ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
μπερδευεστε μερικοι..
ο σταφυλιδης ειναι του πωλ και εμεις ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ παιχτεσ του πωλ πλεον..
το σκηνικο που εστησε με τον φορτουνη οταν αφησε να μπει σφηνα στον γκευ
+ παιχτες τυπου μουργκ κ τσολακ που μας φορτωσε
+ το γελοιο ντιλ για να παει με 1,6!!!! στην φενερ..
κανονικα δεν επρεπε καν να συζηταμε για παιχτες που ανηκουν στο γραφειο του..
δεν ξερω ρε παιδια, τοσο αδικο να εχω?
ο σταφυλιδης ειναι του πωλ και εμεις ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ παιχτεσ του πωλ πλεον..
Μαζι σου επισης εμενα ο φεραρι μ αρεσει σαν παιχτης προσωπικη εκτίμηση.prax έγραψε:μπερδευεστε μερικοι..
Κάπου διάβασα ότι και αυτός (μετά τον Κουλούρη) θέλει να διακόψει τη συνεργασία του με τον Κουτσολιάκοprax έγραψε:μπερδευεστε μερικοι..
σιγα μην φερουν τον φεραρι ...sn0ufel4 έγραψε:Ποιος Φεραρι ρε μαλακες θα τρελαθούμε εντελώς
- john4serres
Για το περιβραχιονιο πιστεύωlaska4 έγραψε:ανεβασε φοτο ο φεραρι στο ινστα στην τουμπα και λεει στο τελος υπαρχει ανταμοιβη ...δεν ξερω τι σημαινει αυτο
Τον έχετε δει τον φεραρι η απλα επειδή παίζει στον βολο σας χαλαει?
Το να πάρουμε Σταφυλίδη, αν και το εκτιμώ ποδοσφαιρικα το παιδί, σημαινει πως δεν υπάρχει σκαουτινγκ ούτε για πλάκα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα μείγμα με τους ήδη υπάρχοντες πιτσιρικάδες , προσθέτοντας ποιοτικές σε κάθε γραμμή λύσεις παικτών 29 - 31 ετών που μπορούν να πάρουν τριετή ή τετραετή συμβολαια παίζοντας σε υψηλό επιπεδο. Παράλληλα σε αυτο το διαστημα ψάχνεις τους επομενους δεν κάθεσαι να τρομπάρεις ολοκληρες μεταγραφικές περιόδους μην ξέροντας ως το τέλος τι θα πάρεις. Παίκτη μέχρι τέλους περιμένεις μονο αν λέγεται Μέσι ή Ιμπραιμοβιτς ( μεταφορικά αλλα πιστευω καταλαβένετε ). Ανεβάζεις λοιπόν τα καλά σου παικτάκια της Κ19 και πλαισιώνεις με παικταράδες εστω και στα άντα τους. Αν υπήρχε προσοχή στη διαχείριση του νταμπλ θα παιρναμε πρωταθλημα για την επομενη τετραετία. Πάλι δεν ειναι αργά αλλά θέλει πολύ στοχευμένο κτίσιμο το οποίο ιδανικά με τις αποχωρησεις που αναφέρθηκαν θα πάει εξαιρετικά με κάποιες προσθήκες μιας και στο 70 % η ομάδα έχει το ροστερ που πρέπει αυτη τη στιγμή.
Εύχομαι μετά απ αυτό του Γιαννούλη να τελειώσει το παραμύθι με ΦΦΠ.
Η ομάδα έχει αποδυναμωθεί. Έχουν φύγει βασικοί παίκτες όλοι γρήγοροι (Πέλκας, Ακπομ, Λημνιός και τώρα Γιαννούλης, βάζω και τον Μάτος). Πήραμε κυρίως αργούς όπως ο Νινούα, Σβάμπ, Τσέχος, Τσόλακ, ενώ αφήσαμε την θέση 1 σε δύο πολύ μέτριους για το επίπεδο ΠΑΟΚ τερματάδες.
Θέλουμε άμεσα κανονικό τερματοφύλακα, Χάφ, Αριστερό μπάκ. Πραγματικά περιμένω να δώ αν τα 8.5 εκατομ θα χρησιμοποιηθούν σωστά ή αν θα μας πούνε για ΦΦΠ κλπ.
Ελπίζω να μην δώ Ροντρίγκο αριστερά, Εσίτι στα χάφ, και Πάσχα στο τέρμα! Αυτό θα είναι λευκή πετσέτα.
Η ομάδα έχει αποδυναμωθεί. Έχουν φύγει βασικοί παίκτες όλοι γρήγοροι (Πέλκας, Ακπομ, Λημνιός και τώρα Γιαννούλης, βάζω και τον Μάτος). Πήραμε κυρίως αργούς όπως ο Νινούα, Σβάμπ, Τσέχος, Τσόλακ, ενώ αφήσαμε την θέση 1 σε δύο πολύ μέτριους για το επίπεδο ΠΑΟΚ τερματάδες.
Θέλουμε άμεσα κανονικό τερματοφύλακα, Χάφ, Αριστερό μπάκ. Πραγματικά περιμένω να δώ αν τα 8.5 εκατομ θα χρησιμοποιηθούν σωστά ή αν θα μας πούνε για ΦΦΠ κλπ.
Ελπίζω να μην δώ Ροντρίγκο αριστερά, Εσίτι στα χάφ, και Πάσχα στο τέρμα! Αυτό θα είναι λευκή πετσέτα.
- bersekeros
Κι εγώ το διάβασα. Θα την πω την κακία μου. Όταν θέλουν να φύγουν μια χαρά συνεργασία έχουν με τον πωλ.seaman έγραψε:Κάπου διάβασα ότι και αυτός (μετά τον Κουλούρη) θέλει να διακόψει τη συνεργασία του με τον Κουτσολιάκοprax έγραψε:μπερδευεστε μερικοι..
Όταν έρθει η ώρα και ''τρίβονται'' να επαναπατριστούν, τότε διακόπτουν (ντεμέκ;;;;) γιατί ξέρουν ότι μερίδα του κόσμου σε εμάς ή σε άλλες ομάδες ''κλωτσάει'' στο άκουσμα του ονόματος.
Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα αριστερο μπακ αλλά δεξι....
Τον περειρα πιο πολύ τον πιστεύω από τον ροντριγκο....
Ας πάει ο αντρε αριστερά αν δεν είναι ακόμα έτοιμος ο μικρός και ας πάρουμε δεξι μπακ για βασικό με αλλαγή τον ροντριγκο και αριστερά αντρε βασικός αλλαγή ο Νορβηγός... και το καλοκαίρι βλέπουμε...
Τον περειρα πιο πολύ τον πιστεύω από τον ροντριγκο....
Ας πάει ο αντρε αριστερά αν δεν είναι ακόμα έτοιμος ο μικρός και ας πάρουμε δεξι μπακ για βασικό με αλλαγή τον ροντριγκο και αριστερά αντρε βασικός αλλαγή ο Νορβηγός... και το καλοκαίρι βλέπουμε...
Εγω λεω να φερουμε πισω τον τσαουση. Επισης θελω να δω τον τσιγγαρα βασικο.
Πρεπει επειγοντως να δωσουμε τον τσολακ και τον εσιτι.
Παντως στην αγορα βρισκεις πλεον καλο αριστερο μπακ και σε σχετικα καλη τιμη.
Πρεπει επειγοντως να δωσουμε τον τσολακ και τον εσιτι.
Παντως στην αγορα βρισκεις πλεον καλο αριστερο μπακ και σε σχετικα καλη τιμη.
Που το λεει?renegade έγραψε:Του κολκα πάντως δεν του άρεσε το Ντιλ,πάλι παράπονα έχει.