όλη φάση. Μη δίνετε τόση βάση στο τι λέει ο κάθε ραδιοφωνατζής που στην τελική θέλει να κάνει τζέρτζελο για να τον ακούει και κανένας.
Γιατί οταν λένε κάτι που μας βολεύει το κάνουμε σημαία και οταν λένε κάτι που δεν μας αρέσει γίνονται αυτόματα παπατζηδες και ΑΡΔ;
Ρητορικό το ερώτημα.
Εν παση περιπτώσει, σταματώ εδώ γιατί καταλαβαίνω ότι κούρασα σήμερα και δεν το συνηθίζω.
Αναμένουμε νέα για κάποια μεταγραφή, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
- buffalobill4
Πέσαμε από τα σύννεφα.Demir έγραψε:Ο κολκας αφήνει ερωτηματικά για το ότι δεν παίζει ευρώ ..
τότε τι λέμε για 1,5 εκ ευρώ συμβόλαια .. ;
Επιδιδομαστε σε καποιου ειδους διαγωνισμο ποιος θα μειωσει περισοτερο τον παικτη που δεν του αρεσει;pisakaipoupoula έγραψε:Ο Μισιτζάν της Λουντογκόρετς δεν υπάρχει πια, είναι άλλος παίκτης σήμερα..αν θα κάνει τέτοιο εντυπωσιακό restart στα 31 του οκ, αν και αμφιβάλλωDemir έγραψε:Επειδή ακούγονται σαχλαμάρες .. ο παίκτης έκανε παπάδες στην λουντογκορετς .. και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα .. πήρε μεταγραφή στη Γερμανία και δεν πολύ έπαιξε .. το κασέ στην Βουλγαρία ήταν 800.00 και κάπου εκεί ήταν και στην Γερμανία .. τώρα αν έπεσε στα 300.000 δεν ξέρω .. ενώ γενικά είχε καλές χρονιές στην Ολλανδία και με τζβολε κ φέτος .. έχει μια καταδίκη για 2 μήνες φυλακή πριν 3 χρόνια δεν ξέρω αν έκανε όντως η πήγε με αναστολή γιατί πλακώθηκε με έναν σε ένα πάρκινγκ ..
Ο 29χρονος (οκ 30χρονος σε ενα μηνα) εγινε 31 και παρουσιαζεται και σαν καποιος με πτωτικη πορεια. Καμια 10αρια γκολ και 5-6 ασιστ περυσι στην 5η της Ολλανδιας.
Ααααα ξεχασα. Τα δικα μας τα εξτρεμ δεν σταματησαν να γραφουν νουμερα οπως ο Μπανε τριποντα εξω απο τα 6,25 και μας κακοφαινονται τα νουμερα του Μισιτζαν.
Ρε εσυ Τζον τωρα σοβαρα; Και αυτος σε τι απαντησε χθες; Σε προταση 500.000 το χρονο; Θα μας ειχε διαλοστειλει με το καλημερα.JohnDag έγραψε:Επειδή πάλι ραδιοφωνατζης είπε ότι τα δίναμε (εκτός αν έβγαλε έκτακτο ανακοινωθέν η ΠΑΕ και το έχασα) γιατί να μην ισχύει και εδώ το ίδιο;NikLiverpool έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά αν υπάρχει θέμα ρευστότητας τον Ιταλό που ντεμέκ δίναμε 1,5 το χρόνο με τι θα τον πληρώναμε? Τρίγωνα πανοράματος?
Κάτι δε μου κάθεται καλά στην όλη φάση. Μη δίνετε τόση βάση στο τι λέει ο κάθε ραδιοφωνατζής που στην τελική θέλει να κάνει τζέρτζελο για να τον ακούει και κανένας.
Γιατί οταν λένε κάτι που μας βολεύει το κάνουμε σημαία και οταν λένε κάτι που δεν μας αρέσει γίνονται αυτόματα παπατζηδες και ΑΡΔ;
Ρητορικό το ερώτημα.
Εν παση περιπτώσει, σταματώ εδώ γιατί καταλαβαίνω ότι κούρασα σήμερα και δεν το συνηθίζω.
Χάχα όχι. Πιο πολλά γράμματα. Ίσως έπαιζε Ισπανία. Ψηλοαδυνατοςicue έγραψε:Ιγκουαιν.
-
- Επικοινωνία:
Σύμφωνα με salarysport παίρνει 182 000 £τον χρόνο δηλ κάτι περισσότερο από 212 000 ευρώ! Όσο για τα ποσοστά του σε γκολ/ ασίστ έχει πάνω κάτω τα ίδια με τον Brenet που είναι δεξί μπακ σε πρωτάθλημα που μέχρι και ο Λάμπρου με τον Παυλίδη κάνουν νούμερα και ο Δουβικας μοιάζει Φαν Μπαστεν!!!!!Αχρείαστη μεταγραφή αν προορίζεται για δεύτερος μιας και έχουμε εκεί και Taison ,Ντελια ακόμα και Brandonjic & Kanis.Αν προορίζεται για πρώτος........θα πέσει πολύ κλάμα.Παικτης επιπέδου Λαμίας. Και μην μου πείτε μην κρίνεις από το πόσο αμείβεται. Τα ιδια λέγαμε για εκείνον τον απίθανο τον Taylor που κάποιοι βάλθηκαν να μας πείσουν πως είναι ποδοσφαιριστής.nunies4 έγραψε:Ρε εσυ το ειδα και εγω χθες και λεω κατι λαθος εχει γινει. Μαλλον πρεπει να ειναι per month. Ακομα μου φαινεται αστειο το ποσο για Ολλανδια. Κατι λαθος παιζει. Τοσα βγαζει ενας υψηλοβαθμος δημοσιος υπαλληλος.JohnDag έγραψε:Ρε πάμε να πάρουμε παίκτη που στα 29 του παίρνει 70Κ τον χρόνο, χαχαχα.
Μικτά έτσι; Με εφορία μέσα.
Τέτοια συμβόλαια ούτε ο Αστέρας δεν τα δίνει.
Και κάποιοι περιμένουν πρωταθλητισμό λέει για φέτος
Συντονιστείτε με την πραγματικότητα σιγά σιγά, καλό θα σας κάνει.
Όπως λέει και ο Napoli και συμφωνώ, λογικά δεν θα έχουμε θέμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης.
Ουτε παικτες Β εθνικης Ελλαδας δεν εχει τετοιο συμβολαιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τετ 21 Ιουν 2023, 15:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρχικά ο αρνητισμός που επικρατεί με τα περί της κλήρωσης, έχει ξεκάθαρο υπεύθυνο την διοίκηση που και καθυστερεί χωρίς λόγο, αλλά και επικοινωνίακα έχει χάσει την μπάλα αφού το σήριαλ με μπραντον κριμεντσικ φάνηκε σαν να μας έγραψε ο κριμεντσικ και εμείς τρέξαμε να κλείσουμε μπραντον ασχέτως που μπορεί να μην έγινε έτσι. Ο αρνητισμός είναι λογικός ( ίσως κάνει καλό με την λογική να μην υποτιμούμε τον αντίπαλο) αλλά μιλάμε για την 7 του Ισραήλ (πάνω της τερμάτισε η ασοντ την οποία κερδίσαμε εύκολα σε φιλικό μετά το μουντιάλ... ) οπότε θεωρητικά και χωρίς μεταγραφές δεν θα έπρεπε να δυσκολευτουμε. Τώρα πέρα από αυτά νομίζω όλοι έχουμε καταλάβει ότι δεν υπάρχει διάθεση να πέσει χρήμα, όταν πέσει θα πέσει πολύ στοχευμενα γιατί δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Το ζήτημα είναι κατά πόσο ο παοκ χρειάζεται παίχτη στα 32 με ιστορικό τραυματισμών ο οποίος θέλει 3ετες κλειστό (4.5 ΕΚ) και υπάρχει πιθανότητα να σε χρησιμοποιεί για να πάρει καλύτερο συμβόλαιο από την Κάλιαρι. Μήπως είναι πιο σημαντικό να πας σε πιο ρεαλιστικές λύσεις που θα έρθουν άμεσα και θα μπορούν να προσφέρουν. Επίσης πως γίνεται η ομάδα ενώ έχει καραμπινατα κενά σε φορ και χαφ να θέτει προτεραιότητα στα εξτρεμ (που στην τελική έχεις παίχτες). Γιατί ένας κορεσμένος 32 να θεωρείται πιο έμπειρη και σοφή λύση από έναν 25 που έχει γεμάτες σεζόν και έχει τα πιο παραγωγικά του χρόνια μπροστά του;
- Unpsofable78
Όσο κλάμα έπεσε και με τον Ναρει με την τεράστια καριέρα πριν έρθει σε μας φαντάζομαι
-
Επιθετικος που βαζει 1 γκολ καθε 4 αγωνες
και δινει και μια ασιστ καθε 7 και μαλιστα
στο πρωταθλημα Ολλανδιας δεν γινεται να
εχει καμια τρομερη διαφορα απ τον Κανις.-
Η μεγαλη διαφορα ειναι σε ηλικια-potential
αλλα κι αυτη υπερ του ασσου των Σερρων!
Ειτε τον παρουμε ειτε δεν τον παρουμε ειτε
με 70.000€ ειτε με 700.000€ τα ιδια ισχυουν!
και δινει και μια ασιστ καθε 7 και μαλιστα
στο πρωταθλημα Ολλανδιας δεν γινεται να
εχει καμια τρομερη διαφορα απ τον Κανις.-
Η μεγαλη διαφορα ειναι σε ηλικια-potential
αλλα κι αυτη υπερ του ασσου των Σερρων!
Ειτε τον παρουμε ειτε δεν τον παρουμε ειτε
με 70.000€ ειτε με 700.000€ τα ιδια ισχυουν!
- Ovalencianos
Δείτε απο εδώ
Φαίνονται λογικά, αν και του Ζιφκοβιτς το νουμερο ειναι τεράστιο
https://salarysport.com/football/super- ... hest-paid/
Φαίνονται λογικά, αν και του Ζιφκοβιτς το νουμερο ειναι τεράστιο
https://salarysport.com/football/super- ... hest-paid/
- NikLiverpool
JohnDag έγραψε:Επειδή πάλι ραδιοφωνατζης είπε ότι τα δίναμε (εκτός αν έβγαλε έκτακτο ανακοινωθέν η ΠΑΕ και το έχασα) γιατί να μην ισχύει και εδώ το ίδιο;NikLiverpool έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά αν υπάρχει θέμα ρευστότητας τον Ιταλό που ντεμέκ δίναμε 1,5 το χρόνο με τι θα τον πληρώναμε? Τρίγωνα πανοράματος?
Ρητορικό το ερώτημα.
Κοίτα προσωπικά ποτέ δεν έχω δώσει βάση σε τι λένε οι δήθεν δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ είτε εξυπηρετούν το αφήγημα είτε όχι.
Για μια ακόμα χρονιά είναι εμφανές ότι η φοβικότητα και η δυσλειτουργία στη λήψη αποφάσεων έχει χτυπήσει ταβάνι.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα χρημάτων. Έχουν γίνει τέτοιες υπέρμετρες σπατάλες στο παρελθόν που τώρα είναι όλοι χεσμένοι να πάρουν μια απόφαση.
- Dark Knight
Πάντως ρε παιδιά έχουμε φτάσει 417 σελίδες, η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία, βγήκε το πρόγραμμα των φιλικών, βγήκε και ο αντίπαλος στο conference, ο κούλης έχει εξασφαλισμένη αυτοδυναμία, 5 πλανήτες απ' ό,τι διάβαζα κάπου ευθυγραμμίστηκαν, και εμείς ακόμα μεταγραφή δεν κάναμε. Τα νεύρα όλων έχουν τσιτώσει, η κατάσταση έχει φτάσει σε σημείο βρασμού και εδώ μέσα τρωγόμαστε για παίκτες που δεν έχουμε πάρει και προφανώς για άλλους κάνουν ενώ για άλλους όχι (για την ΠΑΕ δεν έχουμε καταλάβει τι ακριβώς ψάχνουν και που). Sign re malaka!