Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
oh you come from the land down under
Με κάλυψες αδελφέ Realcon
Με κάλυψες αδελφέ Realcon
δεν θελω να σε προσβαλλω φιλε ρεαλκον αλλα 500000 μεσω ιντερνετ bankking το βραδυ?μην το πεις και σε κανεναν που ξερει γιατι θα σε κοροιδευει.το ιντερνετ banking εχει οριο και ειναι για να πληρωνεις λογαριαμους.το οριο για συναλλαγες μεταφορας λογαριασμων ειναι πολυ πιο χαμηλο.τρομερα πιο χαμηλο απο τις 500000.πολυ πιο κατω απο τις 100000 χιλιαδες ο ελεγχος ειναι πολυ τυπικος για να μεταφερεις χρηματα.οι συναλλαγες ελεγχονται.(εδω μια αγορα με 1000 ευρω κανεις μεσω πιστωτικης και σε παιρνουν τηλεφωνο να ρωτησουν αν οντως την εκανες εσυ)για να μεταφερεις τετοιο ποσο χρειαζονται ενα καρο δικαιολογητικα και μαλιστα για ελληνα υπηκοο.αυτος μεχρι πεμπτη δεν ειχε διαβατηριο.παρασκευη εκανε λογαριασμο(αν πιστεψουμε οτι πηρε διαβατηριο)μετεφερε 500000 απο τουρκια και το βραδυ χωρις να ελεγξει κανεις τα μετεφερε μεσω ιντερνετ?αστεια πραματα.το πολυ πολυ να τα μετεφερε απο δικο του λογαριασμο σε αλλον δικο του που και αυτο πολυ αμφιβαλω αν γινεται ευκολα και χωρις ελεγχο.σιγουρα παντως οχι μεσω ιντερνετ banking.Realcon έγραψε:Μπορείς μέσου ίντερνετ μπανκινγκ έτσι λέγεται. όποια στιγμή θέλεις και όποια ώρα θέλεις.Athens έγραψε:πως μπορεις να καταθεσεις βραδυ σε λογαριασμο τριτου 500χιλ? φανταζομαι οχι στο ΑΤΜ...
μπορει καποιος να μου λυσει την απορια?
υ.γ.ολα αυτα για τις διαφανεις και προβλεπομενες διαδικασιες.αν υπαρχουν και διαδικασιες κατω απο το τραπεζι και λοιπες συνομωσιες δεν μπορω να το ξερω.φανταζομαι μονο οι υψηλοι τραπεζιτες θα το ξερουν.που και παλι δυσκολο το βλεπω ετσι οπως εχουν σφιξει οι κωλοι στη χωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 07 Αύγ 2011, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Αλανια μου τα πραγματα ειναι πολυ απλα... μην κουραζετε τζαμπα το μυαλουδακι σας..
Αν μπήκαν όπως λένε, θα φανεί στον λογαριασμό της ΠΑΕ την Δευτέρα γιατί έχει βαλερ!
Αν μπήκαν όπως λένε, θα φανεί στον λογαριασμό της ΠΑΕ την Δευτέρα γιατί έχει βαλερ!
-
Πάντως η όλη κατάσταση,"Δείξε μου το βιβλιάριό σου"(Κατσαρής),"Ορίστε έχω 10 εκ ευρώ"(Φλωρίδης),"Βάζω 500 αύριο","Πού είναι?","Ερχονται,στο δρόμο είναι,ήταν Παρασκευή και οι τράπεζες έκλεισαν,από Δευτέρα" κλπ κλπ,ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ....
Εμένα πάντως αυτή η ιστορία με τους επίδοξους επενδυτές με έχει κουράσει.... 1,5 μήνας ψέμματα, αναβολές, αστείες δικαιολογίες και κωμικά περιστατικά...
Επί 1,5 μήνα ακόμη δεν έχουμε μάθει τι εστί Φλωρίδης...ποιός είναι, τι εταιρίες έχει, ποια η επαγγελαμτική του διαδρομή, ποια είναι η σχέση του με την Ελληνική ομογένεια της Πόλης κ.λ.π...
Η παρουσία του εδώ ακόμη πιο γραφική... από το έχω την μισή Αθήνα (πχ το κτίριο του Ζαρρα) και από τις κατηγορίες περί προβλημάτων με την δικαιοσύνη (που σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Δεσύλλα ήταν απλώς μία συνωνυμία..!!), φτάσαμε σε γραφικές ανακοινωσεις για κρατητήρια και δεν συμμαζεύεται... Τελικά την εγγυητική o mr. tattoo την εμφάνισε ή όχι..;;;... Ο Κατσαρής και ο Ζαγοράκης έχουν πλέον το σθένος να απαιτήσουν τα αυτονόητα ή πάνω στην πίεση μερίδας των οργανωμένων και μμε έχουν κάνει πίσω..;;
Πάμε τώρα στο άλλο φρούτο που λέγεται Δεσύλλας...Άπό τον 3ο της παρέας που ξεκίνησε που θα βάλει και αυτός λεφτά, στην πορεία μας προέκυψε εκπρόσωπος, μετά δικηγόρος και ποιός ξέρει τι άλλο... Κάνοντας ένα google για το ποιός είναι δεν προκύπτουν και τα καλύτερα... Εμφανίζεται να τον κυνηγάει η μισή Κερκυρα για μία υπόθεση τοκογλυφίας που συγκλόνισε το νησί... Αυτός το αρνείτε αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Από το νησί την έχει κάνει και εδώ και 3-4 χρόνια, τώρα δηλώνει ξενοδόχος...
Πάμε τώρα και στον τελευταίο της παρέας, τον saxi της Κατερίνης κ. Σαχπατζίδη...Ο εγγυητής όλων των παραπάνω...
Αλήθεια ο κ. Σαχπατζίδης με τι ασχολείται ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος..;;;...Ο Βαρδινογιάννης πχ έχει ως ναυαρχίδα την motor oils, o Mαρινάκης την Capital Product Partners, ο Γιαννακόπυλος την ΒΙΑΝΕΞ κ.ο.κ...(μιλάμε για εταιρίες κολοσσους)... Ο Σαχπατζίδης ποιά έχει..;;.. Την Torcaso του Βατοπαιδίου..;;;..Όπως "εμφανιστηκε" ως ιδιοκτήτης έτσι εξαφανίστηκε...
Ποιές εταιρίες έχει, που δραστηριοποιείται..;;...για την μόνη που σίγουρα ακουγεται και σιγουρα του ανηκει είναι η GDS... αλλά και αυτή η εταιρία περισσότερο ως βιτρίνα μοιάζει παρά ως εταιρία ενεργή...για την ενημέρωση βλέποντας τους ισολογισμούς της των τελευταίων 4 ετών είναι για να γελάς...δεν έχει πελατες κ πιστωτές...!!!!...με μόνιμες ζημιές και με αποκορύφωμα ότι την τελευταία χρόνια έχει κύκλο εργασιών ΜΗΔΕΝ..!!!..δλδ ενα ολόκληρο χρόνο δεν έκανε τίποτα...όχι ότι τα προηγούμενα έκανε αλλά και μηδέν πάει πολύ...
Λέγεται από ραδιοφωνικούς παραγωγούς ότι ελέγχει λιμάνια κ.λ.π...και ότι αν θέλει λέει stop στον Μαρινακη και δεν μπορούν τα πλοία του να πάνε πουθενα,....χαχααχαχ...OK ας το δεχτούμε. Η εταιρία αυτή όνομα δεν έχει..;;.. Αντε για τον Φλωρίδη είναι δύσκολο εώς αδύνατο να μάθουμε.... και για το Σαχπατζίδη είναι το ίδιο..;;;... Αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μας πει..
Και μην μου πει κανένας ότι μην μιλάς ο Σαχπα εχει βάλει λεφτά...και ο Τσοχατζοπουλος έχει λεφτά και καταθέσεις, και ο Ψωμιάδης και μάλιστα πολύ παραπάνω...αλλά τέτοια λεφτά να τα βράσω...
Δυστυχώς εγώ παιδιά δεν έχω πειστεί...1,5 μήνα ένα κρυφτούλι παίζεται και μία απαξίωση της τωρινής διοίκησης και τίποτα άλλο. Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά ελπίζω ο ΠΑΟΚ να μην καταλήξει μπλεγμένος. Λεφτά μπορεί να υπάρχουν, λίγα πολλά κανείς δεν ξέρει... Το θέμα είναι το αύριο και το μεθαύριο της ομάδας και όχι απλώς ένα δύσκολο καλοκαίρι....
Επί 1,5 μήνα ακόμη δεν έχουμε μάθει τι εστί Φλωρίδης...ποιός είναι, τι εταιρίες έχει, ποια η επαγγελαμτική του διαδρομή, ποια είναι η σχέση του με την Ελληνική ομογένεια της Πόλης κ.λ.π...
Η παρουσία του εδώ ακόμη πιο γραφική... από το έχω την μισή Αθήνα (πχ το κτίριο του Ζαρρα) και από τις κατηγορίες περί προβλημάτων με την δικαιοσύνη (που σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Δεσύλλα ήταν απλώς μία συνωνυμία..!!), φτάσαμε σε γραφικές ανακοινωσεις για κρατητήρια και δεν συμμαζεύεται... Τελικά την εγγυητική o mr. tattoo την εμφάνισε ή όχι..;;;... Ο Κατσαρής και ο Ζαγοράκης έχουν πλέον το σθένος να απαιτήσουν τα αυτονόητα ή πάνω στην πίεση μερίδας των οργανωμένων και μμε έχουν κάνει πίσω..;;
Πάμε τώρα στο άλλο φρούτο που λέγεται Δεσύλλας...Άπό τον 3ο της παρέας που ξεκίνησε που θα βάλει και αυτός λεφτά, στην πορεία μας προέκυψε εκπρόσωπος, μετά δικηγόρος και ποιός ξέρει τι άλλο... Κάνοντας ένα google για το ποιός είναι δεν προκύπτουν και τα καλύτερα... Εμφανίζεται να τον κυνηγάει η μισή Κερκυρα για μία υπόθεση τοκογλυφίας που συγκλόνισε το νησί... Αυτός το αρνείτε αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Από το νησί την έχει κάνει και εδώ και 3-4 χρόνια, τώρα δηλώνει ξενοδόχος...
Πάμε τώρα και στον τελευταίο της παρέας, τον saxi της Κατερίνης κ. Σαχπατζίδη...Ο εγγυητής όλων των παραπάνω...
Αλήθεια ο κ. Σαχπατζίδης με τι ασχολείται ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος..;;;...Ο Βαρδινογιάννης πχ έχει ως ναυαρχίδα την motor oils, o Mαρινάκης την Capital Product Partners, ο Γιαννακόπυλος την ΒΙΑΝΕΞ κ.ο.κ...(μιλάμε για εταιρίες κολοσσους)... Ο Σαχπατζίδης ποιά έχει..;;.. Την Torcaso του Βατοπαιδίου..;;;..Όπως "εμφανιστηκε" ως ιδιοκτήτης έτσι εξαφανίστηκε...
Ποιές εταιρίες έχει, που δραστηριοποιείται..;;...για την μόνη που σίγουρα ακουγεται και σιγουρα του ανηκει είναι η GDS... αλλά και αυτή η εταιρία περισσότερο ως βιτρίνα μοιάζει παρά ως εταιρία ενεργή...για την ενημέρωση βλέποντας τους ισολογισμούς της των τελευταίων 4 ετών είναι για να γελάς...δεν έχει πελατες κ πιστωτές...!!!!...με μόνιμες ζημιές και με αποκορύφωμα ότι την τελευταία χρόνια έχει κύκλο εργασιών ΜΗΔΕΝ..!!!..δλδ ενα ολόκληρο χρόνο δεν έκανε τίποτα...όχι ότι τα προηγούμενα έκανε αλλά και μηδέν πάει πολύ...
Λέγεται από ραδιοφωνικούς παραγωγούς ότι ελέγχει λιμάνια κ.λ.π...και ότι αν θέλει λέει stop στον Μαρινακη και δεν μπορούν τα πλοία του να πάνε πουθενα,....χαχααχαχ...OK ας το δεχτούμε. Η εταιρία αυτή όνομα δεν έχει..;;.. Αντε για τον Φλωρίδη είναι δύσκολο εώς αδύνατο να μάθουμε.... και για το Σαχπατζίδη είναι το ίδιο..;;;... Αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μας πει..
Και μην μου πει κανένας ότι μην μιλάς ο Σαχπα εχει βάλει λεφτά...και ο Τσοχατζοπουλος έχει λεφτά και καταθέσεις, και ο Ψωμιάδης και μάλιστα πολύ παραπάνω...αλλά τέτοια λεφτά να τα βράσω...
Δυστυχώς εγώ παιδιά δεν έχω πειστεί...1,5 μήνα ένα κρυφτούλι παίζεται και μία απαξίωση της τωρινής διοίκησης και τίποτα άλλο. Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά ελπίζω ο ΠΑΟΚ να μην καταλήξει μπλεγμένος. Λεφτά μπορεί να υπάρχουν, λίγα πολλά κανείς δεν ξέρει... Το θέμα είναι το αύριο και το μεθαύριο της ομάδας και όχι απλώς ένα δύσκολο καλοκαίρι....
Εσυ μπορεις να τα βραζεις φιλε thief, αλλα πολλοι συνοπαδοι μας τα εχουν εικονισμα. Το ενδιαφερον ειναι οτι στην εποχη της παγκοσμιας οικονομικης κρισης, η οποια στην Ελλαδα ειδικα εχει λαβει ισως τη χειροτερη μορφη σε ολο το λεγομενο "δυτικο κοσμο" μια και υπαρχει και η χημικη αντιδραση της παγκοσμιας καταστασης με τις ειδικες, και μεγαλες, παθογενειες του ελληνικου καπιταλισμου, τα λεφτα για πολλους εξακολουθουν να ειναι το παν, ανεξαρτητα με το απο που προηλθαν. Λεφτα να ειναι και ολα τα αλλα να πανε να γαμηθουν. Ουτε ακομα και η προσφατη ιστορια του ΠΑΟΚ δεν εχει διδαξει τιποτα σε αυτους τους πολλους.thief έγραψε:Και μην μου πει κανένας ότι μην μιλάς ο Σαχπα εχει βάλει λεφτά...και ο Τσοχατζοπουλος έχει λεφτά και καταθέσεις, και ο Ψωμιάδης και μάλιστα πολύ παραπάνω...αλλά τέτοια λεφτά να τα βράσω...
Εδω βεβαια χρειαζοταν μια στιβαρη ηγεσια. Η στιβαροτητα της ηγεσιας μας ομως αποκαλυφθηκε, οταν ο προεδρος του ΠΑΟΚ πηγε και παρουσιασε στους παικτες καποιον που μεχρι και τη στιγμη της παρουσιασης δεν ειχε βαλει φραγκο τσακιστο στον ΠΑΟΚ. Ας περιμενες τουλαχιστον ρε συ Θοδωρε να βαλει πρωτα κανα ευρω απο την εκμεταλλευση των ορυχειων του στην Κενυα και ας τον παρουσιαζες μετα. Γιατι με αυτο που εκανες, αν δεν μπουνε τα 500 τη Δευτερα, τοτε ο Παυλος μετα δε θα ζητησει απλως απο τον Μπιλ εναν "παναμα", αλλα μολις τον πετυχει θα του απαλλοτριωσει τον δικο του παναμα αμεσα και χωρις να τον ρωτησει. Και Μπιλ χωρις παναμα απλως δεν νοειται φιλε μου. Μην παμε και απανάμωτοι στα αγγουρια ρε συ Τεο.
Eγώ ένα πράγμα ξέρω... Έχω μια εταιρία... Στο παρελθόν και άλλες... Έχω δουλέψει και υπάλληλος πολλές φορές... Ουδέποτε μπόρεσα να συνεργαστώ πραγματικά και ουσιαστικά, με ανθρώπους που δεν κρατάνε το λόγο τους ούτε στα απλούστερα ζητήματα, είτε αυτοί είναι πελάτες, είτε είναι προμηθευτές, είτε είναι συνεργάτες... Με ανθρώπους που δεν έχουνε μπέσα και στοιχειώδη αξιοπρέπεια... Και γνωρίζω πολλούς τέτοιους... Όλοι μας γνωρίζουμε τέτοιους ανθρώπους... Και αυτή τη στιγμή έχω τέτοιους πελάτες... Και αν και υπάρχει η οικονομική κρίση επιδιώκω να τους διώξω απο το πελατολόγιο μου... Στην αρχή φαίνονται κύριοι, φέρονται ευγενικά, μπορούν να μιλήσουν όμορφα, να ντυθούν κομψά (...), να επιδείξουν τον πλούτο τους (...), να σε κερδίσουν με τον τρόπο τους... Αλλά όταν αρχίσει η ώρα των πράξεων... Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία... Διαφορετική κάθε φορά... Εγώ αν δεν έχω λεφτά θα σου πώ "δεν έχω λεφτά, θα έχω τότε"... Αν δεν υλοποιήσω μια υποχρέωση θα σου πώ "δεν το έκανα, θα το κάνω τότε"... Και αυτό που λέω θα γίνει... Χωρίς πρόλογο, περιστροφές και δικαιολογίες... Τι κάνουν και τι λένε εκείνοι...?? Χμμμ...
Εεε... Θα υπογράψω τη Δευτέρα... Εεε... Θα τα στείλω την Παρασκευή... Εεε... Δεν πρόλαβα... Εεε... Έγινε ένα λάθος... Εεε... Είχαμε μια ατυχία... Εεε... Έπεσε πολύ δουλειά... Εεε... Έχουμε μια έκτακτη πολύ σημαντική υποχρέωση... Εεε... Θα καταβάλλουμε τα χρήματα το συντομότερο δυνατόν... Εεε... Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό... Εεε... Μήπως μπορούμε να έχουμε άλλη μια μικρή παράταση... Εεε... Έγινε παρεξήγηση...
Με τέτοιους ανθρώπους δεν μπορείς και δεν πρέπει να συνδιαλλαγείς... Εκτός αν είσαι και εσύ "απατεώνας"... Και ο Φλωρίδης είναι ένας τέτοιος άνθρωπος... Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, δεν ξέρω ποιές είναι οι επιχειρήσεις του, δεν με αφορά κιόλας... Αυτό που ξέρω είναι ότι όσες φορές είπε κάτι (και είπε πολλά ώς γνωστόν...) ουδέποτε έκανε πράξη τα λόγια και τις δεσμεύσεις του στο ακέραιο... Ουδέποτε...!! Ακόμα και αν βάλει τα 500.000 τη Δευτέρα, είχε πεί ότι θα το έκανε την Παρασκευή... Ακόμα και αν έβαζε 500.000 την Παρασκευή, είχε πει ότι θα έβαζε 7.000.000 μόλις δεχόταν ο Ζαγοράκης να αναλάβει την ευθύνη για τα χρέη άνω των 10.000.000... Ακόμα και αν βάλει (σε δόσεις, αλλά Κωτσόβολος...) 6.000.000 ώς το τέλος Αυγούστου, είχε πεί ότι θα εμφάνιζε 7.000.000 σε δίγραμμες επιταγές μετά την ανάληψη της ευθύνης απο το Ζαγοράκη... Ακόμα και αν φέρει τη Δευτέρα τα (ελάχιστα) δικαιολογητικά που του ζητήθηκαν, είχε πεί ότι θα τα έφερνε την προηγούμενη εβδομάδα...
Ένας άνθρωπος που ποτέ δεν ήταν συνεπής σε οτιδήποτε και αν είπε, πώς μπορείς να τον εμπιστευτείς...??
Απλά δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς...
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... Ένα πράγμα θα πώ... Χωρίς πολλές-πολλές περιστροφές... Εγώ δεν εμπιστεύομαι αυτό τον άνθρωπο... Μπορεί αύριο-μεθαύριο να βάλει (ή να "βάλει"...) κάποια εκατομμύρια σε ένα λογαριασμό της ΠΑΕ... Είμαι όμως βέβαιος ότι στην πορεία του χρόνου αυτός ο άνθρωπος θα κάνει κακό στον ΠΑΟΚ... Εδώ θα είμαστε και θα δούμε τι θα γίνει... Μακάρι να διαψευστώ και αυτός να γίνει ο καλύτερος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας και εγώ να γίνω ρόμπα... Εμένα προσωπικά όμως έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια μου με τα ψέμματα, τις ανακρίβειες, τις αναβολές, τις δικαιολογίες τόσο καιρό...
Αφού αυτό το δρόμο διαλέξατε να ακολουθήσετε...
Καλή τύχη μάγκες...
Εεε... Θα υπογράψω τη Δευτέρα... Εεε... Θα τα στείλω την Παρασκευή... Εεε... Δεν πρόλαβα... Εεε... Έγινε ένα λάθος... Εεε... Είχαμε μια ατυχία... Εεε... Έπεσε πολύ δουλειά... Εεε... Έχουμε μια έκτακτη πολύ σημαντική υποχρέωση... Εεε... Θα καταβάλλουμε τα χρήματα το συντομότερο δυνατόν... Εεε... Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό... Εεε... Μήπως μπορούμε να έχουμε άλλη μια μικρή παράταση... Εεε... Έγινε παρεξήγηση...
Με τέτοιους ανθρώπους δεν μπορείς και δεν πρέπει να συνδιαλλαγείς... Εκτός αν είσαι και εσύ "απατεώνας"... Και ο Φλωρίδης είναι ένας τέτοιος άνθρωπος... Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, δεν ξέρω ποιές είναι οι επιχειρήσεις του, δεν με αφορά κιόλας... Αυτό που ξέρω είναι ότι όσες φορές είπε κάτι (και είπε πολλά ώς γνωστόν...) ουδέποτε έκανε πράξη τα λόγια και τις δεσμεύσεις του στο ακέραιο... Ουδέποτε...!! Ακόμα και αν βάλει τα 500.000 τη Δευτέρα, είχε πεί ότι θα το έκανε την Παρασκευή... Ακόμα και αν έβαζε 500.000 την Παρασκευή, είχε πει ότι θα έβαζε 7.000.000 μόλις δεχόταν ο Ζαγοράκης να αναλάβει την ευθύνη για τα χρέη άνω των 10.000.000... Ακόμα και αν βάλει (σε δόσεις, αλλά Κωτσόβολος...) 6.000.000 ώς το τέλος Αυγούστου, είχε πεί ότι θα εμφάνιζε 7.000.000 σε δίγραμμες επιταγές μετά την ανάληψη της ευθύνης απο το Ζαγοράκη... Ακόμα και αν φέρει τη Δευτέρα τα (ελάχιστα) δικαιολογητικά που του ζητήθηκαν, είχε πεί ότι θα τα έφερνε την προηγούμενη εβδομάδα...
Ένας άνθρωπος που ποτέ δεν ήταν συνεπής σε οτιδήποτε και αν είπε, πώς μπορείς να τον εμπιστευτείς...??
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... Ένα πράγμα θα πώ... Χωρίς πολλές-πολλές περιστροφές... Εγώ δεν εμπιστεύομαι αυτό τον άνθρωπο... Μπορεί αύριο-μεθαύριο να βάλει (ή να "βάλει"...) κάποια εκατομμύρια σε ένα λογαριασμό της ΠΑΕ... Είμαι όμως βέβαιος ότι στην πορεία του χρόνου αυτός ο άνθρωπος θα κάνει κακό στον ΠΑΟΚ... Εδώ θα είμαστε και θα δούμε τι θα γίνει... Μακάρι να διαψευστώ και αυτός να γίνει ο καλύτερος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας και εγώ να γίνω ρόμπα... Εμένα προσωπικά όμως έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια μου με τα ψέμματα, τις ανακρίβειες, τις αναβολές, τις δικαιολογίες τόσο καιρό...
Καλή τύχη μάγκες...
logios έγραψε:Αλλη μια "αναλυση".
Τα ξερουμε, φτανει!!!

arisk,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
Δε νομίζω πως υπάρχει σώφρων άνθρωπος που εμπιστεύεται αυτόν τον δανδή,αυτήν την καρικατούρα σοβαρότητας.arisk έγραψε:Εγώ δεν εμπιστεύομαι αυτό τον άνθρωπο
Προσωπικά αυτό το πράμα,θα προσέβαλλε την αισθητική μου αν αύριο τον έβλεπα πρόεδρο στον ΠΑΟΚ.Απλώς και μόνο η εικόνα του.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε περίπτωση που εμφανιζόταν μόνος του,θα τον παίρνανε με τα γιαούρτια,έτσι και επιχειρούσε να περάσει το κατώφλι της Τούμπας.
Καλώς ή κακώς η όποια ανοχή υπάρχει (ακόμα) στο πρόσωπο του,σχετίζεται με τον Σάχπα και το ότι αυτός τον έχει φέρει.Ή καλύτερα μάλλον αυτό που είναι στο μυαλό όλων μας ότι είναι ο μπροστινός του Σάχπα ο οποίος για κάποιον λόγο που τον ξέρει μόνο αυτός,δεν θέλει να φαίνεται.
Τώρα για την ουσία δλδ τον Σάχπα και το κατά πόσο είναι λαμόγιο ή όχι και αν θέλουμε τέτοιου είδους μεγαλομετόχους στον ΠΑΟΚ είναι μία άλλη μεγάλη κουβέντα που έχει αρκετές παραμέτρους.
Hideguti έγραψε:Εσυ μπορεις να τα βραζεις φιλε thief, αλλα πολλοι συνοπαδοι μας τα εχουν εικονισμα. Το ενδιαφερον ειναι οτι στην εποχη της παγκοσμιας οικονομικης κρισης, η οποια στην Ελλαδα ειδικα εχει λαβει ισως τη χειροτερη μορφη σε ολο το λεγομενο "δυτικο κοσμο" μια και υπαρχει και η χημικη αντιδραση της παγκοσμιας καταστασης με τις ειδικες, και μεγαλες, παθογενειες του ελληνικου καπιταλισμου, τα λεφτα για πολλους εξακολουθουν να ειναι το παν, ανεξαρτητα με το απο που προηλθαν. Λεφτα να ειναι και ολα τα αλλα να πανε να γαμηθουν. Ουτε ακομα και η προσφατη ιστορια του ΠΑΟΚ δεν εχει διδαξει τιποτα σε αυτους τους πολλους.thief έγραψε:Και μην μου πει κανένας ότι μην μιλάς ο Σαχπα εχει βάλει λεφτά...και ο Τσοχατζοπουλος έχει λεφτά και καταθέσεις, και ο Ψωμιάδης και μάλιστα πολύ παραπάνω...αλλά τέτοια λεφτά να τα βράσω...
Εδω βεβαια χρειαζοταν μια στιβαρη ηγεσια. Η στιβαροτητα της ηγεσιας μας ομως αποκαλυφθηκε, οταν ο προεδρος του ΠΑΟΚ πηγε και παρουσιασε στους παικτες καποιον που μεχρι και τη στιγμη της παρουσιασης δεν ειχε βαλει φραγκο τσακιστο στον ΠΑΟΚ. Ας περιμενες τουλαχιστον ρε συ Θοδωρε να βαλει πρωτα κανα ευρω απο την εκμεταλλευση των ορυχειων του στην Κενυα και ας τον παρουσιαζες μετα. Γιατι με αυτο που εκανες, αν δεν μπουνε τα 500 τη Δευτερα, τοτε ο Παυλος μετα δε θα ζητησει απλως απο τον Μπιλ εναν "παναμα", αλλα μολις τον πετυχει θα του απαλλοτριωσει τον δικο του παναμα αμεσα και χωρις να τον ρωτησει. Και Μπιλ χωρις παναμα απλως δεν νοειται φιλε μου. Μην παμε και απανάμωτοι στα αγγουρια ρε συ Τεο.
arisk έγραψε:Eγώ ένα πράγμα ξέρω... Έχω μια εταιρία... Στο παρελθόν και άλλες... Έχω δουλέψει και υπάλληλος πολλές φορές... Ουδέποτε μπόρεσα να συνεργαστώ πραγματικά και ουσιαστικά, με ανθρώπους που δεν κρατάνε το λόγο τους ούτε στα απλούστερα ζητήματα, είτε αυτοί είναι πελάτες, είτε είναι προμηθευτές, είτε είναι συνεργάτες... Με ανθρώπους που δεν έχουνε μπέσα και στοιχειώδη αξιοπρέπεια... Και γνωρίζω πολλούς τέτοιους... Όλοι μας γνωρίζουμε τέτοιους ανθρώπους... Και αυτή τη στιγμή έχω τέτοιους πελάτες... Και αν και υπάρχει η οικονομική κρίση επιδιώκω να τους διώξω απο το πελατολόγιο μου... Στην αρχή φαίνονται κύριοι, φέρονται ευγενικά, μπορούν να μιλήσουν όμορφα, να ντυθούν κομψά (...), να επιδείξουν τον πλούτο τους (...), να σε κερδίσουν με τον τρόπο τους... Αλλά όταν αρχίσει η ώρα των πράξεων... Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία... Διαφορετική κάθε φορά... Εγώ αν δεν έχω λεφτά θα σου πώ "δεν έχω λεφτά, θα έχω τότε"... Αν δεν υλοποιήσω μια υποχρέωση θα σου πώ "δεν το έκανα, θα το κάνω τότε"... Και αυτό που λέω θα γίνει... Χωρίς πρόλογο, περιστροφές και δικαιολογίες... Τι κάνουν και τι λένε εκείνοι...?? Χμμμ...
Καλή τύχη μάγκες...
δυστυχώς την εποχή του "ο bokani, οι μεταγραφές και τα γλειφιτζούρια πάνω από όλα", τα αυτονόητα παραμερίζονται στην άκρη σε μορφή "στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα" ιντερνετικών post.
ελπίζω για το καλο του ΠΑΟΚ ο βρυζας να ξέρει τι κάνει γιατί (τουλάχιστον από τη μεριά μου) αυτήν την ιστορία την επωμίζεται στο μεγαλύτερο ποσοστό της.
συμφωνω απολυτα...arisk έγραψε:Eγώ ένα πράγμα ξέρω... Έχω μια εταιρία... Στο παρελθόν και άλλες... Έχω δουλέψει και υπάλληλος πολλές φορές... Ουδέποτε μπόρεσα να συνεργαστώ πραγματικά και ουσιαστικά, με ανθρώπους που δεν κρατάνε το λόγο τους ούτε στα απλούστερα ζητήματα, είτε αυτοί είναι πελάτες, είτε είναι προμηθευτές, είτε είναι συνεργάτες... Με ανθρώπους που δεν έχουνε μπέσα και στοιχειώδη αξιοπρέπεια... Και γνωρίζω πολλούς τέτοιους... Όλοι μας γνωρίζουμε τέτοιους ανθρώπους... Και αυτή τη στιγμή έχω τέτοιους πελάτες... Και αν και υπάρχει η οικονομική κρίση επιδιώκω να τους διώξω απο το πελατολόγιο μου... Στην αρχή φαίνονται κύριοι, φέρονται ευγενικά, μπορούν να μιλήσουν όμορφα, να ντυθούν κομψά (...), να επιδείξουν τον πλούτο τους (...), να σε κερδίσουν με τον τρόπο τους... Αλλά όταν αρχίσει η ώρα των πράξεων... Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία... Διαφορετική κάθε φορά... Εγώ αν δεν έχω λεφτά θα σου πώ "δεν έχω λεφτά, θα έχω τότε"... Αν δεν υλοποιήσω μια υποχρέωση θα σου πώ "δεν το έκανα, θα το κάνω τότε"... Και αυτό που λέω θα γίνει... Χωρίς πρόλογο, περιστροφές και δικαιολογίες... Τι κάνουν και τι λένε εκείνοι...?? Χμμμ...
Καλή τύχη μάγκες...
μονο να προσθεσω μεγαλη προσοχη μαγκες να ειμαστε ολοι σε επαγρυπνιση να μην την ξαναπατησουμε και τελος...
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΓΚΕΣ :ugeek: :ugeek:
ο ΑΣ πρεπει να ναι σε επαγρυπνιση επισης και μεις να μην τσιμπαμε με μποκανιδες και αλλα προσκαιρα κερδηα αν υπαρξουν αλλα να κοιταμε και προς το μελλον..
- navigator11
καλώς,αναξιόπιστος κάργα ο φλωρίδης.ύποπτος ο σαχπατζίδης.γιατί όμως παίρνουν το ρίσκο στον επίσημο ΠΑΟΚ;δεν είναι εξηγητέο;ή ενέπνευσαν στους αρμοδίους εμπιστοσύνη οι άνθρωποι αυτοί ή απλά αδυνατούσαν για κάποιο λόγο να τους διαολοστείλουν με το ... καλημέρα (καθώς φαίνεται ακόμα και με το ... καληνύχτα).προσωπικά τείνω να πιστέψω πως ισχύει κυρίως το δεύτερο.και τούτο γιατι πειστικά ξεκάθαρες απαντήσεις για κάποια πράγματα δε λένε να δωθούν εδώ και καιρό.προσωπικά,δεν υποπτεύομαι το ζαγοράκη για οικονομικές ατασθαλίες,που έφεραν την ομάδα σε σημείο να έχει πληρωμένους 2 παίχτες όλο κι όλο και πρωτοκλασσάτο παίχτη να φεύγει για την παιανία σαν να μην τρέχει κάστανο.αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων πάντως πως έγιναν κάποιες εσφαλμένες διαχειριστικά εκτιμήσεις και πράξεις.είμαστε εδώ που είμαστε.καλοί οι αφορισμοί.στην πράξη τί γίνεται όμως;
πέρα από το να κατηγορηθεί ανοιχτά ο ζαγοράκης είτε για ... δόλιες βούτες στα ταμεία της παε,είτε για ανικανότητα να αντιληφθεί πως συνεργάτες του διατηρούσαν ... άριστες σχέσεις με αυτά εν αγνοία (;) του,είτε απλά για επιγενόμενη διαχειριστική ανικανότητα,που μας φέρνει προ του διλήμματος να ψιλογκρεμίσουμε όσα φτιάξαμε τα χρόνια αυτά και να προσπαθήσουμε από την αρχή,έστω και με περιορισμένη συσπείρωση κι εμπιστοσύνη στους νύν διοικούντες ή να ζητήσουμε την αντικατάσταση αυτών με νέα,άφθαρτα,εν δυνάμει ικανότερα πρόσωπα,δε βλέπω και πολλές άλλες "λύσεις".αλλά και δεν είμαστε διατεθειμένοι να πουληθεί λχ ο κοντρέρας ή ο πορτογάλος (εκτός από το ... κωλόπαιδο τον πόντιο φυσικά) ενώ οφείλει παράλληλα να ενισχυθεί η ομάδα σε μία περίοδο,που οι 2/3 του ποκ είναι για να τους λυπάσαι (τη στιγμή που εμείς διάγουμε μέρες τρελής άνθησης
).το λοιπόν,είστε-είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι,προκειμένου να έχουμε το κεφάλι μας ... ήσυχο,να δεχθούμε "σκληρά" μέτρα,που επιβάλλεται να ληφθούν για να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ και στο μέλλον να πορεύεται αδέσμευτα;το να το παίζουμε κκε-δες και κυνηγοί του εν τοις πράγμασιν ανέφικτου,όπως με περίσσια ευκολία κάνουμε,δε συμβάλλει να αντιμετωπίσει η ομάδα τα προβλήματά της.
υγ ξέχασα και την πρόταση οι ως τώρα διοικούντες να ξεπληρώσουν τα χρέη,που δημιούργησαν και να μας αδειάσουν τη γωνιά.
πέρα από το να κατηγορηθεί ανοιχτά ο ζαγοράκης είτε για ... δόλιες βούτες στα ταμεία της παε,είτε για ανικανότητα να αντιληφθεί πως συνεργάτες του διατηρούσαν ... άριστες σχέσεις με αυτά εν αγνοία (;) του,είτε απλά για επιγενόμενη διαχειριστική ανικανότητα,που μας φέρνει προ του διλήμματος να ψιλογκρεμίσουμε όσα φτιάξαμε τα χρόνια αυτά και να προσπαθήσουμε από την αρχή,έστω και με περιορισμένη συσπείρωση κι εμπιστοσύνη στους νύν διοικούντες ή να ζητήσουμε την αντικατάσταση αυτών με νέα,άφθαρτα,εν δυνάμει ικανότερα πρόσωπα,δε βλέπω και πολλές άλλες "λύσεις".αλλά και δεν είμαστε διατεθειμένοι να πουληθεί λχ ο κοντρέρας ή ο πορτογάλος (εκτός από το ... κωλόπαιδο τον πόντιο φυσικά) ενώ οφείλει παράλληλα να ενισχυθεί η ομάδα σε μία περίοδο,που οι 2/3 του ποκ είναι για να τους λυπάσαι (τη στιγμή που εμείς διάγουμε μέρες τρελής άνθησης

υγ ξέχασα και την πρόταση οι ως τώρα διοικούντες να ξεπληρώσουν τα χρέη,που δημιούργησαν και να μας αδειάσουν τη γωνιά.