Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GoMaRoS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από GoMaRoS »

και τώρα να πει όχι ο Λούκας, θέλω να μείνω με τον παππού μου :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παντως παιδια, με τοσες τομες που τολμησε ο Βλαντο φετος χωρις να κοιταει συμπαθειες,παιδια κλπ κ με τη φιλοσοφια του για γρηγορο ποδοσφαιρο,
θεωρω αδιανοητο να μη θελει κατι πιο ολοκληρωμενο για μπροστα (κ ας παιζει ο καλυτερος) και να συμβιβαζεται με σκεψεις του στυλ "εχω κλαους δε μπορω να τον καπελωσω, εχω κουλουρη π πρεπει να παρει ευκαιριες, εχω κ φακου που τα πηγε καλα"..

Αν δε γινει σοβαρη κινηση ή αν παμε σε παικτη κυριως εξτρεμ, θ'αρχιζω να πιστευω πως το θεμα υπερβαινει τον οποιον προπονητη και ΤΔ (αλα σαλπι)..

Γιατι και χρονος απλετος υπηρξε, και μπακιρι.
Εκτος αν ειναι να πεισθουμε μεταξυ μας οτι κανεις δεν ηθελε ναρθει (βαρελα,ματος,τζαλμα,ακομα κ κανιας dislike this), οποτε ας βολευτουμε με Σταθοπουλο κ καναν Ανσαριφαρντ για του χρονου.

Οντως, Κωστα, καλη λυση ο Ζαρατε.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

καλά λέγαμε ότι τα 20εκ είναι τίποτα για τις αγγλικές ομάδες, και όταν τελειώνουν οι μεταγραφές θα τα σκάσουν. Μάγκες στην ΛαΚορουνια, ίσως τώρα να σκέφτονται γιατί δεν έβαλαν 2-3 ακόμα εκ στην ρήτρα :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Πέμ 25 Αύγ 2016, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παλαιολόγος έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:δεν εχεις και αδικο
το ξεφτιλισαμε
αντι να εχουμε ελληνες και 6,7 πρωτοκλασσατους ξενους που κανουν την διαφορα
εμεις ακομα και για μπαλωματα ξενους φερνουμε
Βγαζεις μια συνεχομενη κουραστικη μιρλα
να χαρεις δεν θα παρω την αδεια σου για να μιλαω,ουτε θα αυτολογοκρινομαι για να ειμαι αρεστος.
Δεν ειπα να παρεις καμια αδεια, διαπιστωση για την μαυριλα που εκπεμπεις κανω
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

lol μαυριλα ειναι να λες μην αλλαξουμε προπονητη ξανα ειναι μια χαρα; πως ο ιβαν ειναι οτι καλυτερο εχει τυχει στον ΠΑΟΚ απο την ιδρυση;
μπερδευεις την κριτικη με την γκρινια

δεν ειναι αγιογραφια το ποδοσφαιρο
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

MANIAKOS έγραψε:Καλα εχει να πέσει πολλη κωλοτουμπα μετα τη μεταγγραφη του 4...
Μιση ωρα εκανα να το καταλάβω το 4. Μου καψες το μυαλό.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

GoMaRoS έγραψε:συμφωνώ ότι είναι πολύ δύσκολο πλασέ πάνω στην κίνηση, γι'αυτό και οι ποδοσφαιριστές έχουν άλλη αξία και άλλβελτιώσει παρά πολλά στο παιδία, άλλοι να βάζουν και άλλοι τα χάνουν
Για μένα κακώς του την πέφτουμε,οσο αφορά την προσβπικη του ζωή αν δεν τα δω με τα ίδια μου τα μάτια δεν πιστεύω τίποτα.εχει βελτίωσει
Παρά πολλά στο παιχνίδι του
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε μπορω να πιστεψω οτι ο Κλαους επηρεαζει πραγματα και καταστασεις μεσα στην ομαδα,απλα ενα τετοιου μεγεθους συμβολαιο σε ομαδα επιπεδου ΠΑΟΚ η παιζει η φευγει.
Αν επαιρνε 300 καλος θα ηταν για παγκο, αλλα τα 700-800 ειναι πολλα μονο για γυαλισμα.
Αυτη ειναι η αποψη μου και την εχω εκφρασει εδω και καιρο.
Για μενα πλεον ειναι μονοδρομος,πωληση.
Με αυτα τα νουμερα και με εναν καλο μανατζερ πιστευω οτι μπορει να φερει καλη προταση,αρκει να του πει η ομαδα οτι δε τον χρειαζεται.
Ο Ιβιτς παντως τον στηριζει πολυ,το ιδιο πρεπει να κανουμε και εμεις οσο ειναι παιχτης μας.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Φέρτε Μιραλα να βγαλουμε γούστα
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

obanebane έγραψε:Δε μπορω να πιστεψω οτι ο Κλαους επηρεαζει πραγματα και καταστασεις μεσα στην ομαδα,απλα ενα τετοιου μεγεθους συμβολαιο σε ομαδα επιπεδου ΠΑΟΚ η παιζει η φευγει.
Αν επαιρνε 300 καλος θα ηταν για παγκο, αλλα τα 700-800 ειναι πολλα μονο για γυαλισμα.
Αυτη ειναι η αποψη μου και την εχω εκφρασει εδω και καιρο.
Για μενα πλεον ειναι μονοδρομος,πωληση.
Με αυτα τα νουμερα και με εναν καλο μανατζερ πιστευω οτι μπορει να φερει καλη προταση,αρκει να του πει η ομαδα οτι δε τον χρειαζεται.
Ο Ιβιτς παντως τον στηριζει πολυ,το ιδιο πρεπει να κανουμε και εμεις οσο ειναι παιχτης μας.
Μπραβο ρε obanebane.Λες και το εγραψα εγω.Η πιο ψυχραιμη και σωστη αποψη που εχω διαβασει για τον Κλαους
Cantona4

Δημοσίευση από Cantona4 »

Εγώ δεν συμφωνώ ότι έχει δουλέψει..Πιστεύω ότι επαναπαύθηκε..Είχα μεγάλες ελπίδες για τον Κλάους και γι'αυτό με ενοχλεί πολύ η τωρινή κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ο ζαρατε παντος δεν βρισκεται ιταλια η φιορεντινα σημερα ανκοινωσε οτι λογο σοβαρων οικογενειακων προβληματων αναχωρησε για την αργεντινη
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

παντος λετε να εχει δικαιο ο μινος που ειπε για παιχτη απο την αγγλια, ειναι ο μονος που το ειπε
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

πέρσι που ήρθε ο Ζάιρο όλοι έπαθαν την πλάκα τους πόσο στεγνός ήταν ο παίχτης, γιατί είχε δουλέψει με προπονητή για να βελτιωθεί, δεν έκανε διακοπές. Διάβαζα προχθες την συνέντευξη του Braithwaite, που έλεγε στόχος μου να παίξω σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, γι'αυτό πήγε αγγλία και έκανε ατομικές προπονήσεις για να βελτιωθεί και να ανέβει επίπεδο. Ας μου πει κάποιος πότε διάβασε έναν Έλληνα παίχτη να μην κάνει διακοπές, και να δουλεύει ατομικά με προπονητή για να βελτιώσει τις αδυναμίες του;
proedros

Δημοσίευση από proedros »

GoMaRoS έγραψε:
panpangr77 έγραψε:
proedros έγραψε:Δείτε το 4ο γκολ της Ροστόφ που βγαίνει ο Poloz τετ α τετ με τον Σίλεσεν και ΠΩΣ τον περνάει αλά Μακ...Πόσο αργός στα πόδια ο τερματάς...Α ρε Κλάους..!!!

https://www.youtube.com/watch?v=ut0R4oVjl1k
Καμία σχέση ή φάση αυτή με του Κλαους,το μόνο που μπορούσε να κάνει ο Κλαους ήταν να την περάσει από πάνω πράγμα που προσπάθησε και δεν κατάφερε.
ή να τριπλάρει και να πλασάρει από αρκετά πλάγια θέση, στην όλη φάση χάνει χρόνο και συγκέντρωση κοιτώντας τον επόπτη για το αν είναι οφ σαιντ
Μάγκες τρίπλα προς τα δεξιά και το κάρφωνε...Σιγά το τόσο δύσκολο πια....Τέσπα...Τώρα πάει...Τελείωσε...Πάμε για άλλα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”