Αποκλειστικές πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί από Κροατικά μέσα στις 12 το βράδυ. Αφού φτάνουν στη metrosport μέσα στο ίδιο 24ωρο, καλά είναι.dimitris88 έγραψε:Η metrosport δίνει ότι σύμφωνα με δικές της "ασφαλείς" πληροφορίες από Κροατία (και φαίνεται να έχουν κάποια άκρη εκεί), Ο ΠΑΟΚ πριν από λίγο ανέβηκε από τα 2,8 στα 3εκ + μπόνους + 10% μεταπώληση και μάλλον έχουμε συμφωνία με Ριέκα. Ο παίκτης θα υπογράψει τριετές με 450χιλ. Άντε να δούμε εάν τελικά έχουμε οριστική κατάληξη!!
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
η μετροσπορτ ειναι μεσα στις διαπραγματευσεις που ξερει τοσες λεπτομερειες?
α να μου χαθουνε, αυτοι μια βδομαδα πριν λεγανε οτι εκλεισε ο Τσολακ
α να μου χαθουνε, αυτοι μια βδομαδα πριν λεγανε οτι εκλεισε ο Τσολακ
- cristiano4
ρεπορταζ απο κροατια ανεβασαν(12 ωρες πριν ανεβηκε),δεν ειναι πληροφοριες της μετροσπορτ
- invincible
4.5 ek πείρε τον Μαριτς που είναι βαρύ κορμί δεν τον λες και φθηνά? Τον Δανό ναι ήταν ευκαιρία να τον πάρεις τζάμπα αλλά ο συγκεκριμένος και άλλη φορά που έληξε το συμβόλαιο του στην Πολωνία ανανέωσε , δηλαδή μία ζωή στα αζήτητα και δες που κατέληξε. Περίεργο. Μάλλον είχε κακό μάνατζερ ή κάτι άλλο που δεν το ξέρουμε.jibbie έγραψε:ναι, ειπαμε, η Monza μας γαμησε φετος
- PaokPatraG4
Εγώ πλέον δεν πιστεύω ότι θα έρθει φορ για τα παιχνίδια με Κρασνονταρ....Εδώ έχουμε ξεφορτωθεί οτιδήποτε έχουμε σε Πολ.... Δεν νομίζω να κάτσουμε να μας δαγκώσει ο Πολ σε συνθήκες βιασύνης....
Με όλο τον σεβασμό υπάρχουν τομείς του παιχνιδιού που δεν φαίνονται στα στατιστικά.jibbie έγραψε:φιλε, με ολο το σεβασμο, μιλας για scouting report. ποιο scouting report; ενα αρθρο του total football analysis που μιλαει για το build-up με δυο εικονες του παικτη και μηδεν νουμερα; σε παρακαλω, σου κανω και για τον Μπαλαφα εικονες. ο παικτης ειναι ΑΦΑΝΤΟΣ σε ολες τις κατηγοριες παιχνιδιου εκτος απ τα γκολ. ειναι η πραγματικοτητα, ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Και στο λέει ανθρωπος που έχει ανεβάσει παλιότερα στατιστικά από wyscout. Το αναφέρω για να καταλάβεις ότι προφανώς και τα θεωρώ σημαντικά.
Τα στατιστικά δείχνουν αρκετά πράγματα, δείχνουν τάσεις αλλα δεν είναι πανάκεια.
Περα από αυτό στην προκειμένη μιλαμε για ποδοσφαιριστη που έχει ιδίαν γνώση ο ΤΔ του ΠΑΟΚ.
Άρα για να επιμένει κάτι θα βλέπει/ξερει που δεν ξέρουμε εμείς και ούτε μπορούμε να καταλάβουμε με μια απλή ανάγνωση των στατιστικών.
Σε κάθε περίπτωση και για να μην παρεξηγηθώ, εκτιμώ βαθύτατα τον χρόνο που αφιερώνεις για να ανεβάσεις στατιστικά στο φόρουμ. Επειδή το έκανα κι εγώ παλιότερα όπως σου είπα ξέρω ότι θέλει κόπο και χρόνο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οσο περναν οι ωρες και δεν κλεινει ο τσολακ μαλλον αλλη περιπτωση παιζεται
Δεν το καταλαβαίνω αυτό, γιατί μόνο στα χαφ?NickGavanas έγραψε:Πέρα από τον χαβαλε θεωρώ ότι η ομάδα αν έπρεπε να κινηθεί για δανεικούς θα ήταν σε θέσεις που περιμένουμε να επιστρέψουν παίκτες . Κι αυτή είναι μια και μοναδική . Στα Χαφ.
Αν μπορείς να πάρεις δανεικούς, προφανώς με ρήτρα που είναι στα μέτρα σου να καλύψεις, τι καλύτερο από δανεικούς οπουδήποτε έχεις ανάγκη?
Εδώ για τον Τσολακ γράφονται διάφορα, ιδανικό θα ήταν αν μπορούσαμε να τον πάρουμε με ρήτρα και να τον δοκιμάσουμε.
Όπως διαφαίνεται απ' την οικονομική μας πολιτική, τα 3,5 συν μπόνους είναι πλέον πολύ μεγάλο νούμερο για μας και δεν χωράνε ρίσκα.
Τον Τσόλακ έψαχνα, ο Καστράτι έβγαλε μάτια.jibbie έγραψε:ειπωθηκε οτι το scouting report δειχνει πως ο Colak ειναι συμμετοχικος παιχτης, ας προσπαθησουμε να δουμε αν ειναι οντως ετσι. για να καταλαβουμε τι θα πει συμμετοχικος παικτης, παραθετω απλα το ranking της περσινης χρονιας στο κροατικο πρωταθλημα οπου φαινονται οι τομεις του παιχνιδιου με τους πιο επιδραστικους παικτες ανα κατηγορια. μιλωντας για φορ, ας τον δουμε σε συγκριση με τον Maric, ενος ας πουμε, πιο συμμετοχικου φορ.
Goals and assists
Attack
Construction
JohnDag σιγουρα, αλλα οταν μιλας για scouting report που δειχνει οτι ειναι συμμετοχικος, να χει και καποια data points να το υποστηριξουν. κι αυτη τη στιγμη δεν εχει. και αυτα που δειχνει το wyscout για τον παικτη ειναι statistically significant για να πεις μια δυο κουβεντες για τη συμμετοχη του παικτη στο build up. αντιθετα, το αρθρο του total football analysis στο συγκεκριμενο κομματι ειναι για πεταμα.
παντως και ο τσολακ και ο αβονιγι που γραφτηκε πως τον θελαμε αλλα μας απερριψε φαινεται να ειναι παικτες που παιζουν κυριως στον χωρο με πολλες κινησεις στην πλατη της αμυνας(btw ο τσολακ ηταν πρωτος στα οφσαιντ στο γραφημα που ανεβασες) δεν ξερω αν ειναι αυτο που χρειαζεται μια ομαδα που θα πρεπει να παιξει ποδοσφαιρο κυριαρχιας στο 90% των παιχνιδιων της φετοςjibbie έγραψε:θα εξαρτηθει απ τις υπολοιπες κινησεις μας μεσοεπιθετικα Norte. θα σου απαντησω στο τελος της μεταγραφικης φιλε, που θα χουμε συνολικη εικονα. δε θελω να αποφυγω την ερωτηση σε καμια περιπτωση. απλα δε θελω να απαντησω αρνητικα χωρις να δω ολο το παζλ. ειμαι επιφυλακτικος.
κι εμενα μου κανει εντυπωση φιλε, γι αυτο περιμενω να κλεισει η μεταγραφικη για να χουμε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη. δειχνει να στηνει παιχνιδι για ισα μετρα. μαλλον πιστευει οτι τα μικρα ματς ευκολα η δυσκολα θα τα καθαρισει. οπως με τον ατρομητο πχ 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Κυρ 20 Σεπ 2020, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Η μέτροσπορτ έπαιξε κατά τη γνώμη μου το ρόλο του Ελληνικού δίαυλου μέσα από τον οποίο οι Κροάτες διοχέτευαν τις πληροφορίες που ήθελαν στην Ελλάδα στα πλαίσια της δικής τους διαπραγματευτικής τακτικής (για να δημιουργήσουν πίεση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ αφού όταν ένας παίκτης εμφανίζεται κλεισμένος και δεν κλείνει δημιουργείται ένα κλίμα πίεσης στη διοίκηση, να κλείσει την υπόθεση για να μην βγει επικοινωνιακά χαμένη). Οπότε γι' αυτήν τους την "υπηρεσία" δεν είναι παράλογο να δοθεί πρώτα σε αυτούς η πληροφορία σε περίπτωση που έχουμε οριστική κατάληξης της μεταγραφής!!
Οι χθεσινές πληροφορίες ήταν στα 2,8 προσφορά του ΠΑΟΚ, πουθενά δεν είχε γραφτεί (ούτε στην Κροατία) ότι ο ΠΑΟΚ πήγε στα 3εκ, αυτή είναι σημερινή εξέλιξη.
Οι χθεσινές πληροφορίες ήταν στα 2,8 προσφορά του ΠΑΟΚ, πουθενά δεν είχε γραφτεί (ούτε στην Κροατία) ότι ο ΠΑΟΚ πήγε στα 3εκ, αυτή είναι σημερινή εξέλιξη.
Τα στατιστικά είναι ένα πρώτο βήμα από μιας μακράς διαδικασίας.JohnDag έγραψε:Με όλο τον σεβασμό υπάρχουν τομείς του παιχνιδιού που δεν φαίνονται στα στατιστικά.jibbie έγραψε:φιλε, με ολο το σεβασμο, μιλας για scouting report. ποιο scouting report; ενα αρθρο του total football analysis που μιλαει για το build-up με δυο εικονες του παικτη και μηδεν νουμερα; σε παρακαλω, σου κανω και για τον Μπαλαφα εικονες. ο παικτης ειναι ΑΦΑΝΤΟΣ σε ολες τις κατηγοριες παιχνιδιου εκτος απ τα γκολ. ειναι η πραγματικοτητα, ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Και στο λέει ανθρωπος που έχει ανεβάσει παλιότερα στατιστικά από wyscout. Το αναφέρω για να καταλάβεις ότι προφανώς και τα θεωρώ σημαντικά.
Τα στατιστικά δείχνουν αρκετά πράγματα, δείχνουν τάσεις αλλα δεν είναι πανάκεια.
Περα από αυτό στην προκειμένη μιλαμε για ποδοσφαιριστη που έχει ιδίαν γνώση ο ΤΔ του ΠΑΟΚ.
Άρα για να επιμένει κάτι θα βλέπει/ξερει που δεν ξέρουμε εμείς και ούτε μπορούμε να καταλάβουμε με μια απλή ανάγνωση των στατιστικών.
Σε κάθε περίπτωση και για να μην παρεξηγηθώ, εκτιμώ βαθύτατα τον χρόνο που αφιερώνεις για να ανεβάσεις στατιστικά στο φόρουμ. Επειδή το έκανα κι εγώ παλιότερα όπως σου είπα ξέρω ότι θέλει κόπο και χρόνο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσο για κάτι σκάουτινγκ ριπορτ σε διάφορα σάιτ δεν διαφέρουν πολύ από τα σάιτ με τους γκουρού του στοιχήματος που τα παίρνουν από τις εταιρείες
σαν σκεψη εχει λογικη αλλωστε με αυτο το συστημα των πλειοφ τα παιχνιδια ισων μετρων θα ειναι περισσοτερα αλλα αν ειναι να φτασουμε σε αυτα με διαφορα μεγαλυτερη των 5 βαθμων απο γαυρο τι να το κανειςjibbie έγραψε:κι εμενα μου κανει εντυπωση φιλε, γι αυτο περιμενω να κλεισει η μεταγραφικη για να χουμε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη. δειχνει να στηνει παιχνιδι για ισα μετρα. μαλλον πιστευει οτι τα μικρα ματς ευκολα η δυσκολα θα τα καθαρισει. οπως με τον ατρομητο πχ