Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
που πηγε το πουλεν? ακομα και τωρα θα τον ηθελα...
- desperando
- Επικοινωνία:
κάποιοι μάλλον θέλετε να κάνετε ομάδα στίβου 4Χ100 και όχι ποδοσφαιρική
@joshua
συνεπως ενα κεντρο με Λαζαρ Κατσούρ θα ειναι και αλληλοσυμπληρωμενο και γρηγορο σε μυαλο και ποδαρια.
συνεπως ενα κεντρο με Λαζαρ Κατσούρ θα ειναι και αλληλοσυμπληρωμενο και γρηγορο σε μυαλο και ποδαρια.
ας δουμε με 4 5 1 πως θα μαστε για αρχη...γιατι με ενα χαφ λιγοτερο υστερουμε...
πλεον υπαρχει και ο Νίνης.που μπορεί να παίξει ως 10.
αυτος θα παιζει λογικα ελπιζω και με βεροια...και κλαους μπροστα...Νινης τζιολης λαζαρ ειναι ωραια τριαδα...με βουκιτς αλλαγη του νινη...Για μενα ο κατσε αγωνιστικα ΔΕΝ γινεται να θαφτει..δεν εχουμε λυσεις..για το αλλο ας τιμωρηθει απο τη διοικηση ........
Πιστεύω ότι η ομάδα έχει πολλούς παίκτες για το επίπεδο του πρωταθλήματος και θα πρέπει δια περιπάτου να είναι 2η ( τουλάχιστον) κάνοντας πλάκα σε αρκετά παιχνίδια ( ιδίως μέσα στη Τούμπα).
Ναι , υπάρχουν ανισσοροπίες στο ρόστερ
Ναι , υπάρχουν θέσεις "αδύναμες" που ενδεχομένως να στοιχίσουν
Ναι , υπάρχουν πολλοί "μέτριοι" παίκτες στα χαρτιά που είναι στοιχήματα το αν θα πιάσουν ή όχι
Πάντως η αίσθηση μου είναι ότι ο Στέφενς έχει ένα ικανότατο ρόστερ αναλογικά με το πρωτάθλημα στο οποίο βρίσκεται και αυτό που περιμένω είναι να δω σημάδια δουλεμένης ομάδας. Στο τέλος αυτής της χρονιά θα έχει βγει συμπέρασμα σχετικά με το τι μπορείς να περιμένεις από το κάθε παίκτη αλλά και από το προπονητή.
Σε γενικές γραμμές είμαι αισιόδοξος ότι τουλάχιστον μέσα στη Τούμπα θα δούμε και διαστήματα με καλή μπαλίτσα.
Ναι , υπάρχουν ανισσοροπίες στο ρόστερ
Ναι , υπάρχουν θέσεις "αδύναμες" που ενδεχομένως να στοιχίσουν
Ναι , υπάρχουν πολλοί "μέτριοι" παίκτες στα χαρτιά που είναι στοιχήματα το αν θα πιάσουν ή όχι
Πάντως η αίσθηση μου είναι ότι ο Στέφενς έχει ένα ικανότατο ρόστερ αναλογικά με το πρωτάθλημα στο οποίο βρίσκεται και αυτό που περιμένω είναι να δω σημάδια δουλεμένης ομάδας. Στο τέλος αυτής της χρονιά θα έχει βγει συμπέρασμα σχετικά με το τι μπορείς να περιμένεις από το κάθε παίκτη αλλά και από το προπονητή.
Σε γενικές γραμμές είμαι αισιόδοξος ότι τουλάχιστον μέσα στη Τούμπα θα δούμε και διαστήματα με καλή μπαλίτσα.
Στα εκτός έδρας θα κάνεις τα γνωστά ΠΑΟΚτσήδικα κλαρίνα που δε δικαιολογούνται από καμιά γνωστή εξήγηση στο σύμπαν , θα σου μαυρίσουν 5-6 Κυριακάτικα απογεύματα , θα ρίξεις 2-3 φορές το σερβερ από τη γκρίνια , θα αναφωνήσεις για όλο το αγωνιστικό-προπονητικό-διοικητικό κομμάτι "φύγε άμπαλε" αλλά στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε καλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ : Επίσης λογικά θα περάσεις στην επόμενη φάση στην Ευρώπη, θα κάνεις τουλάχιστον μια πολύ καλή εκδρομή στο εξωτερικό, θα κάνεις 4-5 καλές νίκες(με μπάλα) σε πρωτάθλημα - Κύπελλο και θα παλέψεις να κοντράρεις το γαύρο στα μεταξύ σου παιχνίδια ( που εγω παρακαλάω να είναι 4 μαζί με το Κύπελλο)
ΥΓ : Επίσης λογικά θα περάσεις στην επόμενη φάση στην Ευρώπη, θα κάνεις τουλάχιστον μια πολύ καλή εκδρομή στο εξωτερικό, θα κάνεις 4-5 καλές νίκες(με μπάλα) σε πρωτάθλημα - Κύπελλο και θα παλέψεις να κοντράρεις το γαύρο στα μεταξύ σου παιχνίδια ( που εγω παρακαλάω να είναι 4 μαζί με το Κύπελλο)
Ας ειναι ενα δυο το πολυ τα μαυρα σαββατο κυριακα δεν μπορουν να ειναι μηδεν αλλα να μην ειναι 5-6 ειναι πολλα

- Mario Jardel
Ξεχναμε ολοι τον Τζανδαρη.Ας παρει τις ευκαιριες του το παλικαρι. Ειναιι 20 χρονων και δεν τον δωσαν πουθενα δανεικο,οποτε ή τωρα ή ποτε. Σε κανα δυο φιλικα ηταν καλος (οχι αρνητικος τουλαχιστον)
- john4serres
φυσικα ο Τζανδαρης πρεπει να παρει παιχνιδια στα ποδια του , σεντερ μπακ ή χαφ παιζει ?