Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Απο τη στιγμη που ειπε ο Κολκας οτι παει τουρκια ξεχαστε τον,σιγουρα καποιος απο την παε του σφυριξε οτι χαλαει η δουλεια και που καταληγει ο ποδοσφαιριστης.
Για τον βοσνιο μιλαω ο οποιος δε μου αρεσε κιολας.
Για τον βοσνιο μιλαω ο οποιος δε μου αρεσε κιολας.
- zarathustra79
Ναι αλλα ειναι κ 22 χρονων κ εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης. Ειδικα με τουντορ και αρνεσεν που απο οτι φαινεται δουλευουν πολυ στο κομματι της τακτικης, με τη λογικη οτι θα ειναι ο βασικος για πολλα χρονια, πιστευω οτι θα ειναι ενας εντελως διαφορετικος παικτης.
Τα πιο σημαντικο στοιχεια που πρεπει να κρατησουμε για την ωρα ειναι η αθλητικοτητα και η μαχητικοτητα του, στοιχεια που δειχνουν να ειναι πολυ σημαντικα για τη νεα ομαδα που παει να φτιαχτει.
Τα πιο σημαντικο στοιχεια που πρεπει να κρατησουμε για την ωρα ειναι η αθλητικοτητα και η μαχητικοτητα του, στοιχεια που δειχνουν να ειναι πολυ σημαντικα για τη νεα ομαδα που παει να φτιαχτει.
-
- ΑποστόληςΑ
Για τον βοσνιο μιλας ζαρατουστρα;
Αν ναι οκ τα εγραψε και ο μανιακ,διεθνης σε καλη ηλικια και εχει επιλεχθει απο ανθρωπους που ξερουν, η δικη μου αποψη περισσευει απλα ειπα να την καταθεσω.
Αν ναι οκ τα εγραψε και ο μανιακ,διεθνης σε καλη ηλικια και εχει επιλεχθει απο ανθρωπους που ξερουν, η δικη μου αποψη περισσευει απλα ειπα να την καταθεσω.
παιχτη εκει για τα επομενα χρόνια έχεις και λεγεται χαρίσηςzarathustra79 έγραψε:Ναι αλλα ειναι κ 22 χρονων κ εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης. Ειδικα με τουντορ και αρνεσεν που απο οτι φαινεται δουλευουν πολυ στο κομματι της τακτικης, με τη λογικη οτι θα ειναι ο βασικος για πολλα χρονια, πιστευω οτι θα ειναι ενας εντελως διαφορετικος παικτης.
ο βοσνιος θα ειναι - ηταν - ο τυπος που σε ανταγωνισμό με τον χαρίση θα βελτίωναν ο ένας τον άλλον
- zarathustra79
Οχι για τον σταφυλλιδη το εγραψα. Για χαριση κ τσιμιροτ, δε νομιζω οτι θα φαει κανεις τη θεση κανενος. Νομιζω οτι κανεις τους δεν ειναι αυτη τη στιγμη σε θεση να παρει τη φανελα του βασικου στο σπιτι του. Στο χωρο του κεντρου νομιζω οτι κ με λιγο ροτεησον ολοι χωρανε.
Σκανδιναβός CB αριστερό πόδι στην ηλικία που θέλει ο Φρανκ Vegard Forren από Molde
Παντως despe ισως ειναι καλυτερα ο κοστα να μεινει στο ροτζερ και οχι στο ρόστερ! Χαχαχα
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
- john4serres
αν και δεν θεωρω καλη την εθνικη νορβηγιας ο συγκεκριμενος που λεει ο αγιος ειναι διεθνης και βασικο αριστερο στοππερ.
- ΑποστόληςΑ
- soflodoras
Με επιασε μια ανταρα με το συγκεκριμενο ποστ....Demir έγραψε:σταφυ και εγω 8ελω.. να τους πιεσουμε λιγακι να τον παρουμε με 1 μυριο....
ΠΟΙΟΥΣ να πιεσετε? ΠΩΣ να τους πιεσετε? Και ΠΟΙΟΙ ειστε εσεις που γνωριζετε μετα βεβαιοτητος οτι ο Σταφυ ειναι καλος για τον ΠΑΟΚ?
Ελεος πια.....
Επισης, ενα συγχαρητηρια στο ποστ του Ζαρατουστρα
Θυμίζει Garcia (john4serres έγραψε:αν και δεν θεωρω καλη την εθνικη νορβηγιας ο συγκεκριμενος που λεει ο αγιος ειναι διεθνης και βασικο αριστερο στοππερ.

σταφ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ.εχει μακραν απο τις χειροτερες σεντρες που εχω δει.
παρτε εναν κανονικο μπαρπουτοκαπνισμενο για αμυνα ρε μαγκες.
φετος κεντρο και επιθεση βλεπω φωτιες και σπιθες αλλα αμυντικα ειμαστε για τα μπαζα.
παρτε εναν κανονικο μπαρπουτοκαπνισμενο για αμυνα ρε μαγκες.
φετος κεντρο και επιθεση βλεπω φωτιες και σπιθες αλλα αμυντικα ειμαστε για τα μπαζα.
- Dinos_Liverpool