obanebane έγραψε:tzelas έγραψε:O 87άρης έχει καλό χέρι
Για κοιτα και το δικο μου χερι,εχω φερει τα περισσοτερα στα ταμεια της ομαδας.
Ο 87αρης έχει τζαβελλα τι να λέμε τώρα. Οbanebane δικό σου εκτός αν θέλει ο Περαιας
obanebane έγραψε:tzelas έγραψε:O 87άρης έχει καλό χέρι
Για κοιτα και το δικο μου χερι,εχω φερει τα περισσοτερα στα ταμεια της ομαδας.
Να βγει να κάνει δηλώσεις στο ράδιο πρώτα άμα θέλει, που μας το παίζει ντροπαλόςpaokovios1974 έγραψε:Τον εχει καπαρωσει ο obanebane.Ενημερωθειτε για ονομαpgetsos έγραψε:Το θέμα ποιος το ανοίγει; Να το δώσουμε στον Τζος;
Μπανε εγω βγηκα Μπροστα να το ξες
obanebane έγραψε:Μονο ο paokovios με παρακολουθει,απο το τιποτα και ενας καλα ειναι.
Τον μοιρασατε σε ολο το φορουμ,αφου σκεφτομαι να παραιτηθω απο τη διεκδικηση.
slidar έγραψε:Τις δεχομαστε ρε μπανε και τον στηριζουμε..obanebane έγραψε:Εγώ θα δεχθώ τις ενστάσεις όλων για την λάθος απομάκρυνση του Αργεντινου,όσοι διαφωνείτε γιατί δεν δέχεστε τις εξηγήσεις που έδωσε ο προπονητης;
Γιατί ρε παλικάρια,πείτε μου έναν μαμημενο λογο;
Κατα την δικη μας αποψη ομως ( που μαλλον δεν εχει και πολυ σημασια ) θεωρουμε οτι μπορουσε να υπαρξει διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα και μετα απο συζητηση να εμπαινε στο ροτεισον διοτι ηταν κατι που το κερδισε με το σπαθι του.. δεν του το χαρισε κανεις.
Απλα ειναι τα πραγματα.
Τωρα τελειωσε .. πηρε αποφασεις ο προπονητης.. θα φανει στο χειροκροτημα αν ηταν σωστες. Κατι τετοιο ολοι το πιστευουμε.
ανοιξε το απο τωρα και ας το κλειδωσουν οι μοντς λεω εγωobanebane έγραψε:Αν στις επομενες δυο ωρες ανακοινωθει εχει καλως,μετα θα ειμαι στο δρομο και δεν θα μπορεσω.
Ενταξει, αν γινεται λιγο να μην βιαζουμε τη λογικη ρε παιδια. Απαντας στον navi οτι δεν μιλαμε για μια μελλοντικη νεκρανασταση ο οποιος ομως σου μιλησε για υποθετικη νεκρανασταση απαντωντας σου στο σκεπτικο σου που βασιζοταν σε ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ αφλογιστια Πριγιοβιτς. Ακριβως για να σου πει οτι δεν γινεται να μιλαμε υποθετικα σου εθεσε το παραδειγμα της υποθετικης νεκραναστασης και η απαντηση σου ειναι: "ε δεν μπορουμε να μιλαμε υποθετικα"!ΑποστόληςΑ έγραψε: Ναι, αλλά οι κινήσεις που κάνει ο προπονητής είναι με βάση της εικόνα που παρουσιάζει ο παίκτης μέχρι εκείνη τη στιγμή και όχι με βάση μια μελλοντική νεκρανάσταση ή ένα μελλοντικό κάταγμα ισχύου. Επιπλέον ο Φακ ήταν ένα διαφορετικό στυλ παίκτη που δεν είχαμε άλλο. Παίκτης που εκτός από μια σχετικά καλή εκτελεστικότητα έχει και δημιουργικότητα που δεν την έχουν οι άλλοι. Έχει τρίπλα, πάσα, στημένα και βοηθάει την ομάδα από πολλές θέσεις (εξτρέμ φορ, χαφ).
Τεσπα. Δεν έχει νόημα να γράφουμε πάλι γι' αυτόν.
Κοκκινοτρίχης πουλέν; Με τίποτα!sn0ufel4 έγραψε:Στον Αποστόλη για πουλεν![]()
Υγ. Το έχω έτοιμο ήδη αλλά αμα θέλει κανείς άλλος το ανοίγει
υπαρχει πιστη στο πλανοobanebane έγραψε:Να το κανω mods; οπως βλεπετε ολο και περισσοτεροι πιστοι ζητουν το σωστο χερι.