παντως για Βιερα που πολλοι θελαμε φαινεται να κλεινει σε Στανταρ Λιεγης με 2,5 μυρια....

Ρε φίλε μου πρώτα απολα μην λες έτσι γενικά η διοίκηση γιατι εγώ δεν τους βάζω όλους μέσα, επίσης δεν διαφωνώ οτι έχουν κάνει παρά πολλά λάθη και εγώ θα ήθελα οι περισσότεροι εκεί μέσα να φύγουν, αλλά και εμείς το παρά κάνουμε πολλές φορές.,τρώμε τα σωθικά μας σαν ομάδα,μηδέν υπομονή σε όλα, τη μια μέρα πάμε για υποβιβασμό την άλλη για τσού λου, την μια ο άγγελος είναι ¨ τσοπανης¨την άλλη φοβερός..τη μια εβδομάδα κατάθλιψη την άλλη πετάμε...khaledfreepaok έγραψε:Αδερφε χωρις παρεξηγηση η διοικηση μας αξιζει μονο την ξεφτιλα και την ειρωνεια μας.Ksenitemenos4 έγραψε:khaledfreepaok έγραψε:Ρε ξερετε καλυτερα εσεις απο τους ειδικους της παε?
ειπαμε θα γινουνε παρα πολλες μεταγραφες
Ρε φίλε εντάξει τη μια είναι αστείο ,μην το ξεφτυλιζεις με την ειρωνία όμως!!!
Και αυτο γιατι δεν θελω να το παω σε αλλες πιο ροκ καταστασεις
WestBlock4 έγραψε:Χαλαρωστε ρε σεις αφου απο την αρχη φανηκε η διαθεση της Παε κ του προπονητη ειδικα για λιγεσ μεταγραφες.. εδω ο αγγελος μου κρατησε βασικο το κατσικα γιατι το πιστευει... Αν θα κανουμε μεταγραφη θα ειναι στυλ νατχο απο εκει που δε το περιμενουμε.Το μονο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι εδιωξε ιντζιδη οταν δεν εχουμε καθαρα σεντερ μπακ
Asimos έγραψε:Μπανιστίρι κάνουν οι μπαναρισμένοι Ρόμαν. Οι ΑΡΔ είναι αεροδρόμιο, ιατρικό κέντρο, Τούμπα και Μεσήμβρια.RoMaN έγραψε:107 επισκέπτες, χωρίς τα μέλη...
Να κεράσουμε έναν καφέ τα παιδιά, τόση ώρα κάθονται εδώ και κάνουν ρεπορτάζ...
Σε ευχαριστώ που είπες ακριβώς αυτό που ήθελα να πω αλλά κρατήθηκα...rainmaker έγραψε:Ρε Μπούφε μας τα πρηξες με τον Ιβάν και τα καβούρια. Εδώ γίνεται της πουτάνας ο ένας κράζει τον άλλο κι εσύ νομίζεις οτι το μόνο θέμα είναι ο Σαββίδης. Άσχετα αν πριν ένα μήνα κάναμε πρόταση σε Στοχ και Νάτχο. Μετά βγήκαν τα καβούρια. Οτι ναναι ρε γαμώτο με τα συμπλέγματα της θεσσαλονίκης.
Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι σκαμπουδακια να τα βάζεις όπου σε βολεύει....ABOLEYTOI έγραψε:ο προπονητής δε νομίζω να θέλει καθαρά σέντερμπακ, αλλά παίχτες που μπορούν να παίξουν πάνω από μια θέσεις.
σωριασου τοτε αν σου φαινεται τοσο περιεργοastronaut έγραψε:WestBlock4 έγραψε:Χαλαρωστε ρε σεις αφου απο την αρχη φανηκε η διαθεση της Παε κ του προπονητη ειδικα για λιγεσ μεταγραφες.. εδω ο αγγελος μου κρατησε βασικο το κατσικα γιατι το πιστευει... Αν θα κανουμε μεταγραφη θα ειναι στυλ νατχο απο εκει που δε το περιμενουμε.Το μονο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι εδιωξε ιντζιδη οταν δεν εχουμε καθαρα σεντερ μπακ