Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν οι ΑΡΔ αναφέρουν και αυτόν εδώ ως μεταγραφικό μας στόχο https://www.transfermarkt.com/fede-cart ... ler/242548 Νομίζω είχαμε ενδιαφερθεί (μάλλον φιλολογικό ενδιαφέρον) παλιότερα
Εγώ σε αυτό που έγραψε ο rain βλέπω τη θετική πλευρά: πήρε φωτιά ο κωλος τους στα γραφεία από το ξενερωμα του κόσμου και τις αφόρητες πιέσεις του Σκούφου για 4 μεταγραφές και βιάζονται να κλείσουν περιπτώσεις πριν τους πιθανούς ανταγωνιστές.
Επειδή ΠΑΟΚ είσαι είναι πιθανό τη Δευτέρα να γίνουν τέσσερις ανακοινώσεις μαζί...
Επειδή ΠΑΟΚ είσαι είναι πιθανό τη Δευτέρα να γίνουν τέσσερις ανακοινώσεις μαζί...
- stravostomis
Ακούστε. Με Μιτρίτα, Τζιοβίνκο, Ζίβκοβιτς, και ένα μακρύ παλτό, δεν χρειάζεται να πάρουμε φορ.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stravostomis την Σάβ 21 Αύγ 2021, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από ότι φαίνεται ούτε σήμερα θα έχουμε εξελίξεις..
Βλέπω τελικά να παίρνει ανάποδες ο Ιβάν και 30/8 να σκάει τα 5 για τον Κλαεσον, να φέρνει και τον Ρουμάνο, να φέρνει και τον μερμηγκα, να φέρνει και Μπάμπα, να φέρνει και φορακλα και τέρματοφυλακα και για κερασάκι να απολύει όλο το τμήμα σκάουτινγκ και μεταγραφών...
Βλέπω τελικά να παίρνει ανάποδες ο Ιβάν και 30/8 να σκάει τα 5 για τον Κλαεσον, να φέρνει και τον Ρουμάνο, να φέρνει και τον μερμηγκα, να φέρνει και Μπάμπα, να φέρνει και φορακλα και τέρματοφυλακα και για κερασάκι να απολύει όλο το τμήμα σκάουτινγκ και μεταγραφών...
O Τζιοβίνκο ακολούθησε τον Τσονάκα στο insta,ειχαν συνεργαστεί στην Αραβία αλλα το timing ειναι λιγο ύποπτο
- paokovios1974
Συμφωνουμε φιλε μου.buffalobill4 έγραψε:Έτσι ακριβώς. Συμφωνώ απόλυτα. Εξισορρόπηση όμως δεν σημαίνει ούτε διαρκές κράξιμο ούτε διαρκές λιβανισμα. Και ξέρεις πολύ καλά ότι δεν σε κατατάσσω ούτε στην μια ούτε στην άλλη πλευρά.paokovios1974 έγραψε:Προσπαθω να εξισοροπησω.buffalobill4 έγραψε: Και όταν τα αποτελέσματα λένε κατακόρυφη άνοδο στην Ελλάδα και κατακόρυφη πτώση στην Ευρώπη τι κάνεις;
Παν μετρον άριστο
-
What Mitriţă said about PAOK Thessaloniki's offer
Mitriţă came to the stadium with her wife. He was also asked about the offer from PAOK Thessaloniki and assured the fans of the University of Craiova that Reghecampf can get the title without him.
"You realize, it's a great team, I also know Mister (no. Răzvan Lucescu). I couldn't turn down such an offer, but I told you. I love Craiova, you know my feelings for this team, but I still have a contract with New York and I depend on them.
Mitriţă came to the stadium with her wife. He was also asked about the offer from PAOK Thessaloniki and assured the fans of the University of Craiova that Reghecampf can get the title without him.
"You realize, it's a great team, I also know Mister (no. Răzvan Lucescu). I couldn't turn down such an offer, but I told you. I love Craiova, you know my feelings for this team, but I still have a contract with New York and I depend on them.
gvpaok89 έγραψε:O Τζιοβίνκο ακολούθησε τον Τσονάκα στο insta,ειχαν συνεργαστεί στην Αραβία αλλα το timing ειναι λιγο ύποπτο

Ένα στο αριστερό...

Ο μικρότερος αδερφός του (μια κοψιά είναι) χτες υπέγραψε στον Τάραντα στη Σικελία.
Τα πάνε καλά με το ελληνικό στοιχείο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 21 Αύγ 2021, 18:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Darklord67
Ρε λές;giliopoulos έγραψε:What Mitriţă said about PAOK Thessaloniki's offer
Αν ισχυουν οι δηλωσεις νομιζω οτι λογικα ειμαστε κοντα.
Υ.Γ Ασχετο αλλα ο Σταφυλιδης αγωνιστηκε σημερα μετα απο σχεδον 1 χρονο...
Υ.Γ Ασχετο αλλα ο Σταφυλιδης αγωνιστηκε σημερα μετα απο σχεδον 1 χρονο...
-
Ρε φέρτε τους κοντούς να γουστάρουμε άντε
Επίσης έναν άλλο κοντούλη που έπαιζε Πρεμιερ λιγκ (τώρα Γουέστ Μπρομ ήταν; Άστον Βίλα ήταν;), νομίζω Αργεντινός, που πάλι και καλά θα τον φέρναμε αλλά τελικά δεν ήρθε, θυμάται κανείς πως τον λέγανε;

Πω που τον θυμήθηκες; Κάποια στιγμή το είχα πιστέψει ότι θα τον πάρουμε και είχα ψηθεί τέρμα.seaman έγραψε:Εκείνη η ψυχή ο Πιάτι, που βρίσκεται?
Επίσης έναν άλλο κοντούλη που έπαιζε Πρεμιερ λιγκ (τώρα Γουέστ Μπρομ ήταν; Άστον Βίλα ήταν;), νομίζω Αργεντινός, που πάλι και καλά θα τον φέρναμε αλλά τελικά δεν ήρθε, θυμάται κανείς πως τον λέγανε;
Ο Σκούφος στη συνέντευξη τύπου είπε: " έχουμε ποιότητα, αλλά δεν έχουμε επιλογές". Με απλά λόγια αυτοί που θα αποκτηθούν πρέπει να είναι ποιοτικοί παίκτες που θα διευρύνουν τις δυνατές επιλογές του προπονητή.
Άιντε εκεί στα γραφεία: κάντε ΝΤΟΥ και φέρτε παικτρονια.
Δεν παν ναναι δανεικοί, με ρήτρα ή χωρίς ρήτρα...
Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια.
Άιντε εκεί στα γραφεία: κάντε ΝΤΟΥ και φέρτε παικτρονια.
Δεν παν ναναι δανεικοί, με ρήτρα ή χωρίς ρήτρα...
Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια.
- pirate_salonica
Καλά εσύ τό' κανες Χόλιγουντ ρε... σαν το Σβαρτζενέγκερ που τα παίρνει στο κρανίο και αρχίζει να βαράειnunies4 έγραψε:Από ότι φαίνεται ούτε σήμερα θα έχουμε εξελίξεις..

Βλέποντας τα πράγματα με μια πιο αισιόδοξη ματιά θεωρώ ότι μέχρι την Δευτέρα θα έχουμε κλείσει 3 παιχτες.
- Mitrita
- Giovinco
- Sidcley
Θεωρώ και τους 3 πολύ καλές επιλογές. Πάμε και για έναν αξιόπιστο φορ μετά και νομίζω ότι θα είμαστε αρκετά καλά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitrita
- Giovinco
- Sidcley
Θεωρώ και τους 3 πολύ καλές επιλογές. Πάμε και για έναν αξιόπιστο φορ μετά και νομίζω ότι θα είμαστε αρκετά καλά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk