Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από giliopoulos »

montekristo έγραψε:Βγες σε ενα live του και ρωτησε τον
αν ειναι πληρωμενοι οι παιχτες μας
κι αν σου πει "ναι" ρωτησε τον "πως
γκενεν ατο" με την ελλειψη ρευστοτητας
για να δουμε τι θα σου απαντησει τοτε.-
Προφανως ρε φιλε ελλειψη ρευστοτητας εννοει οτι δεν υπαρχουν εξτρα χρηματα για χωσιμο σε μεταγραφες.
Και θα πορευτουμε βαση εσοδων.
Για μενα θεμιτο, αλλα θα επρεπε να γινει λιανα και οχι με μισολογα.
Δηλαδη που το περιεργο. Επειδη εχουμε δισεκατομμυριουχο θα πρεπει να απαιτουμε καθε φορα να βαζει απο την τσεπη του, γιατι ετσι?
Εγω αυτο που απαιτω ειναι ποδοσφαιρικη οργανωση.
Η αυταρκεια ειναι ευλογια για καθε ομαδα.
Αλλα αυταρκεια με το να δινεις 350 χιλιαρικα στον πουθενα τειλορ και 400 στον πουθενα λαμπρου και 700 στον πολυτραυματια καντουρι ε δε γινεται.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Το γεγονός πως δεν μπορούν να πιάσουν τον σφυγμό του κόσμου και να του μιλήσουν ειλικρινά, είναι για μένα η μεγαλύτερη αποτυχία ΌΛΩΝ των γύρω γύρω και η μεγαλύτερη απόδειξη πως η έλλειψη σοβαρών στελεχών, είναι που μας κρατάει αρκετά πίσω ως κλαμπ.
Και αναφέρομαι στους γύρω γύρω, γιατί σε αυτούς βασίζεται και η οικογένεια Σαββίδη για να έχει μια επαρκή ενημέρωση για τα πάντα. Ένα από αυτά, ο σφυγμός το κόσμου.

Ναι δεν θα πηδούσα από τη χαρά μου αν μου έλεγαν, πως προσωρινά τουλάχιστον, θα παλέψουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, αλλά με χαμηλωμένο μπάτζετ και χαμηλωμένο ρευστό μεταγραφών.
Τουλάχιστον όμως θα ήταν ειλικρινές.

Πέρσι τέτοιο καιρό, με 3 ελεύθερους και 3 δανεικούς να μην έχουν έρθει ακόμα, έλεγαν ΔΗΜΌΣΙΑ πως πάμε για αήττητο νταμπλ. Αποτέλεσμα; Στους -20 από τον πρώτο.
Φέτος πριν 1-2 μήνες, ο Γκαγκάτσης μίλησε ΞΑΝΆ για πρωταθλητισμό.

Κάποιοι λένε πως καλώς λένε για πρωταθλητισμό, γιατί αν έλεγαν κάτι διαφορετικό, οι παίκτες θα ήταν πιο.. "χαλαροί".
Και αναρωτιέμαι. Αν ήταν πιο "χαλαροί" που ακριβώς θα τερμάτιζαν; Στους -40; Θα πέφταμε Β εθνική μήπως;
Και άντε το κάνεις για να δώσεις κίνητρο στους παίκτες (ο Χριστός και η Παναγία). Πως περιμένεις να μην κριθείς με βάση τους στόχους που θέτεις;
Μα κάνουμε πρωταθλητισμό είπες αγορίνα μου. Τώρα. Ούτε του χρόνου, ούτε σε 4 χρόνια. Τώρα είπες θα κάνουμε πρωταθλητισμό. Φέτος.
Οπότε με βάση αυτό θα σε κρίνουν όλοι. Γι' αυτό και υπάρχει τέτοιος εκνευρισμός σχετικά με τις κινήσεις. Γιατί με βάση αυτές υποτίθεται πως πάμε για πρωταθλητισμό.

Οπότε με όλη αυτή τη στάση, δεν κερδίζουν τίποτα. Ίσα ίσα πυροβολάνε τα δικά τους πόδια.
Άποψη μου.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Blackgr4 έγραψε:Το γεγονός πως δεν μπορούν να πιάσουν τον σφυγμό του κόσμου και να του μιλήσουν ειλικρινά, είναι για μένα η μεγαλύτερη αποτυχία ΌΛΩΝ των γύρω γύρω και η μεγαλύτερη απόδειξη πως η έλλειψη σοβαρών στελεχών, είναι που μας κρατάει αρκετά πίσω ως κλαμπ.
Και αναφέρομαι στους γύρω γύρω, γιατί σε αυτούς βασίζεται και η οικογένεια Σαββίδη για να έχει μια επαρκή ενημέρωση για τα πάντα. Ένα από αυτά, ο σφυγμός το κόσμου.

Οπότε με όλη αυτή τη στάση, δεν κερδίζουν τίποτα. Ίσα ίσα πυροβολάνε τα δικά τους πόδια.
Άποψη μου.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
Πειτε ρε σεις την αληθεια στον κοσμο, τι φοβαστε δηλαδη ελεος.
Ο κοσμος εχει πολυ ψηλα τον ευεργετη Ιβαν και μονο καθυστερημενοι περιμενουν να βαζει 15 μυρια απο την τσεπη του καθε χρονο.
Επισης δεν μπορει ολοκληρος ΠΑΟΚ να περιμενει συνεχεια απο τον Ιβαν σε ολα τα αθληματα. Ημαρτον.
Καπου και ο κοσμος πρεπει να βαλει πλατη, ελεος με την ραγιαδιστικη νοοτροπια να τα περιμενουμε ολα απο καποιον.
Ο αλλος λεει δεν παταει γιατι δεν γινονται μεταγραφες. Ε μην σωσεις να πατησεις, αυτοι ειμαστε 5/10χιλιαδες ολοι οι αλλοι ειναι για τα πανηγυρια και να βγαζουν φωτο σε κανενα ΠΑΟΚ γαυρος
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

iasoiako έγραψε:Ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να συνειδητοποιησει οτι η ομαδα παει απλα να μπει Πλευ οφ και εαν εχει δεσει και βελτιωθει να χτυπησει κατι παραπανω γιατι ολοι απο τον 2ο εως τον 5ο θα ειναι πολυ κοντα.
Προς τον Ιανουαριο θα δουμε πραγματα.

Ο ΠΑΟΚτσής που έχει ιδιοκτήτη τον μεγιστάνα Σαββίδη που βρίσκεται στη λίστα Forbes των δισεκατομμυριούχων και διαρκώς ανεβαίνει, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως θα δει την πλάτη του Παλέττα,του επονομαζόμενου Αφραγκούζου και του επονομαζόμενου καβούρια (Μελισσανίδη) και διαρκώς (μετά το νταμπλ) κατεβαίνει....

Ο οποίος ΠΑΟΚ πέρυσι έφτασε στους 8 του Κόνφερενς με τεράστια έσοδα και πούλησε Τζόλη-Γιαννούλη με 20 εκατομμύρια.

Για ποιο λόγο πρέπει να γίνει αυτό μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος. Αρκετά με το λιβάνισμα...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Και η 2η - 3η - 4η θέση πρωταθλητισμός είναι.

https://www.trackfieldcy.com/2021/09/23 ... %BD%CE%BD/

ΥΓ: Δεν το διάβασα όλο.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

fidel έγραψε:Ο καθένας γράφει ότι θέλει εδώ μέσα χωρίς στοιχεία και ενημέρωση και με μηδενική τεκμηρίωση που να στηρίζονται σε έγκυρες πηγές … Το τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες μένει πίσω από τις κλειστές πόρτες και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε …
Κουράσατε, κάθε μέρα ξερολιαση…. Φτάνει …λίγα λεπτά έχουμε να αφιερώσουμε να ηρεμήσουμε και να ενημερωθούμε για την ομάδα που αγαπάμε και καταλήγουμε να κλείνουμε την σελίδα με μια απορία αν υπάρχει ρεαλισμός υπομονή λογική σε αυτές τις σελίδες … μια αηδία , ξέρω, ξέρω τι θα γράψετε μερικοί ότι αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις … έχει και άλλη ανάγνωση αν δεν σας αρέσει εσάς αδέλφια μην ασχολείστε με το φόρουμ και τον ΠΑΟΚ κάντε κάτι άλλο…

Αυτή την ανάρτηση γιατί δεν την σχολίασε κανένας.

Σε αυτήν την ανάρτηση - αν και περιληπτική - υπάρχει όλη η αλήθεια του τι συμβαίνει στον Π.Α.Ο.Κ. μας.

Βέβαια ίσως θεωρηθεί αιρετική και κόντρα στο παραλήρημα πολλών εδώ μέσα, επί μέρες, ακόμη και εβδομάδες.

Εγώ κουράστηκα Αδέλφια. Είναι και τα χρόνια πολλά βλέπετε. Δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύει αυτό το συνεχές ανάθεμα επί παντός.

Δεν σας αρέσει κάτι ? πείτε το μια φορά όσο έντονα επιθυμείτε και με σταράτα - ξεκάθαρα λόγια προς ποιόν αναφέρεστε και τέλος.

Εγώ δεν θέλω να διαβάζω άσχημα πράγματα για τον Π.Α.Ο.Κ. Είμαι 73 χρονών και έχω εκμηδενίσει όλα τα πάθη και όλες τις φοβίες μου και εκ πείρας και εξ' ενασχόλησης,

Ε τον Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορώ να τον ξεπεράσω. Τέλος.

Και αν θέλετε να γυρίσω την κασέτα να ακούσετε την άλλη πλευρά του καθηγητή. Ακούστε.

Μας έχετε πρήξει Αδέλφια. Κυριολεκτικά μας έχετε τρελάνει. Στα αρχίδια μου αν αποκλειστήκαμε από την λέφσκι, στα αρχίδια μου αν τερματίσουμε 5οι ή 10οι στο πρωτάθλημα.

Τέτοιες πούτσες Μανωλή μου είδε χίλιες το μουνί μου.

Τους μπερδέψαμε όλους εδώ μέσα, δεν αφήσαμε κανέναν απ΄ έξω. Όλα τα ξέρουμε. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην έχουμε άποψη. Μα σε όλα ρε πούστη μου. Να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή από 6-7 άτομα (που έλεγε και ο βαμβακούλας) και να πάμε στον Σαββίδη να του ανοίξουμε τα μάτια. Κρίμα είναι το παλληκάρι.

Το έχουμε βγάλει τα μάτια. Ειρωνείες, αντεγκλήσεις, προσβολές και όλα αυτά για να ακουστούμε. Να ακούσουν όλοι ότι ξέρουμε.
adman

Δημοσίευση από adman »

Απαράδεκτο ποστ
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Γερο, όσο σε γουστάρω οταν γράφεις με ηρεμία, αλλο τόσο κ ακόμα περισσότερο σε γουστάρω οταν τα λες εξω απο τα δόντια. Προσυπογράφω την ανάρτηση σου μεχρι τελείας..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ένα εκατομμύριο εταιρίες ανά τον κόσμο και σε όλους τους εμπορικούς κλάδους πληρώνουν τεράστια ποσά για να κάνουν sentiment analysis στα social media γύρω από το brand τους και να καταλάβουν πως αντιδράει ο κόσμος στα προϊόντα και τις αποφάσεις τους, και πως θα μπορέσουν να κερδίσουν τον κόσμο.

Στον ελληνικό ποδοσφαιρικό μικρόκοσμο μας (δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ μας αυτό), φταίει ο οπαδός που γκρινιάζει για το σκάρτο προϊόν που του σερβίρουν ενώ κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν πως αν ο οπαδός σταματήσει να γκρινιάζει για το σκάρτο προϊόν, τότε αυτό με κάποιον μαγικό τρόπο θα γίνει καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Jules Winnfield έγραψε:
iasoiako έγραψε:Ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να συνειδητοποιησει οτι η ομαδα παει απλα να μπει Πλευ οφ και εαν εχει δεσει και βελτιωθει να χτυπησει κατι παραπανω γιατι ολοι απο τον 2ο εως τον 5ο θα ειναι πολυ κοντα.
Προς τον Ιανουαριο θα δουμε πραγματα.

Ο ΠΑΟΚτσής που έχει ιδιοκτήτη τον μεγιστάνα Σαββίδη που βρίσκεται στη λίστα Forbes των δισεκατομμυριούχων και διαρκώς ανεβαίνει, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως θα δει την πλάτη του Παλέττα,του επονομαζόμενου Αφραγκούζου και του επονομαζόμενου καβούρια (Μελισσανίδη) και διαρκώς (μετά το νταμπλ) κατεβαίνει....

Ο οποίος ΠΑΟΚ πέρυσι έφτασε στους 8 του Κόνφερενς με τεράστια έσοδα και πούλησε Τζόλη-Γιαννούλη με 20 εκατομμύρια.

Για ποιο λόγο πρέπει να γίνει αυτό μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος. Αρκετά με το λιβάνισμα...
Αυτά τα λέγατε και περυσι και ο φλοκος έπεσε όπως κάθε χρόνο!

Αλλά δεν έκατσε όπως και δε θα κάτσει και φέτος!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Εγω νομιζω οτι 20-30 εαν ειναι (ισως ειπα και πολλους) εδω μεσα που δεν ''γουσταρουν'' τον Ιβαν, ειναι ενα αμελητέο ποσοστό, για να δώσουμε βάση...Τα υπόλοιπα εχουν ειπωθεί πολλές φορες.. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

van rooy έγραψε:Ο ιβαν ζητάει αυτάρκεια και ευρωπαική καταξίωση, ο μπότο ζητάει συνεχόμενο πρωταθλητισμό με πωλήσεις , ο λουτσέσκου ζητάει έμπειρους παίκτες και εμεις ζητάμε όλα τα παραπάνω και κάτι παραπάνω.

Ο καθένας ονειρεύεται ότι γουστάρει η πραγματικότητα όμως μας προσγείωσε ανώμαλα στο πρώτο μας βήμα, αποκλεισμός απο την Ευρώπη.

Έπεται και συνέχεια?

Μετά τον αποκλεισμό τηρείται σιγή ιχθύος, αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος για να πάρουμε μια πρώτη γεύση για φέτος.

Εύχομαι και ελπίζω ο προπονητής μας να ξαναγίνει νέος και φιλόδοξος προπονητής που δεν φοβάται να θυσιάσει τα πιστεύω του για το καλό της ομάδας και το δικό του.

Κουραστήκαμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να παίζει το ίδιο μοτίβο ανεξαρτήτως παικτών που έρχονται και φεύγουν.

Ζητάμε μια αλλαγή, μια προσαρμογή στα νέα δεδομένα του ποδοσφαίρου .

Έχω την εντύπωση ότι αν ο Λουτσέσκου δεν καταφέρει να προσαρμοστεί στα χαρακτηριστικά της ομάδας σύντομα κάποιος άλλος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Οι παίκτες που ήρθαν στον ΠΑΟΚ είναι σαν φτερά, και εμείς παίζουμε σε αργό τέμπο με πολλές πασούλες γύρω γύρω όλοι. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΟΧΗ 70% ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ.

Όλοι οι προπονητές προσπαθούν να δημιουργήσουν χώρους και ο λουτσέσκου προσπαθεί να παίξει σε μικρούς χώρους.

Η ψευδαίσθηση της αυτοπεποίθησης...

υγ, Δεν αρκεί η γρήγορη σκέψη χωρίς γρήγορα πόδια, όχι άλλο φρένο στην ομάδα μόνο γκάζι.
τοσο καιρο λεγεται οτι απαιτειται η σωστη κριτικη αλλα οχι γαβγισμα/αλογιστο κραξιμο

Ε αυτη η σχολιαρα ειναι η σωστη κριτικη
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Magpies4 έγραψε:Ο Λουτσεσκου αλλά και οποιοσδήποτε να ήταν τώρα προπονητής του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να βρεί τρόπο να βάλει στην εξίσωση τους ταλαντούχους νέους του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Ντέλιας, ο Κουλιεράκης, Κούτσιας, Ντάντας, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Λευτεράκης, Τσιγγάρας και λοιποί. Αυτοί θα πρέπει να αξιοποιηθούν στις σωστές τους θέσεις και στο μέλλον να ηγηθούν του νεου ΠΑΟΚ. Μπορεί να μην βγούν όλοι, αλλά κάποιοι θα βγούν αν τους δοθεί χώρος και χρόνος.

Δυστυχώς ο Λούτσε όταν τα βρίσκει σκούρα με τις αλχημείες και τα συστήματα Μαν Σίτυ που προσπαθεί να παίξει, τότε στρέφεται 100% στην παλιά φρουρά. Φυσικά του λείπουν παίκτες και δικαιολογείται, αλλά ρε Λούτσε πας να παίξεις build up συστημα Μαν Σίτυ από πολύ πίσω (τον Κοταρσκι βασικά) ΧΩΡΙΣ να έχεις εξτρέμ που να μπορούν να διεμβολίσουν και να τριπλάρουν; Χωρίς ταχύτητα στην μετάβαση στον άξονα;

Το γράφω τώρα για να μήν χλευαστώ, ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει το σύστημα για να χωρέσει τα ταλέντα και να τελειώσει μιά για πάντα με ανάπτυξη σε ρυθμούς Κούρτιτς και Μπίσε. Ο αντιπαθής κατά τα άλλα ᾽᾽ζωγράφος᾽᾽ αυτό ακριβώς έκανε. Μέχρι και ο Παυλάρας το άλλαξε αφού είχε πεισθεί οτι με το κλασσικό 4231 με τσούκου τσούκου πηγαίναμε μαθηματικά στον γκρεμό (με το ρόστερ που είχαμε).

Χωρίς μεταγραφές ο Λουτσε μπορεί και να πάρει νίκες γιατί και η παλιά φρουρά (Καντουρήδες, Μπίσε, Κουρτιτς, Αντρε κκαι Αυγουστος) μπορεί να πάρει παιχνίδια και να σταθεί. Εγώ αντίθετα πιστεύω οτι θα πρέπει να αλλάξει το σύστημα και να στείσει τον ΠΑΟΚ στους νέους με την παλιά φρουρά στο 30% της 11άδας και ως αλλαγές.

Με τους αργούς ρυθμούς που κινείται ο ΠΑΟΚ (διοίκηση) ενώ έχει φερει έναν ικανότατο ΤΔ, δεν τον βλέπω να μπορεί να φέρει τον ανάλογο προπονητή. Αν δεν αλλάξει ο Λούτσε τον τρόπο που αγωνίζεται και την πυκνότητα νέου αίματος στην αρχική 11άδα, τότε θα διωχθεί αλλά εμείς θα έχουμε πετάξει άλλον έναν χρόνο στα σκουπίδια.
++++++++
Αυτο το σχολιο μαζι με του van rooy αντικατοπτριζουν 100% την κατασταση
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ειλικρινά δεν ξέρω σε ποιο τόπικ να το βάλω.

Χορτάσαμε «ηρωϊκούς αποκλεισμούς» και «δεν πειράζει». Όποιος σπέρνει ανέμους εντός συνόρων, θερίζει θύελλες στην Ευρώπη. Γράφει ο Σωτήρης Μήλιος…

Λέγεται CIES (Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών), εδρεύει στην Ελβετία και κάθε εβδομάδα δημοσιεύει αναλυτικές έρευνες, που αφορούν το σύνολο των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάθε γουλιά κι απόλαυση, κάθε γουλιά και μπράβο που έλεγε κάποτε και η γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση.

Σε κάθε «σάπια» κατηγορία η ελληνική Super League είναι μέσα, πρωτοπόρος, στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Το πρωτάθλημα με τον λιγότερο καθαρό χρόνο ποδοσφαίρου.

Το πρωτάθλημα με τις περισσότερες διακοπές.

Ένα από τα πρωταθλήματα με τα λιγότερα γκολ ανά παιχνίδι.

Με τον μικρότερο μέσο όρο εισιτηρίων.

Με τα περισσότερα φάουλ.

Τα περισσότερα πέναλτι.

Τις περισσότερες κάρτες.

Τους περισσότερους λεγεωνάριους.

Τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας των ομάδων.

Ένα πρωτάθλημα που οι ομάδες του εμπιστεύονται σχεδόν μηδενικό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες κάτω των 21 ετών.

Ένα πρωτάθλημα, στο οποίο βρίσκουν καταφύγιο διαφόρων λογιών παλαίμαχοι, βαδιστές, γυρολόγοι, μπουζουκόβιοι, μπαρόβιοι, ινσταγκράμερ, υπερκοστολογημένοι χαβαλέδες, που έρχονται στην Ελλάδα για να απολαύσουν παχυλά συμβόλαια, ήλιο και θάλασσα.

Ένα πρωτάθλημα παρηκμασμένο, χωρίς γήπεδα, χωρίς θέαμα, χωρίς διασκέδαση, χωρίς ασφάλεια, χωρίς ποιότητα.

Ένα πανάκριβο προϊόν σε ότι αναφορά την αναλογία κόστους εισιτηρίου / απόλαυσης για τον θεατή.

Ένα πρωτάθλημα που δεν μπορεί να πουλήσει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα πουθενά, πολύ απλά γιατί κανείς δεν τα αγοράζει, ούτε καν για να γεμίσει με φτηνό προϊόν αθλητικά μπουκέτα.

Ένα πρωτάθλημα που δεν παράγει παρά μόνο οχλοβοή, τσακωμούς, αναξιοπιστία, βαβούρα και στο οποίο ο μεγαλύτερος σταρ του είναι ο εκάστοτε ξένος αρχιδιαιτητής.

Κι όλα αυτά σε μία χώρα που σταμάτησε να παράγει ποδόσφαιρο, γιατί δεν διδάσκει σωστό ποδόσφαιρο. Μικρές εθνικές που παίζουν αναχρονιστικά, ταλέντα που δεν έχουν ταλέντο, ένα άθλημα σε απόλυτη παρακμή.

Κι όλα αυτά μέσα σε μία συνεχή αποθέωση του τίποτα, του μέτριου, του λίγου.

Υπό αυτές τις συνθήκες, σε ένα τέτοιο περιβάλλον, με ένα τέτοιο πρωτάθλημα οι «σφαλιάρες» στην Ευρώπη δεν είναι έκπληξη, μα το φυσιολογικό. Και οι κακές διαιτησίες, επίσης.

Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, οι μοναδικές προκρίσεις φέτος ήταν αυτή του Άρη απέναντι στους Λευκορώσους της Γκόμελ που δέχθηκαν εν μέσω πολέμου να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αυτή του Ολυμπιακού (με δύο ισοπαλίες και στα πέναλτι) απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, που έμοιαζε με παιχνιδάκι για αυτόν πέρσι τέτοια εποχή.

Μία συνεχής διολίσθηση, σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Δικαιολογίες, χάπι που χρυσώνει, δεν πειράζει, πάμε για άλλα, ηρωικοί αποκλεισμοί, όχι δάκρυα για τον εκάστοτέ άτυχο, μπάλα που δεν μπαίνει μέσα, διαιτητές που μας αδικούν μονίμως.

Μας φτύνουν, όμως εμείς εδώ στον μικρόκοσμό μας, νομίζουμε ότι βρέχει. Το άθλημα μας έχει ξεπεράσει προ πολλού κι εμείς ως ξεπεσμένοι αριστοκράτες, νομίζουμε ότι ζούμε ακόμα στην εποχή που παίρναμε Euro και παίζαμε με τρεις ομάδες στο Champions League.
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

gika έγραψε:Ένα εκατομμύριο εταιρίες ανά τον κόσμο και σε όλους τους εμπορικούς κλάδους πληρώνουν τεράστια ποσά για να κάνουν sentiment analysis στα social media γύρω από το brand τους και να καταλάβουν πως αντιδράει ο κόσμος στα προϊόντα και τις αποφάσεις τους, και πως θα μπορέσουν να κερδίσουν τον κόσμο.

Στον ελληνικό ποδοσφαιρικό μικρόκοσμο μας (δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ μας αυτό), φταίει ο οπαδός που γκρινιάζει για το σκάρτο προϊόν που του σερβίρουν ενώ κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν πως αν ο οπαδός σταματήσει να γκρινιάζει για το σκάρτο προϊόν, τότε αυτό με κάποιον μαγικό τρόπο θα γίνει καλύτερο.
Όχι γκίκα, δεν γκρινιάζει για το προιόν.
Δεν πρόλαβε να το γευτεί.
Γκρινιάζει για το ενδεχόμενο να μην του αρέσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”