Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
τον ξερει προσωπικα.
προσυπογραφω τεραστιο παλτο.
επιθετικα χειροτερος απο τον κοντο.
σε υψος πιο κοντος και απο τον κοντο.
τριπλα μηδεν.διεισδυση μηδεν.τελειωματα μηδεν.ατομικη ενεργεια μηδεν.
αν επρεπε να τον παρομοιασω με καποιον θα ελεγα οτι ειναι ο ντολμπεργκ στο κοντο και με βυσμα.
προσυπογραφω τεραστιο παλτο.
επιθετικα χειροτερος απο τον κοντο.
σε υψος πιο κοντος και απο τον κοντο.
τριπλα μηδεν.διεισδυση μηδεν.τελειωματα μηδεν.ατομικη ενεργεια μηδεν.
αν επρεπε να τον παρομοιασω με καποιον θα ελεγα οτι ειναι ο ντολμπεργκ στο κοντο και με βυσμα.
- Kostas_Peraia4
Για να μην μαλωνουμε,ο Blanco ειναι κατι αναμεσα σε Lucas και De Blasis,αλλα δυο κλασεις πιο πανω
ο μπλανκο μαλλον σαν λορεντζο... ο προεδρος λεει οτι ο μπλανκο 9ελει να ερ9ει και 8α εχουν συζητησεις μεσα στο σαββατοκυριακο για να τελειωνει το θεμα....
http://www.goal.com/es-mx/news/4832/mer ... an-lorenzo
http://www.goal.com/es-mx/news/4832/mer ... an-lorenzo
- mitsotakis
Τρία λεπτά video mix ή ένας αγώνας 90 λεπτών είναι αρκετά. Βάζεις ένα βίντεο του Βιέρι και βλέπεις καμιά 20αριά ντριπλες. Βάζεις του Μπλάνκο και δε βλέπεις ούτε μία. Δε θέλει και πολύ μυαλό...karlat85 έγραψε:Χαχα πρασινοφρουρος καμία σχέση όμως
Εχω διαβάσει μ παλιότερες αναρτήσεις σου
Το να ανοίγει χώρους στα μπακ δεν ειΝαι παραμύθια αλλά τρόπος αναπτύξεις
Ο τρόπος αναπτύξεις δε νομιζω αλλάξεις από τον άγγελο στη μέση της χρονιάς
,τα πλάγια μπακ θα ανεβαίνουν,πρέπει να τα βοηθήσει
Αλλά πώς ξέρεις ότι δεν έχει το ένας με εναν? Από τι YouTube?
Θυμάμαι το πρώτο ματς του Βιερίνια , με τον ΟΦΗ νομίζω ήταν, που είπα τι παιχτούρα είναι αυτός!
Τώρα βέβαια θα ακούσεις κάποιοι να λένε πως ο ΠΑΟΚ τον έφτιαξε παίκτη . Αυτοί χρειάστηκαν ένα χρόνο για να το καταλάβουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mitsotakis την Σάβ 17 Ιαν 2015, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στην Τούμπα τις τελευταίες ημέρες ασχολήθηκαν πιο εντατικά με την περίπτωση του Μπεν. Ο Ζήσης Βρύζας είχε μια επαφή με την πλευρά του 25χρονου Γάλλου ποδοσφαιριστή και παρότι ο ΠΑΟΚ του προσφέρει τα χρήματα που αξίωνε η πλευρά του αθλητή, δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.
Ο Μπεν με δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι είπε τα εξής: «Το μυαλό μου είναι στο να βοηθήσω τη Βέροια. Το θέμα μεταγραφή το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Αυτή τη στιγμή μιλάει με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η Βέροια το γνωρίζει. Εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα, ας αποφασίσει ο μάνατζέρ μου και ο σύλλογος τι είναι καλύτερο για μένα και για την ομάδα. Ίσως είναι καλό για τη Βέροια, αλλά και για μένα να έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη».
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ΠΑΟΚ και η Βέροια πιέζουν τον ποδοσφαιριστή να πάρει μεταγραφή τώρα. Όμως ο Μπεν δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα της Ημαθίας τώρα, αλλά το καλοκαίρι. Πρώτη προτεραιότητα του είναι ν’ αγωνιστεί σ’ ένα πρωτάθλημα πιο δυνατό από το ελληνικό. Ενώ φημολογείται πως η Ισπανία είναι ένας πιθανός προορισμός. Στην Τούμπα πιστεύουν πως κάτι άλλο υπάρχει από την άρνηση του Μπεν να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα». Εικάζουν πως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα στην οποία θα πάει το καλοκαίρι.
Διάβασε περισσότερα στο: Βέροια: Ψηφίζει εξωτερικό ο Μπεν | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
γλιτωσαμε ....
Ο Μπεν με δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι είπε τα εξής: «Το μυαλό μου είναι στο να βοηθήσω τη Βέροια. Το θέμα μεταγραφή το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Αυτή τη στιγμή μιλάει με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η Βέροια το γνωρίζει. Εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα, ας αποφασίσει ο μάνατζέρ μου και ο σύλλογος τι είναι καλύτερο για μένα και για την ομάδα. Ίσως είναι καλό για τη Βέροια, αλλά και για μένα να έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη».
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ΠΑΟΚ και η Βέροια πιέζουν τον ποδοσφαιριστή να πάρει μεταγραφή τώρα. Όμως ο Μπεν δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα της Ημαθίας τώρα, αλλά το καλοκαίρι. Πρώτη προτεραιότητα του είναι ν’ αγωνιστεί σ’ ένα πρωτάθλημα πιο δυνατό από το ελληνικό. Ενώ φημολογείται πως η Ισπανία είναι ένας πιθανός προορισμός. Στην Τούμπα πιστεύουν πως κάτι άλλο υπάρχει από την άρνηση του Μπεν να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα». Εικάζουν πως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα στην οποία θα πάει το καλοκαίρι.
Διάβασε περισσότερα στο: Βέροια: Ψηφίζει εξωτερικό ο Μπεν | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
γλιτωσαμε ....
- sourmenetes
- Moderator
Το nextgeneration μιλαει για σχεδον σιγουρο δανεισμο του μπλανκο και μεταγραφη μπεν μετα το αυριανο ματς...
για να δουμε..
για να δουμε..
οτι να ναι γραφει αυτο το nextgen...
απορω με τον ΠΑΟΚ που καθεται και παρακαλαει παικτακια σαν τον μπεν μια βδομαδα..ελεος..η διαπραγματευση επρεπε να εχει το στυλ...
-θες αγορι μ να ερθεις στον ΠΑΟΚ??
-εεε δεν ξερω ακομα ,να το σκεφτω-
-λεγε θες
-εεεε...δδδεε
-ΤΕΛΟΣ ,τραβα στην ευχη της παναγιας...
απορω με τον ΠΑΟΚ που καθεται και παρακαλαει παικτακια σαν τον μπεν μια βδομαδα..ελεος..η διαπραγματευση επρεπε να εχει το στυλ...
-λεγε θες
-εεεε...δδδεε
- mitsotakis
Έτσι.Demir έγραψε:οτι να ναι γραφει αυτο το nextgen...
απορω με τον ΠΑΟΚ που καθεται και παρακαλαει παικτακια σαν τον μπλάνκο ένα μήνα .ελεος..η διαπραγματευση επρεπε να εχει το στυλ...
-λεγε θες
-εεεε...δδδεε
Να ύποθέσω, σε αυτό το φανταστικό διάλογο, τη μεταγραφή τη διαπραγματεύεται ο Άγγελος;Demir έγραψε:οτι να ναι γραφει αυτο το nextgen...
-λεγε θες
-εεεε...δδδεε

δεν ειναι διαλογος.. απλα καταδεικνυει το υφος της διαπραγματευσης... κα8ομαστε και παρακαλαμε ενα παικτη μετριο χωρις ιδιαιτερα στοιχεια και καμια πι8ανοτητα εξελιξεις(26 ετων).. στο τελος 8α φαμε ακυρο και 8α γινουμε και ρεζιλι....
προτιμω ζηση να τα λεει..με το τσιγαρο μονιμα στο στομα....
προτιμω ζηση να τα λεει..με το τσιγαρο μονιμα στο στομα....
Κατόπιν γενικής απαίτησης για απόψεις από σουηδία θα σας πω τα ακόλουθα:
-Το παιδί είναι παιχταράς,γρήγορος παρά το ύψος του,σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία,δουλευταράς (όπως σχεδόν όλοι οι σουηδοί παίκτες) και καλός χαρακτήρας.
-Πιθανή μεταγραφή του στην ομάδα μας θα έχει ουσιαστικά διπλό όφελος καθώς εκτός από την αγωνιστική του ποιότητα σε μία θέση που πραγματικά πονάμε,υπάρχει η πιθανότητα να φέρει μελλοντικά στα ταμεία του ΠΑΟΚ ποσό πολλαπλάσιο από αυτό που θα χρειαστεί να δαπανηθεί για τη αγορά του.
-Αν αδέρφια έρθει μιλάμε για πολύ καλή προσθήκη.
-Προσωπικά πιστεύω ότι δυστυχώς δεν θα έρθει.Αν όμως έρθει ................Θα γίνουν κάτι γλέντια τρικούβερτα.
-Το παιδί είναι παιχταράς,γρήγορος παρά το ύψος του,σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία,δουλευταράς (όπως σχεδόν όλοι οι σουηδοί παίκτες) και καλός χαρακτήρας.
-Πιθανή μεταγραφή του στην ομάδα μας θα έχει ουσιαστικά διπλό όφελος καθώς εκτός από την αγωνιστική του ποιότητα σε μία θέση που πραγματικά πονάμε,υπάρχει η πιθανότητα να φέρει μελλοντικά στα ταμεία του ΠΑΟΚ ποσό πολλαπλάσιο από αυτό που θα χρειαστεί να δαπανηθεί για τη αγορά του.
-Αν αδέρφια έρθει μιλάμε για πολύ καλή προσθήκη.
-Προσωπικά πιστεύω ότι δυστυχώς δεν θα έρθει.Αν όμως έρθει ................Θα γίνουν κάτι γλέντια τρικούβερτα.
- Kostas_Peraia4
Ετσι οπως τα καταφερατε εκει στην ΠΑΕ,δεν σας βλεπω αυριο να γλυτωνετε το ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Σάβ 17 Ιαν 2015, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.