Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:
Armagedonas έγραψε:Tελικά μετά από Ροναλντίνιο και ΜΠΑΜ και Τζιμπούρ,φτάσαμε στο Νίκο Σπυρόπουλο και τον Νέσιντ με τους χιαστούς και τις 3 ολόκληρες συμμετοχές σε 2 χρόνια.

Αν αυτό δεν είναι κοροιδία προς τον λαό του ΠΑΟΚ,τότε ποια λέξη αρμόζει αλήθεια?
και το λεω γιατι παρακολουθω την πορεια των ποστ σου. Γινε αρης να φουνταρεις αν δεν εισαι ηδη.

Ηρεμα...
sourmenetes
πολυ μιρλα ρε αρμαγεδωνα πολυ μιρλα, χασαμε και τον Μανια που ζωγραφιζει στην βουλγαρια και ειναι κανονικη μεταγραφη και οχι δανεικος :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

οποιος μπαναρει τον αρμαγεδωνα να ξεμπλεδισει μαθαινουμε ταα επιχειρηματα των αντιπαλων αμεσως στο φορουμ τι αλλο θελετε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ο νεσιντ ειναι το μεγαλυτερο σεντερ φορ που ηρθε στην ελλαδα παρτε το χαμπαρι

απο κει και περα οταν θα εχεις στο τσεπκι σου το τσουλου θα ερθει και ο μεγααλυτερος παιχτης στην ελλαδα...προς το παρων εχει τα πρωτια ο γκευ με ριβαλντο αλλα μετα απο 7 χρονιες τσουλου

υ.γ. ναι εχει περισσοτερα προσοντα απ το σισε για καποιους που θα ψαξουν καλυτερο σεντερ φορ που ηρθε ελλαδα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Έχετε πάει στο άλλο άκρο..
Ξεκινήσατε λέγατε "μα ο Βίτορ κι ο Λόπεζ θα είναι πάγκο.. φανταστείτε τί ομαδάρα θα κάνουμε!"
Μετά "περιμέντε να δείτε θα πάρουμε στόπερ ηγέτη θα βουλώσουν στόματα κλπ"..

Το χαψα κι εγώ το παραμύθι λοιπόν και τουμπεκιάστηκα.. βγαίνει και μετά το φιλικό ο Στέφενς και λέει οτι θέλει στόπερ.. χάρηκα λέω επιτέλους..
Βγαίνει σήμερα ο ΓΧ και λέει δε χρειαζόμαστε στόπερ..
Ε εντάξει έπεσε και το τελευταίο κάστρο του "λέτε να μην επιλέγει ο Στέφενς τις μεταγραφές?"

Ε φτάνει ρε μάγκες.. δήθεν πάμε για πρωτάθλημα και όλα..
Ας βγουν να πούνε ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ 2ΗΣ ΘΕΣΗΣ..

Ένα είναι το συμπέρασμα.. όσο ο Ιβαν δεν μπαίνει στην ελληνική αγορά με επιχειρήσεις, μην περιμένετε μπαμ και μπουμ.. εγώ αυτό έχω καταλάβει.. πάμε για 2η θέση κι αν κάτσει κάνας τελικός κυπέλλου..
Πολλοί θα με πείτε γκρινιάρη κλασσικά κλπ.. αλλά με πονάει να τρώει αυτός ο λαός τον ΠΑΠΑ εκ των έσω.. βαρέθηκα πως το λένε.. όλο του τάζουν και ποτέ δεν έχει χαμογελάσει αυτός ο λαός.. πάλι αυτός θα πονέσει κανένας άλλος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 16 Ιούλ 2013, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Αν αυτόν τον παίκτη των έπαιρνε ο γκέυ τα μμε , χαμουτζίδικα και ντόπια θα εξυμνούσαν τον παίκτη και τον πρόεδρο που τον έφερε.

Εδώ στην μιζερούπολη οι "παοκκάρχες" και οι αλόθρησκοι ρεπόρτες-παραγωγή χύνουν τόνους χολή κατά του Π.Α.Ο.Κ. και του παίκτη. :evil:

Ρε αυτούς αν τους δαγκώσουν οχιές , θα ψωφίσουν σίγουρα οι οχιές.

Ιβάν ξύπναααα , ζωντανό θα σε θάψουν μαζί με τον Π.Α.Ο.Κ. :idea:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Che ας μην παμε απο το ενα ακρο στο αλλο.
Ο παιχτης ειναι αληθεια οτι αν δεν ειχε τον τραυματισμο δεν θα ερχοταν τωρα στην ελλαδα αλλα μεχρι εκει.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

καλα θα δεις και δε θα πιστευεις στα ματια σου το εψαξα καλα πριν γραψω γνωμη
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Μη μου πειράζετε τον Αρμαγεδδώνα :lol: :lol: :lol: :lol:

Και συ όμως ρε Αρμαγεδδώνα πρέπει να παραδεχτείς ότι γουστάρεις και λίγο να τρολλάρεις. Ρε φίλε έλεος. Ο Σαββίδης κοροϊδία ; Ξέρεις κανέναν που για να σε κοροϊδέψει ξηλώνεται καμιά 30ριά εκ € ;

Ξέρεις πολύ καλά οτι είμαι από τους επιφυλακτικούς στο θέμα του Σαββίδη, άλλα όπως και να το κάνουμε ο άνθρωπος είναι πλερουά και αυτό δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις.

Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι ακόμα και για τον Ροναλντίνιο προσπάθησε. Απλά όταν άκουσε ο άνθρωπος το ποσό που ζητάνε, τους είπε "άντε γεια". Και καλά έκανε κιόλας.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μη ξεχναμε τα χρεη.
niks

Δημοσίευση από niks »

από niks » Τρί Ιούλ 02, 2013 9:20 pm
επισης, καλα το δεκαρι, εξτρεμ κλπ.
αλλά μαλλον χρειαζεται απαραιτητα και ενα ντερεκι σεντερ φορ
πες οτι το ματς στραβωνει, πχ ο Τεννες ή ο Ερμπακαν κλεινει τους χωρους, δεν εχεις που να πασσαρεις
ή παιζεις με κανα θηριο Ευρωπη, παλι δεν μπορεις να κυκλοφορισεις μπαλα
κάποια στιγμή, και θα ειναι πολλές αυτές, θα πας και στις καμινάδες
ποιος θα παρει κεφαλιά παιζοντας και ξυλο αναμεσα στα αντιπαλα σεντερ μπακ ;αντε πες αυτό το κανει ο Τζιολης ή ο Λόπεθ, αλλά,
ποιος θα τις κατεβασει και θα σπασει μπάλα;

χρειάζεται έστω και σαν αλλαγή, και μαλιστα και με την ιδιοτητα να μπαινει και πορωμένος μεσα και να παρασυρει και τους άλλους (κατι Ζλατανοειδές ας πουμε)

υγ. απο τις μεγαλύτερες μ@λακιες του περσινού σχεδιασμού, ήταν κατ΄εμέ η αποπομπή Παπάζογλου, έστω και με αυτές τις δυνατότητες που ειχε το παιδί, που όμως θα μπορούσε να βοηθησει στις παραπανω περιπτωσεις

δεν ειμαι υπερ των δανεικών (πλουσιος ειναι όποιος δεν χρωστάει, είχε πει ένας μεγάλος φιλόσοφος μας)
αλλά για δανεικός και από τραυματισμό,φαντάζομαι θα πρέπει να είναι δύο επίπεδα πάνω από τους άλλους
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Parolos έγραψε:Έχετε πάει στο άλλο άκρο..
Ξεκινήσατε λέγατε "μα ο Βίτορ κι ο Λόπεζ θα είναι πάγκο.. φανταστείτε τί ομαδάρα θα κάνουμε!"

Το χαψα κι εγώ το παραμύθι λοιπόν και τουμπεκιάστηκα.. βγαίνει και μετά το φιλικό ο Στέφενς και λέει οτι θέλει στόπερ.. χάρηκα λέω επιτέλους..
Ε εντάξει έπεσε και το τελευταίο κάστρο του "λέτε να μην επιλέγει ο Στέφενς τις μεταγραφές?"

Ένα είναι το συμπέρασμα.. όσο ο Ιβαν δεν μπαίνει στην ελληνική αγορά με επιχειρήσεις, μην περιμένετε μπαμ και μπουμ.. εγώ αυτό έχω καταλάβει.. πάμε για 2η θέση κι αν κάτσει κάνας τελικός κυπέλλου..
Πολλοί θα με πείτε γκρινιάρη κλασσικά κλπ.. αλλά με πονάει να τρώει αυτός ο λαός τον ΠΑΠΑ εκ των έσω.. βαρέθηκα πως το λένε.. όλο του τάζουν και ποτέ δεν έχει χαμογελάσει αυτός ο λαός.. πάλι αυτός θα πονέσει κανένας άλλος..
Τα λεμε το μαιο τοτε λιγο πριν τον τελικο... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όσον αφορά στο 10άρι που ψάχνουμε το olapaok έγραψε:

Το πρωί, εξάλλου, ο Χουμπ Στέφενς υπέδειξε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τον παίκτη που θέλει για οργανωτή στην ομάδα του. Τις διαπργματεύσεις κάνει ο γιος τυ Μάικλ και μέσασ στις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

eorptol έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Armagedonas έγραψε:Tελικά μετά από Ροναλντίνιο και ΜΠΑΜ και Τζιμπούρ,φτάσαμε στο Νίκο Σπυρόπουλο και τον Νέσιντ με τους χιαστούς και τις 3 ολόκληρες συμμετοχές σε 2 χρόνια.

Αν αυτό δεν είναι κοροιδία προς τον λαό του ΠΑΟΚ,τότε ποια λέξη αρμόζει αλήθεια?
και το λεω γιατι παρακολουθω την πορεια των ποστ σου. Γινε αρης να φουνταρεις αν δεν εισαι ηδη.

Ηρεμα...
sourmenetes
πολυ μιρλα ρε αρμαγεδωνα πολυ μιρλα, χασαμε και τον Μανια που ζωγραφιζει στην βουλγαρια και ειναι κανονικη μεταγραφη και οχι δανεικος :lol: :lol: :lol: :lol:
καλά φίλε εορτπολ,ανήκεις σε αυτούς που είστε ευχαριστημένοι με τα πάντα
με σλόγκαν την υπομονή,το χτίσιμο,το "δεν πειράζει του χρόνου",το "μην ξεχνάμε πού ημασταν επί Γούμενου" κλπ

Σεβαστή η άποψή σου

εγώ επειδή βλέπω τον ΠΑΟΚ από το 1982(με πρώτη τεράστια πίκρα το 2-0 από την ΑΕΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ),γαλουχήθηκα καλώς ή κακώς με την νοοτροπία ότι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ακόμα και όταν πέφταμε επι Βουλινού...

ΥΓ Σου είπα την μέρα που έκλεισε ο Δώνης στον ΠΑΟΚ ότι είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ?

Επέμενα για Στέφενς,λέγοντας πως δεν υπάρχει προπονητής Πασιέντζα?
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Αδερφια το μπαμ για το 10 μαλλον θα ειναι ο Aaron Hunt!!!!!! :D :D :D ....πλακα κανω αλλα μεχρι να κλεισουμε 10αρι αφηστε με να ονειρευομαι!!!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Parolos έγραψε:Έχετε πάει στο άλλο άκρο..

Πολλοί θα με πείτε γκρινιάρη κλασσικά κλπ.. αλλά με πονάει να τρώει αυτός ο λαός τον ΠΑΠΑ εκ των έσω.. βαρέθηκα πως το λένε.. όλο του τάζουν και ποτέ δεν έχει χαμογελάσει αυτός ο λαός.. πάλι αυτός θα πονέσει

κανένας άλλος..

Ακουσε παρολε εθεσαν ως στοχο το πρωταθλημα χωρις να πουν ποτε ομως τι μπατζετ θα διαθεσουν,οποτε θα κριθουν στο τελος χωρις αυτο να σημαινει οτι αν δε το παρουμε θα ειναι αποτυχια.
Και εξηγω,ειχαμε μια καλη ομαδα εως πολυ καλη τα τρια χρονια της συσπειρωσης,κατι τετοιο θελουμε και τωρα με 1-2 εξτρα παιχτες που θα κανουν τη διαφορα και θα μας δωσουν την ωθηση να παρουμε αυτο που ολοι ζηταμε δηλαδη ενα πρωταθλημα.
Κατα τη γνωμη μου αυτη τη στιγμη το ροστερ ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτο που διεκδικησε και εχασε οπως εχασε τον τιτλο απο τον πολυμπατηρικο,οποτε αληθεια ειναι οτι δικαιουμαστε να ζηταμε αυτους τους 1-2 παιχτες λογω σαββιδη.
Αποψη μου ειναι οτι θα καταφερουμε να φερουμε εναν τουλαχιστον παιχταρα γιατι προσπαθεια γινεται να ειστε σιγουροι γιαυτο.
Αν συνδιαζει και ονομα και αξια θα ειναι ιδανικο,αυτο που πρεπει να μας ενδιαφερει ομως ειναι η αξια.
Αν υλοποιηθει αυτη η μεταγραφη και με την εγγυηση που λεγεται στεφενς τοτε στη χειροτερη ξεκιναμε απο την ιδια αφετηρια με το γαυρο ,εκτος αν παρει ολους τους παιχταραδες μεζεμενους ο μπουλης :lol:

Υ.Γ Εγω νομιζω οτι θα παρουμε και στοπερ και μπαμ,το ποτε δεν το ξερω γιαυτο υπομονη.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

απο που σου ηρθε αυτος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”