Αν προβληματιστηκες απο τα λεγομενα αυτων εχουμε θεμα...Hermann έγραψε:Καλά το τι είδους άνθρωπος είναι ο Τσουκαλάς το γνωρίζω. Απλώς με παραξένεψε και προβληματίζομαι, δεν είναι κακό αυτό.
Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- BlackBlockAttack
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Τώρα σοβαρά προβληματίστηκες από τον τσουκαλά και τα όσα λέει ο σκαι του τουιτι??
νομίζω ότι το έχουμε χάσει το επικοινωνιακο παιχνίδι , που έχουν στήσει.

Από το γεγονός ότι υπάρχουν λαθραία τσιγάρα προβληματίζομαι φίλε μου. Αφού υπάρχουν, ποιον Τσουκαλά μου λέτε; Απλώς έτυχε να το μάθω από αυτόν!
Θα καταβάλω προσπάθεια να μην σχολιάσω την κατάντια της πολιτικής και κοινωνικής σκηνής του τόπου.
Ρωτώ όμως:
Ήρθε ο Σαββίδης ολιγαρχης από Ρωσία , του φόρτωσαν μια χρεοκοπημένη και ελεεινή μπουρδέλο εταιρία και το πρώτο πράγμα π σκέφτηκε να κάνει είναι τι; Να φορτώσει τσιγάρα σ ένα άσχετο καράβι απ τη Βοσνία και να κάνει λαθρεμπόριο χωρίς να έχει καν συνεργάτες στην Ελλάδα;
Μήπως τραβούσε κουπί ο ίδιος μόνος του για να το πάει το καράβι στην αραπιά;
Δηλαδή πόσο στοκοι είναι πια εκεί κάτω;
Τώρα για σκουπίδια επιπέδου λοβερδου, Άδωνη και λοιπούς πρέπει να είναι κανείς ανώμαλος για να ασχολειται
Ρωτώ όμως:
Ήρθε ο Σαββίδης ολιγαρχης από Ρωσία , του φόρτωσαν μια χρεοκοπημένη και ελεεινή μπουρδέλο εταιρία και το πρώτο πράγμα π σκέφτηκε να κάνει είναι τι; Να φορτώσει τσιγάρα σ ένα άσχετο καράβι απ τη Βοσνία και να κάνει λαθρεμπόριο χωρίς να έχει καν συνεργάτες στην Ελλάδα;
Μήπως τραβούσε κουπί ο ίδιος μόνος του για να το πάει το καράβι στην αραπιά;
Δηλαδή πόσο στοκοι είναι πια εκεί κάτω;
Τώρα για σκουπίδια επιπέδου λοβερδου, Άδωνη και λοιπούς πρέπει να είναι κανείς ανώμαλος για να ασχολειται
Προσωπικά δεν έχω απάντηση για αυτό γιατί δε γνωρίζω Χριστό από τέτοια. Ελπίζω να μη παρεξηγούνται οι προθέσεις μου, απλώς γενικότερα προσπαθώ να σκέφτομαι και να σχηματίζω γνώμη για όλα γύρω μου. Λογικά είναι μπούρδες
Μπούρδες είναι.... Προσπαθούν να πουν ναι ο Μαρινακης είναι πρεζεμπορος αλλά και ο Ιβάν είναι λαθρεμπόρος άρα όλοι είναι ίδιοι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για την άσπρη σκόνη δεν προβληματίζεται κανείς...Hermann έγραψε:Από το γεγονός ότι υπάρχουν λαθραία τσιγάρα προβληματίζομαι φίλε μου. Αφού υπάρχουν, ποιον Τσουκαλά μου λέτε; Απλώς έτυχε να το μάθω από αυτόν!
SM-G935F
ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ. και οχι μονο εδω μέσα, αλλά γενικά με αυτά που ακούω και διαβάζω.
εδω εχουμε να πουμε 3 τονους ΠΡΕΖΑ και εσεις ακουτε τον "τακη βγες απο τον καδο". ε ΟΧΙ ρε φιλε. ε ΟΧΙ.
δεν ειστε καθολου σοβαροι και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.
η "σφαιρικη άποψη" μας μάρανε.
μιλάμε για μια σύγχρονη καμόρα στημένη στην Ελλαδα, όπως είπε ο πιλότος, propaganda due, και εμείς ασχολούμαστε με τη ΛΑΣΠΗ για ενα, δυο ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ καράβια με τσιγάρα που στην τελική, ΤΙ ΣΤΟΝ Π@ΥΤΣΟ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ; που τα κανει εξαγωγή;
πάμε καλά; ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. εκτός αν οι τόνοι πρέζας μας έχουν κανει τα μυαλά κομπόστα.
ΛΕΡΕΣ, πολιτικοί, δικαστές, εφοπλιστές μέλη του ίδιου παράνομου συνδικάτου, μέλη στην ίδια εγκληματική οργάνωση που τοσα χρόνια όχι απλά ποτίζει δηλητήριο, με ναρκωτικά ή άλλα..μέσα, τον κοσμάκη.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ, ανοίξτε μάτια και αυτιά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ. έχει να κάνει με τα όσα περνάει αιώνες τώρα αυτός ο τόπος. με μια κάστα ανθρώπων που θεωρούν ότι η ΑΙΛΛΑΔΑ τους ανήκει. δεν ανήκει σε κανέναν όμως, ανήκει σε όλους όσους μοχθούμε κάθε μέρα σε αυτόν τον τόπο. ΩΣΤΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ. Και να μας σκοτώνουν αργά και βασανιστικά.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
εδω εχουμε να πουμε 3 τονους ΠΡΕΖΑ και εσεις ακουτε τον "τακη βγες απο τον καδο". ε ΟΧΙ ρε φιλε. ε ΟΧΙ.
δεν ειστε καθολου σοβαροι και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.
η "σφαιρικη άποψη" μας μάρανε.
μιλάμε για μια σύγχρονη καμόρα στημένη στην Ελλαδα, όπως είπε ο πιλότος, propaganda due, και εμείς ασχολούμαστε με τη ΛΑΣΠΗ για ενα, δυο ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ καράβια με τσιγάρα που στην τελική, ΤΙ ΣΤΟΝ Π@ΥΤΣΟ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ; που τα κανει εξαγωγή;
πάμε καλά; ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. εκτός αν οι τόνοι πρέζας μας έχουν κανει τα μυαλά κομπόστα.
ΛΕΡΕΣ, πολιτικοί, δικαστές, εφοπλιστές μέλη του ίδιου παράνομου συνδικάτου, μέλη στην ίδια εγκληματική οργάνωση που τοσα χρόνια όχι απλά ποτίζει δηλητήριο, με ναρκωτικά ή άλλα..μέσα, τον κοσμάκη.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ, ανοίξτε μάτια και αυτιά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ. έχει να κάνει με τα όσα περνάει αιώνες τώρα αυτός ο τόπος. με μια κάστα ανθρώπων που θεωρούν ότι η ΑΙΛΛΑΔΑ τους ανήκει. δεν ανήκει σε κανέναν όμως, ανήκει σε όλους όσους μοχθούμε κάθε μέρα σε αυτόν τον τόπο. ΩΣΤΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ. Και να μας σκοτώνουν αργά και βασανιστικά.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
Για ποιο λόγο να ακούσεις τι λέει αυτός; Τι μπορεί να λέει που σε ενδιαφέρει ως οπαδό του ΠΑΟΚ και τι αξία δίνεις στην πηγή ως προς τους σκοπούς και τα λεγόμενα και την αξιοπιστία; Έλεος...ΠΑΟΚτσήδες να μπαίνουν να ακούσουν αυτό το βγδέλυμα έστω και από περιέργεια...Hermann έγραψε:Καλά το τι είδους άνθρωπος είναι ο Τσουκαλάς το γνωρίζω. Απλώς με παραξένεψε και προβληματίζομαι, δεν είναι κακό αυτό.
Αυτοί οι "ΠΑΟΚτσηδες" , δεν έδειξαν την ίδια περιέργεια, ούτε προβληματίστηκαν, με τα κερδισμένα δελτία πάμε στοίχημα του κυρίου τσουκαλα.....
SM-G935F
SM-G935F
Δηλαδή 4 άτομα μπήκατε να απαντήσετε σε κάποιον χερμαν με 300 ποστς που άκουσε το τσουκαλά και προβληματίστηκε και θέλει να έχει σφαιρική άποψη; Και εξέφρασε το προβληματισμό του στο παοκμανια.
Και γράφετε και σοβαρά κιόλας , με επιχειρήματα;
Λογικά έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο στη ζωής σας , δεν εξηγείται αλλιώς.
Και γράφετε και σοβαρά κιόλας , με επιχειρήματα;
Λογικά έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο στη ζωής σας , δεν εξηγείται αλλιώς.
Το θέμα δεν είναι μόνο ο Herman.
Κι άλλοι τα ίδια λένε, εδώ ακούν τον... Λοβέρδο
SM-G935F
Κι άλλοι τα ίδια λένε, εδώ ακούν τον... Λοβέρδο
SM-G935F
Αφού υπάρχουν και ΠΑΟΚτσήδες που ακούν και "προβληματίζονται" με τέτοιες παπαριές, προπαγάνδες και λασπολογίες, φανταστείτε, πως αντιδρούν οι άλλοι απλοί αναγνώστες ή ακροατές.
Έτσι λειτουργεί η επιστημονική προπαγάνδα και λασπολογία των "ουδέτερων" μμε.
Πες-πες, γράψε-γράψε, κάτι θα μείνει.

Έτσι λειτουργεί η επιστημονική προπαγάνδα και λασπολογία των "ουδέτερων" μμε.
Πες-πες, γράψε-γράψε, κάτι θα μείνει.

Προφανώς υπάρχουν και ΠΑΟΚτσήδες που ακούν σκουπίδια όπως ο παραπάνω και τα θεωρούν πηγή πληροφόρησης. Για να μπει στη διαδικασία κάποιος να ψάξει και να ακούσει τον βλαμμένο και να το θεωρήσει αφορμή για σκέψη αυτό δύο τινά. Ή τόση είναι η δυνατότητα αντίληψης και επεξεργασίας της πραγματικότητας γύρω του γενικά ή μας κάνει πλάκα εδώ μέσα.
Αλλά εντάξει δε σημαίνει ότι όταν κάποιος είναι ΠΑΟΚ θα αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και θα επεξεργάζεται τις πληροφορίες που λαμβάνει σωστά (sic).
Σόρυ φίλε χερμαν , δε θέλω να προσβάλω κανέναν αδελφό , απλά λέω κι εγώ ο αδαής την άποψή μου..
άσχετο: καταπληκτική η φώτο του κούλη που μιλάει σε κάποιους που κάθονται πάνω σε σανό...συγχαρητήρια στο επικοινωνιακό επιτελείο για το γέλιο και την ρεαλιστικότατη αποτύπωση της πικρής αλήθειας...

Αλλά εντάξει δε σημαίνει ότι όταν κάποιος είναι ΠΑΟΚ θα αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και θα επεξεργάζεται τις πληροφορίες που λαμβάνει σωστά (sic).
Σόρυ φίλε χερμαν , δε θέλω να προσβάλω κανέναν αδελφό , απλά λέω κι εγώ ο αδαής την άποψή μου..
άσχετο: καταπληκτική η φώτο του κούλη που μιλάει σε κάποιους που κάθονται πάνω σε σανό...συγχαρητήρια στο επικοινωνιακό επιτελείο για το γέλιο και την ρεαλιστικότατη αποτύπωση της πικρής αλήθειας...