Σοβαρά τώρα παρότι έχουμε τρελαθεί όλοι στο F5 υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα κάνουμε καμια μεταγραφή σήμερα;
Κάνας ελεύθερος και πολύ μας είναι πιστεύω...
ΥΓ Παναγίτσα μου μην μ ακούς κάνε το θαύμα σου!!!!

ok το άλλαξα το πλήκτρο!
Μια φιλικη ερωτηση αδελφε μεσα απο ενα παρδειγμα, για να καταλαβω και εγω.....khaledfreepaok έγραψε:Αδερφε χωρις παρεξηγηση η διοικηση μας αξιζει μονο την ξεφτιλα και την ειρωνεια μας.Ksenitemenos4 έγραψε:khaledfreepaok έγραψε:Ρε ξερετε καλυτερα εσεις απο τους ειδικους της παε?
ειπαμε θα γινουνε παρα πολλες μεταγραφες
Ρε φίλε εντάξει τη μια είναι αστείο ,μην το ξεφτυλιζεις με την ειρωνία όμως!!!
Και αυτο γιατι δεν θελω να το παω σε αλλες πιο ροκ καταστασεις
K_geo έγραψε:γιατι θα παρουμε σεντερ μπακ σημερα.![]()
και ενα αρ.χαφ και θα μας μεινει μονο να ψαχνουμε 8αρι περιμενωντας βεβαια και την επιστροφη Γκολασα. αν δουμε οτι οκ τοτε δεν θα παρουμε παιχτη στο κεντρο.
δεν ξερω κατι, αλλα ετσι το κοβω να πηγαινει το πραγμα. τα σημαδια το δειχνουν... :ugeek:![]()
obanebane79 έγραψε:τρεχει με 200 ο σαλπι λεει η ΠΑΕ.....
ε τωρα τι να πεις?!?!?!?
ναι ο ΚαρτερKourdos έγραψε:του μπάσκετ είναι αυτός σητη φωτο αεροδρομίου Stelyk ;;(σελ. 413)
Άλλαξε πλήκτρο μπας και δεις μεταγραφή γιατί με το F4 ούτε η Παναγιά σε βοηθάειfalconakis έγραψε:Υπομονή υπομονή μέχρι να μας φύγει η ψυχή...
Σοβαρά τώρα παρότι έχουμε τρελαθεί όλοι στο F4 υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα κάνουμε καμια μεταγραφή σήμερα;
Κάνας ελεύθερος και πολύ μας είναι πιστεύω...
ΥΓ Παναγίτσα μου μην μ ακούς κάνε το θαύμα σου!!!!
![]()
![]()
![]()
Αν τους πάρουμε όλους τώρα, τον Γενάρη τί θα πάρουμε???K_geo έγραψε:γιατι θα παρουμε σεντερ μπακ σημερα.![]()
και ενα αρ.χαφ και θα μας μεινει μονο να ψαχνουμε 8αρι περιμενωντας βεβαια και την επιστροφη Γκολασα. αν δουμε οτι οκ τοτε δεν θα παρουμε παιχτη στο κεντρο.
δεν ξερω κατι, αλλα ετσι το κοβω να πηγαινει το πραγμα. τα σημαδια το δειχνουν... :ugeek:![]()
Καλά κάνει, αφού δεν υπάρχει πίεση από τον ανταγωνισμό. Εδώ πέρσι που ο Ιβανόης τα'σπρώξε κι είχαμε το μισό τους budget. Δηλαδή φέτος τι να φοβηθεί, τον Αναστασιάδη?obanebane έγραψε:Ο αλλος αποψιλωσε ολο του το ροστερ και εμεις αντι να παρουμε δυο παιχταραδες να τους πηδηξουμε μειωνουμε το μπατζετ.
Συννενοημενοι ειναι ρε γαμω το φελεκι μου μεσα;
Ο χοντρος τους εσπρωξε ολους και θα παιξει με τους μποτιες και τους μαζουακους.