Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Ale »

Προσωπικά όλη αυτή η κατάσταση με τον γκόραν εδώ και έναν χρόνο με έχει βοηθήσει αφάνταστα στην αυτοκριτική μου.
Η σιωπή είναι πολύτιμο χρυσάφι, όπως πολύτιμη είναι και η ενδελεχής σκέψη, αυτών που θέλουμε να εκφράσουμε, δύο και τρεις φορές πριν τα πούμε/γράψουμε.

Για να μην παρεξηγηθώ, το μόνο μέλος του φόρουμ με το οποίο έχω προσωπικό πρόβλημα, είναι ο εαυτός μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Κυρ 31 Ιούλ 2016, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

nikolasf έγραψε:Δεν ξερω ομως τι αμαρτημα μπορει να εκανε που να του αξιζει μια τετοια ποινη, δεδομενου οτι δεν διαβασα ποτε υβριστικο αρθρο
Το αρχικο του
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1166743

Απαντηση απο τον odi γιατι ουτε ο γκοραν τα βρηκε λαθως οσα ειπε
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1166885

Και συνοψιζω καποια και στο ποστ που ανακοινωσα την ποινη του
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Θα θελα να ζήσω εναν καυγά γκοραν-αστροναυτη.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

:lol: :lol:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

nothu έγραψε:Θα θελα να ζήσω εναν καυγά γκοραν-αστροναυτη.
Ο αστροναυτης δεν παιζεται,ειναι σε αλλο επιπεδο.

Σε ξαφνιαζει συνεχως με τα επιχειρηματα που
σκεφτεται,δημιουργει εφευρισκει.

Εχει μια ποικιλια ρε αδελφε και σε εξιταρει,δεν ειναι.....................μονοδιάστατος.

Απλά και μονο για την συγκριση :yellowcard:

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

prist64 έγραψε:Κιθαριστα,μετα απο 5,5 χρονια πηρες επιτελους την κιθαρα στα χερια σου.

Δεν ξερω τον λογο της "μουσικης" απραξιας σου αλλά
κατανοω πληρως τον λογο της "μουσικης" επανεμφανισης σου.

Αραγε......ποσοι κιθαριστες........ζουν αναμεσα μας.

Πατερ μου δεν χρειάζεται να μιλάς πάντα... Έγω ήθελα απλώς να υπενθυμίσω στο φόρουμ κ ειδικά στους μοντς ότι για κάθε έναν που αναζηταει την προσοχη υπάρχει ένας κιθαρίστας που παίζει την μουσική του μόνος του αλλά δεν παύει να ακούει τι γινεται τριγύρω του ;)

Εξάλου υπάρχουν και παπάδες που παίζουν ωραίες μουσικές. Την ευχή σου :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

pgetsos έγραψε:Επειδη για τις επομενες 2 βδομαδες δεν θα μπορει να σας απαντησει ο Γκοραν, ζηταω μονο να λειψουν οποιεσδηποτε ειρωνιες, σχολια κτλ εναντιον του. Ευχαριστω ;)
Για αυτο RESPECT Πετρο παιρνω πισω τοσχολιο μου και ζητω συγνωμη για την εκρηξη μου
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ale έγραψε:Φέρτε πίσω τον Σάλπι.

Αυτό.

Τα "μαλώματα" εδώ μέσα γίνονται όταν δεν έχουμε να ασχοληθούμε ιδιαίτερα με κάτι.

Η τρομοκρατική οργάνωση δεν στήνει αγώνες γιατί δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα.
Ο Σαλπιγγίδης ψιλοσταμάτησε το ποδόσφαιρο.
Μεταγραφές δεν πολυκάνουμε.
Για τον αγώνα της Τετάρτης τι άλλο να πείτε;
Δεν postάρει και ο snoufel κανένα νιμού να ξεχαρμανιάσετε.

Τα περί ηλικίας τα θεωρώ λάθος. Και κρίμα που το λες εσύ Νικόλα, δεν το περίμενα καθόλου.
Τα θεωρώ λάθος και αστοχότατα (όχι αστοχόστατα που είπε ο pgetsos και με έπεσαν τα μάτια), γιατί τα πιτσιρίκια επιλέχθηκαν από μεγαλύτερους ανθρώπους...

Όσον αφορά τα άλλα forums, ο καθένας είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει και να μιλάει για τον Π.Α.Ο.Κ.! Παγομηχανής Θεό δεν ξέρω πού αλλού θα βρείτε, αλλά δεν εμποδίσαμε κανέναν ούτε να φύγει, ούτε να πάει αλλού.

Ό,τι γίνεται, φαίνεται.

nikolasf έγραψε:
pgetsos έγραψε:Επειδη για τις επομενες 2 βδομαδες δεν θα μπορει να σας απαντησει ο Γκοραν, ζηταω μονο να λειψουν οποιεσδηποτε ειρωνιες, σχολια κτλ εναντιον του. Ευχαριστω ;)
Για αυτο RESPECT Πετρο παιρνω πισω τοσχολιο μου και ζητω συγνωμη για την εκρηξη μου

Εικόνα

:mrgreen:

Αφορμή έψαχνα, το έχω κρατημένο το gifάκι αρκετό καιρό...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Και ... ειρηνοποιητική δύναμη τον ... νεκροθάφτη khaled!!
Δάκρυσα!!! :lol: :lol: :lol:

Να συμπληρώσω στο σημείο αυτό πως, σεβομενος όλα τα μέλη, είτε μπλε, είτε ερυθρά, είτε σκέτα αλλά και έχων περίπου 36 έτη κλεισμένα αλλά και 6000 κοντά ... τοστάκια, τα πιτσιρίκια, που τους έγινε ξεκάθαρο πέσιμο λεκτικώς, θα αποτελούσαν από τις πρώτες μου επιλογές να βρισκόμουν για μιαν ... τζιτζιμπύρα (είναι και αμούστακα) και να μιλήσουμε για ΠΑΟΚ ή ό,τι άλλο. Ειδικά δε αυτό το νούμερο ο Ρόμαν είναι ...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Και κάτι περί ηλικίας.

Είμαι στην αρχή της μέσης ηλικίας (35). Μου επιτρέπεται να έχω λόγο? Αν ναι μέχρι που μου επιτρέπεται? Επίσης, μου επιτρέπεται να απαντάω όταν με βρίζουν, ειρωνεύονται, λοιδωρούν κτλ κτλ? Ή θα πρέπει να μην απαντάω γιατί δεν είμαι αρκετά μεγάλος?

Το θέμα "ηλικία/σεβασμός/ανωριμότητα" είναι μεγάλο και θα ήταν ένα ωραίο θέμα συζήτησης σε κάποιο άλλο 8ρεντ (π.χ. κοινωνία ώρα μηδέν). Αλλά θέλω να πω κάτι εδώ στους ανθρώπους που έτυχε να γεννηθούν μετά από εμένα:

Παιδιά μην ψαρώνετε από τσαμπουκάδες και κραξίματα που στηρίζονται σε επιχειρήματα περί ηλικίας... Φανερώνουν ένδοια πραγματικών επιχειρημάτων και βάθους σκέψης.

ΥΓ 1. Νικολα δεν πάει σε εσένα το σχόλιο. Είδα ότι η παρεξήγηση λύθηκε. Απλά το θέμα ηλικία "παίζει" συχνά.

ΥΓ 2. Respect στον θεούλη που ανέφερ τον gika... :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

navigator11 έγραψε:

Και ... ειρηνοποιητική δύναμη τον ... νεκροθάφτη khaled!!
Δάκρυσα!!! :lol: :lol: :lol:

Να συμπληρώσω στο σημείο αυτό πως, σεβομενος όλα τα μέλη, είτε μπλε, είτε ερυθρά, είτε σκέτα αλλά και έχων περίπου 36 έτη κλεισμένα αλλά και 6000 κοντά ... τοστάκια, τα πιτσιρίκια, που τους έγινε ξεκάθαρο πέσιμο λεκτικώς, θα αποτελούσαν από τις πρώτες μου επιλογές να βρισκόμουν για μιαν ... τζιτζιμπύρα (είναι και αμούστακα) και να μιλήσουμε για ΠΑΟΚ ή ό,τι άλλο. Ειδικά δε αυτό το νούμερο ο Ρόμαν είναι ...

Έχεις βάλει πολύ κοντά τη λέξη "αμούστακα" και τη λέξη Roman...θα το μετανιώσεις! :mrgreen:
Πες τον Odi να σε πει.

Ο gikaς πλάκα πλάκα έχει ακάουντ εδώ και ήταν από τους πρώτους που postαρε στο Καφενείο, γιατί χάρηκε που ήταν σαν να ξαναφέρνουμε το Ό,τι να 'ναι..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Guitarman έγραψε:Και κάτι περί ηλικίας.

Είμαι στην αρχή της μέσης ηλικίας (35). Μου επιτρέπεται να έχω λόγο? Αν ναι μέχρι που μου επιτρέπεται? Επίσης, μου επιτρέπεται να απαντάω όταν με βρίζουν, ειρωνεύονται, λοιδωρούν κτλ κτλ? Ή θα πρέπει να μην απαντάω γιατί δεν είμαι αρκετά μεγάλος?

Το θέμα "ηλικία/σεβασμός/ανωριμότητα" είναι μεγάλο και θα ήταν ένα ωραίο θέμα συζήτησης σε κάποιο άλλο 8ρεντ (π.χ. κοινωνία ώρα μηδέν). Αλλά θέλω να πω κάτι εδώ στους ανθρώπους που έτυχε να γεννηθούν μετά από εμένα:

Παιδιά μην ψαρώνετε από τσαμπουκάδες και κραξίματα που στηρίζονται σε επιχειρήματα περί ηλικίας... Φανερώνουν ένδοια πραγματικών επιχειρημάτων και βάθους σκέψης.

ΥΓ 1. Νικολα δεν πάει σε εσένα το σχόλιο. Είδα ότι η παρεξήγηση λύθηκε. Απλά το θέμα ηλικία "παίζει" συχνά.

ΥΓ 2. Respect στον θεούλη που ανέφερ τον gika... :lol:

Εσύ τώρα τι γράφεις ρε; Έδωσε συναίνεση ο κηδεμονας σου; Επίσης, τι κιθάρα παίζεις; Είναι ηλεκτρική κι αν ναι τι τύπος και μάρκα;;
Μίλα σκουλήκι ...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Επιβεβαιωνω πως δεν ειναι αμουστακος (και ας μου την επεσε για ενα γραμματακι) :mrgreen:

Εγω απο την αλλη μουστακι βγαζει, γενια... δεν :?

Ρομαν τι εννοεις "εχει account εδω" ; :)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Έτσι ξηγούνται οι ... τρίχες που απλόχερα μας προσφέρει τόσον καιρό! Έλεγα κι εγώ ο αφελής πως έχει χιούμορ ...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

pgetsos έγραψε:Επιβεβαιωνω πως δεν ειναι αμουστακος (και ας μου την επεσε για ενα γραμματακι) :mrgreen:

Εγω απο την αλλη μουστακι βγαζει, γενια... δεν :?

Ρομαν τι εννοεις "εχει account εδω" ; :)

Paoki94, δες στο topic.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”