Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Δεν γινεται παντως να φερνεις Μαουρισιο απο Ζενιτ,Μακ απο Ζενιτ,Βιερινια απο Βολφσμπουργκ,αγορα τερματοφυλακα με 2 μυρια,Ελ Καντουρι απο Serie A και να μεινεις με Μαλεζα,Πουγγουρα στην αμυνα...
-
Προσωπικά συμφωνώ με δανεισμό Ενρίκε απλά θεωρώ πως η ρήτρα αγοράς πρέπει να είναι τουλάχιστον ισόποση με αυτήν του Μακ. Έτσι και θέση αδειάζεις για ερχομό Βιειρίνια και αυξάνεις τις πιθανότητες αγοράς του Μακ το ερχόμενο καλοκαίρι. Επίσης αν υπάρξει και δεύτερη αποχώρηση θα ήθελα να είναι ο Σακχόφ και όχι ο Τσίμιροτ.
-
Γιατί εγώ πιστεύω ότι ο Ζαμπράνο είναι συμφωνημένος και απλά περιμένουμε να μείνει ελεύθερος??joshua έγραψε:Δεν γινεται παντως να φερνεις Μαουρισιο απο Ζενιτ,Μακ απο Ζενιτ,Βιερινια απο Βολφσμπουργκ,αγορα τερματοφυλακα με 2 μυρια,Ελ Καντουρι απο Serie A και να μεινεις με Μαλεζα,Πουγγουρα στην αμυνα...
Μακαρι ρε φιλε,δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Λουτσεσκου ενω ζηταει αναπληρωματικο φορ,δεν θελει κατι καλυτερο των 2 για την αμυνα.
Ελπιζω να μη δώσουμε ενρικε, τέτοιο παθος δεν εχουν πολλοι παικτες μας ισως κανεις πλην Μάτος. Προτιμουσα ακομη και να μην παρουμε Βιεϊρίνια προκειμένου να μεινει αυτος.
Ούτε εγώ θέλω να φύγει ο Βραζιλιάνος. Τον Βιερίνια γιατί τον θεωρούμε ακόμα εξτρέμ; Είμαστε σίγουροι; Επίσης η άποψη μου αυτή τη στιγμή είναι πως εξτρέμ του ασβέστη, η ομάδα έχει μόνο ένα και αυτό οριακά, τον Κάμπος. Όλοι οι άλλοι είναι της σύγκλισης. Αν ήταν να φύγει ο Ενρίκε, εγώ θα ήθελα έναν τέτοιο εξτρεμ. Καμία σχέση με Βιερίνια.
Θελετε να βαλετε ενα-αρκετα θεωρητικο βεβαια-γκαλοπ στο θρεντ;
Απλο κι ωραιο.
Φυγη Ενρικε και ερχομος Αντελινο ή Παραμονη Ενρικε και Αντελινο γιοκ;
Απλο κι ωραιο.
Φυγη Ενρικε και ερχομος Αντελινο ή Παραμονη Ενρικε και Αντελινο γιοκ;
Το να φύγει ο Ενρίκε και να μην έρθει ο Βιεϊρίνια το έχει σκεφτεί κανείς ως σενάριο;
makispaspartou έγραψε:Γιατί εγώ πιστεύω ότι ο Ζαμπράνο είναι συμφωνημένος και απλά περιμένουμε να μείνει ελεύθερος??joshua έγραψε:Δεν γινεται παντως να φερνεις Μαουρισιο απο Ζενιτ,Μακ απο Ζενιτ,Βιερινια απο Βολφσμπουργκ,αγορα τερματοφυλακα με 2 μυρια,Ελ Καντουρι απο Serie A και να μεινεις με Μαλεζα,Πουγγουρα στην αμυνα...
Γράφτηκε ότι έμεινε σήμερα πρωί ελεύθερος, αν δεν κάνω λάθος
Εδιτ.. Βλέπω αυτό τώρα όμως
Άρα αυτό για ελεύθερος μάλλον μούφαΣυγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Ρώσοι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξετάζει την προοπτική του Κάρλος Ζαμπράνο και φαίνεται πως έχουν «χτυπήσει» ήδη την πόρτα της ρωσικής ομάδας για συζητήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 28 Αύγ 2017, 23:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιοι στην ΠΑΕ οσο και αν πολλες φορες το σκεφτομαστε...Mīngus έγραψε:Το να φύγει ο Ενρίκε και να μην έρθει ο Βιεϊρίνια το έχει σκεφτεί κανείς ως σενάριο;
-
Που το περιεργο. Εχεις μακ τζαλμα λημνιο καντουρι για εξτρεμ.. Ενας φευγει ο ενρικε και ενας ηρθε ο καντουρι. Και μην μου πειτε παιζει δεκαρι γιατι στη ναπολη μονο εξτρεμ επαιζε
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μη το δενεις και κόμπο τζοσουα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
+Πέλκα, Μπίσεσβαρ κατά συνθήκη. Οπότε εγώ που είμαι λίγο φοβιτσιάρης, λέω καλύτερα να κρατήσουμε Ενρίκε.giliopoulos έγραψε:Που το περιεργο. Εχεις μακ τζαλμα λημνιο καντουρι για εξτρεμ.. Ενας φευγει ο ενρικε και ενας ηρθε ο καντουρι. Και μην μου πειτε παιζει δεκαρι γιατι στη ναπολη μονο εξτρεμ επαιζε