100%pilotos έγραψε:Καταλαβαίνω τις συναισθηματικές αντιδράσεις, αλλά νομίζω δεν εξυπηρετούν το καλό της ομάδας. Αντίθετα, δημιουργούν διχασμό και αποπροσανατολίζουν από το πραγματικό πρόβλημα.
Έχουμε ενωμένο έναν εχθρό απέναντι μας.
Λέμε PAOK family ή δεν το λέμε; Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’ όλα μια οικογένεια. Όταν αρχίζουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο, δίνουμε δύναμη στους εξωτερικούς εχθρούς της ομάδας. Το να το λέει ο κάθε μιζερογλου δεν με νοιάζει, αυτός ζει από την μιρλα του για τον ΠΑΟΚ, χαρά δε θα δει ποτέ στη ζωή του. Αλλά τέτοια ώρα να μιλάει έτσι, ένας αγνός οπαδός σαν τον Αποστόλη με στεναχωρεί. Παρόλα αυτά τον καταλαβαίνω, αλλά κι αυτός θέλω να με καταλάβει.
Η διοίκηση αυτή, έστω με χίλια στραβά να πούμε, έχει φέρει τίτλους και έχει αναδείξει τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αν υπήρξαν λάθη, δεν ακυρώνουν όσα έχουν επιτευχθεί. Το να τους υπονομεύουμε, είναι σαν να υπονομεύουμε την ίδια την ομάδα. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που εργάζεται για αυτήν.
Αντί να χάνουμε ενέργεια με κατηγορίες, ας τη χρησιμοποιήσουμε για να στηρίξουμε την ομάδα ο καθένας από το πόστο του. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και εξαιτίας μας μην το ξεχνάμε.
Τώρα θέλουμε πάνω από όλα ενότητα.
Μια γροθιά
ΠΑΟΚ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
- kataramenos5
Οχι δε λεμε .Αυτα τα familia κλπ τα λενε κατι γειτονιες.pilotos έγραψε:
Λέμε PAOK family ή δεν το λέμε;
Εμεις τους περναμε ολους γενιες 14εις.
- navigator11
Εγώ πάλι δε δικαιολογώ κανέναν, αγνό είτε ... νοθευμένο. Δε θέλω να καταλάβω κανέναν που τη δεδομένη στιγμή, που ξαναζεί η ομάδα καταστάσεις (απόπειρας) κλοπής με σχεδόν εφάμιλλα εμετικό τρόπο όπως το 2018, θεωρεί ότι μπορεί να γράφει μπαρούφες σε βάρος των μοναδικών στηριγμάτων της ουσιαστικής μεγέθυνσης του ΠΑΟΚ. Και, αρέσει δεν αρέσει, αυτά είναι αποκλειστικά οι ... ερασιτέχνες της συγκεκριμένης οικογένειας.pilotos έγραψε:Καταλαβαίνω τις συναισθηματικές αντιδράσεις, αλλά νομίζω δεν εξυπηρετούν το καλό της ομάδας. Αντίθετα, δημιουργούν διχασμό και αποπροσανατολίζουν από το πραγματικό πρόβλημα.
Έχουμε ενωμένο έναν εχθρό απέναντι μας.
Λέμε PAOK family ή δεν το λέμε; Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’ όλα μια οικογένεια. Όταν αρχίζουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο, δίνουμε δύναμη στους εξωτερικούς εχθρούς της ομάδας. Το να το λέει ο κάθε μιζερογλου δεν με νοιάζει, αυτός ζει από την μιρλα του για τον ΠΑΟΚ, χαρά δε θα δει ποτέ στη ζωή του. Αλλά τέτοια ώρα να μιλάει έτσι, ένας αγνός οπαδός σαν τον Αποστόλη με στεναχωρεί. Παρόλα αυτά τον καταλαβαίνω, αλλά κι αυτός θέλω να με καταλάβει.
Η διοίκηση αυτή, έστω με χίλια στραβά να πούμε, έχει φέρει τίτλους και έχει αναδείξει τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αν υπήρξαν λάθη, δεν ακυρώνουν όσα έχουν επιτευχθεί. Το να τους υπονομεύουμε, είναι σαν να υπονομεύουμε την ίδια την ομάδα. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που εργάζεται για αυτήν.
Αντί να χάνουμε ενέργεια με κατηγορίες, ας τη χρησιμοποιήσουμε για να στηρίξουμε την ομάδα ο καθένας από το πόστο του. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και εξαιτίας μας μην το ξεχνάμε.
Τώρα θέλουμε πάνω από όλα ενότητα.
Μια γροθιά
ΠΑΟΚ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Σωστά, η λογική προσέγγιση των πραγμάτων είναι στις στραβές να πέφτει πρόστιμο στους παίκτες.george188 έγραψε:Πουλαει το μονιμο κραξιμο σρις στραβες καθως μονο σε αυτες τον θυμομαστε. Μιλαμε για ολοκληρο στημενο συστημα, ποια προστασια ρε πλακα κανετε?
Ασε ρε, που είδε στο Μπακαγιόκο κάποιον καλύτερο του Μειτέ.
- Montrealiotis
Εδώ μας φτύνουν στα μούτρα κι εσείς ψάχνετε να βρείτε τι κάναμε λαθος. Ραγιαδισμός λέγεται αυτό
Ο Ραγιαδισμός είναι γενικότερο φαινόμενο στην Ελληνική Κοινωνία. Γι'αυτό και οι μισθοί είναι εκεί που είναι, γι'αυτο και οι τιμές είναι Ελβετίας, γι'αυτό και κυβερνάει ο οχετός.Montrealiotis έγραψε:Εδώ μας φτύνουν στα μούτρα κι εσείς ψάχνετε να βρείτε τι κάναμε λαθος. Ραγιαδισμός λέγεται αυτό
Ο ΠΑΟΚτσής δεν ήταν ποτέ έτσι. Απλά κατάντησε.
- hasio_john
Ρε σεις, μην φαγωθούμε και μεταξύ μας τώρα ...., ειδικά όταν μιλάμε για 2 σχόλια αγαπημένων μελών που από το 2008-9 έχουμε περάσει ΤΟΣΑ πολλά μαζί, χαρές, λύπες, δυσκολίες, κτλ κτλ. Το έχω πει ξανά, ο γραπτός λόγος είναι μεγάλος π@ύστης και παρεξηγείτε εύκολα, μην στέκεστε σε λέξεις και τρελαίνεστε! Θα το περάσουμε και αυτό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και στο τέλος θα γελάμε και θα τραγουδάμε όπως παλιά και πάντα που πραγματικά δεν είχαμε στον ήλιο μοίρα, αλλά πάντα είχαμε την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ! 

Συγκινείς.Tolaros έγραψε:Αυτοί οι αλήτες οι Σαββίδηδες τον κατέστρεψαν τον ΠΑΟΚτσή
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή θα μας πεις τι θα κάνουμε; Αστυνομία άποψης και προθέσεων;hasio_john έγραψε:Ρε σεις, μην φαγωθούμε και μεταξύ μας τώρα
Τι θέλεις δηλαδή, να φαγωθούμε τώρα; Τσαμπουκά;

- sourmenetes
- Moderator
Αντε τα λεμε...Aed έγραψε:Συγκινείς.Tolaros έγραψε:Αυτοί οι αλήτες οι Σαββίδηδες τον κατέστρεψαν τον ΠΑΟΚτσή
Τον Γιώργη, ως τι να του επιρρίψουμε ευθύνες για το συμβάν ?
Ούτε μέλος στο ΔΣ δεν είναι
Ένα άτυπο ρόλο επικεφαλούς στο scouting team έχει και απλά είναι γιος του ιδιοκτήτη
Στο δε συμβάν πήγε να τους συγκρατήσει, αλλά ήταν και κομματάκι δύσκολο να το κάνει μόνος του, εκτός αν ήταν 1,95 ύψος και 150 κιλά μυς..και πάλι παίζεται αν μπορούσε να το κάνει μόνος του αυτό
Για το ότι δεν είχε η ομάδα security team με body cams, νομίζω ότι βαραίνει τον Κυρ Κυρ που έκανε τη λεγόμενη συμφωνία κυρίων με τους χάρτινους και αυτόν που τον εξουσιοδότησε να την κάνει, δηλαδή τον Ιβάν
Οπότε δεν συμφωνώ με το κράξιμο στον Γιώργη, για το συγκεκριμένο περιστατικό
Ούτε μέλος στο ΔΣ δεν είναι
Ένα άτυπο ρόλο επικεφαλούς στο scouting team έχει και απλά είναι γιος του ιδιοκτήτη
Στο δε συμβάν πήγε να τους συγκρατήσει, αλλά ήταν και κομματάκι δύσκολο να το κάνει μόνος του, εκτός αν ήταν 1,95 ύψος και 150 κιλά μυς..και πάλι παίζεται αν μπορούσε να το κάνει μόνος του αυτό
Για το ότι δεν είχε η ομάδα security team με body cams, νομίζω ότι βαραίνει τον Κυρ Κυρ που έκανε τη λεγόμενη συμφωνία κυρίων με τους χάρτινους και αυτόν που τον εξουσιοδότησε να την κάνει, δηλαδή τον Ιβάν
Οπότε δεν συμφωνώ με το κράξιμο στον Γιώργη, για το συγκεκριμένο περιστατικό
- Notorious4
Σίγουρα αγαπάς την ομάδα.Με τις επιλογές σου όμως στις μεταγραφές δεν νομίζω να βοηθάς και πολύ.
Γιώργο, όποιος πληρώνει δεν έχει πάντα δίκιο
Αλλιώς τρύπιο είναι το βαρέλι και τα λεφτά πηγαίνουν στο βρόντο
Να μάθεις να ακούς αυτούς που ξέρουν λίγα (λέμε τώρα) περισσότερα
Ιδίως όταν σε έχει φέρει πρωτάθλημα
Αλλιώς τρύπιο είναι το βαρέλι και τα λεφτά πηγαίνουν στο βρόντο
Να μάθεις να ακούς αυτούς που ξέρουν λίγα (λέμε τώρα) περισσότερα
Ιδίως όταν σε έχει φέρει πρωτάθλημα