Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
JohnEconomist

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Από τη δήλωση του Μαρτίνς, μετά τη νίκη επί του Άρη:

"Μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήρανε τη νίκη. Πραγματικά συγχαρητήρια - Δεν έχουν παίξει, αλλά προπονούνται μαζί. Είναι πάντα έτοιμοι. Είναι το χρέος μου να είναι όλοι έτοιμοι".

Την αντιπαραβάλλω, με τις δικαιολογίες Λουτσέσκου.

Ωστόσο, ΔΕΝ είμαι υπερ της εξόδου Λουτσέσκου από την ομάδα. Να πάρει και την ευκαιρία και την επόμενη περίοδο, με κανονικό τεχνικό διευθυντή. Άλλωστε, έχω γράψει ότι, κατά τη γνώμη μου, ο Μπότο ειναι μια από τις καλύτερες κινήσεις Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μετά την ήττα από γαύρο την Τετάρτη αποφάσισα να κάνω ένα μπρέικ κ να μην ξαναδώ αγώνα μέχρι τον τελικό.
Την ώρα του αγώνα σήμερα πήγα με τα παιδιά στο πάρκο. Στον γυρισμό ρωτάει η κόρη, τι έγινε σήμερα, με ποιους παίζαμε κλπ; Κάτσε να δω της λέω … 1-0 χάσαμε. Πάλι μου λέει; Εντάξει τι να γίνει έχουμε απουσίες κλπ κλπ. Αφού πουλήσαμε Γιαννούλη κ Τζολη κ δεν φέραμε κανέναν απαντάει :lol:

Κατά τα άλλα με καλύπτει απόλυτα ο Τζοσουα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Καλά σου είπε. :lol: :lol:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Το ξέρω, δεν διαφώνησα μαζί της :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως δεν ειναι μονο η σημερινη ηττα το προβλημα, για να μιλαμε για σκασμενο ροστερ. Εδω και ενα 2μηνο στο πρωταθλημα η ομαδα δεν βλεπεται, ειτε με βασικους ειτε με αναπληρωματικους.
Και το κακο ειναι πως δεν ειδαμε προσπαθεια να ενεργοποιηθει και κανενας αλλος.
Ακομη και σημερα προτιμησε να βαλει μεσα τους απαραδεκτους τειλορ και Μουργκ αντι να βαλει τον Σοαρες
Αν ειναι στοιχειωδως καλος προπονητης και το μάτι του κοβει τα βασικα, αυτοί οι δυο θα πρέπει να ειναι οι τελευταιοι δυο παιτες π θα χρησιμοποιει οταν θα εχει εξαντλησει και τα πιτσιρικια του ΠΑΟΚ β.
Αν δε, θεωρησω και αληθινες τις φημες οτι εχει εισηγηθεί παραμονη Μιτριτσα και Σιντκλει, τοτε καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζι.
Η ομαδα θελει αλλαγες και μαλιστα πολλες. Με νοοτροπιες τυπου θα κρατησω τα παλτα για να μην επηρεασω την ομοιομορφια του γκρουπ, του χρονου θα μιλαμε για ακομη μια τραγικη και καταστροφικη μεταγραφικη. Και θα εξηγησω το γιατι. Δεν μιλαμε για ανανεωση δανεισμού για αυτους τους δυο αλλα για προσπαθεια παραμονης με κανονικη μεταγραφή. Δηλαδη συμβολαιο τουλαχιστον 3 χρονια και σιγουρα ακριβο.
Να αποκτησουμε δηλαδη ΑΛΛΑ δυο βαριδια στο ροστερ και στο μπατζετ.
Ειλικρινά ελπιζω να τον κοβει περισσοτερο απο αυτο, και αν οχι αυτον, να κοβει τον Μποτο και τον Γιωργη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

εδώ που φτάσαμε στο τέλος της χρονιάς..Καλύτερα που δεν βάζει άλλους νέους, δεν πιστεύω ότι θ άλλαζε σε μεγάλο βαθμό η εικόνα της ομάδας, ενώ θα κινδύνευαν να εκτεθούν δηλ ότι δεν κάνουν κτλ..οπότε καλύτερα να τρώνε το κράξιμο αυτοί που πραγματικά το "αξίζουν" με βάση την απόδοσή τους όλη την σεζόν..
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Δεν υπάρχει τίποτα που να μας έκανε σοφότερους σήμερα. Όπως είπε ο Λουτσεσκου θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό παίζοντας κάποια ματς ενδιάμεσα. Έχουμε αλλά τρία τέτοια ματς. Αν στον τελικό έχουμε επιστροφές Κρέσπο Βιερίνια αγκουστο μπισεσβαρ πλαισιωμένους από ιγκανσον αντριγια και φυσικά λυρατζη τσιγάρα σαστρε υγιείς κι ετοιμοπόλεμους όλους τους φορ συν κι τον Σοάρες θα τον κερδίσουμε τον τελικό.οσο λιγότερες θα είναι οι απουσίες από το παραπάνω γκρουπ των παικτών τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες μας. Η σημερινή ομάδα δεν είχε καμία στόχευση. Ήταν μια ενδεκάδα ανάγκης κι πολύ σωστά ξεκουράστηκε το ισλανδικό βουνό κι ο αντριγια. Ο Λουτσεσκου πρέπει να στηριχθεί με μεταγραφές ουσίας που θα πρέπει να γίνουν κι σύντομα για να τους έχει στην προετοιμασία
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

JohnEconomist έγραψε:Από τη δήλωση του Μαρτίνς, μετά τη νίκη επί του Άρη:

"Μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήρανε τη νίκη. Πραγματικά συγχαρητήρια - Δεν έχουν παίξει, αλλά προπονούνται μαζί. Είναι πάντα έτοιμοι. Είναι το χρέος μου να είναι όλοι έτοιμοι".

Ωστόσο, ΔΕΝ είμαι υπερ της εξόδου Λουτσέσκου από την ομάδα. Να πάρει και την ευκαιρία και την επόμενη περίοδο, με κανονικό τεχνικό διευθυντή. Άλλωστε, έχω γράψει ότι, κατά τη γνώμη μου, ο Μπότο ειναι μια από τις καλύτερες κινήσεις Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.
Θα σχολιάσω τις δηλώσεις του ταβερνιαρη....

Τριχες. Τρίχες κατσαρες. Θα παιζόταν ο τίτλος στο χαριλαου και θα έβαζε τους οποίους νέους. Γιατί δεν το έκανε τρεις μέρες πριν; Έτσι και αλλιώς στο κύπελλο εκτός είναι, διαδικαστικου χαρακτήρα έχουν τα πλέι οφ. Παίζει και με το υποκατάστημα, και έρχεσαι και αντιπαραβαλεις με τις δηλώσεις του λουτσου . Που κάνει διαχείριση του ροστερ για τον τελικό.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Συνέχισε την μίνι προετοιμασία, πριν τον ΤΕΛΙΚΌ, συμμάζεψε ότι παικτες έχεις γι αυτόν,ΠΆΡΤΟΝ και μετά δώσε τις άδειες τους(σε μερικούς οριστική, σε κάποιους άλλους προσωρινή).
Μετά άσε τον Μποτο να σου φέρει τους καινούργιους και ξεκινά την κανονική προετοιμασία του καλοκαιριού και τον Αύγουστο θα σου φέρει άλλους 2 Ποιοτικούς από το πάνω ράφι, περνά ομίλους Κονφερενς.
Άνοιξε το ροτεσιον σιγά σιγά, φορμαριζε σταδιακά τους παίκτες, βάζε άλλους για Πρωτάθλημα και άλλους για Κονφερενς, αλλά με καταμερισμενο ροστερ.
Όχι όπως φέτος δλδ.

Για να είσαι εδώ και του χρόνου, πρέπει να πάρεις Πρωτάθλημα, να πας στον Τελικό του Κονφερενς.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

rainmaker έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Rain τι λεει? Ολα καλα στα σχολια?
Σου έχει πει κανείς ότι είσαι κάποιου είδους σχολιαστής των άλλων στο φόρουμ;

Γράψε την αποψη σου για τα δημόσια δρώμενα και άσε τα σάλια
Τα σαλια στα επιστρεφω γιατι τα κρατας για εκει που πρεπει και για τα σχολια που κανεις οτι δε βλεπεις.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
JohnEconomist έγραψε:Από τη δήλωση του Μαρτίνς, μετά τη νίκη επί του Άρη:

Θα σχολιάσω τις δηλώσεις του ταβερνιαρη....

Τριχες. Τρίχες κατσαρες. Θα παιζόταν ο τίτλος στο χαριλαου και θα έβαζε τους οποίους νέους. Γιατί δεν το έκανε τρεις μέρες πριν; Έτσι και αλλιώς στο κύπελλο εκτός είναι, διαδικαστικου χαρακτήρα έχουν τα πλέι οφ. Παίζει και με το υποκατάστημα, και έρχεσαι και αντιπαραβαλεις με τις δηλώσεις του λουτσου . Που κάνει διαχείριση του ροστερ για τον τελικό.
να με συγχωρείς, αλλά εμείς παίζαμε για τον τίτλο;
ο φίλος σχολιάζει την διαφορά νοοτροπίας.
ο ένας προπονητής (ο ταβερνιάρης) μιας και στον αγώνα δεν παίζεται ο τίτλος (τον πανηγύρισε προχθές μέσα στην Τούμπα), έδωσε ευκαιρία στους μικρούς της ομάδος, να παίξουν μπάλα για να πάρουν το βάπτισμα του πυρός σε έναν αγώνα άνευ σημασίας του αποτελέσματος για την ομάδα του.
ο άλλος προπονητής (ο στρατηγός), σε έναν αγώνα που δεν διεκδικεί πρωταθλημα (απο τους αγώνες που θα μπορούσε να διεκδικήσει πρωτάθλημα δεν έκανε ούτε ΜΙΑ νίκη), προτίμησε να μην χρησιμοποιήσει πιτσιρικάδες, αλλά να δώσει λεπτά συμμετοχής σε παίχτες που έχουν αποδείξει σε όλη την χρονιά πως δεν τις δικαιούνται.

Την διαφορά φιλοσοφίας ήθελε να σχολιάσει ο φίλος αρχικώς.
Και οι δύο προπονητές, έπαιζαν αγώνα χωρίς σημασία βαθμολογική.
Ο ένας το εκμεταλεύτηκε ώστε να δει κάποια νέα παιδιά και να εντοπίσει ίσως κάποια στοιχεία που να τον ενδιαφέρουν.
Ο άλλος προσπάθησε αποτυχημένα να βγάλει κάτι καλό απο παίχτες που ήδη τον έχουν απογοητεύσει το προηγούμενο διαστημα.
Διαφορα νοοτροπίας.
Όχι απλά προπονητών.
Ομάδων.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ποια διαφορα νοοτροπιας; Που εσκουζε για την διαιτησια σε ματς που δεν αδικηθηκε και προχτες που σφαξαν τα Γιαννενα εκανε γαργαρα και πανηγυριζε για την καρδια του πρωταθλητη; Η μηπως που δηλωσε πως θα παιζουν οσοι αξιζουν εβγαλε 2-3 παικτες για μια αγωνιστικη και μολις εφαγε τις σφαλιαρες απο τον ζεμπορα βγηκε και ειπε ολα μελι γαλα; Η που εκανε παραπονα για την αναβολη του ματς μας γιατι ετσι του ειπαν να πει; Αιντε γιατι δεν θα μας τρελανετε εδω μεσα, να ειχα κ εγω ολη την κυβερνηση μαζι μου και τα δικαστηρια και θα δεις τι θα δηλωνα σαν προπονητης.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

άλλο θέμα σχολιάζουμε ρε φίλε.
Το συγκεκριμένο.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Σκέφτηκα να αντεπιχειρηματολογήσω σ' αυτά τα απίστευτα που διαβάζω.
Εγραψα και μετά τα έσβησα.
Στην βλακεία και την τοξικότητα δεν απαντάς με επιχειρήματα.
Απλώς σιωπάς.

Την καλημέρα μου. (κι ας πέσει χάμω)

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν γινεται παντως να μην προβληματιζει το γεγονος οτι σχεδον ολες οι φετινες προσθηκες πλην των στημενων του Κουρτιτς και του ''παλιου'' Ακπομ προσφεραν ελαχιστα,ποσο μαλλον οταν για την νεα χρονια χρειαζομαστε ολικη αναδομηση του ροστερ. Ειναι δυσκολος ο Ραζβαν στην ενσωματωση των νεων παικτων,δεν μπορει να τα ριχνουμε ολα στους παικτες και ροστερ οπως και ροη χρηματων αναλογη του 2018 δυσκολα θα ξαναδουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”