fidel έγραψε:Ο καθένας γράφει ότι θέλει εδώ μέσα χωρίς στοιχεία και ενημέρωση και με μηδενική τεκμηρίωση που να στηρίζονται σε έγκυρες πηγές … Το τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες μένει πίσω από τις κλειστές πόρτες και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε …
Κουράσατε, κάθε μέρα ξερολιαση…. Φτάνει …λίγα λεπτά έχουμε να αφιερώσουμε να ηρεμήσουμε και να ενημερωθούμε για την ομάδα που αγαπάμε και καταλήγουμε να κλείνουμε την σελίδα με μια απορία αν υπάρχει ρεαλισμός υπομονή λογική σε αυτές τις σελίδες … μια αηδία , ξέρω, ξέρω τι θα γράψετε μερικοί ότι αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις … έχει και άλλη ανάγνωση αν δεν σας αρέσει εσάς αδέλφια μην ασχολείστε με το φόρουμ και τον ΠΑΟΚ κάντε κάτι άλλο…
Αυτή την ανάρτηση γιατί δεν την σχολίασε κανένας.
Σε αυτήν την ανάρτηση - αν και περιληπτική - υπάρχει όλη η αλήθεια του τι συμβαίνει στον Π.Α.Ο.Κ. μας.
Βέβαια ίσως θεωρηθεί αιρετική και κόντρα στο παραλήρημα πολλών εδώ μέσα, επί μέρες, ακόμη και εβδομάδες.
Εγώ κουράστηκα Αδέλφια. Είναι και τα χρόνια πολλά βλέπετε. Δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύει αυτό το συνεχές ανάθεμα επί παντός.
Δεν σας αρέσει κάτι ? πείτε το μια φορά όσο έντονα επιθυμείτε και με σταράτα - ξεκάθαρα λόγια προς ποιόν αναφέρεστε και τέλος.
Εγώ δεν θέλω να διαβάζω άσχημα πράγματα για τον Π.Α.Ο.Κ. Είμαι 73 χρονών και έχω εκμηδενίσει όλα τα πάθη και όλες τις φοβίες μου και εκ πείρας και εξ' ενασχόλησης,
Ε τον Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορώ να τον ξεπεράσω. Τέλος.
Και αν θέλετε να γυρίσω την κασέτα να ακούσετε την άλλη πλευρά του καθηγητή. Ακούστε.
Μας έχετε πρήξει Αδέλφια. Κυριολεκτικά μας έχετε τρελάνει. Στα αρχίδια μου αν αποκλειστήκαμε από την λέφσκι, στα αρχίδια μου αν τερματίσουμε 5οι ή 10οι στο πρωτάθλημα.
Τέτοιες πούτσες Μανωλή μου είδε χίλιες το μουνί μου.
Τους μπερδέψαμε όλους εδώ μέσα, δεν αφήσαμε κανέναν απ΄ έξω. Όλα τα ξέρουμε. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην έχουμε άποψη. Μα σε όλα ρε πούστη μου. Να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή από 6-7 άτομα (που έλεγε και ο βαμβακούλας) και να πάμε στον Σαββίδη να του ανοίξουμε τα μάτια. Κρίμα είναι το παλληκάρι.
Το έχουμε βγάλει τα μάτια. Ειρωνείες, αντεγκλήσεις, προσβολές και όλα αυτά για να ακουστούμε. Να ακούσουν όλοι ότι ξέρουμε.