Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

niks

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από niks »

η εκδοχη, να τρεξει η ομαδα ως εχει,
και χωρις να απαιτειται πωληση πρωτοκλασσατου,
ειναι τελειως ανεφικτη;

ειμαστε σιγουροι για αυτό;

(ρωταω, δεν ξερω, αλλα δεν μ΄αρέσουν τα διλλήματα του τυπου :ή έτσι ή καταστροφή)
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

navigator11 έγραψε:καλώς,αναξιόπιστος κάργα ο φλωρίδης.ύποπτος ο σαχπατζίδης.γιατί όμως παίρνουν το ρίσκο στον επίσημο ΠΑΟΚ;δεν είναι εξηγητέο;ή ενέπνευσαν στους αρμοδίους εμπιστοσύνη οι άνθρωποι αυτοί ή απλά αδυνατούσαν για κάποιο λόγο να τους διαολοστείλουν με το ... καλημέρα (καθώς φαίνεται ακόμα και με το ... καληνύχτα).προσωπικά τείνω να πιστέψω πως ισχύει κυρίως το δεύτερο.και τούτο γιατι πειστικά ξεκάθαρες απαντήσεις για κάποια πράγματα δε λένε να δωθούν εδώ και καιρό.προσωπικά,δεν υποπτεύομαι το ζαγοράκη για οικονομικές ατασθαλίες,που έφεραν την ομάδα σε σημείο να έχει πληρωμένους 2 παίχτες όλο κι όλο και πρωτοκλασσάτο παίχτη να φεύγει για την παιανία σαν να μην τρέχει κάστανο.αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων πάντως πως έγιναν κάποιες εσφαλμένες διαχειριστικά εκτιμήσεις και πράξεις.είμαστε εδώ που είμαστε.καλοί οι αφορισμοί.στην πράξη τί γίνεται όμως;

πέρα από το να κατηγορηθεί ανοιχτά ο ζαγοράκης είτε για ... δόλιες βούτες στα ταμεία της παε,είτε για ανικανότητα να αντιληφθεί πως συνεργάτες του διατηρούσαν ... άριστες σχέσεις με αυτά εν αγνοία (;) του,είτε απλά για επιγενόμενη διαχειριστική ανικανότητα,που μας φέρνει προ του διλήμματος να ψιλογκρεμίσουμε όσα φτιάξαμε τα χρόνια αυτά και να προσπαθήσουμε από την αρχή,έστω και με περιορισμένη συσπείρωση κι εμπιστοσύνη στους νύν διοικούντες ή να ζητήσουμε την αντικατάσταση αυτών με νέα,άφθαρτα,εν δυνάμει ικανότερα πρόσωπα,δε βλέπω και πολλές άλλες "λύσεις".αλλά και δεν είμαστε διατεθειμένοι να πουληθεί λχ ο κοντρέρας ή ο πορτογάλος (εκτός από το ... κωλόπαιδο τον πόντιο φυσικά) ενώ οφείλει παράλληλα να ενισχυθεί η ομάδα σε μία περίοδο,που οι 2/3 του ποκ είναι για να τους λυπάσαι (τη στιγμή που εμείς διάγουμε μέρες τρελής άνθησης :lol: :lol: ).το λοιπόν,είστε-είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι,προκειμένου να έχουμε το κεφάλι μας ... ήσυχο,να δεχθούμε "σκληρά" μέτρα,που επιβάλλεται να ληφθούν για να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ και στο μέλλον να πορεύεται αδέσμευτα;το να το παίζουμε κκε-δες και κυνηγοί του εν τοις πράγμασιν ανέφικτου,όπως με περίσσια ευκολία κάνουμε,δε συμβάλλει να αντιμετωπίσει η ομάδα τα προβλήματά της.

υγ ξέχασα και την πρόταση οι ως τώρα διοικούντες να ξεπληρώσουν τα χρέη,που δημιούργησαν και να μας αδειάσουν τη γωνιά.

Ετσι ακριβως, το μια απο τα ιδια, σχολιο που εκανα στον thief, περιειχε με ελαχιστα λογια το παραπανω.
Δεν ειναι ηλιθιοι να μην ξερουν τι πραγματικα ειναι ο Φλωριδης που τον εχουν γνωρισει και εχουν ψαχτει και να ξερετε εσεις.
Επομενως εαν ειναι καποιος "περαστικος" ας ερθει τωρα να την πηδηξουμε γιατι τα πραγματα ειναι σκατα και θα ειμαστε κερβεροι απο διπλα για οτιδηποτε συμβει, αυτη ισως ειναι μια απλη σκεψη των Ζαγορ - Βρυζα.
Αυτα οσο ειναι διοικηση πρωτοδικειου, εαν βαλει και τα 6 μυρια και γινει αιρετη ας αναλαβει ο Α.Σ. οπως κανει τωρα τους ελεγχους.
Αν θελετε να καθεστε με τις ωρες και να δημοσιευετε "μανιφεστα" και να θετετε ηθικα διληματα ας το γυρισουμε στον ερασιτεχνισμο και οποιος κατηγορησει τον Ζαγορ για ερασιτεχνικους χειρισμους ας σκεφτει οτι ειναι στο πνευμα του ΠΑΟΚ.
Ειμαστε Α.Ε. και δεν μπορειτε να το αποδεχθειτε ειτε γιατι θελετε ηθικοτητες σε μια νεοφιλελευθερη κοινωνια ειτε γιατι θελετε αναγνωριση και επιτυχιες πολυεθνικης απο οικογενειακη επιχειρηση.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Παρακαλώ θα ήθελα να διευκρινίστε την θέση σας. Τελικά ποιος είναι λαμόγιο; Ο καινούργιος η ο παλιός; 8-)
αναλύσεις για τον καινούργιο, ερασιτεχνισμός από τον παλιό... Δεν πάτε να κάνετε λίγα ακόμη μπάνια, όσο κρατά το καλοκαίρι;

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ;;;

Βγες και πες το, βαρέθηκα!!!

Τελικά μερικοί εδώ κάνουν σαν τους δημοσιογράφους που ξέρουν κάτι, αφήνουν να πλανάτε στον αέρα... μαύρα σύννεφα έρχονται. Αλλά... Δεν το ξεκαθαρίζουν γιατί δεν θέλουν να βγάλουν στον "αέρα" της πηγές τους.
Αλλά να λέμε και την αλήθεια χωρίς λεφτά δεν πας πουθενά.

Με άλλα λόγια... τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!!
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Εγώ πάντως αν ήμουνα ζαγοράκης, τον φλωρίδη πρώτα θα τον πηγαινα σε προκαθορισμένο ραντεβού με τους συνδέσμους, να τον δούνε τα παιδιά, να ανταλλάξουν απόψεις, να παρουσιάζε το χαρτοφυλάκιο και το όραμά του για τον ΠΑΟΚ και αν έπειθε τότε θα προχωρούσα. Η στάση των συνδέσμων θα αποτελέσει βαρόμετρο για τις όποιες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο. Αν τον πάρουν από την αρχή στραβά, πάει τόχασε το παιχνίδι και αυτός και όλοι τους.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Άμα εσύ βαρέθηκες μια φιλε logios, ρωτα και τους υπολοιπους τι κάναμε, διαβάζοντας συνεχεια την καραμέλα περί δήθεν "ηθικών διλημμάτων" και "ρομαντικών αφελών".

Ας μιλήσουμε κι ας περιοριστούμε στη δικη σας γλώσσα, των...τεχνοκρατών, σου φαίνονται σοβαροί οι χειρισμοί ΟΛΩΝ των εμπλεκομενων σε αυτή την ιστορία εδώ και 2 μήνες? Γιατί εμενα μάλλον για τσίρκο μου φέρνουν.

Κι επίσης, μακροπρόθεσμα, θεωρείς ότι είναι καλυτερη μια επένδυση που ενδεχομένως σώσει στιγμιαία την παρτίδα, αλλα μπορεί να μας βάλει (ενδεχομένως και πάλι) σε απίθανες περιπέτειες αργότερα? Αν δε γίνει τώρα "φύλλο και φτερό" ο επενδυτης (εντός κι εκτος εισαγωγικών), ποτε να γίνει, εκ των υστερων??

Όσο για το ότι ο Ζαγοράκης κάτι ξέρει παραπάνω, που πάει να κλείσει τη συμφωνία, να πω μοναχα ότι ο ίδιος βρίσκεται υπό καθεστώς ασφυκτικής πίεσης εδώ και καιρό. Και δεν υπονοώ την οικονομική τρυπα (ποσο μεγάλη είναι δεν το ξέρω), αλλα την "περιρρέουσα ατμόσφαιρα" που είναι έτοιμη να του χρεώσει εσχατη προδοσία αν χαλάσει το...deal.
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

Σιγά μην τον πάει και στον ηγούμενο να τον διαβάσει. Ρε εδώ μιλάμε για μια εταιρεία, όχι για σχολική ομάδα. Οι σύνδεσμοι θεσμικά ως τι θα δώσουν τις ευλογίες τους ή όχι, πλάκα κάνουμε? Αν ο Φλω έχει φράγκα, ούτε καν ο Ζαγοράκης δεν μπορεί να πει τίποτα, διοίκηση πρωτοδικείου είναι. Λέτε και ξαναλέτε οτι ο Ζαγοράκης έχει ευθύνη και έχει ευθύνη. Πράγματι, ποια είναι η ευθύνη του ξέρετε? Να πούμε οτι ο ΑΣ έχει ευθύνη, ναι να το δεχτώ. Ο Ζαγόρ, που η θητεία του ανανεώνεται ανά εξάμηνο, κι αν γουστάρει ο Κατσαρής δεν του δίνει το χρίσμα, τί μπορεί να κάνει?

Εγώ λέω οτι είναι πολύ μεγάλος μαλάκ@ς ο Θόδωρος που κάθεται κι ασχολείται και στο τέλος θα βγει και φταίχτης. Ας περιμένει να λήξει η θητεία της Διοίκησης, να μην δηλώσει πρόθεση να ανανεώσει και μετά αν μπει ο Φλωρίδης ή ο Σαχπαζίδης ή ο Κωλοτρυπίδης ας τον βάλει Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, νερουλά, ότι θέλει.

Πως την ψωνίζω όταν ο καθένας μας από το πληκτρολόγιό του εκτοξεύει μύδρους, χωρίς να έχει απολύτως καμία ιδέα για το τί γίνεται. Το έχω ξαναπεί, καλή και χρυσή η συζήτηση. Το να κατηγορούνται όλοι από όλους, χωρίς να ξέρουμε τίποτα, όμως, είναι το λιγότερο αστείο.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

_sleeper έγραψε:Σιγά μην τον πάει και στον ηγούμενο να τον διαβάσει. Ρε εδώ μιλάμε για μια εταιρεία, όχι για σχολική ομάδα. Οι σύνδεσμοι θεσμικά ως τι θα δώσουν τις ευλογίες τους ή όχι, πλάκα κάνουμε? Αν ο Φλω έχει φράγκα, ούτε καν ο Ζαγοράκης δεν μπορεί να πει τίποτα, διοίκηση πρωτοδικείου είναι. Λέτε και ξαναλέτε οτι ο Ζαγοράκης έχει ευθύνη και έχει ευθύνη. Πράγματι, ποια είναι η ευθύνη του ξέρετε? Να πούμε οτι ο ΑΣ έχει ευθύνη, ναι να το δεχτώ. Ο Ζαγόρ, που η θητεία του ανανεώνεται ανά εξάμηνο, κι αν γουστάρει ο Κατσαρής δεν του δίνει το χρίσμα, τί μπορεί να κάνει?

Εγώ λέω οτι είναι πολύ μεγάλος μαλάκ@ς ο Θόδωρος που κάθεται κι ασχολείται και στο τέλος θα βγει και φταίχτης.
Ας περιμένει να λήξει η θητεία της Διοίκησης, να μην δηλώσει πρόθεση να ανανεώσει και μετά αν μπει ο Φλωρίδης ή ο Σαχπαζίδης ή ο Κωλοτρυπίδης ας τον βάλει Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, νερουλά, ότι θέλει.

Πως την ψωνίζω όταν ο καθένας μας από το πληκτρολόγιό του εκτοξεύει μύδρους, χωρίς να έχει απολύτως καμία ιδέα για το τί γίνεται. Το έχω ξαναπεί, καλή και χρυσή η συζήτηση. Το να κατηγορούνται όλοι από όλους, χωρίς να ξέρουμε τίποτα, όμως, είναι το λιγότερο αστείο.
+++++++++++
ΥΣ. Στου κωφού την πόρτα... Από μικρός έλεγα, πάρε την πόρτα και φύγε. Ούτως η άλλως κουφός είναι!!!
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Vonapartis έγραψε:Εγώ πάντως αν ήμουνα ζαγοράκης, τον φλωρίδη πρώτα θα τον πηγαινα σε προκαθορισμένο ραντεβού με τους συνδέσμους, να τον δούνε τα παιδιά, να ανταλλάξουν απόψεις, να παρουσιάζε το χαρτοφυλάκιο και το όραμά του για τον ΠΑΟΚ και αν έπειθε τότε θα προχωρούσα. Η στάση των συνδέσμων θα αποτελέσει βαρόμετρο για τις όποιες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο. Αν τον πάρουν από την αρχή στραβά, πάει τόχασε το παιχνίδι και αυτός και όλοι τους.
Πάλι καλά που δεν είσαι αδελφέ ο ζαγόρ.
Τι θα πει να τους πάει στους συνδέσμους πρώτα. Πλάκα μας κανεις? Δηλαδή διοίκηση στον ΠΑΟΚ είναι οι συνδέσμοι και αυτοί αποφασίζουν? Μπορούσαν να το ψάξουν λίγο, να κάνουν μία α.ε. συνδέσμων και να χώνανε λεφτά στην ΑΜΚ, και να γίνονταν διοίκηση και με την βούλα ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΙΚΉ ΒΑΣΗ. Εδώ όμως μαλώνουμε μεταξύ μας για το ποιος είναι περισσότερο ΠΑΟΚτσής, θα βάλουμε και λεφτά στην μέση?

Δεν αμφισβητώ την χρησιμότητα των συνδέσμων, αλλά μην περνάμε όμως στην ασυδοσία.

Τώρα αν οι συνδέσμοι επειδή "δεν τους έκατσε καλά απ'την αρχή", χωρίς αποδείξεις, κάνουν πόλεμο στην όποια διοίκηση, αυτό θα κάνει καλό στον ΠΑΟΚ? Ακόμη δεν τον είδαμε , γιάννη τον εβγάλαμε?

Αδελφέ κατανοώ απολύτως τις ανυσηχίες σου. Πέρασε τόσα η ΠΑΟΚαρα και ακόμα τα πληρώνει. Δεν τα ξεχνάμε, κρατάμε μια πισινή, είμαστε καχύποπτοι, αλλά να υπάρχει και ένα μέτρο. Γιατί μετά περνάμε στην ανούσια και καταστροφική μίρλα.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

8emis4 έγραψε:Άμα εσύ βαρέθηκες μια φιλε logios, ρωτα και τους υπολοιπους τι κάναμε, διαβάζοντας συνεχεια την καραμέλα περί δήθεν "ηθικών διλημμάτων" και "ρομαντικών αφελών".

Ας μιλήσουμε κι ας περιοριστούμε στη δικη σας γλώσσα, των...τεχνοκρατών, σου φαίνονται σοβαροί οι χειρισμοί ΟΛΩΝ των εμπλεκομενων σε αυτή την ιστορία εδώ και 2 μήνες? Γιατί εμενα μάλλον για τσίρκο μου φέρνουν.

Κι επίσης, μακροπρόθεσμα, θεωρείς ότι είναι καλυτερη μια επένδυση που ενδεχομένως σώσει στιγμιαία την παρτίδα, αλλα μπορεί να μας βάλει (ενδεχομένως και πάλι) σε απίθανες περιπέτειες αργότερα? Αν δε γίνει τώρα "φύλλο και φτερό" ο επενδυτης (εντός κι εκτος εισαγωγικών), ποτε να γίνει, εκ των υστερων??[/sizeΝαι προτιμω να παρω μια αναβολη και να δω στο χρονο αυτο τι μπορω να διορθωσω. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειται οτι αν αναλαβει δεν μπορει να τον ελεγχει κανεις;

Όσο για το ότι ο Ζαγοράκης κάτι ξέρει παραπάνω, που πάει να κλείσει τη συμφωνία, να πω μοναχα ότι ο ίδιος βρίσκεται υπό καθεστώς ασφυκτικής πίεσης εδώ και καιρό. Και δεν υπονοώ την οικονομική τρυπα (ποσο μεγάλη είναι δεν το ξέρω), αλλα την "περιρρέουσα ατμόσφαιρα" που είναι έτοιμη να του χρεώσει εσχατη προδοσία αν χαλάσει το...deal.
Η θυρα 4 εβγαλε ανακοινωση που λεει να προσεξει που θα παραδωσει τον ΠΑΟΚ, και πολλα δημοσιευματα ειναι αρνητικα προς τον Φλωριδη αρα καμμια περιρρεουσα ατμοσφαιρα.

Το καραβι τραβαει προς ξερα, του χρονου θα χρειαστεις νεο κορμο και λεφτα δεν υπαρχουν ουτε για φετος.
Αν υπαρχουν τα 6 μυρια που λενε, τοτε σβυνεις τα παλια, δυναμωνεις με 2 μετεγγραφες φετος και ελπιζεις με εναν τιτλο να κανεις μια νεα αρχη του χρονου χωρις να ματωσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος logios την Κυρ 07 Αύγ 2011, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Που πας ρε Φλωρίδη χωρίς ISO από την Τριανδρία και την Νεάπολη ρε;
Που πας ρε ναούμε;
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Επειδή δεν έχει τύχει να διαβάσω κάτι και να μάθω τι άνθρωπος είναι ο Φλωρίδης, δεν μπορώ να έχω γνώμη για το αν θα κάνει καλό η κακό στον ΠΑΟΚ..
Βέβαια, επειδή έχουμε πρόσφατες αναμνήσεις, κρατάω μια πισινή και είμαι αρκετά επιφυλακτικός..
Απ την άλλη, επειδή έχω εμπιστοσύνη σε Ζ-Ζ, ξέρω, οτι δεν θα έκαναν κάτι που θα έβλαπτε τον ΠΑΟΚ..
Και μόνο απ αυτό είμαι αισιόδοξος..
Αν δεν ήταν το δίδυμο αυτό, δεν ξέρω τι θα έκανα..Το μόνο σίγουρο θα ήταν πως δεν θα είμουν τόσο στο να μπουν στον ΠΑΟΚ οι ανθρωπο αυτοί..
Βέβαια, είναι και ο Σαχπα..
Ούτε γι αυτόν ξέρω κάτι. Το μόνο που με έκανε να τον δώ με καλύτερο μάτι, είναι οτι απ ότι φαίνεται είναι ΠΑΟΚτσής..
Τώρα για τις καθυστερήσεις..ούτε εμένα μου άρεσε..αλλα λέω τώρα..αν όντως υπήρξαν εμπόδια?
Μην κρίνουμε πριν δούμε..αυτο θα μας φάει..
Παίρνουμε Λαζαρ, τι αμπαλος είναι πάλι αυτός..Και την επόμενη μέρα έγινε ένα απ τα αστέρια του ΠΑΟΚ..
Απο κολοτούμπα σε κολοτούμπα το πάμε... Μπορεί να είμαι 18 χρονών, και να μην έχω ζήσει πολλά οπως οι περισσότεροι απο σας, αλλα όταν βλέπω ΠΑΟΚτσήδες, να γκρινιάζουν για το παραμικρό λεω ρε γαμώτο, μηπως πραγματικά είμαστε τόσο βλάκες σαν λαός?
Βλέπω άτομα κάνουν αναλύσεις στα οικονομικά μας, λες και είναι οικονομολόγοι του ΠΑΟΚ..
Γκρινιάζουν για το άνοιγμα, και βλέπουν μόνο τα έσοδα..τα έξοδα??
Βριζουν τον Ζαγοράκη, ενώ απο τότε που ήρθε πάμε απο το καλό στο καλύτερο..
Αυτοί κοιτάνε μόνο τα λάθη...Όχι τι έχει προσφέρει...
Όσοι αναγνωρίζουν τι προσφέρει, θεωρούνται προσωπολάτρες..
Το καλύτερο?
Βλέπω άτομα, να λένε εγώ είμαι περισσότερο ΠΑΟΚτσής απο σένα γιατι εγώ παω στο γήπεδο και έχω και διαρκείας..
Σιγα ρε ΠΑΟΚαρα εσύ..Αν το πάμε έτσι ο Σαχπα είναι ο πιο ΠΑΟΚτσής γιατί έδοσε και 50χιλιάρικα για την σουίτα..
Εγω όμως ξέρω οτι το δίδυμο ΖΖ είναι το πιο ΠΑΟΚτσήδικο..
Γιατί αν δεν ήταν, θα την είχε κοπανήσει με τα πρόβατα που έμπλεξε...
Θα τρελαθούμε ρε παιδιά..
Όπως είπα, είμαι 18 χρονών, και έχω ήδη ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ με ορισμένους..
Αλλα ξέχασα...ο ΠΑΟΚ πανω απ όλα...

Το ξέρω οτι ορισμένοι θα με κράξετε..αλλα να ξέρατε πόσο με νοιάζει......
Εγώ αυτά πιστεύω, και σε όποιον αρέσουμε...για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε..
Ευχαριστώ..
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Αν το νέο σχήμα δεν έχει την στήριξη των συνδέσμων, τίθεται θέμα βιωσιμότητάς του. Γιατί εδώ που τα λέμε, τα 10.000.000 ευρώ όπως είπαν οι υποψήφιοι επενδυτές ότι μπορούν να καλύψουν, δεν είναι και το φοβερό ποσό για μία τεράστια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Αυτά το πολύ σε ένα χρόνο θα αναλωθούν σε τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας.
Αν ο φλορίδης είχε βάθος ως επενδυτής, π.χ. 200.000.000 ευρώ, λέω αν, τότε ναι θα μπορούσε να προχωρήσει μόνος τους και χωρίς την στήριξη των συνδέσμων. Τώρα όμως, αν γίνει η συμφωνία, θα πρόκειται περί ενός αδύναμου επενδυτή, με ορίζοντα βιωσιμότητας το πολύ την 2ετία. Από κει και πέρα θα πρέπει να βρει τρόπους να εξοικονομήσει πόρους και εισοδήματα για την παε σε καιρούς πολύ δύσκολους. Και επίσης θα πρέπει ένα μέρος των κερδών να επιστέψουν στους λογαριασμούς του, γιατί επενδυτής είναι και όχι φιλάνθρωπος. Οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα αναμένονται με μεγάλη αγωνία.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Δεν μπορει, πλακα κανεις.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Απλά δεν υπάρχουν αυτά που γραφουν μερικοί εδώ μέσα...δεν ξεκολλάτε από το πληκτρολόγιο για να κάνετε κανένα μπάνιο?
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Black_White_Heart έγραψε:Απλά δεν υπάρχουν αυτά που γραφουν μερικοί εδώ μέσα...δεν ξεκολλάτε από το πληκτρολόγιο για να κάνετε κανένα μπάνιο?
+1926 :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”