Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Δεν γινεται παντως να φερνεις Μαουρισιο απο Ζενιτ,Μακ απο Ζενιτ,Βιερινια απο Βολφσμπουργκ,αγορα τερματοφυλακα με 2 μυρια,Ελ Καντουρι απο Serie A και να μεινεις με Μαλεζα,Πουγγουρα στην αμυνα...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Προσωπικά συμφωνώ με δανεισμό Ενρίκε απλά θεωρώ πως η ρήτρα αγοράς πρέπει να είναι τουλάχιστον ισόποση με αυτήν του Μακ. Έτσι και θέση αδειάζεις για ερχομό Βιειρίνια και αυξάνεις τις πιθανότητες αγοράς του Μακ το ερχόμενο καλοκαίρι. Επίσης αν υπάρξει και δεύτερη αποχώρηση θα ήθελα να είναι ο Σακχόφ και όχι ο Τσίμιροτ.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

joshua έγραψε:Δεν γινεται παντως να φερνεις Μαουρισιο απο Ζενιτ,Μακ απο Ζενιτ,Βιερινια απο Βολφσμπουργκ,αγορα τερματοφυλακα με 2 μυρια,Ελ Καντουρι απο Serie A και να μεινεις με Μαλεζα,Πουγγουρα στην αμυνα...
Γιατί εγώ πιστεύω ότι ο Ζαμπράνο είναι συμφωνημένος και απλά περιμένουμε να μείνει ελεύθερος??
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μακαρι ρε φιλε,δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Λουτσεσκου ενω ζηταει αναπληρωματικο φορ,δεν θελει κατι καλυτερο των 2 για την αμυνα.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Ελπιζω να μη δώσουμε ενρικε, τέτοιο παθος δεν εχουν πολλοι παικτες μας ισως κανεις πλην Μάτος. Προτιμουσα ακομη και να μην παρουμε Βιεϊρίνια προκειμένου να μεινει αυτος.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ούτε εγώ θέλω να φύγει ο Βραζιλιάνος. Τον Βιερίνια γιατί τον θεωρούμε ακόμα εξτρέμ; Είμαστε σίγουροι; Επίσης η άποψη μου αυτή τη στιγμή είναι πως εξτρέμ του ασβέστη, η ομάδα έχει μόνο ένα και αυτό οριακά, τον Κάμπος. Όλοι οι άλλοι είναι της σύγκλισης. Αν ήταν να φύγει ο Ενρίκε, εγώ θα ήθελα έναν τέτοιο εξτρεμ. Καμία σχέση με Βιερίνια.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Θελετε να βαλετε ενα-αρκετα θεωρητικο βεβαια-γκαλοπ στο θρεντ;

Απλο κι ωραιο.

Φυγη Ενρικε και ερχομος Αντελινο ή Παραμονη Ενρικε και Αντελινο γιοκ;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το να φύγει ο Ενρίκε και να μην έρθει ο Βιεϊρίνια το έχει σκεφτεί κανείς ως σενάριο;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Μπαν. :D

Αυτο δεν υπαρχει καν σαν σκεψη.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

makispaspartou έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν γινεται παντως να φερνεις Μαουρισιο απο Ζενιτ,Μακ απο Ζενιτ,Βιερινια απο Βολφσμπουργκ,αγορα τερματοφυλακα με 2 μυρια,Ελ Καντουρι απο Serie A και να μεινεις με Μαλεζα,Πουγγουρα στην αμυνα...
Γιατί εγώ πιστεύω ότι ο Ζαμπράνο είναι συμφωνημένος και απλά περιμένουμε να μείνει ελεύθερος??

Γράφτηκε ότι έμεινε σήμερα πρωί ελεύθερος, αν δεν κάνω λάθος

Εδιτ.. Βλέπω αυτό τώρα όμως
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Ρώσοι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξετάζει την προοπτική του Κάρλος Ζαμπράνο και φαίνεται πως έχουν «χτυπήσει» ήδη την πόρτα της ρωσικής ομάδας για συζητήσεις.
Άρα αυτό για ελεύθερος μάλλον μούφα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 28 Αύγ 2017, 23:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Mīngus έγραψε:Το να φύγει ο Ενρίκε και να μην έρθει ο Βιεϊρίνια το έχει σκεφτεί κανείς ως σενάριο;
Δεν ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιοι στην ΠΑΕ οσο και αν πολλες φορες το σκεφτομαστε...
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Πες αληθεια ομως εναν μικρο φόβο τον εχεις
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Που το περιεργο. Εχεις μακ τζαλμα λημνιο καντουρι για εξτρεμ.. Ενας φευγει ο ενρικε και ενας ηρθε ο καντουρι. Και μην μου πειτε παιζει δεκαρι γιατι στη ναπολη μονο εξτρεμ επαιζε
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μη το δενεις και κόμπο τζοσουα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

giliopoulos έγραψε:Που το περιεργο. Εχεις μακ τζαλμα λημνιο καντουρι για εξτρεμ.. Ενας φευγει ο ενρικε και ενας ηρθε ο καντουρι. Και μην μου πειτε παιζει δεκαρι γιατι στη ναπολη μονο εξτρεμ επαιζε
+Πέλκα, Μπίσεσβαρ κατά συνθήκη. Οπότε εγώ που είμαι λίγο φοβιτσιάρης, λέω καλύτερα να κρατήσουμε Ενρίκε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”