Νομίζω ότι χτες, ενώ ήταν παρόντες στα γραφεία, δεν πρόλαβαν καν να κληθούν να μιλήσουν γιατί προέκυψε το θέμα παραίτησης Αγγελίδη και αναλώθηκαν κυρίως σε αυτό.gergeo4 έγραψε:ΦΤΙΑΞΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ!
υ.γ μαθευτηκε τι ειπαν με ραλλη-αρτικο;;
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
- efthimis_paok
Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Βγήκε ο έγκυρος πετρωτος στο έγκυρο βοθρωπολις να μας πει ότι " ο σαββιδης μπορεί να μάθει ποιος είναι αυτός που προσέγγισε τον Αναστασίου μέσω του παο και του Αλαφούζου που διατηρούν άλλωστε εξαιρετικές σχέσεις".
Αυτος ο άνθρωπος βγάζει λεφτά κ ζει μέσω του ΠΑΟΚ ρεεεεεε.
Αυτος ο άνθρωπος βγάζει λεφτά κ ζει μέσω του ΠΑΟΚ ρεεεεεε.
Η λύση είναι μία. Ένας σύνδεσμος ανά αρδ. Μια μικρή επίσκεψη, τίποτα άλλο
Στο τέλος αυτό θα γίνει.
SM-G920F
Στο τέλος αυτό θα γίνει.
SM-G920F
prist64 έγραψε:Ιβαν για ριξε μια ματιά,μηπως εχεις.........................mail.
Τότε, όταν το διαβάσει ολόκληρο, ίσως πια "μάθει" τι συμβαίνει ακριβώς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 02 Φεβ 2016, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ..."κι ύστερα ήρθαν οι...σφήκες"...ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζpilotos έγραψε:Η λύση είναι μία. Ένας σύνδεσμος ανά αρδ. Μια μικρή επίσκεψη, τίποτα άλλο
Στο τέλος αυτό θα γίνει.
SM-G920F
Υ.Γ. Τέλειωνε Ιβάν, αυτός δεν λέει να το στείλει το "μέλι"...Στείλ τον μόνος σου γιατί, μετά από Θ.Ζ (ευρωβουλευτής που δεν έκανε ό,τι σου έταξε για τα χρέη) και Τζίτζι (ακόμα υποψήφιος της Ν.Δ. έμεινε, 4ος και "καταϊδρωμένος" και "περιφέρεια man" του "χωριού" μας) πάλι σε "κουτσό άλογο" πήγες να ποντάρεις...Τέλειωσε τον, σου κάνει ζημιά λεπτό προς λεπτό όσο μένει πια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 02 Φεβ 2016, 18:23, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
prist64 έγραψε:Θα τους κανουν................................επιτιμα μελη?
pilotos έγραψε:Με κορδέλα
Ακουγοντας την χθεσινη εκπομπη και βλεποντας ανακοινωσεις και ποσταρισματα συνδεσμων στα σοσιαλ μιντια, ειναι φανερο οτι φορτωνουν επικινδυνα!!!pilotos έγραψε:Η λύση είναι μία. Ένας σύνδεσμος ανά αρδ. Μια μικρή επίσκεψη, τίποτα άλλο
Στο τέλος αυτό θα γίνει.
SM-G920F
Προτεραιότητα για τον Ιβάν πρέπει να είναι το προπονητικό και όχι να αλλάζει συνέχεια πρόσωπα. Στην τελική δείχνει ότι δεν τους εμπιστεύεται και δεν ξέρει καμία γλώσσα για να συνεννοηθεί άμεσα και σωστά. Τόσο δύσκολη είναι η λύση?
--> Πάρε άτομα από χώρες που μιλάτε την ίδια γλώσσα. 1ος απ΄όλους αυτός για μένα:
http://www.zimbio.com/photos/Kurban+Ber ... l5Lxixey8e
Προσωπικά δε βλέπω άλλη λύση με τα μυαλά που κουβαλάει, εκτός αν αλλάξει. Όταν ο Άγγελος έλεγε συνέχεια στη συνέντευξη: "δεν ξέρω τι ακριβώς του μετάφεραν", τα λέει όλα. Ή είσαι χρηματοδότης στην απ'έξω αφήνοντας κάποιον εξουσιοδοτημένο πρόεδρο, ή ασχολείσαι όπως κάνεις, γιατί γουστάρεις (και καλά κάνεις), και το κάνεις άμεσα και χωρίς σπασμένα τηλέφωνα. Πάρε άτομα που εμπιστεύεσαι, σέβεσαι και μιλάτε την ίδια γλώσσα κυριολεκτικά.
--> Πάρε άτομα από χώρες που μιλάτε την ίδια γλώσσα. 1ος απ΄όλους αυτός για μένα:
http://www.zimbio.com/photos/Kurban+Ber ... l5Lxixey8e
Προσωπικά δε βλέπω άλλη λύση με τα μυαλά που κουβαλάει, εκτός αν αλλάξει. Όταν ο Άγγελος έλεγε συνέχεια στη συνέντευξη: "δεν ξέρω τι ακριβώς του μετάφεραν", τα λέει όλα. Ή είσαι χρηματοδότης στην απ'έξω αφήνοντας κάποιον εξουσιοδοτημένο πρόεδρο, ή ασχολείσαι όπως κάνεις, γιατί γουστάρεις (και καλά κάνεις), και το κάνεις άμεσα και χωρίς σπασμένα τηλέφωνα. Πάρε άτομα που εμπιστεύεσαι, σέβεσαι και μιλάτε την ίδια γλώσσα κυριολεκτικά.
Ο Ιβάν δεν έδωσε συνέντευξη και είπε για τον Α.Α ότι του είπε δεν θέλω μετεγγραφές έχω την Παναγιά; ή κάπως έτσι, θα την ψάξω.
το βρηκα στην ΕΤ3.
"Για τον Αναστασιάδη: «Η Ελλάδα είναι πολύ ιδιόμορφη σαν χώρα. Ο δημοσιογράφος ξυπνάει το πρωί και σκέφτεται: τι να γράψω; Και πολλές φορές γράφει ανυπόστατα πράγματα. Για παράδειγμα, πέρυσι. Εγώ απαιτούσα να κάνουμε μεταγραφές. Ο Αναστασιάδης έλεγε πως δε χρειάζεται ποδοσφαιριστές, πως όλα τα παλικάρια είναι μια χαρά. Εγώ ανταπαντούσα: δε βλέπω να έχουμε άμυνα. Μου έλεγε: η Παναγία θα είναι η άμυνά μας. Όμως, δεν μπορώ να πω τίποτα κακό γι' αυτόν τον άνθρωπο. Είναι πάρα πολύ πιστός ΠΑΟΚτζης. Το λάθος ήτανε πως εγώ επιθυμούσα να τον ανεβάσω στο θρόνο του ΠΑΟΚ, όμως αυτός δεν καταλάβαινε την πρόθεσή μου». "
το βρηκα στην ΕΤ3.
"Για τον Αναστασιάδη: «Η Ελλάδα είναι πολύ ιδιόμορφη σαν χώρα. Ο δημοσιογράφος ξυπνάει το πρωί και σκέφτεται: τι να γράψω; Και πολλές φορές γράφει ανυπόστατα πράγματα. Για παράδειγμα, πέρυσι. Εγώ απαιτούσα να κάνουμε μεταγραφές. Ο Αναστασιάδης έλεγε πως δε χρειάζεται ποδοσφαιριστές, πως όλα τα παλικάρια είναι μια χαρά. Εγώ ανταπαντούσα: δε βλέπω να έχουμε άμυνα. Μου έλεγε: η Παναγία θα είναι η άμυνά μας. Όμως, δεν μπορώ να πω τίποτα κακό γι' αυτόν τον άνθρωπο. Είναι πάρα πολύ πιστός ΠΑΟΚτζης. Το λάθος ήτανε πως εγώ επιθυμούσα να τον ανεβάσω στο θρόνο του ΠΑΟΚ, όμως αυτός δεν καταλάβαινε την πρόθεσή μου». "
Γρηγοριαδης κ Κανελακης εμετικοι το απογευμα, με τα λιγα κ με τα πολλα απο αλλοπροσαλο μεχρι σχιζοφρενη σε βγαλανε. Κι εσυ καθεσαι κ τους ακους. Αρδ που χρειαζονται κανενα μαθηματακι τροπων...
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk