5.Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Η αγάπη που έχουμε για τον Γκαρσια είναι δεδομένη. Δεν ξέρω αν είχαμε άλλον παίκτη ξένο τόσο παθιασμενο για την ομάδα. Θυμάμαι τον Νετο Γκουερινο, αλλά όχι ίσως στον βαθμό του πάθος του Πάμπλο. Εγώ θέλω να θυμάμαι τον Γκαρσια πάντα ποδοσφαιρικά.
Αυτός που αγάπησε και διοικεί σήμερα τον ΠΑΟΚ βλέπεις και ακούς το τη γίνετε. Επειδή το πάθημα γίνετε μάθημα... Γκαρσια μεινε κοντά μας αλλα όχι δίπλα μας. Γιατί εμείς είμαστε σαν την παροιμία της γλώσσας. ´´ η γλωσσα Κόκκαλα δεν έχει και όμως κόκκαλα τσακιζει.
Αυτός που αγάπησε και διοικεί σήμερα τον ΠΑΟΚ βλέπεις και ακούς το τη γίνετε. Επειδή το πάθημα γίνετε μάθημα... Γκαρσια μεινε κοντά μας αλλα όχι δίπλα μας. Γιατί εμείς είμαστε σαν την παροιμία της γλώσσας. ´´ η γλωσσα Κόκκαλα δεν έχει και όμως κόκκαλα τσακιζει.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- george aspromayros
Και παλι διαφωνω.Realcon έγραψε:Η αγάπη που έχουμε για τον Γκαρσια είναι δεδομένη. Δεν ξέρω αν είχαμε άλλον παίκτη ξένο τόσο παθιασμενο για την ομάδα. Θυμάμαι τον Νετο Γκουερινο, αλλά όχι ίσως στον βαθμό του πάθος του Πάμπλο. Εγώ θέλω να θυμάμαι τον Γκαρσια πάντα ποδοσφαιρικά.
Ο Γκαρσια ειναι οπαδος του ΠΑΟΚ και φερεται σαν οπαδος του ΠΑΟΚ και μεσα στο γηπεδο.
Σε αντιθεση και με αλλους ποδοσφαιριστες, αυτος εχει πολυ διαφορετικη νοοτροπια. και νομιζω η διαφορα ειναι εμφανεστατη.
............
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟ ΓΚΑΡΣΙΑ
αν γινεται ας βοηθησει κανενας mod και να ποσταρει κανονικα την φωτο....
Μόικαν πως ποστάρω φώτο από τον υπολογιστή μου;
δες το π.μ σου..
thanks moican!!!
δες το π.μ σου..
thanks moican!!!
Θες να γινεις player-president? Jugador-presidente ρε παιδι μου, πως το λενε.
Σκεψου το και μου απαντας αργοτερα αμα ειναι.
Σκεψου το και μου απαντας αργοτερα αμα ειναι.
- Federacion
Από την υποδοχή στην Κύπρο
[youtube]4tam_a3Xl8M[/youtube]
Αμήχανος ως συνήθως ο Πάμπλο.Σπάνια ένας παίκτης και μάλιστα ξένος έχει συγκεντρώσει τόση αγάπη από τον λαό του ΠΑΟΚ.
Και την αξίζει μέχρι τέλους...

[youtube]4tam_a3Xl8M[/youtube]
Αμήχανος ως συνήθως ο Πάμπλο.Σπάνια ένας παίκτης και μάλιστα ξένος έχει συγκεντρώσει τόση αγάπη από τον λαό του ΠΑΟΚ.
Και την αξίζει μέχρι τέλους...
Το μεταφέρω εδώ από το τόπι "Καλύτερη εντεκάδα ΠΑΟΚ όλων των εποχών". Η φωτογραφία είναι εξαιρετική. Τι κέρατο όμως είναι αυτό που κρατάει στο χέρι του ο ημίθεος;;;
olivares έγραψε:Προσθήκη στο Hall of Fame: