Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- thanos-xanthi
- NIKOS_PAOK04
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Διαβάζω πολλά για τις λίγες μεταγραφές για το μικρό μπατζετ και πάει λέγοντας.
Εγώ δεν τα εκλαμβάνω ως γκρίνια αλλά ως άποψη που προσπαθεί να ωθήση την ομάδα σε καλύτερες κινήσεις.
Βλέπω το ροστερ μας και προσπαθώ να σκεφθώ πως είμασταν πέρισυ τέτοια εποχή που σχεδόν είχαμε πάρει το πρωτάθλημα.....
περισυ στο ξεκίνημα // φέτος
1. γλύκος ,γιακουμής , χακομπο 1. γλύκος,γιακουμής , ιτανζ
2. σκόνδρας,κίτιου 2. σκόνδρας,κίτσιου
3. Λίνο,Τζαβέλας,σπυροπουλος 3. Ρατς, Τζαβέλας,σπυροπουλος
4. Βίτορ,Λόπεθ 4. Βίτορ ,Κιόσε
5. Κατσικάς,Κατσουράνης 5. Κατσικάς,Μαντούρο
6. Κατσε,Τζιόλης 6. Κατσε,Τζιόλης
7. Σαλπιγγίδης,Λούκας,Γεωργιάδης 7. Σαλπιγγίδης,Μακ,Πόζογλού
8. Λαζάρ 8. Γκολάσα,Σαββίδης
9. Κλάους,Νέτσιντ 9. Κλαους, Κουλούρης
10. Βούκιτς 10. Περέιρα
11.Στοχ,ολισε 11.Μάρτενς,ποποβιτς
Γιατί ξαφνικά θέλουμε 8/10 παίκτες ξέροντας μάλιστα ότι άλλοι 2 με 3 θα έρθουν
δεν λέω ότι είμαστε καλύτερα από πέρισυ αλλά δεν διαλύσαμε κιόλας.
Εγώ δεν τα εκλαμβάνω ως γκρίνια αλλά ως άποψη που προσπαθεί να ωθήση την ομάδα σε καλύτερες κινήσεις.
Βλέπω το ροστερ μας και προσπαθώ να σκεφθώ πως είμασταν πέρισυ τέτοια εποχή που σχεδόν είχαμε πάρει το πρωτάθλημα.....
10. Βούκιτς 10. Περέιρα
- paokovios1974
και 6αρι μονο τον κατσε εχουμε και ο γκολασα αλλα και ο περειρα μπορει να παιξει αυτον τον ρολο της καθετης και του απροβλεπτου που λετε για να μην σου βαλω μεσα και μαρτενς .Εξαρτατε και απο το στιλ παιχνιδιου της ομαδας ο κατσε ειναι κοφτης αλλα ειναι ατεχνος μηδεν μεταβιβαση ο τζιολης εχει μια α τεχνικη και μεταβιβαση αλλα ειναι πολυ αργος γι αυτο λεω οτι θες εξαρακι κανονικο που να ειναι σε θεση να κοβει αλλα να μπορει και να βγαλει και την κοντρα ο ιδιος και οχι να ψαχνει διπλα του για συμπαικτη.Αυτα προς το παρων ξεκιναμε για την επιστροφη απο ντις διακοπες μας θα φτασουμε κατα τις 12 επανω,μεχρι εκεινη την ωρα θα εχει διαρευση ο επομενος στοχος μας,ετσι μου λεει η γιαλα μου τουλαχιστονthanos-xanthi έγραψε:παοκοβιε σε 8ρι εχουμε μεινει μονο με τον Γκολασα
ποιος θα ειναι ο αντι-Νατχο
καποιος να εχει και καθετη, και το απροβλεπτο

Ρε παιδια εχουμε τρια 6αρια (το αν ειναι ανεπαρκη ειναι αλλου παπα ευαγγελιο) οσο ειναι και οι τρεις στο ροστερ δε γινεται να παρουμε και αλλο.
- ace79grpaok
λενε ολοι οτι μεχρι αυριο ακομη μια μεταγραφηobanebane έγραψε:Ρε παιδια εχουμε τρια 6αρια (το αν ειναι ανεπαρκη ειναι αλλου παπα ευαγγελιο) οσο ειναι και οι τρεις στο ροστερ δε γινεται να παρουμε και αλλο.
Έναν βλεπω τον Φουρτούνη και συνεχίζω να ελπίζω για Ναχτο.
και έναν αμυντικό.
Θελουμε μια καλή 11αδα και μια 2ερη που μπορεί
Να ανταπεξέλθει.
Το πολυ μπούγιο δεν κάνει καλό αυτο το κάνει ο γαύρος
Που τους δίνει δανεικούς και παίρνει πρωταθλήματα ...
και έναν αμυντικό.
Θελουμε μια καλή 11αδα και μια 2ερη που μπορεί
Να ανταπεξέλθει.
Το πολυ μπούγιο δεν κάνει καλό αυτο το κάνει ο γαύρος
Που τους δίνει δανεικούς και παίρνει πρωταθλήματα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fwtis την Σάβ 19 Ιούλ 2014, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν εχουνε καλη παραδοση στο κλεψιμο παιχτων απο τη Λεγκια. Ο τελευταιος μας βγηκε αστα να πανε ...
Φίλε μου έχεις βάλει μέσα στο φετινό μέτρημα τη μισή Κ20... Αυτά τα παιδιά υπήρχαν και περισυ αλλά δεν τα έβαλες και στο περσινό μέτρημα... Γενικά δεν θεωρώ σωστό να παρουσιάζουμε τα στοιχεία αναπλαθοντας τα κατα το δοκούν ώστε να τεκμηριωσουμε την άποψη μας, γιατί τελικά δεν βγαίνουν αληθή συμπεράσματα παρά μόνο μια παραποιημένη εικόνα...NIKOS_PAOK04 έγραψε:Διαβάζω πολλά για τις λίγες μεταγραφές για το μικρό μπατζετ και πάει λέγοντας.
10. Βούκιτς 10. Περέιρα
Επίσης, το γεγονός ότι και περισυ δεν υπήρχε σχεδιασμός, δεν σημαίνει ότι φέτος το σχέδιο (έστω μέχρι στιγμής) παει καλά... Πχ το γεγονός ότι το μηδέν είναι χάλια (στην κλίμακα του δέκα), δεν κάνει το τριάρι καλό νούμερο...
Και συνοψιζοντας για να μπούμε και στο ζουμί της υπόθεσης, φαίνεται σε κανέναν ότι το μέχρι στιγμής ρόστερ είναι πλήρες ή εστω ότι μπορεί να γίνει πλήρες με μια-δυο προσθήκες...? Αμφισβητεί κανένας ότι έχουμε τεράστιες ελλείψεις...?
Αυτή είναι η διαφωνία μου και ο σκοπός του πρωινού σεντονιου, ότι το ρόστερ μας υστερεί σε ποιότητα, ποσότητα, προσωπικότητα και εμπειρία και θέλει ουσιώδεις προσθήκες και όχι μια-δυο πινελιές όπως κάποιοι προσπαθούν να πλασαρουν για διάφορους λόγους... Δεν απαξιώνω τους παίκτες μας, μια χαρά είναι, αλλά χρειάζονται αρκετές ακόμα προσθήκες ώστε να μπορεί να χαρακτηριστεί καλό ρόστερ και πολύ δουλειά ώστε το καλό ρόστερ να γίνει καλή ομάδα...
Τέλος, εγώ προσωπικά δεν θέτω ως αυτοσκοπό το πρωτάθλημα, κάθε άλλο... Το θέλω αλλά αναγνωρίζω ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες... ΟΜΩΣ φτιαξε μια καλή ομάδα, πάρε 90 βαθμούς (σχήμα λόγου, εξηγώ για τυχόν μπουφους που θα πιαστούν από αυτό) και ασε το μαριδακη να πάρει 100 βαθμούς για να πάρει το πρωτάθλημα... Τότε δεν θα μπορεί κανείς να σου προσάψει τίποτα... Όχι να χάνεις από όλα τα χωριά και να μην παίρνεις νίκη εκτός έδρας επι τρεις μήνες και μετά να σου φταίνε όλα...
εκτακτο:
υπογραφει το πατριωτακη μου σιγουρα .... ο ιβαν εδωσε το οκ

- opaoktsis4
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
ποιος ειναι το πατριοτακι σου;che4 έγραψε:εκτακτο:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ace79grpaok
παντως για μενα ο φορτουνης ειναι *Αλακας μεγαλος ,μετα απο μια σεζον με τραυματισμο και χωρις συμμετοχες στην Β" ΕΘΝΙΚΗ της γερμανιας θα περιμενε κανεις οτι θα εκλεινε νωρις ομαδα για να αρχησει προετοιμασια και καλυψει το χαμενο εδαφος απο περσυ που ηταν σχεδον ανενεργος ,αν αυτου το παιζει λες βγηκε απο μια χρονια με 25 γκολ και 12 ασσιστ και κανει την πρηγκιπησα που περιμενει τον ιπποτη με το ασπρο αλογο(βλεπε ξενη μεγαλη ομαδα) και μας κανει τον δυσκολο,για εμενα αυτο φανερωνει κακο επαγγελματια που αν κλεισει σε εμας θα ειναι λες και μας κανει χαρη,οσο για τον νατχο η ιδεα για τον εαυτο του οτι ειναι ενα κραμα απο γκατουσο-πιρλο θα τον αφησει χωρις ομαδα και ελπιζω να πεσει σαν το ωριμο φρουτο σε εμας αφου δεν θα βρει ομαδα να καλυπτει τα θελω του και αφου περασε πολυ καλα στον παοκ και η προταση που τον καναμε τον καλυπτει τον βλεπω να κλεινει σε εμαςnothu έγραψε:Δεν εχουνε καλη παραδοση στο κλεψιμο παιχτων απο τη Λεγκια. Ο τελευταιος μας βγηκε αστα να πανε ...
για τον Αργεντίνο λέειopaoktsis4 έγραψε:ποιος ειναι το πατριοτακι σου;che4 έγραψε:εκτακτο:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και ένα απλό παράδειγμα περί ρόστερ... Ας πιάσουμε τα στόπερ που λένε ότι είμαστε καλά(...)... Σε μια σεζόν με σχεδόν 50 αγώνες, πάντα υπάρχουν τραυματισμοί, τιμωρίες, κίτρινες (πολλές), κόκκινες... Εστω ότι κάποια στιγμή θα λείψουν (κάτι σχεδόν δεδομένο βάση πιθανοτητων) από κάποιους αγώνες ταυτόχρονα ο Βιτορ και ο ενας και μοναδικός στόπερ που πλασαρεται (από τα ΜΜΕ) ότι θα αποκτήσουμε... Άντε ας μου πει κάποιος με ποιό αμυντικό δίδυμο θα κατέβουμε να παίξουμε πχ στο Καραϊσκάκη... Θα πω εγώ τους διαθέσιμους παίκτες και εσείς διαλέξτε... Μαντούρο, Τζαβέλας, Κατσίκας, Ιντζίδης, Κιοσέ (ή όσοι από αυτούς τέλος πάντων μείνουν μέχρι τέλους)... Πως θα παίξω...? Με Μαντούρο-Τζαβελα...? Με Κατσικα-Ιντζίδη...? Κιοσέ-Μαντούρο...? Να βάλω μήπως το Σκόνδρα...? Και πείτε μου και ποσα θα φάω, θα σταματήσει στα 4 το κοντέρ ή θα έχουμε remake του Βραζιλια-Γερμανία...? Εγώ τα γράφω και με πιάνει κρύος ιδρώτας, που να τα δώ και live στο χορτάρι...
Ας μην πιάσουμε και τις υπόλοιπες θέσεις, τύπου εξτρεμ ή χαφ γιατί μια από τα ίδια είναι και εκεί...
Οπότε...? Προσθήκες...
Ας μην πιάσουμε και τις υπόλοιπες θέσεις, τύπου εξτρεμ ή χαφ γιατί μια από τα ίδια είναι και εκεί...
Οπότε...? Προσθήκες...
Έρχετε ο Φορτούνης τελικά;che4 έγραψε:εκτακτο:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετοιμάζεσαι να γράψεις στο topic του πρώτος;

GoMaRoS έγραψε:για τον Αργεντίνο λέειopaoktsis4 έγραψε:ποιος ειναι το πατριοτακι σου;che4 έγραψε:εκτακτο:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

το πατριωτακι και γειτονακι μου ειναι ο κφ10 δυστυχως μονο το νικνειμ ειναι απο αργεντινη κατα τα αλλα μοναστηρια