21. Diego Biseswar
- ΑποστόληςΑ
Re: 21. Diego Biseswar
Πρώην παίκτης. Δεν πασάρει σωστά, δεν πρεσσάρει, δεν παγώνει το παιχνίδι (πλέον), δεν αναμένεται βελτίωση και επομένως δεν έχει λόγο να τον βάζει ο προπονητής σε οποιονδήποτε αγώνα.
απόλαυση είσαι ρε Ντιέγκο.
Να κάθομαι ήρεμος, να είναι το σκορ 4-0, να έχω άγχος δηλαδή, και να σε παρακολουθώ, ασχέτως που παίζεται η μπάλα.
Απόλαυση είσαι.
Να κάθομαι ήρεμος, να είναι το σκορ 4-0, να έχω άγχος δηλαδή, και να σε παρακολουθώ, ασχέτως που παίζεται η μπάλα.
Απόλαυση είσαι.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Αν σέβεται την ομάδα και τον εαυτό του ας ζητήσει λύση συμβολαίου και να πάει να βρει μια ομάδα στο Σουρινάμ για την χαρά του αθλήματος. Είναι κρίμα να στερεί θέση στην αποστολή στον οποιοδήποτε πλέον. Πιο πρώην ποδοσφαιριστής.......πεθαίνεις!
- ΑποστόληςΑ
-
Dimg4
Για λυπηση πραγματικα. Εχει πειστει και ο τελευταιος οτι μπαινεις για να παρεις συμμετοχες. Μη μου πει κανεις οτι μπαινει για λογους τακτικης με αυτη την εικονα λες και ειναι 60 χρονων.
Ειναι ασχημο να τον διασυρει ετσι ο προπονητης αλλα και ο ιδιος να διασυρει τον εαυτο του.
Ικανοι ειναι να τον ανανεωσουν
Ειναι ασχημο να τον διασυρει ετσι ο προπονητης αλλα και ο ιδιος να διασυρει τον εαυτο του.
Ικανοι ειναι να τον ανανεωσουν
Αν δείχνει αυτήν την εικόνα γιατί δεν προωθούν Κουαλιάτα, Χατζηστραβό ή Ρικάρντο ?
Δηλαδή το 20λεπτο που παίζει δεν μπορούν να το παίξουν αυτοί ?
Δηλαδή το 20λεπτο που παίζει δεν μπορούν να το παίξουν αυτοί ?
- Μπαρκαρούτσος
Αυτή είναι μια εύλογη απορία που την έχω κι εγώ.
Ίσως ο Quagliata και ο Ricardo να είναι ΤΟΣΟ ανέτοιμοι..
Ίσως ο Quagliata και ο Ricardo να είναι ΤΟΣΟ ανέτοιμοι..
-
Dimg4
Το επομενο βημα μετα τον Μπισεσβαρ ειναι να ειναι βολειμπολιστες, οποτε οχι ρε Μπαρκα δεν πειθομαι πλεον οτι ο Ρικαρντο που λενε παιζει πολυ καλα δεν μπορει να κανει 15 λεπτα.
Πλέον υπάρχει μεγάλη προκατάληψη και εμπάθεια απέναντι στον μπίσεσβαρ. Βέβαια καλύτερα ο μπίσεσβαρ παρά κάποιο νέο παιδί.
Δηλαδή ο Ναρευ σήμερα είχε καλυι απόδοση?
Μπήκε μπας και κρατήσει λίγο μπάλα και κέρδισουμε λίγες ανάσες και χρόνο και οι μισές στον χρόνο που έπαιξε είχαν μέσο όρο 25 μέτρα ύψος.
Οκ πλέον δεν μπορεί αλλά ας τα ακούσουν πρώτα άλλοι που έχουν πολύ πιο σημαντικό ρόλο στην ομάδα και είναι εντελώς ακίνδυνοι.
Μπήκε μπας και κρατήσει λίγο μπάλα και κέρδισουμε λίγες ανάσες και χρόνο και οι μισές στον χρόνο που έπαιξε είχαν μέσο όρο 25 μέτρα ύψος.
Οκ πλέον δεν μπορεί αλλά ας τα ακούσουν πρώτα άλλοι που έχουν πολύ πιο σημαντικό ρόλο στην ομάδα και είναι εντελώς ακίνδυνοι.
-
BlackFriday
-
Dimg4
Σοβαρα τωρα? Συγκρινεις τον Ναρει και το σκυλιασμα που κανει με αυτο που δειχνει ο Μπισε? Καμια προκαταληψη δεν υπαρχει, δεν μας χρωσταει λεφτα.renegade έγραψε:Πλέον υπάρχει μεγάλη προκατάληψη και εμπάθεια απέναντι στον μπίσεσβαρ. Βέβαια καλύτερα ο μπίσεσβαρ παρά κάποιο νέο παιδί.
Ολοι κρινονται με βαση την εικονα τους