Parolos έγραψε:Έχετε πάει στο άλλο άκρο..
Ξεκινήσατε λέγατε "μα ο Βίτορ κι ο Λόπεζ θα είναι πάγκο.. φανταστείτε τί ομαδάρα θα κάνουμε!"
Μετά "περιμέντε να δείτε θα πάρουμε στόπερ ηγέτη θα βουλώσουν στόματα κλπ"..
Το χαψα κι εγώ το παραμύθι λοιπόν και τουμπεκιάστηκα.. βγαίνει και μετά το φιλικό ο Στέφενς και λέει οτι θέλει στόπερ.. χάρηκα λέω επιτέλους..
Βγαίνει σήμερα ο ΓΧ και λέει δε χρειαζόμαστε στόπερ..
Ε εντάξει έπεσε και το τελευταίο κάστρο του "λέτε να μην επιλέγει ο Στέφενς τις μεταγραφές?"
Ε φτάνει ρε μάγκες.. δήθεν πάμε για πρωτάθλημα και όλα..
Ας βγουν να πούνε ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ 2ΗΣ ΘΕΣΗΣ..
Ένα είναι το συμπέρασμα.. όσο ο Ιβαν δεν μπαίνει στην ελληνική αγορά με επιχειρήσεις, μην περιμένετε μπαμ και μπουμ.. εγώ αυτό έχω καταλάβει.. πάμε για 2η θέση κι αν κάτσει κάνας τελικός κυπέλλου..
Πολλοί θα με πείτε γκρινιάρη κλασσικά κλπ.. αλλά με πονάει να τρώει αυτός ο λαός τον ΠΑΠΑ εκ των έσω.. βαρέθηκα πως το λένε.. όλο του τάζουν και ποτέ δεν έχει χαμογελάσει αυτός ο λαός.. πάλι αυτός θα πονέσει
κανένας άλλος..
Ακουσε παρολε εθεσαν ως στοχο το πρωταθλημα χωρις να πουν ποτε ομως τι μπατζετ θα διαθεσουν,οποτε θα κριθουν στο τελος χωρις αυτο να σημαινει οτι αν δε το παρουμε θα ειναι αποτυχια.
Και εξηγω,ειχαμε μια καλη ομαδα εως πολυ καλη τα τρια χρονια της συσπειρωσης,κατι τετοιο θελουμε και τωρα με 1-2 εξτρα παιχτες που θα κανουν τη διαφορα και θα μας δωσουν την ωθηση να παρουμε αυτο που ολοι ζηταμε δηλαδη ενα πρωταθλημα.
Κατα τη γνωμη μου αυτη τη στιγμη το ροστερ ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτο που διεκδικησε και εχασε οπως εχασε τον τιτλο απο τον πολυμπατηρικο,οποτε αληθεια ειναι οτι δικαιουμαστε να ζηταμε αυτους τους 1-2 παιχτες λογω σαββιδη.
Αποψη μου ειναι οτι θα καταφερουμε να φερουμε εναν τουλαχιστον παιχταρα γιατι προσπαθεια γινεται να ειστε σιγουροι γιαυτο.
Αν συνδιαζει και ονομα και αξια θα ειναι ιδανικο,αυτο που πρεπει να μας ενδιαφερει ομως ειναι η αξια.
Αν υλοποιηθει αυτη η μεταγραφη και με την εγγυηση που λεγεται στεφενς τοτε στη χειροτερη ξεκιναμε απο την ιδια αφετηρια με το γαυρο ,εκτος αν παρει ολους τους παιχταραδες μεζεμενους ο μπουλης
Υ.Γ Εγω νομιζω οτι θα παρουμε και στοπερ και μπαμ,το ποτε δεν το ξερω γιαυτο υπομονη.