Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Υπάρχει καμιά πληροφορία εάν βούρκωσε την ώρα που υπέγραφε το συμβόλαιό του; Στη φωτό δείχνει χαρούμενος. Να τις προσέξει αυτές τις μεταπτώσεις από τα δάκρυα στα χαμόγελα. Ούτε γκαστρωμένος να ήταν...
Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Οχι βούρκωσε.Έκλαιγε μαλιστα ταδακρια πεσαν πανω στην υπογραφη του και χρειάστηκε σύνταξη καινούριου συμβολαιου:shock::shock::shock::shock:
Κοντρέρας στις 14/8/2012
"Φεύγω με μεγάλη λύπη που δεν μπορώ να βοηθήσω. Δουλέψαμε καταπληκτικά με το τεχνικό τιμ. Σκοπός μου ήταν πάντα να μπορώ να βοηθώ την Κόλο Κόλο.....Μου είναι πολύ δύσκολο... Μου ζήτησαν να μείνω. Τις καλύτερες ευχές μου στην ομάδα."
πηγή: onsports.gr
...
...
...
Κοντρέρας στις 17/8/2012
"Ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανυπόμονος να εκπροσωπήσω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία αναγνωρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και δεν μπορείς να την αρνηθείς."
πηγή: contra.gr
Ρε ο τύπος είναι άπαιχτος, νομίζει ότι δουλεύει όλον τον κόσμο...μέσα σε 3 μέρες αντίθετες δηλώσεις!! Και εμείς απορούμε για τα προ 7 μηνών "δάκρυα"....μιλάμε για πολύ γέλιο.
"Φεύγω με μεγάλη λύπη που δεν μπορώ να βοηθήσω. Δουλέψαμε καταπληκτικά με το τεχνικό τιμ. Σκοπός μου ήταν πάντα να μπορώ να βοηθώ την Κόλο Κόλο.....Μου είναι πολύ δύσκολο... Μου ζήτησαν να μείνω. Τις καλύτερες ευχές μου στην ομάδα."
πηγή: onsports.gr
...
...
...
Κοντρέρας στις 17/8/2012
"Ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανυπόμονος να εκπροσωπήσω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία αναγνωρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και δεν μπορείς να την αρνηθείς."
πηγή: contra.gr
Ρε ο τύπος είναι άπαιχτος, νομίζει ότι δουλεύει όλον τον κόσμο...μέσα σε 3 μέρες αντίθετες δηλώσεις!! Και εμείς απορούμε για τα προ 7 μηνών "δάκρυα"....μιλάμε για πολύ γέλιο.
-
Dimg4
danirifle έγραψε:![]()
![]()
από τώρα προετοιμάζομαι...
ΚΑΘΕ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΟΟΣ ...
Πρωι πρωι μας γυρισες τα μυαλα γ@μω την τρελα σου παλιοαδερφη
Ξεπεράστε το ρε μάγκες. Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος θα είναι.
Στο φινάλε, αυτός θα βγάλει σε μια χρονιά όσα δεν θα βγάλω εγώ σε όλη μου την ζωή. Ε, δεν θα αφεθώ και στην πίκρα κιόλας.
Απλώς .... αυτή η πουτ@να η κατάρα του ΠΑΟΚσή .... είναι άλλο πράμα ....
Στο φινάλε, αυτός θα βγάλει σε μια χρονιά όσα δεν θα βγάλω εγώ σε όλη μου την ζωή. Ε, δεν θα αφεθώ και στην πίκρα κιόλας.
Απλώς .... αυτή η πουτ@να η κατάρα του ΠΑΟΚσή .... είναι άλλο πράμα ....
Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Ευτυχως ειναι 34 και δεν θα μπορει να επιστρεψει αργοτερα σε μας,οπως γίνετε συνήθως
Ελπιζω να τον καλουν στην εθνικη συνενχεια...
Τεσπα ηταν απο τιυς μεγλαους παικτς της τελευταιας π καλης ομαδας....Πλεον ομως εχθρος...Ελπιζω να μην παει και ο βιερι..
Τεσπα ηταν απο τιυς μεγλαους παικτς της τελευταιας π καλης ομαδας....Πλεον ομως εχθρος...Ελπιζω να μην παει και ο βιερι..
- abc_o_ karpouzas
αυτο προς ολους τους τρελαμενους και τους μπερδεμενους
πατε και ξανακραξτε τον σαλπι
πατε και ξανακραξτε τον σαλπι
- thodoris31
δεν αξιζει καν να ασχολουμαστε με γελοια υποκειμενα..
ολοι γηπεδο την πεμπτη
ολοι γηπεδο την πεμπτη
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Ρε δεν είδατε τι έγινε με τον Φαν Πέρσι;
Μέχρι σύλλογο εναντίον του κάνανε!
- navigator11
ξεκολλήστε ρε.ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος θα'ναι.τη φανέλα της ομάδας μας θεωρώ πως την τίμησε κ δεν ξεχνώ όσα πρόσφερε,άμεσα κ έμμεσα.αποδεχόμενος το ότι πρόκειται για επαγγελματία,δεν τον λοιδωρώ επ'ουδενί.δε θα τον χειροκροτήσω κιόλας στην τούμπα ούτε θα του ευχηθώ τα καλύτερα στη νύν ομάδα του.αλλά δεν πρόκειται να τον αποδοκιμάσω προσωπικά.
Το θέμα θα κρατήσει το πολύ 1 χρόνο.Μετά τέλος.Ο παίκτης φέρθηκε και πούστικα στην Άρσεναλ φυσικά η οποία αναγκάστηκε να τον πουλήσει.Argonaut4 έγραψε:Ρε δεν είδατε τι έγινε με τον Φαν Πέρσι;