Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Μπα φιλοξενουμενοι είμαστε τι δουλειά έχουμε με αυτούς αυτοί είναι αυτοχθονες. .....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δηλαδή αν περασουν ένα γύρο ειναι σίγουρα στο ευροπα λιγκ, όπως και εμείς.john4serres έγραψε:Δυο (ισχυρος και στον 3ο και στα playoff)
Μαζι με εμας ξεκιναν στον 3ο προκριματικο αλλα στο "μονοπάτι" των πρωταθλητων.
Εμεις ειμαστε στο μη πρωταθλητων.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Asimos
Αγαπώ....
«Βόμβες» Ολυμπιακού για Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη με αφορμή τις προτάσεις των ενώσεων για συνάντηση των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Αναλυτικά, η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως έγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης: «Αναφορικά με τις προτάσεις για ενδεχόμενη συνάντηση των 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου την οποία πρότειναν εκπρόσωποι ποδοσφαιρικών ενώσεων, η απάντηση του κ. Μαρινάκη είναι ξεκάθαρα αρνητική. Μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί αφού ειδικά τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχθεί η έμμεση αλλά και η άμεση σχέση των κυριών Μελισσανίδη και Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό».
Ως γνωστόν, το Νοορ 1 ειναι του Τιγρη και το Κοριόπολις του Σαββίδη.
Μαντεψτε ποιος λειπει απο την εξίσωση... Ο Αλαφούζος.
«Βόμβες» Ολυμπιακού για Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη με αφορμή τις προτάσεις των ενώσεων για συνάντηση των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Αναλυτικά, η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως έγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης: «Αναφορικά με τις προτάσεις για ενδεχόμενη συνάντηση των 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου την οποία πρότειναν εκπρόσωποι ποδοσφαιρικών ενώσεων, η απάντηση του κ. Μαρινάκη είναι ξεκάθαρα αρνητική. Μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί αφού ειδικά τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχθεί η έμμεση αλλά και η άμεση σχέση των κυριών Μελισσανίδη και Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό».
Ως γνωστόν, το Νοορ 1 ειναι του Τιγρη και το Κοριόπολις του Σαββίδη.
Μαντεψτε ποιος λειπει απο την εξίσωση... Ο Αλαφούζος.
Αδύνατο να πιστέψω οτι ο συνεργάτης Αλαφούζος ποτε με το Βαγγέλα ...
Νομιζω μας δουλεύουν αυτοι
Νομιζω μας δουλεύουν αυτοι
- thanos-xanthi
Έχει αποδειχθεί κιόλας!!!
Φαντάζομαι οι μηνύσεις θα κατατεθούν το συντομότερο.
Είμαστε πάντως και μαμώ τις καταστάσεις. Να σε κατηγορεί ο βαγγέλας για αποδεδειγμένη συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Priceless που λένε και στο χωριό μου.
Φαντάζομαι οι μηνύσεις θα κατατεθούν το συντομότερο.
Είμαστε πάντως και μαμώ τις καταστάσεις. Να σε κατηγορεί ο βαγγέλας για αποδεδειγμένη συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Priceless που λένε και στο χωριό μου.
- navigator11
Ξεκαρδίζομαι, ακούγοντας το προσκλητήριο για λαϊκό ξεσηκωμό των ανύπαρκτων μπλε της πόλεως. Μια τεράστια ακόμα υπενθύμιση για εμένα της προσφοράς του Ιβάν! Οι άνθρωποι δε φαίνεται να έχουν συναίσθηση της πραγματικής τους οντότητας. Νομίζω πως το τέλος της ύπαρξής τους κοντοζυγώνει. Και ποδοσφαιρικά εννοώ. Ναι, στο σπορ, που διατείνονταν τοοοοσα χρόνια πως απαξιώνουν σε απόλυτο βαθμό (περί ελληνικής σουπερ λιγκ ο λόγος) και τώρα με μεγάλη έκπληξη ακούω να τους κόφτει κ να τους τσουρουφλάει. Δεν είναι πως δεν συμμερίζομαι την όποια αγανάκτησή τους για τον πραξικοπηματικό τρόπο, που τους καθάρισε το παρακράτος του πρεζέμπορα! Αλλά τρελή μετατόπιση στις περήφανες απόψεις τους, μετά μάλλον από τον ... εκστατικό απολογισμό σε βαθμούς με τον ΠΑΟΚ!

Όσο για τον πρεζέμπορα, διακρίνω μιαν αχρείαστη επιθετικότητα στις δηλώσεις του. Μα γιατί;; Χαααχαχαχα. Τυπική συμπεριφορά του κλασικού του π@υστη του γαυρου.
Όσο για τον πρεζέμπορα, διακρίνω μιαν αχρείαστη επιθετικότητα στις δηλώσεις του. Μα γιατί;; Χαααχαχαχα. Τυπική συμπεριφορά του κλασικού του π@υστη του γαυρου.
-
Asimos
Κλασικά λίγο σοφτ η απάντηση μας.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά», με αφορμή την απάντηση της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, φρόντισε να περάσει στην... αντεπίθεση, λέγοντας πως «Όλα αυτά τα ενδεχόμενα μπορούν να συζητηθούν όταν αρθούν οι περιοριστικοί όροι του κ. Μαρινάκη που πλέον δείχνει να κατανοεί και τον όρο εγκληματική οργάνωση. Φυσικά με τόσες κακουργηματικές κατηγορίες στην πλάτη του, μάλλον το τελευταίο που προλαβαίνει να τον απασχολήσει είναι η αυτογνωσία».
Καλά ρε Κυρ Κυρ, μπαλέτο έκανες μικρος;
Ο «Δικέφαλος του Βορρά», με αφορμή την απάντηση της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, φρόντισε να περάσει στην... αντεπίθεση, λέγοντας πως «Όλα αυτά τα ενδεχόμενα μπορούν να συζητηθούν όταν αρθούν οι περιοριστικοί όροι του κ. Μαρινάκη που πλέον δείχνει να κατανοεί και τον όρο εγκληματική οργάνωση. Φυσικά με τόσες κακουργηματικές κατηγορίες στην πλάτη του, μάλλον το τελευταίο που προλαβαίνει να τον απασχολήσει είναι η αυτογνωσία».
Καλά ρε Κυρ Κυρ, μπαλέτο έκανες μικρος;
-
john4serres
- painkiller4
KOSTAS54 έγραψε:Άστους αυτούς, πάσχουν από το σύνδρομο "ΜΑΝΤΆΜ ΣΟΥΣΟΎ ".eorptol έγραψε:Ο λαός του ποντικλη πάλι στους δρόμους απαιτούν να πληρώθουν φως νερό τηλέφωνο κράζουν επίσης γιατί αλωθηκε το καυταντζογλειο από κάτι φιλοξενουμενους
Ρε τον βαγγελα για επιθεώρηση είναι πλέον προσφέρει άφθονο γέλιο
Βρωμεροί πουστοκοκκινοπρασινικίτρινοι, όλοι τα ίδια σκατά είστε.
Στα διάλα όλοι σας!
Για 2-3 τεμάχια είσασταν χθες μέχρι το 30 παλιοκωλόφαρδοι.
Σας αδίκησε η διαιτησία εεε; Που στο αντίθετο σενάρις τι για μπουγατσοκόμπλεξ θα λέγατε, τι για ¨από μια φάση δε βγαίνει κίνητρο και προδιάθεση¨, τι για ¨οι μεγάλες ομάδες πάντα παίρνουν 51-49 στην έδρα τους¨.
Αλλά δε φταίτε εσείς, Έπρεπε να έκανε ο Γκάρυ στη Λεωφόρο σωστη πάσα στον Κλάους να το έχετε ρουφηγμέν οαπό κει.
Ειλικρινά δε θέλω φερπλέι με κανέναν του ΠΟΚ.
Αλλά ενώ αφενώς γουστάρω όλους σαν να σας βλέπω να ξεφτιλίζεστε, θέλω να περάσετε ομίλους Γιουρόπα να τρέχετε με τις κωλομάδες σας απο δω κι από κει να μείνετε μέχρι το Νοέμβρη 20 βαθμούς πίσω γιατί άντε.
Στα διάλα όλοι σας!
Για 2-3 τεμάχια είσασταν χθες μέχρι το 30 παλιοκωλόφαρδοι.
Σας αδίκησε η διαιτησία εεε; Που στο αντίθετο σενάρις τι για μπουγατσοκόμπλεξ θα λέγατε, τι για ¨από μια φάση δε βγαίνει κίνητρο και προδιάθεση¨, τι για ¨οι μεγάλες ομάδες πάντα παίρνουν 51-49 στην έδρα τους¨.
Αλλά δε φταίτε εσείς, Έπρεπε να έκανε ο Γκάρυ στη Λεωφόρο σωστη πάσα στον Κλάους να το έχετε ρουφηγμέν οαπό κει.
Ειλικρινά δε θέλω φερπλέι με κανέναν του ΠΟΚ.
Αλλά ενώ αφενώς γουστάρω όλους σαν να σας βλέπω να ξεφτιλίζεστε, θέλω να περάσετε ομίλους Γιουρόπα να τρέχετε με τις κωλομάδες σας απο δω κι από κει να μείνετε μέχρι το Νοέμβρη 20 βαθμούς πίσω γιατί άντε.
Βγάζω το καπέλο στον Ανδρέα τον δηματο για την απάντηση της κουλας στον εγκέφαλο της εγκληματικής.
Είναι σε παραισθήσεις
Χαχαχαχα Χαχαχαχα μπράβο ρε Ανδρέα
SM-G935F
Είναι σε παραισθήσεις
Χαχαχαχα Χαχαχαχα μπράβο ρε Ανδρέα
SM-G935F
ελεος, μη άλλο, μή, μή παρακαλω σας μή...
προσοχη, ακολουθεί spoiler απο τα επόμενα επεισόδια:
http://www.sdna.gr/sites/default/files/ ... k=IsXDfOTr