Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το να μιλαει ο καθενας απο μας για οποιονδηποτε παικτη πραγματικα δεν ομολογει τπτ.

Δεν ξερουμε καν τι σκεφτεται η διοικηση.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Όπως λέγαμε κ πέρσι, στο σημείο π βρισκόμαστε μεγαλύτερη σημασία έχει η προσαρμογή πάρα η ποιότητα.
Έτοιμο παίκτη, μικρό σε ηλικία κ με παιχνίδια, χειμώνα δύσκολα. Στη χειρότερη ένα κόστος της τάξης των 2 εκατομμυριων όπως ο Τσιμιροτ.
Πάντως η Β Γαλλίας έχει 2-3 εξαιρετικές περιπτώσεις 22 χρόνων με γεμάτες σεζόν, που λήγουν και τ συμβόλαια. Αλλα λαχεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Τρί 18 Δεκ 2018, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Μετά τον τραυματισμό του Wernbloom πιστεύω και εγώ το ίδιο πως θα κάνουν κίνηση για Σταφυλίδη γιατί παίζει και στην θέση 6 και όχι για επιστροφή κάποιον από Μoulin/Χαρίση.

Τώρα όσο αφορά που λέγαν για 3μεταγραφές όπως έλεγε ο Μίνος τάχα από έμπειρες πηγές
1(σέντερ-μπάκ)2(εξτρεμ ο ένας επιπέδου ο άλλος εξελιξίμος)προέκυψε και 4η μεταγραφή στην θέση '6'.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

tzoker έγραψε:Όπως λέγαμε κ πέρσι, στο σημείο π βρισκόμαστε μεγαλύτερη σημασία έχει η προσαρμογή πάρα η ποιότητα.
Έτοιμο παίκτη, μικρό σε ηλικία κ με παιχνίδια, χειμώνα δύσκολα. Στη χειρότερη ένα κόστος της τάξης των 2 εκατομμυριων όπως ο Τσιμιροτ.
Πάντως η Β Γαλλίας έχει 2-3 εξαιρετικές περιπτώσεις 22 χρόνων με γεμάτες σεζόν, που λήγουν και τ συμβόλαια. Αλλα λαχεία.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Εκεί μετά τον τραυματισμό 4-5μήνες του Wernbloom πας για κάτι στα σίγουρα μην σου πω και από Ελληνική Supaligda αν έχει κανέναν αφού δεν παίζουμε και EuropaLeague.
Έχει κάτι ο Νιόνιος νομίζω αλλά κόψαμε παρτίδες με εκείνους.
Υ.Γ Πας για να κλειδώσεις την τρύπα με έτοιμο πράγμα να ξέρει το πρωτάθλημα. Καλοκαίρι βλέπεις έχεις το χρόνο με τα προκρ.CL
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω ότι ο τραυματισμός του Βερνμπλουμ δε θα αλλάξει τις μεταγραφές που είχαν σκοπό να κάνουν στην ομάδα.

Δε λέω αν συμφωνώ ή όχι , αλλά αν είχαν σχεδιάσει να πάρουν χ παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις τόσους πιστεύω θα πάρουν και πάλι.

Προσωπική εκτίμηση είναι ότι δε θα γίνουν πάνω από 1-2 κινήσεις και αυτές όχι πρώτης γραμμής. Όσο και να μην αρέσει σε πολλούς. Το κενό του μπλουμ θα το καλύψει ο Σαχοφ μαζί με το Καντουρί στη θέση 8 αν χρειαστεί ή και τον Πέλκα.

Τι θα ήθελα εγω; Θα ήθελα να ξέρω αν έχουν σκοπό να ανανεώσουν Κάνιας - Σάχοφ. Αν ναι , θα στηριχθείς πάνω τους. Αν όχι , θα πρέπει να βγεις στη γύρα για δυνατό χαφ. Εγώ δε θα ανανέωνα Σάχοφ , θα κρατούσα την απόφαση για Κάνιας στο τέλος της χρονιάς και θα έπαιρνα ένα δανεικό χαφ με καλή προοπτική όμως ώστε στο τέλος της χρονιάς να επαναξιολογήσω τις παραμέτρους ( Κάνιας , αποθεραπεία Μπλουμ , Μουλέν , κλπ )

Πιστεύω όμως ότι τελικά η λύση θα δοθεί εκ των έσω.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

D4rKShaDow έγραψε: Υ.Γ Πας για να κλειδώσεις την τρύπα με έτοιμο πράγμα να ξέρει το πρωτάθλημα. Καλοκαίρι βλέπεις έχεις το χρόνο με τα προκρ.CL
Έτοιμο πράγμα το θες από άποψης φυσικής κατάστασης και αγωνιστικού ρυθμού. Όχι γιατί θα πρέπει να ξέρει το Λεβαδειακό, τον Παναιτωλικό ή την Ξάνθη. Δεν είμαι εξ ορισμού αντίθετος με το να βρεθεί λύση από το ελληνικό πρωτάθλημα (δε θεωρώ για παράδειγμα κακή επιλογή τον Μάντσον), να το κάνεις όμως επειδή ο παίκτης έχεις αποφασίσει ότι σου κάνει και θες να επενδύσεις πάνω του, όχι να φαίνεται και σε σένα και σε αυτόν) ότι τον πήρες σαν μπάλωμα. Τη γνώμη μου για κόφτη πάντως την έγραψα. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ως καλύτερη λύση τον Jeando Fuchs της Σοσό (Β Γαλλίας). Πλήρης αγωνιστικός ρυθμός, συμβόλαιο που λήγει σε έξι μήνες και με τη Σοσό να μη διεκδικεί άνοδο οπότε θα τον έδινε σε λογική τιμή, εξαιρετική ηλικία (21-22 ετών), γρήγορος, με καλές μεταβιβάσεις, καμερουνέζος αλλά με γαλλικό διαβατήριο (οπότε δε θα έπιανε θέση ξένου). Παίκτης που θα έρχονταν με κίνητρο. Έχει προέλθει από τις ακαδημίες της Σοσό, λογικά εκεί έχει διδαχθεί τακτική ώστε να μπορεί να εγκλιματιστεί γρήγορα. Εμφανές μειονέκτημα έχει μόνο στο ύψος καθότι κοντός (1.74), δεν τον θέλει κανείς για μπασκετμπολίστα όμως, για ποδοσφαιριστή τον θέλει.

Μια άλλη περίπτωση που φαίνεται καλή, είναι ο Βραζιλιάνος Artur που παίζει στο MLS και λήγει το συμβόλαιό του τώρα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

όχι ρε παιδιά ανανέωση σάκοφ
έδωσε ό,τι είχε να δώσει.. και αυτά δεν είναι αρκετά για τις τωρινές απαιτήσεις
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αν δεν ερθει 6αρι θα ειναι εγκλημα, ποιος σαχοβ ρε σεις? Εχεις τριπολη, βαζελο, αεχ εκτος και θα πας με σαχοβ? Εδω μας τρεχει ηδη ο καθε πικραμενος εκτος απο χθες
kos

Δημοσίευση από kos »

Δεν έχεις το νορμάλ πέντε χαφ για δύο θέσεις, έχεις τέσσερα και σου χτυπάει το ένα. Και πιο ένα; Αυτό που το περίμενες να μπει στην ομάδα να σου λύσει το πρόβλημα. Οπότε το πρόβλημα επανήλθε πριν καν λυθεί.
Αν δεν έρθει παίκτης που θα λύσει το πρόβλημα θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Θα έρθει για έξι μήνες, για έξι χρόνια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Ειναι μια κρίσιμη απόφαση. Ελπίζω να την πάρει ο τεχνικός διευθυντής. Να δούμε και τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποια αντικατασταση εκ των εσω? Ολη τη χρονια χανει ο Σουηδος, οχι 2-3 παιχνιδια.Δηλαδη αν λειψει μετα ο Κανιας θα κατεβουμε με αμυντικο χαφ τον Σαχοφ? Θα τρελαθουμε?
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Obdulio έγραψε:
D4rKShaDow έγραψε: Υ.Γ Πας για να κλειδώσεις την τρύπα με έτοιμο πράγμα να ξέρει το πρωτάθλημα. Καλοκαίρι βλέπεις έχεις το χρόνο με τα προκρ.CL
Έτοιμο πράγμα το θες από άποψης φυσικής κατάστασης και αγωνιστικού ρυθμού. Όχι γιατί θα πρέπει να ξέρει το Λεβαδειακό, τον Παναιτωλικό ή την Ξάνθη. Δεν είμαι εξ ορισμού αντίθετος με το να βρεθεί λύση από το ελληνικό πρωτάθλημα (δε θεωρώ για παράδειγμα κακή επιλογή τον Μάντσον), να το κάνεις όμως επειδή ο παίκτης έχεις αποφασίσει ότι σου κάνει και θες να επενδύσεις πάνω του, όχι να φαίνεται και σε σένα και σε αυτόν) ότι τον πήρες σαν μπάλωμα. Τη γνώμη μου για κόφτη πάντως την έγραψα. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ως καλύτερη λύση τον Jeando Fuchs της Σοσό (Β Γαλλίας). Πλήρης αγωνιστικός ρυθμός, συμβόλαιο που λήγει σε έξι μήνες και με τη Σοσό να μη διεκδικεί άνοδο οπότε θα τον έδινε σε λογική τιμή, εξαιρετική ηλικία (21-22 ετών), γρήγορος, με καλές μεταβιβάσεις, καμερουνέζος αλλά με γαλλικό διαβατήριο (οπότε δε θα έπιανε θέση ξένου). Παίκτης που θα έρχονταν με κίνητρο. Έχει προέλθει από τις ακαδημίες της Σοσό, λογικά εκεί έχει διδαχθεί τακτική ώστε να μπορεί να εγκλιματιστεί γρήγορα. Εμφανές μειονέκτημα έχει μόνο στο ύψος καθότι κοντός (1.74), δεν τον θέλει κανείς για μπασκετμπολίστα όμως, για ποδοσφαιριστή τον θέλει.

Μια άλλη περίπτωση που φαίνεται καλή, είναι ο Βραζιλιάνος Artur που παίζει στο MLS και λήγει το συμβόλαιό του τώρα.
H B' Γαλλίας διαχρονικα εχει παικτες που λογω αθλητικων αλλα και τακτικων χαρακτηριστικων, κανουν τη διαφορα στην Ελλαδα.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Καμαρα του γαυρου, αλλα και πιο παλια Τζιμπουρ, Αμπντουν κτλ
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4

Δημοσίευση από ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 »

Εχουμε καταλάβει τι ομάδα χτίζουμε με σίγουρα και μεθοδικά βήματα τα τελευταία χρόνια;
Ο ΠΑΟΚ που χτίζεται και προετοιμάζεται είναι με την προοπτική του Champions League!
Οσο για την Ελλάδα να κάνει παρέλαση στις έδρες του ποκ.
Τους υπόλοιπους για πλάκα.Με οδηγό τον διασυρμό της χάρτινης στο τελικό του οακα,
δείξαμε έμπρακτα ότι είμαστε πολύ κοντά σ'αυτό το άνοιγμα της ψαλίδας.

Οι μεταγραφικές περίοδοι είναι οι πιο σημαντικές στην πορεία και εξέλιξη της κάθε
ομάδας.Οτι κάνεις το καλοκαίρι, καλό ή κακό θα το βρεις μπροστά σου.Ο Ιανουάριος
είναι η χρυσή ευκαιρία να διορθωθούν οι όποιες ελλείψεις, ΟΧΙ ΜΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ, γιατί
και τώρα χτίζεται η ομάδα.Μην ξεχνάμε ότι και ο Πρίγιοβιτς ήρθε Ιανουάριο!

Με αυτό το σκεπτικό δεν χωράνε στο ρόστερ παίκτες τύπου Μελιόπουλου ή Μαντσόν.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ΠΑΙΚΤΑΡΑ χαφ καλύτερο του Μαουρίσιο!Εναν αθλητικό και δυνατό
Μαουρίσιο που θα έχει και την κάθετη πάσα και θα κάνει μαζί του δίδυμο.Ετσι εξελίσσονται
οι ομάδες.
Επίσης χρειάζεται έναν παικταρά δεξί μπακ, γιατί ο Μάτος δεν μπορεί άλλο (λόγω υπερκόπωσης)
Εδώ δεν θέλω μπάλωμα γιατί τότε το καλοκαίρι πάλι θα ψάχνω για δεξί μπακ δεδομένου και της
ηλικίας του Μάτος (θα έχει ήδη κλείσει τα 33)Γι αυτό μια και καλή από τώρα παίκτη επιπέδου cl.

Επίσης χρειαζόμαστε ένα εξτρεμ.Ευχής έργο να βρεθεί ο παίκτης που όλοι ονειρευόμαστε, αλλά
αν δεν βρεθεί τώρα, φέρνεις πίσω τον Ενρίκε.

Αν μπορούμε να πάρουμε και τον Σταφυλίδη από τώρα, ανεβάζω και τον Βιεϊρίνια επιτέλους στα
εξτρεμ οπότε είμαι καλυμμένος και εκεί.(Με την προοπτική το καλοκαίρι να επιστρέψει και ο
Γιαννούλης).Ολα τα παραπάνω συν την αποδέσμευση Καντουρί-Χατσερίδη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:Αν δεν ερθει 6αρι θα ειναι εγκλημα, ποιος σαχοβ ρε σεις? Εχεις τριπολη, βαζελο, αεχ εκτος και θα πας με σαχοβ? Εδω μας τρεχει ηδη ο καθε πικραμενος εκτος απο χθες
Εγκλημα δεν ειναι.ακομα και με τρια χαφ θεωρω πως δε θα εχουμε προβλημα.η ομαδα θα ειναι εντελως διαφορετικη σε τρεξιματα μετα τη διακοπη.

Αυτο δε σημαινει οτι δεν πρεπει να παρθει χαφ.ακομα και ετσι βγαινει η χρονια.
Απλα το θεμα ειναι οτι θες μαι χαφαρα για να εισαι πληρης και να ειναι ετοιμος για του χρονου.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:Ποια αντικατασταση εκ των εσω? Ολη τη χρονια χανει ο Σουηδος, οχι 2-3 παιχνιδια.Δηλαδη αν λειψει μετα ο Κανιας θα κατεβουμε με αμυντικο χαφ τον Σαχοφ? Θα τρελαθουμε?

Ευτυχώς που διαχώρισα το τί πιστεύω ότι θα γίνει στη πραγματικότητα από το τι θα έκανα εγώ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιατι εγραψα εγω αν το σχολιο μου αφορα την προσωπικη σου αποψη η την εκτιμηση σου?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”