Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από Sera4 »

νταξει ρε παιδια ημαρτον οχι και μετριος παιχτης ο μπλανκο τα εχουμε γαμησει ολα δηλαδη...2 επιπεδα πανω σε ανεβαζει μεσοπεθετικα αν παιξει αυτο που ξερουμε...

@astnord και εγω ακουσα εξαιρετικα πραγματα για το σουηδο που ρωτησα στη σκανδηναβια τις επαφες μου :twisted:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

σκεφτομαι να κανω χιλιομετρα παλι για την καψουρα μου την πιο μεγαλη...
μα φοβαμαι....φοβαμαι οτι θα εκνευριστω με τις αμπαλες πασες του πιτσιρικα και την ενδεχομενη παρουσια του Τζαβελλα...
βρε καντε καμια μεταγραφη να μην δινουμε τζαμπα τα λεφτα μας!!
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Sera4 έγραψε:νταξει ρε παιδια ημαρτον οχι και μετριος παιχτης ο μπλανκο τα εχουμε γαμησει ολα δηλαδη...2 επιπεδα πανω σε ανεβαζει μεσοπεθετικα αν παιξει αυτο που ξερουμε...

Μην αλλοιώνετε ρε παιδιά αυτά που γράφω. Μπορεί να είναι πολύ καλός παίκτης αλλά για τη θέση του Περέιρα ίσως.

Για τον ασβέστη δε μου κάνει εμένα. Όπως δε μου έκαναν ο Λούκας και ο Στοχ. Όποιος θέλει διαφωνεί.

Τέλος γιατί κουράστηκα και κούρασα.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Όχι φίλε δε είπες αυτό
Είπες παλτό που θα το πληρώσουμε γουνα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αδερφε πρωτον δεν αλλοιωσα τα λεγομενα σου γιατι δεν τα επικαλεστηκα ;)

δευτερον ο μπλανκο με τον περρευρα εχουν τοση σχεση ποδοσφαιρικα οση η μπιγιονσε με την ποπαρα που λεει και το ασμα :twisted:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ρέ παιδιά υπάρχει συμφωνία με μπλάνκο;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ποιος το λέει ?
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Αυτό ρωτάω,στο paok next generation...τί παίζει γιατί τώρα άνοιξα κινητό!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Στο εικοσιτέσσσρα λένε οτι συμφωνήσαμε με Βέροια αλλά οχι με μπεν και ίσως να χει συμφωνήσει με αλλη ομαδα
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Sera4 έγραψε:αδερφε πρωτον δεν αλλοιωσα τα λεγομενα σου γιατι δεν τα επικαλεστηκα ;)

δευτερον ο μπλανκο με τον περρευρα εχουν τοση σχεση ποδοσφαιρικα οση η μπιγιονσε με την ποπαρα που λεει και το ασμα :twisted:

Και ποιου επικαλέστηκες;

Πάλι τα αλλοίωσες. Δεν είπα πως έχουν σχέση. Εννοούσα πως πιο πολύ είναι περιφερειακός επιθετικός που βγαίνει σαν κρυφό φορ.Για τη θέση μιλούσα Εσύ πες πως είναι τερματοφύλακας.

Τι θέλω κι απαντάω, ρε πούστη...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Καλά μωρέ άσε τον μπεν,με zastava θα ασχολούμαστε(καλός είναι για αλλαγή) με mercedes τι γίνεται;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

mitsotakis έγραψε:
Sera4 έγραψε:αδερφε πρωτον δεν αλλοιωσα τα λεγομενα σου γιατι δεν τα επικαλεστηκα ;)

Και ποιου επικαλέστηκες;

Πάλι τα αλλοίωσες. Δεν είπα πως έχουν σχέση. Εννοούσα πως πιο πολύ είναι περιφερειακός επιθετικός που βγαίνει σαν κρυφό φορ.Για τη θέση μιλούσα Εσύ πες πως είναι τερματοφύλακας.

Τι θέλω κι απαντάω, ρε πούστη...

παμε παλι α,β και αρχινω που λεγαμε και στο δημοτικο...

δεν παρεθεσα λογια σου για να τα αλλοιωσω μιλησα γενικα επειδη ειδα 2-3 γνωμες για τον παιχτη (μεταξυ των οποιων κυριως τα δικα σου λεγομενα με ατακες του στυλ "παιχτακι" ή "παλτο"...οντως δεν τον ειπες μετριο)...

καταλαβα πολυ καλα τι ειπες για τον περειρα και τον μπλανκο και πανω σε αυτο σε απαντησα σταματα να λες για αλλοιωσεις κλπ λες σε κυνηγανε...ο περειρα ειναι κουτακι αντε να μπορει να κινηθει και λιγο περιφερειακα αλλα μιλαμε για επιθετικο ο μπλανκο ειναι 10αρι που παιζει με ανεση στα πλαγια...σε καμια περιπτωση δεν ειναι ουτε περιφερειακος επιθετικος (9αρι δηλαδη) ουτε τιποτα αλλο...παιχτικα θυμιζει ιμπαγασα περισσοτερο για να σε κανω να καταλαβεις μονο που μπορει να παιξει καλυτερα στα πλαγια απο αυτον...οποτε ο περειρα με τον μπλανκο εχουν οση σχεση εχει η μπιγιονσε με την ποπαρα ξαναλεω...

αυτα και το κοβω εδω γιατι αλλη μπαλα βλεπουμε σιγουρα...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

εγω απλα θελω ο εξτρεμ που θα μας φερουν να εχει ταχυτητα και το ενας με εναν, και το ενας με δυο αμα λαχει

μετα, αν βαζει και αναποδες κεφαλιες δεν με χαλαει κιολας

Υπο αυτα τα κριτηρια δεν μ αρεσει ο μπλανκο
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εγω θετω και ως ορο να εχει και ξανθια γυναικα που να ακουει στο ονομα βασω :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Δεν μπορει θεε μου να σκασει ενα ονομα βραδυατικα,οπως ειχε γινει με την περιπτωση Noboa να γουσταρουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”