Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ιβαν πουλα.....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε φίλε μέσα στο '20 παζει να μην έχει ακούσει τη λέξη ΠΑΟΚ. Ούτε στο Κράσνονταρ δεν πήρε το αμάξι του να πάει. Πλήρης αδιαφορία.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Γκικα ΚΌΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΊΕΣ, φτάνει

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Αν δεν ήταν ο Ιβαν θα είμαστε σε χειρότερη κατάσταση από ότι είναι το μπάσκετ σήμερα.
Δεν του αξίζουμε ειλικρινά......
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ε καλα μπορει να τα λεει ακραια ο Γκικα αλλα η φαση βρωμαει λιγο εγκατάλειψη...
Δεν στηριζεις ετσι τον προπονητη ουτε γινεσαι ανταγωνιστικος μ αυτον τον τροπο...
Ζουμε εποχή συνειδητης σαρδελοποιησης της ομαδας απο μερους της ιδιοκτησιας στον βωμο του ffp.
Και μαλιστα με δηθεν εξαγγελιες πως η χτίζεται ο ΠΑΟΚ του μελλοντος κλπ...
Αν μς Ουαγκε Νινουα και Περειρα σκοπευει ο Ιβαν να χτισει τον ΠΑΟΚ του μελλοντος, τοτε ας βαλει τπτ οικογενειακες φωτογραφιες στην προθήκη γιατι τα τροπαια που μας εταξε δεν τα βλεπω να αυγατιζουν αλλο...
Ο,τι πηραμε πηραμε...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
george188

Δημοσίευση από george188 »

gika έγραψε:Ρε φίλε μέσα στο '20 παζει να μην έχει ακούσει τη λέξη ΠΑΟΚ. Ούτε στο Κράσνονταρ δεν πήρε το αμάξι του να πάει. Πλήρης αδιαφορία.
Τα 10 μυρια της αύξησης ΜΚ σίγουρα δεν δείχνουν την αδιαφορία του.. γενικά η κατάσταση με το covid ειναι τετοια που δεν επιτρέπει πολλά πολλά
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

3 μεταγραφικές περιόδους έφεραν 2 παίκτες για βασικούς. Αυτά. Αγαπούλα πουλα η φάση
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Gospi έγραψε:Ε καλα μπορει να τα λεει ακραια ο Γκικα αλλα η φαση βρωμαει λιγο εγκατάλειψη...
Δεν στηριζεις ετσι τον προπονητη ουτε γινεσαι ανταγωνιστικος μ αυτον τον τροπο...
Ζουμε εποχή συνειδητης σαρδελοποιησης της ομαδας απο μερους της ιδιοκτησιας στον βωμο του ffp.
Αν μς Ουαγκε Νινουα και Περειρα σκοπευει ο Ιβαν να χτισει τον ΠΑΟΚ του μελλοντος, τοτε ας βαλει τπτ οικογενειακες φωτογραφιες στην προθήκη γιατι τα τροπαια που μας εταξε δεν τα βλεπω να αυγατιζουν αλλο...
Ο,τι πηραμε πηραμε...

Δεν ξέρουμε πραγματικα τι έχει ειπωθεί αναμεσα σε Ιβάν και υφισταμένους του...

Το ξαναλέω, ο Ιβάν δεν νομίζω ότι είναι άνθρωπος που χαρίζεται εύκολα και δεν νομίζω ότι θα ήθελε να δει τον ΠΑΟΚ να ξαναγίνεται κομπάρσος. Αν οι Αμπελ-Ρέμπε του υποσχεθηκαν πρωταθλητισμό με χτίσιμο νεανικής ομάδας, είναι δικό τους θέμα και όχι του Ιβάν.

Εμείς έχουμε μείνει στα λογια του Ιβάν για πρωταθλητισμό, για Τοπ20, για "Αθηναίοι μας πωρωνετε περισσοτερο" κλπ και νομίζω και ο ίδιος αυτό πιστευει...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν ηθελε οντως να κανει πραγματικότητα αυτα που εχει πει τοτε αντι να επενδυει απειρα μυρια σε προσωπικες καψουρες/παιχτες και αντι να αφηνει τον Γιωργη να το παιζει ΤΔ στην πλατη του ΠΑΟΚ,θα ειχε δομησει την ΠΑΕ ορθολογικα και τεχνοκρατικα και τωρα θα μασταν υπερδύναμη! Οχι στα ορια της χρεοκοπίας και με την θηλια του ffp...
Δυστυχως πλεον και να θελει να επενδυσει, η κατασταση εχει φυγει απο το χερι του και την τσεπη του και παιζεται με αλλα δεδομενα.
Μονο οι οργανωμένες ομαδες επιβιωνουν σε αυτες τις συνθηκες. Τα μπρουκλιλικια με τα λεφτα του Ιβαν κοπηκαν αποτομα...

george188

Δημοσίευση από george188 »

sn0ufel4 έγραψε:3 μεταγραφικές περιόδους έφεραν 2 παίκτες για βασικούς. Αυτά. Αγαπούλα πουλα η φάση
H ομάδα οριακά δεν πήγε για απαγόρευση μεταγραφών με το ffp. Το αγαπούλα πούλα θα ήταν άν άφηνε μια ΠΑΕ βουτηγμένη σε χρεη
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

sn0ufel4 έγραψε:3 μεταγραφικές περιόδους έφεραν 2 παίκτες για βασικούς. Αυτά. Αγαπούλα πουλα η φάση
Εγώ μέσα σε αυτή τη μέρα της τρελής απογοήτευσης και της σύνθλιψης των φετεινών ονείρων για την ΠΑΟΚΑΡΑ...

μία μέρα... που το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη....

ευχαριστώ το Θεό που είσαι στον ΠΑΟΚ μεγάλε Ιβάν Σαββίδη.

Ο αγώνας συνεχίζεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Πέμ 01 Οκτ 2020, 00:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ευρωπαικη κουπα θσ μας εφερνες, κανα τσιπουρο κ πολυ μας ειναι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:Ε καλα μπορει να τα λεει ακραια ο Γκικα αλλα η φαση βρωμαει λιγο εγκατάλειψη...
Ο,τι πηραμε πηραμε...

Ωραία δεν τον στηρίζεις έτσι!!

Το δέχομαι!!

Μερικές ερωτήσεις.

1)Με νέο προπονητή τερματαδων, με νέο άνθρωπο για επιθετικό τομέα τον στηρίζεις;;
2) Με ζιβκο σβαμπ τσολακ τον στηρίζεις;;

3)Τη συνεννόηση για την αγορά του Ακπομ ο Σαββίδης την έκανε;;

4) Τους περευρα, Νινουα που δαπανηθηκαν λεφτά ο Σαββίδης τους ζήτησε;;

5)Τους Ματος-Μπισε που ενω πληρώνονται τους πετάς σε ματς φωτιά εκτός και μου παίρνεις το Νινουα και τον Ουαγκε(εκλασε ο Μάτος και βγηκε αυτός) ο Σαββίδης τα ζήτησε;;

Μιλαμε για 1,6 εκ που πεταχθηκαν σε 2 επιλογές χωρίς να είναι έτοιμες να παίξουν (Νινουα, περειρα) και άλλα τόσα που λόγω ιδιορυθμιας του προπονητή δεν ΤΟΥ ΚΆΝΟΥΝ!

ΝΑΙ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ!!

ΝΑΙ ΦΤΑΊΕΙ ΠΟΥ ΈΦΕΡΝΕ ΣΥΜΒΌΛΑΙΑ ΠΑΧΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΦΈΡΝΕΙ!!

Αυτά που έδωσε για φέτος έπιασαν τόπο;;

Ο τσολακ ήρθε στην ώρα του;οι άλλοι που πληρώσαμε έχουν θέση προς το παρόν;; είχαμε τόση ανάγκη από 3ο δεξί μπακ και παίξαμε με κρεσπο;;

Δώσαμε 3 συμβόλαια για Νινουα, περευρα και ουαγκε και κάνεις δεν είναι έτοιμος!

Αυτά δεν είναι λεφτά;; δώσαμε 4 εκ για τσολακ και έχασε το πρώτο ματς!
Δίνουμε συμβόλαια σε ματος-μπισε για να είναι εκτός!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Γιατι να στηριξει τοτε Φερειρα αφου δεν κανει τπτ σωστο ο Φερειρα?
Γιατι να τον κρατησει οταν τον βλεπει να απαξιωνει τοσους παιχτες?
Εγω θεωρω πως ο Ιβαν συναινει αν δεν επιβαλλει ολα αυτα π αναφερεις.

Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Gospi έγραψε:Αν ηθελε οντως να κανει πραγματικότητα αυτα που εχει πει τοτε αντι να επενδυει απειρα μυρια σε προσωπικες καψουρες/παιχτες και αντι να αφηνει τον Γιωργη να το παιζει ΤΔ στην πλατη του ΠΑΟΚ,θα ειχε δομησει την ΠΑΕ ορθολογικα και τεχνοκρατικα και τωρα θα μασταν υπερδύναμη! Οχι στα ορια της χρεοκοπίας και με την θηλια του ffp...
Δυστυχως πλεον και να θελει να επενδυσει, η κατασταση εχει φυγει απο το χερι του και την τσεπη του και παιζεται με αλλα δεδομενα.
Μονο οι οργανωμένες ομαδες επιβιωνουν σε αυτες τις συνθηκες. Τα μπρουκλιλικια με τα λεφτα του Ιβαν κοπηκαν αποτομα...

Δεν διαφωνώ. Επενδυσε πολλά και κατεκτησε αγωνιστικά πολλές επιτυχίες. Αν παιζαμε και Ευρωπη τις τελευταιες δυο χρονιες, δεν θα ειχαμε και μεγάλο πρόβλημα με το ΦΦΠ.

Παρόλα αυτα ενα θετικό έχει η φετινή χρονιά.
Ότι έδωσε ελευθερια κινήσεων σε ΤΔ, ίσως πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό χωρίς παρεμβάσεις...
Έτσι μου φαινεται εμενα τουλάχιστον.

Αλλα μην γυρισει μπουμερανγκ η ολη φαση...
Βρες εναν εμπειρο, (πχ Σαντος) και δωστου τα κλειδιά.
Όχι 40ρηδες που ακομα δεν εχουν αποδειξει τίποτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”